Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la calcio » 31 avg 2011, 03:04

never je napisao/la:Jao ,kad mu se Maghat navali na kosti :shock:
Sreca njegova da dolazi sada kad su vec odradili pripreme, inace bi ljeto proveo trckarajuci gore-dole po planinama.
Salihamidzica je natjerao da radi sklekove na jednoj ruci, kada je slomio drugu. Pravi diktator :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2011, 09:41

calcio je napisao/la:
never je napisao/la:Jao ,kad mu se Maghat navali na kosti :shock:
Sreca njegova da dolazi sada kad su vec odradili pripreme, inace bi ljeto proveo trckarajuci gore-dole po planinama.
Salihamidzica je natjerao da radi sklekove na jednoj ruci, kada je slomio drugu. Pravi diktator :lol:
fuhrer :mrgreen: nadam se da ce wolfsburga krenuti, na pocetku sezone su ocajni :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 31 avg 2011, 12:28

pa jel potpiso il je i ovo ko s Ibiševićem sranje.......

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 avg 2011, 13:04

Evo Bradley otisao iz BMH , otvara se put Stili :)

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 31 avg 2011, 13:41

calcio je napisao/la:
TKC je napisao/la:Da igra za Kozaru..? :lol:
Ma njihova treca liga ima vise para nego nasa..? :lol:
I kad smanjimo ligu na 10 opet necemo jer nam je ekonomija na nivo africke zemlje. :lol:,

Misimovic je napunio 29 godina za njega je mozda i prosao voz..? Mora on pod hitnom dobiti minuta ali da ce se razviti vise od Miske Wolfsburg cisto sumnjam.
pa sigurno da imaju vise para, ali ne vjerujem da je bas neka velika razlika.
ma mislio sam u neku bolju ekipu od Kozare :D
da se bori za Evropu, a nije nemoguce ni do repke doci ako si dobar. vidi Maletica i Avdukica na primjer
Razlika je i više nego velika. Imam prijatelja koji igra u Kickers Emdenu, i ovo nisu nikakve priče rekla-kazala. Trenutno igraju Oberligi i ukupna mjesečna primanja mu iznose preko 4000 eura. Te pare u našoj ligi ne bi zaradio za godinu dana.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 avg 2011, 13:42

Pa samo u 3. Ligi Austrije (klub u kojem igram) se zaradjuje 1000 - 1500 € mjesecno, jos imas bonusa, mogu mislit tek kako je u drugoj Njemacke.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 avg 2011, 13:43

Evo ovaj Bradley otisao iz Moenchengladbacha, sada je red da Stilic napusti Lech i predje u BUndesligu. Ali, ako je suditi po njegovim izjavama, da ostaje u Lechu bar do zime, onda od ovoga nema nista.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 31 avg 2011, 14:14

Magathu je bolje da kupi Štilća prije Meonchengladbacha, inače će ih u slijedećoj utakmici Gladbach nakantati sa još većom gol razlikom nego zadnji put
100% sportski i krajnje opušten potpis

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 31 avg 2011, 20:10

ima li ista novo ovdje..?

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 31 avg 2011, 21:00

TKC je napisao/la:ima li ista novo ovdje..?
ima brate !!! Ti uspio napisati jedan post a da je pravopisno ispravan i nama laicima razumljiv !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 07 sep 2011, 01:41

Sto niko od ovih mozgova koji su "gledali utakmicu" protiv Bjelorusije, i koji su vidjeli bas "sve" (izjave Misketa, psovanje, loseg sudiju)...sto se niko ama bas niko nije sjetio da pohvali momka koji je gurnut u vatru ni kriv ni duzan i koji je namjestio tri gol sanse na utakmici??

Stilic je za Ibricica izmislio fudbal, ako vec Miske nije spreman onda ovaj momak zasluzuje sansu...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 sep 2011, 01:45

Meni je Stilic bio izgubljen u vremenu i prostoru u polju. Medjutim , odavno nisam vidio bolje izvodjenje prekida od nekoga. Tek sam postao svjestan kako svi nasi tehnicari : Misimovic,Pjanic,Salihovi u prosjeku lose izvode kornere kada sam danas vidio kako to Stilic radi. Fantasticno . Al nazalost cim je Misimovic usao on je to preuzeo .Medjutim ostaje mi neki utisak da je Stilic veoma lose odigraoi u fazi napada (pogotovo) i da se zacementirao na klupi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 07 sep 2011, 01:47

kimbo je napisao/la:Meni je Stilic bio izgubljen u vremenu i prostoru u polju. Medjutim , odavno nisam vidio bolje izvodjenje prekida od nekoga. Tek sam postao svjestan kako svi nasi tehnicari : Misimovic,Pjanic,Salihovi u prosjeku lose izvode kornere kada sam danas vidio kako to Stilic radi. Fantasticno . Al nazalost cim je Misimovic usao on je to preuzeo .Medjutim ostaje mi neki utisak da je Stilic veoma lose odigraoi u fazi napada (pogotovo) i da se zacementirao na klupi.
Hmm onda ti prijatelju ocigledno nisi vidio dvije idealne lopte u prostor za Dzeku...to mu niko drugi nije dao za 90 minuta.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 sep 2011, 01:52

Celikovac je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Meni je Stilic bio izgubljen u vremenu i prostoru u polju. Medjutim , odavno nisam vidio bolje izvodjenje prekida od nekoga. Tek sam postao svjestan kako svi nasi tehnicari : Misimovic,Pjanic,Salihovi u prosjeku lose izvode kornere kada sam danas vidio kako to Stilic radi. Fantasticno . Al nazalost cim je Misimovic usao on je to preuzeo .Medjutim ostaje mi neki utisak da je Stilic veoma lose odigraoi u fazi napada (pogotovo) i da se zacementirao na klupi.
Hmm onda ti prijatelju ocigledno nisi vidio dvije idealne lopte u prostor za Dzeku...to mu niko drugi nije dao za 90 minuta.
Ja na fudbal gledam kao na 90 minuta igru i idalje tvrdim da je Stilic danas bio los i van takta a imao je ogromnog prostora da se pokaze.Osim pasova Dzeki trebao je da se prikljucuje napada u ida igra defanzivno u obadva ova elementa bio je katastrofa totalno van tajminga. Medjutim dobir ce on jos sansi da se dokaze .. To je moje glediste ocigledno da se razlikujemo ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 07 sep 2011, 01:55

Jbg ja ucinak fudbalera ocjenjujem po njihovoj konkretnosti, recimo Ibricic se stalno prikljucivao napadu i bio je stalno tu negdje ali nikad niti je dao konkretan pas niti je ucinio nesto drugo. Od Ibricica smo imali samo onaj lijepi sut s 25 metara i po ko zna koji put sebicnost i netacnost u napadu...po meni je Stilic odigrao duplo bolje od njega

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 07 sep 2011, 02:05

Stila i Ibra, dva igraca, od kojih ocekujemo mnogo a ocigledno nisu ono sto mi mislimo da jesu. Oba su bili cisti prosjek, i spletom okolnosti su igrali vecerasnu tekmu, jer igrom to nisu ni zasluzili. Stila je novi, mladji, pa mu oprastam, a mozda bude nesto do njega ako predje u Njemacku. Ibra je prica za sebe, jedino sto sam primijetio, bilo je da je trcao na potezu gore-dole...

A da ne bude sva krivica na njihovim plecima, smatram vise odgovornim naseg Safeta...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 07 sep 2011, 02:28

Stilic je za 60-ak minuta napravio vise nego Ibricic u svojoj reprezentativnoj karijeri do sad. Da je jedna od tri njegove lopte za Dzeku zavrsila u golu, na ovoj temi bi se sad pricalo o novom Xaviju... Svaka cast za asistencije veceras, ako malo ojaca mozemo imati pravog igraca u veznom redu...momak zna da igra fudbal

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 sep 2011, 08:46

Celikovac je napisao/la:Stilic je za 60-ak minuta napravio vise nego Ibricic u svojoj reprezentativnoj karijeri do sad. Da je jedna od tri njegove lopte za Dzeku zavrsila u golu, na ovoj temi bi se sad pricalo o novom Xaviju... Svaka cast za asistencije veceras, ako malo ojaca mozemo imati pravog igraca u veznom redu...momak zna da igra fudbal
Bas ovo, udje covjek i za minut uradi ko Ibrica za cijeli ciklus. Opet nije igrao svoju poziciju, a ako je neko pratio kornere, vidio je njegove centarsuteve. Stilin problem je sto nije uigran sa repkom, ali momak je redovan na okupljanjima i nadam se da ce se to promijeniti.
Cuva Bog Zelju svog!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 sep 2011, 08:57

stilic namjestio dzeki neku sansu??? kad i gdje je to bilo... to sto je uspio dodat' loptu dzeki bez greske je stvaranje prilike... halo dzeko je sinoc uvijek imao dvojicu na sebi ili pred sobom i nije imao ciste prilike... stvaranje prilike je ono sto je dzeko uradio 2,3 puta za misimovica... nama je haman ibricic toliko spustio kriterije, da svako tacno dodavanje napadacu ocjenjuemo kao fenomenalan pas i stvaranje prilike... ubacivanja iz kornera su bila standardna, nista posebno... opet kazem nama predstavlja dobar centarsut kada lopta dodje na peterac u blizinu nasih igraca, jer ibriciceva ubacivanja obicno zavrsavaju kod protivnika, pa neko zaradi zuti jer mora sprjecavat' kontru..
od svih veznjaka sinoc misimovic, rahimic i zahirovic su odirali solidno... ostali srednja zalost...

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 07 sep 2011, 09:23

Štilić je , možda i po prvi put u svojoj karijeri, igrao na krilu i to je jedan od razloga njegove sinoćnje relativno loše igre. Štilina pozicija je polušpic ili centralni vezni. Momak zna sve s loptom, ima dobar zadnji pas, dobro izvodi prekide,ali ne može trčati. Da može, ne bi igrao u Poljskoj. Ukratko, ako bi Štila u repki igrao na svojoj prirodnoj poziciji, repka bi mogla imati koristi od njega.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Normus90 i 20 gostiju.