KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 23 jan 2012, 00:43

DANTES je napisao/la:i bez krstenog pleja. i sa mutavim trenerom. a ekipa ima sjajan potencijal. steta

Ja sam ubjeđen da Vlada neće iduće sezobe voditi KK...iako uzme titulu i kup
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jan 2012, 16:04

i ne treba. ima talenta, al ga ne zna koristiti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jan 2012, 10:54

ima li ista od dovodjenja onog pleja iz arisa, dzejmsa? plej nam je potreban ko hljeb.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 jan 2012, 11:09

Ma precice vjerovatno, nemaju ni on ni Aris nista od toga sto ce ostati. Mislim da bi Miljenovic bio bolje prelazno rjesenje od Bozica i Jaramaza. :?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 jan 2012, 23:44

Miljenovic se ne forsira zbog fizicke konstitucije.Uz dogovor sa profesorom Koprivicom se usaglasilo da je najbolje da odigra 6 meseci konstantno u laksoj konkurenciji i manje zahtevnijoj ligi i da usput trenira po odlicnom programu Mege(imaju vrhunskog kondicionog trenera(ucenik prof. Koprivice)).Time se izbegava mogucnost povrede koja je velika(setimo se Pesakovica prosle sezone,kad je nespreman usao u jako takmicenje i ritam treninga).
Inace jedna novost tj. 2,od sledece sezone se verovatno dobija A licenca EL,a Miljenovic ce se forsirati na prvom pleju ako sve bude bilo kako treba.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jan 2012, 02:15

DANTES je napisao/la:@neno tvoje misljenje o jaramazu,andjusicu,bogdanovicu,besovicu,djekicu,miljenovicu,pa i lucicu? i analiza. jako me zanima
Iskreno receno, Partizan gubi sistem, ali.. Definitivno je da Vlada mora da ode. Previse je covjek koji je ukocen, nimalo nije "odmrznuo" ove godine. I to je najveci problem, jeste Partizan klub koji je strasno tesko voditi, ali morao se malo prilagoditi, a ne pokusati kopirati Duleta, morao je pronaci vec sada svoj recept i nacin igre koji ce da mu bude primarni cilj. Nije uspio nijednog igraca da formira kako treba. Milosavljevic, Cakarevic, Raduljica u posljednje vrijeme igra bolje, ali je to daleko ispod ocekivanog, iz razloga sto je Nikolu forsirao, Andjusica pati, Cakarevic se tesko prilagodjava na ovaj sistem. Lucic je primjer, ali je Lucic i izuzetak. Ovo cudno zvuci, ali pokusat cu da objasnim. Kada je Velickovic usao u prvi tim, on je postao formula i nacin kako se postaje igrac. Ali nisu svi Velickovic, i to je problem. Nemaju svi srce kao on, da se bore sa jacim, vecim i boljim od sebe. Lucic je taj, ogranicenog kosarkaskog znanja, ali dobrih fizikalija, spreman na borbu. A i Lucic treba da bude izuzetak, jer ruku na srce nikada se Lucic ne moze prodati za novce koji trebaju Partizanu.

Besovic - Ona cuvena da na grani ne rastu svaki dan igraci od 220+ je itekako tacna. Moze uvijek da koristi, ali trebalo se kao i sa Miljenovicem na pozajmicu. Ne moze postati ekstra klasa, ali ga treba pokusati iskoristiti. Sada je drugo pitanje sto se u izgubio sistem sa centrima u kojem su uvijek na kraju prodavani.

Bogdanovic - Ja mislim da ovaj decko moze da uspije. Jer ima drskost, sut ima, hrabar i bezobrazan, a ima znanje, gledao sam ga dosta puta. On je bio zlatna koka Zitko basketa, vidjet cemo sta ce da bude.

Jaramaz - Mislim da je vrijeme da se ove godine razidje s Partizanom, jer nema taj kvalitet, samo ce dzaba da zauzima mjesto u rosteru.

Djekic - Sto vazi za Jaramaza isto i za Baneta. Nezdrav zivot, opijanje, izlasci, nedovoljna kilaza su unistili takvu ruku i tehniku. Kad se sjetim prve utakmice protiv Unicaje, i dvije trice u startu. Ko bi rek'o. Ali tata ima para, njemu je samo kosarka zanimacija.

Andjusic - Zrtva taktike u kojem nosilac na vanjskoj liniji mora da bude doziran. Ne znam samo zasto ga Vlada vec nije pustio jednom da odigra 30+ minuta, decko nije dobio pravu sansu. Jednom kad se opusti, neko ce da nastrada i dobije rafalnu paljbu. Ima odlican sut, dobra se otvara iz bloka, brz izbacaj, moze i da asistira. Nek Vlada ziheraski i dalje koristi Peru.

Miljenovic - Najbolja moguca odluka za njega, igra puno minuta u Megi, i to kako igra. Nije spreman jos za seniorske kosarke, ali ako uniste i njega, onda Partizan stvarno vanjske igrace ne zna da pravi jednostavno. Mislim da ima vece sanse za uspjeh od Cveleta, jer igra, dok Cvele sjedi na klupi vecinom. Vlada Vukoicic radi odlican posao u Megi, izbaca mlade k'o na traci.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 jan 2012, 17:00

Jedan navijacki sajt je izabrao najbolji tim u protekloj deceniji.
prva 5: vujanic,beric,kecman,velickovic i krstic.
Druga 5: mekejleb,scepanovic,veseli,milojevic,pekovic plus tripkovic i bozic. izboru su pridonijeli novinari:tegi,sareni,edin i radojevic
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 31 jan 2012, 18:51

neno#4 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@neno tvoje misljenje o jaramazu,andjusicu,bogdanovicu,besovicu,djekicu,miljenovicu,pa i lucicu? i analiza. jako me zanima
Iskreno receno, Partizan gubi sistem, ali.. Definitivno je da Vlada mora da ode. Previse je covjek koji je ukocen, nimalo nije "odmrznuo" ove godine. I to je najveci problem, jeste Partizan klub koji je strasno tesko voditi, ali morao se malo prilagoditi, a ne pokusati kopirati Duleta, morao je pronaci vec sada svoj recept i nacin igre koji ce da mu bude primarni cilj. Nije uspio nijednog igraca da formira kako treba. Milosavljevic, Cakarevic, Raduljica u posljednje vrijeme igra bolje, ali je to daleko ispod ocekivanog, iz razloga sto je Nikolu forsirao, Andjusica pati, Cakarevic se tesko prilagodjava na ovaj sistem. Lucic je primjer, ali je Lucic i izuzetak. Ovo cudno zvuci, ali pokusat cu da objasnim. Kada je Velickovic usao u prvi tim, on je postao formula i nacin kako se postaje igrac. Ali nisu svi Velickovic, i to je problem. Nemaju svi srce kao on, da se bore sa jacim, vecim i boljim od sebe. Lucic je taj, ogranicenog kosarkaskog znanja, ali dobrih fizikalija, spreman na borbu. A i Lucic treba da bude izuzetak, jer ruku na srce nikada se Lucic ne moze prodati za novce koji trebaju Partizanu.

Besovic - Ona cuvena da na grani ne rastu svaki dan igraci od 220+ je itekako tacna. Moze uvijek da koristi, ali trebalo se kao i sa Miljenovicem na pozajmicu. Ne moze postati ekstra klasa, ali ga treba pokusati iskoristiti. Sada je drugo pitanje sto se u izgubio sistem sa centrima u kojem su uvijek na kraju prodavani.

Bogdanovic - Ja mislim da ovaj decko moze da uspije. Jer ima drskost, sut ima, hrabar i bezobrazan, a ima znanje, gledao sam ga dosta puta. On je bio zlatna koka Zitko basketa, vidjet cemo sta ce da bude.

Jaramaz - Mislim da je vrijeme da se ove godine razidje s Partizanom, jer nema taj kvalitet, samo ce dzaba da zauzima mjesto u rosteru.

Djekic - Sto vazi za Jaramaza isto i za Baneta. Nezdrav zivot, opijanje, izlasci, nedovoljna kilaza su unistili takvu ruku i tehniku. Kad se sjetim prve utakmice protiv Unicaje, i dvije trice u startu. Ko bi rek'o. Ali tata ima para, njemu je samo kosarka zanimacija.

Andjusic - Zrtva taktike u kojem nosilac na vanjskoj liniji mora da bude doziran. Ne znam samo zasto ga Vlada vec nije pustio jednom da odigra 30+ minuta, decko nije dobio pravu sansu. Jednom kad se opusti, neko ce da nastrada i dobije rafalnu paljbu. Ima odlican sut, dobra se otvara iz bloka, brz izbacaj, moze i da asistira. Nek Vlada ziheraski i dalje koristi Peru.

Miljenovic - Najbolja moguca odluka za njega, igra puno minuta u Megi, i to kako igra. Nije spreman jos za seniorske kosarke, ali ako uniste i njega, onda Partizan stvarno vanjske igrace ne zna da pravi jednostavno. Mislim da ima vece sanse za uspjeh od Cveleta, jer igra, dok Cvele sjedi na klupi vecinom. Vlada Vukoicic radi odlican posao u Megi, izbaca mlade k'o na traci.

Al si ubo,svaka čast 8-)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 feb 2012, 21:40

Dzejms konacno potpisao danas. vidjecemo kako ce se pokazati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2012, 22:09

Partizan je veceras u beogradu savladao siroki brijeg rezultatom 86-59, iako je gubio 32-36 na poluvremenu. raduljica 19, macvan 13, a dzejms je debitovao sa 13 poena i 6 asist. odlican uvod pred kup
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 feb 2012, 20:22

vrlo ubjedljiva pobjeda protiv radnickog za plasman u finale. zanimljiv detalj na jednom tajm-autu. jovanovic crta akciju i onda u sred posla pita igrace pojedinacno ko ih cuva?!! kakav strucnjak
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 feb 2012, 22:37

Kup je nas! Medjutim odvratna utakmica, ko 50-ih godina proslog vijeka. Valjda ce biti bolje. Andjusic MVP. Ja stvarno ne znam koga bih izabrao. Mirne duse ga ne bih ni dodjelio. Idemo dalje. E da. PERA BOZIC
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 19 feb 2012, 22:56

iskreno VLADIMIR LUCIC I DANILO ANDJUSIC su buduci reprezentativci Srbije,strasan su potencijal,zasigurno za najvece stvari.mislim da partizan ne gubi sistem,jednostavno recesija,pa bolje da su posudili dva centra,kada im je vec to ponudjeno,i tako bi ameri otisli za godinu..Ali ovi momci potencijala inmaju,cakarevic ce biti zvijer,samo mu treba potencijala u napadackoj igri,u odbrani je strasan

@Dantes
meni je bilo partizan-zvezda bolje gledati,neko real-barca,bez obzira na poene,nekako me to takticno nadmudrivanje bas odusevljava

besovic je isto potencijal,meni se ovdje milosavljevic ne svidja nikako

a katic je prejak :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 feb 2012, 01:21

Zucku se bas svidja da boravi u nasim vitrinama pa se odatle i ne pomera.

Cestitke momcima,strucnom stabu i upravi na jos jednom trofeju(ovaj je jubilarni 40ti) i cestitke CZBG na fer i korektnoj igri.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 feb 2012, 01:34

@paolomontero mene su smorili beskrajni faulovi. Andjusic ce biti zvijer. Ima sve + pamet. Lucic moze biti dobar. Sjajne fizikalije, solidan sut samo slabo koristi glavu. Zaleti se nekad. Iskreira sebi poziciju i umjesto realizacije daje neki cudan pas. Cakarevic sjajna tehnika, fizikalije i sut. Samo jos glavu da sredi. Ja dogodine cekam 2 super klinca Bogdanovica kojem bih dao minute Andjusica a Andjusicu minute Milosavljevica, i Miljenovica koji bi igrao 15-ak minuta. Besovic gurati u vatru i malu mu nabiti masu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 feb 2012, 01:46

Ja bi dodao samo jos jednog,a nimalo manje vrednog.NBA potencijal zvani Bertans,cuce se tek za njega.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 feb 2012, 00:08

Pobjeda protiv Cibone u Zagrebu nakon produzetka. Dzejms je bio fenomenalan sa 28 poena, Macvan 24 i 12 skokova. Mislim da smo definitivno na f4. Igra je bila ni tamo ni 'vamo. Centri zivi ocaj.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 feb 2012, 12:06

DANTES je napisao/la:Pobjeda protiv Cibone u Zagrebu nakon produzetka. Dzejms je bio fenomenalan sa 28 poena, Macvan 24 i 12 skokova. Mislim da smo definitivno na f4. Igra je bila ni tamo ni 'vamo. Centri zivi ocaj.

Džejms se super igrač..ja da sam na mjestu uprave,uradio bih sve da ga zadržim i iduće sezone za Evroligu...Sigurno ne košta kao Law,a bolje se uklopio i pruža bolje partije bar duplo...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 feb 2012, 12:31

Nasi juniori su se plasirali u finale kvalifikacionog turnira gdje ce igrati protiv Zvezde
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 04 mar 2012, 18:46

Cestitke Marini i kosarkasicama na osvojenoj regionalnoj ligi.Bravo devojke!

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: filip13 i 13 gostiju.