Adnan Zahirović

ahmic
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la ahmic » 24 jul 2013, 22:01

Nema srece ovaj nas Zmaj,drz se Zaha
..

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 jul 2013, 22:05

vendeta87 je napisao/la:
ciza je napisao/la:ne govorim ja o zahinom statusu reprezentativca,neka ga dok ne dodje bolji.
ali ove stvari pokazuju da mu je kvaliet upitan.S 24 godine trazis klub koji ce te prihvatiti po bilo koju cjenu u evorpi,od druge ruske,diamo minska,do probe u bohumu,i u kojem ce igrati a ne samo voditi da je clan istog.Vidjecem odokle ce ovako a u prilog mu ide da je reprezentativac standardan.
i on u bohum ne dolazi ni kao pojacanje i neko ko im stvarno treba,nego na probu kao no name igrac,moze zadovoljit a i ne mora,moze napredovat a i ne mora.S obzirom na raniju njegovu karjeru dovoljna je da otvori sumnju na sta ce ovo izac i ako slucajno i ostane u bohumu.Mada bi volio da se varam
E ovdje prijatelju grijesis u odnosu na proslu sezonu Bohum su napustili Kramer (otisao u Gladbach), Goretzka (otisao u Schalke bio apsolutna zvijezda ekipe) i Dabrowski (kraj karijere) sve trojica zadnji vezni tako da su njima prijkeo potrebni igraci na to poziciji.
ja sam to napisao u smislu da se pojacanje dovodi na zahtjev kluba kome treba,a ne dolazi na probu ko neprovjeren igrac.Izvlacimo iz postova sto nam se svidja i tumacimo kako nam se svidja. Ja neznam stanej bohuma al znam kako se ekipa pojacava,a zaha njima ide ko travancic u zvezdu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 24 jul 2013, 22:07

Ma oni sigurno traze pojacanje na toj poziciji a Zaha je najpovoljnija opcija.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 jul 2013, 23:30

Pa zar je moguce da igrac koji je skoro standardan reprezentativac jedne respektabilne selekcije ide na probu u Bochum...
Jbg,cudan ovaj zivot :)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 jul 2013, 00:25

Bohum nije losa opcija za Zahirovica,cak sta vise to bi za njega bilo odlicno.Cvajta je prilicno jaka,ako bude standardan onda ce i reprezentacija imati koristi od njega... vala i vrijeme je vise da se skrasi u nekom finom klubu i da se fokusira na igru,a na da svako malo trazi klub gdje ce igrati..ovo je puno bolja opcija od druge Ruske lige ili od kluba iz Minska gdje je igrao na pozajmici....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 jul 2013, 01:41

Nije poenta u Bochumu i dobra je cvajta ali ovdje je problem sto igrac ide na probu u osrednji klub,a standardni rep..

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 25 jul 2013, 01:46

Pa normalno da će ljudi pozvati na probu. Da sagledate širu sliku vidjeli bi da dolazi iz bjeloruske lige i hajde ti ocijeni igrača iz takve lige i hajde ocijeni kakav će biti u drugoj njemačkoj ligi? Lahko je nama, mi znamo ko je Zahirović. Većina njih u Bochumu blage nemaju ko je Adnan Zahirović. Moraju ljudi najprije da vide ko je i šta je.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 jul 2013, 10:28

Ako predje u Bohum nek se nabije nogom u guzicu jer je Bohum i cvajta za bjeloruse sasvim drugi svijet.
Zaha ne znam zasto, u reprezetnaciji je pravo bitan lik a na klupskom planu ga nema ni na mapi, a nije da nema kvalitet...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 25 jul 2013, 10:55

zgembo89 je napisao/la:Nije poenta u Bochumu i dobra je cvajta ali ovdje je problem sto igrac ide na probu u osrednji klub,a standardni rep..
on je standardni reprezentativac zato sto ga susic forsira i sto nikad nije zakazao za repku... a jedini razlog njegovog prvobitnog pozivanja je deficit na poziciji def. veznog... momak je tada odradio dobro tekmu protiv grcke (prijateljsku, ako se ne varam, tu je debitovao)... da tada nije dobio poziv, u posljednjoj godini ga ne bi dobio garant, obzirom da nije bio standardan ni u jednom klubu, osim na pocetku u spartaku... svoj status u repci moze zahvaliti susicevom motu: 'tesko se ulazi, tesko se izlazi'...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 jul 2013, 11:28

Rockefeller je napisao/la:Pa normalno da će ljudi pozvati na probu. Da sagledate širu sliku vidjeli bi da dolazi iz bjeloruske lige i hajde ti ocijeni igrača iz takve lige i hajde ocijeni kakav će biti u drugoj njemačkoj ligi? Lahko je nama, mi znamo ko je Zahirović. Većina njih u Bochumu blage nemaju ko je Adnan Zahirović. Moraju ljudi najprije da vide ko je i šta je.
a kako recimo da su talijani upoznati sa igracem iz recimo hajduka,rnk splita hajd iz dinamu da i razumijem,ili ukrajinci,rusi,spanci iz srbijanskih ekipa i slicno pa ih placaju kolko im se kaze i dovode ih kao pojacanja a ne na nekakve probe po drugim ligama kolko god cvajta bila jaka.. A Zahirovic je igrac koji je u izlogu vec godinama,i to na najvecoj sceni pa nit ponude nit ista.
I moj post se ne odnosi na njegov status u reprezeentaciji nego na nemogucnost prodaje takvog igraca ,ocito mu nesto fali. Mozem ga volit ili ne ali nesto se evropljanima ne dopada kao igrac

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 jul 2013, 12:32

Ma nije normalno ,kakva proba jbg...
Cudno mi je to,pa imaju 20 utakmica repke i neka pogledaju...
Realno frajer nije los na toj poziciji...

Elber
Kontakt:

Post Postao/la Elber » 25 jul 2013, 12:35

ahmic je napisao/la:Ma nije normalno ,kakva proba jbg...
Cudno mi je to,pa imaju 20 utakmica repke i neka pogledaju...
Realno frajer nije los na toj poziciji...

MA nije proba ljudi to je prica samo,otisao covjek na ljekarski i u naredna 2-3 dana ce potisat ugovor pozzz

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 25 jul 2013, 13:40

nije toliki problem u igracu nego sto nema sposobnog menadzera bez dobrog menadzera tesko ces uspjeti na zapadu
pare nisu problem para NEMA

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 25 jul 2013, 15:38

Ne znam odakle novinaru da je momak na probi kada ni na jednoj stranici ne pise da je na probi, momak je dosao odraditi par treninga obavit ljekarski i ako se klubovi dogovore oko obestecenja potpisati ugovor. Proba je valjda kada igrac tu provede najmanje 7 10 dana pa igra neke utakmice, a ovo je cisto potpisivanje ugovora
Limvo Likce

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 25 jul 2013, 17:03

Neki ovdje ocigledno ne prate igru repke, ako mi imamo Pjanica, Misimovica, Lulica, Dzeku Ibisevica koji idu naprijed, pa bekove Mujdzu i Salihovica kojima nije na odmet se pojaviti u napadu i sad ocekuju da i Zahirovic krene naprijed pa ljudi u startu imamo 5-6 igraca koji su naprijed znate li vi koja rupa ostane iza njih, mora postojat igrac koji ce sprjeciti kontre kojem je primarni cilj napraviti pametan faul, izbiti loptu u aut, probati zaustavit kontru. Zahirovic rijetko kad ide u napad vec pokriva ove rupe koje se stvaraju. Na kamerama se to ne vidi, ali Zahirovic je uvijek na polovini terena i obavlja svoj zadatak poziciju DMF. Neki ovdje hoce da mi imamo Alonsa ili Buskeca koji ce se ukljucivati u napad ali zaboravite na to. I Njemačka druga liga nije loše mjesto, naprotiv to je odlično za njega, mnogi od vas su zaboravili da se tu Bičakcic dokaazo, a stavili ste ga kao sigurnog putnika u Brazil.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jul 2013, 17:26

Kazu da je na prvom treningu ostavio jako dobar utisak, ali izgleda da jos nije dogovorena odsteta, koju bi morali platiti Nalchiku.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 jul 2013, 17:32

Najvaznije je da se on skrasi u Bochumu pa ce lako.
Ovako je se seljakao po mnogim klubovima i nije redovno igrao,ovako ce imati dobar preduvijet da ostane u formi i da igra.
Eto njega u Bundesku za sezonu-dvije,dobra je Bochum momcad.
A dobro jedan forumas kaze,bjelorusija i ukrajina,to je klubovima u ligama petica nepoznanica,tesko da oni sad tamo traze igrace.
Zaha posjeduje kvalitet i standardan je u jednoj visoko kvalitetnoj reprezentaciji i taj Bochum mu mozda bude reklama za prve lige.
Samo hrabro,Adnane!!!!

Send from my Digitron FCB
Keep walking.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jul 2013, 19:19

http://www.reviersport.de/240584---vfl- ... ieler.html

Evo, sportski direktor Bochuma rekao da ce dovesti Zahirovica. Kaze da im je neko preporucio Zahirovica, i da su ga pozvali na probni trening, te nece sigurno propustiti sansu da dovedu reprezentativca Bosne i Hercegovine, koja je na putu za SP.

Sportski direktor Bochuma je navodno sa Misimovicem razgovarao o Zahi, te ga pitao o njegovom licnom misljenju o njemu. U sljedecih par sati bi trebao potpisati ugovor.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jul 2013, 19:36

Kako je bio krenuo, dobar je to transfer za njega. Samo da bude standardan. Ne znam kakve su im ambicije, ima li sanse da udju u prvu ligu? Vidim da su prosle sezone bili tek 14., ali su se ranije cesto vrtili oko vrha druge lige i dna prve.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 25 jul 2013, 22:39

ciza je napisao/la: a kako recimo da su talijani upoznati sa igracem iz recimo hajduka,rnk splita hajd iz dinamu da i razumijem,ili ukrajinci,rusi,spanci iz srbijanskih ekipa i slicno pa ih placaju kolko im se kaze i dovode ih kao pojacanja a ne na nekakve probe po drugim ligama kolko god cvajta bila jaka.. A Zahirovic je igrac koji je u izlogu vec godinama,i to na najvecoj sceni pa nit ponude nit ista.
I moj post se ne odnosi na njegov status u reprezeentaciji nego na nemogucnost prodaje takvog igraca ,ocito mu nesto fali. Mozem ga volit ili ne ali nesto se evropljanima ne dopada kao igrac
Srbija, Hrvatska, Balkan su skroz druga priča u odnosu na Baltik. Tamo rijetki zaviruju.

Ja koliko se sjećam Adnan je sa 18 ili 19 godina trebao da predje u HSV ali mu je transfer propao jer se ozlijedio (mislim da je bila neka teža ozljeda).

On je devedeseto godište. Neka ga godinu-dvije tamo, pa ćemo vidjeti, možda i u prvoj ligi završi.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Jugovina i 4 gosta.