Mislim da pauzira zbog kartona.Principatus je napisao/la:Nije povreda, nego je prigovarao vec prije prosle utakmice zbog politke kluba, pa je usao sa klupe.
Danas ni na klupi dakle...
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Pauzira zbog kartona 
- Principatus
- Kontakt:
Ah steta. Nema veze, pukotine su vec tu u relaciji Sejo/klub, i mislim da je Salihovic tu izjavu dao namjerno (iako je iskrena i istina), kako bi olaksao rastanak. A ovi nek sebi traze druge krivce...u 2. ligi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Rasula je se kičma igrača Hofenhajma koja ga je uvela u Bundes ligu,vrijeme je na ljeto da i Sejo digne svoja jedra..
salihović ima kvalitetu za bolji klub od hoffenheima. recimo sunderland, udinese, espanyol...
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Dobri klubovi. Obadva! Ako je istina nece se zeznuti bilo koji da izabere. Nek mu je sa srecom gdje god ode, samo nek' ide iz Hoffa.Naime, kako tvrde britanski mediji, Salihović je prvi na listi želja engleskog premijerligaša Aston Ville, koja mu je spremna ponuditi ugovor na četiri godine.
Osim Aston Ville, za Salihovića se interesuje i ekipa Fulhama.
Tesko da bi zaigrao prije N'Zogbie, pa u kakvoj god formi je ovaj, a Warnock je nezamjenjiv na beku...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zasto mislis da bi igrao na krilu ili beku?Edin TM87 je napisao/la:Tesko da bi zaigrao prije N'Zogbie, pa u kakvoj god formi je ovaj, a Warnock je nezamjenjiv na beku...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa vjerovatno ga ne traze da bi sjedio na klupi.Edin TM87 je napisao/la:Tesko da bi zaigrao prije N'Zogbie, pa u kakvoj god formi je ovaj, a Warnock je nezamjenjiv na beku...
Lijevi bek, lijevo krilo i zadnji vezni su pozicije na kojima Sejo moze igrati, tako da bi mu se vjerovatno naslo mjesto u udarnom timu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mozda zato sto su to njegove pozicije?schmecker je napisao/la:Zasto mislis da bi igrao na krilu ili beku?Edin TM87 je napisao/la:Tesko da bi zaigrao prije N'Zogbie, pa u kakvoj god formi je ovaj, a Warnock je nezamjenjiv na beku...
Dobro moze igrat i zadnjeg veznog recimo, al' rijetko kad to igra, pogotovo u repki, vjerujem da ga traze zbog njegove lijeve noge i centarsuteva, a ne da povezuje redove...
Kod nas igra beka zato sto mora, a koliko znam vec duze vrijeme u hoff igra zadnjeg veznog..
Pa tamo igra jer nema ko, on je klasa po strani, dok je u vezi mnogo slabiji, za Englesku ligu, on ne moze igrat zadnjeg veznog, previse zahtjevna pozicija...
Dobar je N'Zogbia, ali cim Villa hoce Seju, znaci da bi mu naslil drugo mjesto, Nzog se nikako jos nije uklopio u ekipu, mozda je i to jedan od razloga, inace Sejo ima taj kvalitet i zustrinu da igra u EPL, nadam se da ce sto prije otici ili u Villu ili u Fulham. Mada mislim da bi njegova ljevica vise sjela Villi, koja ima Benta na mjestu centarfora.
Cuva Bog Zelju svog!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa igrao bi u vezi. Ne bi igrao lijevog beka, sasvim sam siguran u to. Uostalom, kada pogledamo formu i igre Irelanda, te činjenicu da Petrov nije više toliko mlad, onda je jasno zašto se Alex M. interesuje za Seju. Bannan + Gardner su mladi i neiskusni, tako da bi Sejo imao veliku minutažu. Znamo koliko je on borben i kako izvodi prekide, te bi vrlo brzo postao ljubimac navijača.
I u Fulhamu bi bilo mjesta za njega, a Jol ga svakako poznaje još iz Bundeslige.
U biti, samo da napusti Hoffenheim i sve će biti ok. Vjerujem da će se u budućem klubu on nametnuti u najkraćem mogućem roku isključivo zbog njegovih radnih navika.
I u Fulhamu bi bilo mjesta za njega, a Jol ga svakako poznaje još iz Bundeslige.
U biti, samo da napusti Hoffenheim i sve će biti ok. Vjerujem da će se u budućem klubu on nametnuti u najkraćem mogućem roku isključivo zbog njegovih radnih navika.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Sejo ce pronaci jedan dobar klub, u to ne sumnjam. Moze bez odstete napustiti Hoffenheim, dakle, nikakvih prepreka nema.
Vidim ovdje neki govore da bi mogao igrati na beku .. On je zadnji vezni, i na toj poziciji i igra uvijek u Hoffenheimu, ponekad je igrao poziciju krila kod Pezzauiolija, ili kako se vec onaj moron zove, sto je preuzeo Hoffenheim nakon Rangnicka.
U repci je zadnji put na poziciji zadnjeg veznog odigrao protiv Njemacke sa Rahimicem, i to je u vecem dijelu utakmice jako dobro funkcionisalo.
Vidim ovdje neki govore da bi mogao igrati na beku .. On je zadnji vezni, i na toj poziciji i igra uvijek u Hoffenheimu, ponekad je igrao poziciju krila kod Pezzauiolija, ili kako se vec onaj moron zove, sto je preuzeo Hoffenheim nakon Rangnicka.
U repci je zadnji put na poziciji zadnjeg veznog odigrao protiv Njemacke sa Rahimicem, i to je u vecem dijelu utakmice jako dobro funkcionisalo.
fulham i aston villa nisu neki kvalitetni klubovi, ali sigurno bolji od hoffenheima. ako bude birao između ta dva kluba mislim da bi aston villa bila bolji izbor.
O cemu ti pricas? Odlican bi to bio potez prelazak u neki bolji klub, jer ruku na srce Hoffenheim nije ona ekipa od prije par godina, polako se najbolji igraci sele iz tog sela u svabiji, engleska liga je bolja od bundeslige i sigurno da bi tamo imao i vecu konkurenciju, ali Salihovic je dobar igrac i siguran sam da bi se dobro uklopio, uz to moze igrati na vise pozicija.Ukoliko je ova vijest tacna koji god klub da izabere od ova dva navedena nebi pogresio, nije ni Sejo vise mlad i treba da predze u neki bolji klub a i zasluzio je to svojim igrama...dzonvejn je napisao/la:fulham i aston villa nisu neki kvalitetni klubovi, ali sigurno bolji od hoffenheima. ako bude birao između ta dva kluba mislim da bi aston villa bila bolji izbor.
za tebe su fulham i aston villa kvalitetni klubovi?
Pa ja šta su nego kvalitetni??dzonvejn je napisao/la:za tebe su fulham i aston villa kvalitetni klubovi?
prosječni. ali bolji od hoffenheima.brzi21 je napisao/la:Pa ja šta su nego kvalitetni??dzonvejn je napisao/la:za tebe su fulham i aston villa kvalitetni klubovi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.