Evo jara, pa ti izaberi onaj koji ti odgovara.
Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Everton F.C.
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kakvo je stanje sa navijačima kluba u BiH, imal' raje? Ja sam klub zagotivio odavno, ponajviše zbog politike oko transfera.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
E drug hvala evo i ja sam nasao preko lshunter ovaj link http://lsh.lshunter.tv/static/popups/11 ... 03020.html" onclick="window.open(this.href);return false;Monolog je napisao/la:http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/
tek sam poceo pratit tekmu nisam stigao na vrijeme ali vidim vodi Everton 1:0.
ipetm je napisao/la:
Kakvo je stanje sa navijačima kluba u BiH, imal' raje? Ja sam klub zagotivio odavno, ponajviše zbog politike oko transfera.
Pa ne vjerujem da nas ima bas previse, i ja gotivim Everton duze vrijeme. Najvise zato sto su zivi dokaz da se sa malim parama moze napraviti solidna ekipa i u trenutcima nositi sa bogatijim timovima.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
pogledao sam zadnjih 10min prvog poluvremena i treba izdvojit dobru sansu za Newcastle kada je Baines spasio loptu na gol liniji i takodze skrtost Pienara
u sesnaestercu Ncastle umjesto da je da Osmanu koji je sam i treba samo da je plasira u go on pokusava sam zavrsit i zakucat je u raslje?? Igraj na siguricu
.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Ooo Cittadela, da si vidio samo šansu Mirallesa u 25 minuti...e to je škrtost.Mogao je samo pružiti Jelaviću i bez beda je to mogao u gol spremiti...a i ova šansa Piannara ...vodimo zasluženo na poluvremenu,a li još jedno je poluvrijem pa čemo vidjeti.
jela napustio teren-stvarno je nadobijo se ali i u 2 minuti se "zabio" u sativu kad je postigao poništen gol
Big Vic je joker sa klupe.
COYB
dobrodošao ipetm!
jela napustio teren-stvarno je nadobijo se ali i u 2 minuti se "zabio" u sativu kad je postigao poništen gol
COYB
dobrodošao ipetm!
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Everton puno bolji.
Pienaar, Mirallas, Jagielka pa i Fellaini na samom početku su imali dobre prilike. S druge strane, Cisse i Anita (obje su stopostotne prilike) nisu bili precizni, s tim da je Senegalcu lotpu "servirao" Jagielka (znači, bukvalno iz ničega). Everton ima više loptu u posjedu, bolje kombinuju, svaki napad po lijevoj strani je opasan, Fellaini gospodari sredinom terena, Pieanaar rastrčan k'o nikad...Ništa, nadam se da će Njukaš ovo okrenuti, al' teško ukoliko nastavi u ovom ritmu.
Pienaar, Mirallas, Jagielka pa i Fellaini na samom početku su imali dobre prilike. S druge strane, Cisse i Anita (obje su stopostotne prilike) nisu bili precizni, s tim da je Senegalcu lotpu "servirao" Jagielka (znači, bukvalno iz ničega). Everton ima više loptu u posjedu, bolje kombinuju, svaki napad po lijevoj strani je opasan, Fellaini gospodari sredinom terena, Pieanaar rastrčan k'o nikad...Ništa, nadam se da će Njukaš ovo okrenuti, al' teško ukoliko nastavi u ovom ritmu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Joj sta bi tek sad Pienaru uradio 1:1
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Znaci uz postignuti pogodat moglo se uvalit jos 2?? A Miralas je isto pred kraj poluvremena usao sa desne strane i umjesto da je pruzi Osmanu ja mislim u sesnaestercu odlucio se za sut.obi-punk-kenobi je napisao/la:Ooo Cittadela, da si vidio samo šansu Mirallesa u 25 minuti...e to je škrtost.Mogao je samo pružiti Jelaviću i bez beda je to mogao u gol spremiti...a i ova šansa Piannara ...vodimo zasluženo na poluvremenu,a li još jedno je poluvrijem pa čemo vidjeti.
jela napustio teren-stvarno je nadobijo se ali i u 2 minuti se "zabio" u sativu kad je postigao poništen gol![]()
![]()
COYB
dobrodošao ipetm!
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Jel bio ofsajd? Meni nešto sportklub baguje...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo su jednom prikazali situaciju. Ja mislim da nije bio ofsajd, al' čekam neki bolji snimak. U djeliću sekunde se stvorila velika prednost za Fellainija pa je to (vjerovatno) syebalo pomoćnog suca.ipetm je napisao/la:Jel bio ofsajd? Meni nešto sportklub baguje...
Inače, Njukaš bolji u drugom poluvremenu. Pored gola, bila je još jedna dobra prilika za Cissea. Everton zaprijetio samo preko Osmana prije 3-4 minute.
Sudija se sad u potpunosti pogubio. Čist gol za Everton sudija nije priznao (tj. pomoćnik nije signalizirao da je lopta prešla liniju), a onda kontra 3 na 1 za Newcastle i glavni sudija ne pušta prednost.
Hajd' ovaj ofsajd je bio, al' brate ovaj čist gol da ne sudi ovo je stvarno previše... 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- BluesForever
- Kontakt:
Cist gol za Everton nije priznat,zar još nije ona tehnologija se uvela za ovakve situacije,govorili su cini mi se od ove sezone da pocinje i to u Engleskoj prvo.

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Realno...pokraden Everton sa onim sviranim ofsajdom Fellainia i ovim "golom" Anicheba (koji je prešao liniju-eeeeeeeeeeeeee...Pravda postoji...........Anichebi!!!!!!!2:1...........Volim ovaj klub!!
Ali da istina bude zadovoljena Anichebe postiže gol za ponovno vodstvo Evertona. 
EDIT: Can't believe!
2:2
EDIT: Can't believe!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Neeeeevjerovatno šta izvodi Howard!!!
F***
F***
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Realno...utakmica kad ti mozak stane-i u veselju i u bijesu.
Bod.
COYB
Bod.
COYB
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Stvarno svako sudi u Premiershipu...Greške se dešavaju,ali dva nepriznata regularna gola su previše.
You'll never walk alone.
Nije jarane Howard kriv u ovakvim situacijama 90% napadaca ide na lob tako da je on skocio samo ga je napadac Ncastlea zeznuo i majstorski ga uvalio. Vidi se bas da je namjera bila da ovako uradi.obi-punk-kenobi je napisao/la:Neeeeevjerovatno šta izvodi Howard!!!
F***
Nego Howardu cestitke za odbranu pri rezi 1:1 a Pienaru bi jednu pljusku spuco i 25% od plate oduzeo. Eto umjesto da si u vodstvu u drugom poluvremenu strahujes da ne izgubis. Sve u svemu dobra tekma.
Ofsajd nije bio samo razumijem da je i sudiji bilo tesko to skontat jer je odbrambeni igrac Ncastlea bio izlazio i samo mu je noga bila taj dio tjela koja je ukidala ofsjd ali nije to bas lahko vidjeti u djelicu sekunde. Onaj ponisteni gol glavom??????? Sudija u sta ti gledas???
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Everton mnogo bolji. Newcastle je bio opasan iz nekoliko prilika, vidi se da znaju lopte ali kad se u obzir uzme cijela tekma, Everton dominantan. Dva čista gola poništena i glupost pojedinih igrača koštali Everton sva 3 boda.
Jagielka slab start ima pravo, uvijek gonja nekoga. Nikako da je ispred njega. Jelavić umjesto Anichebea bi dao barem dva gola.
Jagielka slab start ima pravo, uvijek gonja nekoga. Nikako da je ispred njega. Jelavić umjesto Anichebea bi dao barem dva gola.
Who dares, wins !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.