EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
Da je danas bio imalo kvalitetniji protivnik od Crne Gore, hrvatska bi izgubila. Razlog je obrana. 42!! koša u 1.pol. primiti od ekipe u kojoj je tek 2 koša u tom dijelu dao najbolji igrač, sve govori o stanju na terenu.
Igrači se jednostavno ne čuvaju nego puštaju da prolaze. I onda kad crnogorci gađaju na koš, obrana se ukopa i čeka loptu. Razumijem ja da je vraneš toranj, da je peković mrcina, al guraj se majstore, gradi se, radi poziciju za faul u napadu, postoje načini za kvalitetnu obranu. Ne smije te Dasić nadskakat..
I Vranković opet radi neke čudne izmjene, određeni igrači se ne uspiju ni zagrijati on ih vadi...
Igrači se jednostavno ne čuvaju nego puštaju da prolaze. I onda kad crnogorci gađaju na koš, obrana se ukopa i čeka loptu. Razumijem ja da je vraneš toranj, da je peković mrcina, al guraj se majstore, gradi se, radi poziciju za faul u napadu, postoje načini za kvalitetnu obranu. Ne smije te Dasić nadskakat..
I Vranković opet radi neke čudne izmjene, određeni igrači se ne uspiju ni zagrijati on ih vadi...
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 03 sep 2011, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
vrankovic nije bardo nimalo,dubrava je napisao/la:Da je danas bio imalo kvalitetniji protivnik od Crne Gore, hrvatska bi izgubila. Razlog je obrana. 42!! koša u 1.pol. primiti od ekipe u kojoj je tek 2 koša u tom dijelu dao najbolji igrač, sve govori o stanju na terenu.
Igrači se jednostavno ne čuvaju nego puštaju da prolaze. I onda kad crnogorci gađaju na koš, obrana se ukopa i čeka loptu. Razumijem ja da je vraneš toranj, da je peković mrcina, al guraj se majstore, gradi se, radi poziciju za faul u napadu, postoje načini za kvalitetnu obranu. Ne smije te jedan Dasić nadskakat..
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Nemoj tako..dubrava je napisao/la:Da je danas bio imalo kvalitetniji protivnik od Crne Gore, hrvatska bi izgubila. Razlog je obrana. 42!! koša u 1.pol. primiti od ekipe u kojoj je tek 2 koša u tom dijelu dao najbolji igrač, sve govori o stanju na terenu.
Igrači se jednostavno ne čuvaju nego puštaju da prolaze. I onda kad crnogorci gađaju na koš, obrana se ukopa i čeka loptu. Razumijem ja da je vraneš toranj, da je peković mrcina, al guraj se majstore, gradi se, radi poziciju za faul u napadu, postoje načini za kvalitetnu obranu. Ne smije te jedan Dasić nadskakat..

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
rosas, a da, znam....a mislim da zna i on da nije dobar nikako 
A i ovaj potihi (a možda i otvoreni?) sukob u reprezentaciji nikako nije dobar za atmosferu. Ne znam ja šta se događa među 4 zida, ali mi nikako ne miriše ovakvo stanje i igra ekipe kao kolektiva.
Zadnje minute će opet vaditi živce..
prijedorčanin,
ovo za vraneša, hahahahahha
prejako
ma znam da je balvan, al opet ga tu visina i ruke kolko tolko spašava nad onim nižim iako je nepokretan..
al dasić naskače kad se nalazi među dvojicom..nije bio jedini..i ona stara odtrina jeretin isto..govorim za skok u napadu..

A i ovaj potihi (a možda i otvoreni?) sukob u reprezentaciji nikako nije dobar za atmosferu. Ne znam ja šta se događa među 4 zida, ali mi nikako ne miriše ovakvo stanje i igra ekipe kao kolektiva.
prijedorčanin,
ovo za vraneša, hahahahahha

al dasić naskače kad se nalazi među dvojicom..nije bio jedini..i ona stara odtrina jeretin isto..govorim za skok u napadu..
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 03 sep 2011, 22:31, ukupno mijenjano 2 puta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
dubrava je napisao/la:Ako uz teletovića bude još raspoloženih igrača, bit će jako čupavo..ako teletović bude sam igrao, slabe su šanse..Edin TM87 je napisao/la:dubrava, sta mislis kakve imamo sanse da vas dobijemo sutra?
ne znam..nadam se dobroj košarci..

Al' vidi jarane, stvar je sto Teletovic ne igra nikako, ni sam ni s nekim

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Hrvatska je dobila ,samo zahvaljujući Popoviću i Tomiću ,jedan da je podbacio ,oni bi izgubili ,zato sutra ima da podbace obojica najvjerovatnije ,Popović ne može ponoviti ovakve dvije partije ,protiv Finaca je iskočio Bogdanović ,protiv Makedonaca nije niko ,danas opet Tomić i Popović ,sutra očekujem bolju partiju malog Bogdanovića ,ali ga neće imati ko pratiti .
Dok Mirza i ekipa ne mogu ovako lošu partiju ponoviti nema šanse ,ma samo nek se bore rezultat će doći .
Kažu Mi i Finci samo pucamo trice ,šta ćemo kad nemamo centra ,ali Hrvati imaju ovakve centre jbt sve po 2.20 i opet se ispucavaju za tri poena ,večeras je Popovića krenulo sreća njihova ,ali sutra neće pa šta će onda
Dok Mirza i ekipa ne mogu ovako lošu partiju ponoviti nema šanse ,ma samo nek se bore rezultat će doći .
Kažu Mi i Finci samo pucamo trice ,šta ćemo kad nemamo centra ,ali Hrvati imaju ovakve centre jbt sve po 2.20 i opet se ispucavaju za tri poena ,večeras je Popovića krenulo sreća njihova ,ali sutra neće pa šta će onda

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hrvatska realno ima puno vishe potencijala nego sto pokazuju, mislim da je to do trenera. Danas su dobili na individualni ucinak tri igraca, a najborbeniji im igrac Draper
sto li Barac nije nikako igrao
Crna Gora nema srece nikako, uvijek protiv njih se neko raspuca i ne zna fulit (Teletovic, Popovic), al i oni su stvarno dobri, mada je i kod njih ovaj selektor truba neka, da je Dule ostao sad bi oni bili na omjeru 3-0
Jedno je sigurno, sutra nas hrvati deru sa +25 min

sto li Barac nije nikako igrao

Crna Gora nema srece nikako, uvijek protiv njih se neko raspuca i ne zna fulit (Teletovic, Popovic), al i oni su stvarno dobri, mada je i kod njih ovaj selektor truba neka, da je Dule ostao sad bi oni bili na omjeru 3-0
Jedno je sigurno, sutra nas hrvati deru sa +25 min
nema potpisa
-
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:a da, znam....a mislim da zna i on da nije dobar nikako
prijedorčanin,
ovo za vraneša, hahahahahha![]()
![]()
![]()
prejako
![]()
ma znam da je balvan, al opet ga tu visina i ruke kolko tolko spašava nad onim nižim iako je nepokretan..
a dasić naskače kad se nalazi među dvojicom..nije bio jedini..i ona stara odtrina jeretin isto..govorim za skok u napadu..
Pa imate problema u skoku sve 3 utakmice...meni samo nije jasno zašto Vranković ne daje više šanse Baraću?Pa lik je dobar centar,ima sjajnu sezonu-dve iza sebe..ima euroligasško iskustvo...visok,jak..sigurno može imati 10+ poena i 8+ skokova po meču..zna biti i u odbrani odigari kad hoće.....Malo mu on igra...stoji to da je Tomić bolji...stvarno je kvalitetan centar,,,,ali po meni Barać mora imati veću minutažu u ovoj reprezentaciji.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
joke je maher,zna ubacit samo luksu andrica,**** ga on u suu...pakmnogo_smo_jaki je napisao/la:dubrava je napisao/la:a da, znam....a mislim da zna i on da nije dobar nikako
prijedorčanin,
ovo za vraneša, hahahahahha![]()
![]()
![]()
prejako
![]()
a dasić naskače kad se nalazi među dvojicom..nije bio jedini..i ona stara odtrina jeretin isto..govorim za skok u napadu..
Pa imate problema u skoku sve 3 utakmice...meni samo nije jasno zašto Vranković ne daje više šanse Baraću?Pa lik je dobar centar,ima sjajnu sezonu-dve iza sebe..ima euroligasško iskustvo...visok,jak..sigurno može imati 10+ poena i 8+ skokova po meču..zna biti i u odbrani odigari kad hoće.....Malo mu on igra...stoji to da je Tomić bolji...stvarno je kvalitetan centar,,,,ali po meni Barać mora imati veću minutažu u ovoj reprezentaciji.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Vezano za Teletovica, pa on igra tu poziciju da uz pomoc tima nema sanse da ishta uradi, pa jedan Novicki sinoc protiv odbrane francuza nishta nije mogao jer mu nisu pomagali ostali, slabi blokovi, kretanja i tako to. Pa Teletovic je prisiljen da iz auta prima loptu i puca tricu, nikako u napadu nema akcija za njega. Pogledajte malo kad Caja igra, kako se otvara prostor za njega
nema potpisa
vjeruj mi da ni meni nije jasno što Barać nije igrao večeras. Možda je ozlijeđen
ali stvarno ne bih znao..
To samo Sabit, ovaj Joke zna

Najbitnije je da se pobijedilo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Zato sto ne gledate EPdubrava je napisao/la:vjeruj mi da ni meni nije jasno što Barać nije igrao večeras. Možda je ozlijeđenali stvarno ne bih znao..

Barac ne igra gotovo nikako na prvenstvu. Bio je los na pripremnim utakmicama(vecinom) i izgubio je minutazu. Sad to sto ce Joke da izraubuje Tomica do krajnjih granica i kad bude najvaznije nece odigrati najbolje to je druga prica.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
A to će biti sutra ,joj kako volim kad se slažemoneno#4 je napisao/la:Zato sto ne gledate EPdubrava je napisao/la:vjeruj mi da ni meni nije jasno što Barać nije igrao večeras. Možda je ozlijeđenali stvarno ne bih znao..
To samo Sabit, ovaj Joke zna![]()
![]()
![]()
Barac ne igra gotovo nikako na prvenstvu. Bio je los na pripremnim utakmicama(vecinom) i izgubio je minutazu. Sad to sto ce Joke da izraubuje Tomica do krajnjih granica i kad bude najvaznije nece odigrati najbolje to je druga prica.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Čekam tvoj komentar.neno#4 je napisao/la:Zato sto ne gledate EPdubrava je napisao/la:vjeruj mi da ni meni nije jasno što Barać nije igrao večeras. Možda je ozlijeđenali stvarno ne bih znao..
To samo Sabit, ovaj Joke zna![]()
![]()
![]()
Ma kako nije igrao, kad jest. I to je dobio, ako sam dobro sračuno 7-8 minuta u zadnje dvi, protiv makdeonaca 4 koša, a Finaca ništa, al je i tu ulazio..
Meni je on bio slab u obrambenom dijelu, ovo što je igrao na kapaljku, al opet mu je trebao dati šansu.
Ma nek iskoristi Tomića, pa je.bote, profesionalac je, rade se treninzi po dva puta dnevno..nema tu umora, umor se ne priznaje..

dubrava je napisao/la: To samo Sabit, ovaj Joke zna
kakav će to sutra da bude okršaj titana

FORZA MARŠAL !!!
Ja ću sutra snimati time-oute, ko šljivi tekmuhodža je napisao/la:dubrava je napisao/la: To samo Sabit, ovaj Joke zna
kakav će to sutra da bude okršaj titana![]()
![]()

Definitivno kad gledam grupe A i B, a na drugoj strani C i D vidim takvu razliku u kosarci da je to strasno. U grupama C i D se prakticno ni ne igra odbrana. Sistema ni na vidiku. U ovom prvom dijelu ce Turska npr. ostati bez ijednog boda da prenese, a pomela bi sve ove iz drugog.
Sto se tice vecerasnje utakmice to je bila jedna od onih Markovih noci. Kako katastrofalan skauting rade selektori da ne mozes da povjerujes. Prodaje se svaki put ista fora sa Tomicem, a onda se nakon 10. puta skonta sta ce da se uradi, i Popovic baci pas u korner za Drapera. Odbrambeno je Hrvatska izgubila jedinog koji je igrao nesto. Bogdanovic imam osjecaj da je u laganom downhillu, Draper je bio odlican veceras. Bob Rok i Laki su najgori playmakeri ovog prvenstva. Ko je njih dvojicu poveo samo je taj gori od njih. Crnogorci igraju totalno drugacije nego sto su igrali. Napravili su kontraefekat u odnosu na pripreme. Hoce da igraju brzo u napadu, a u odbrani su suplji. Nevjerovatno kako ekipa koja je igrala odlicnu odbranu, igra tako strasno lose. U napadu Pekovic nije pravi, ali ruku na srce ne dobija nikakve lopte od Cooka, Jeretina. Jeretin mi je neozbiljan igrac, ali Cook first - pass playmaker, totalno lose to radi. Citavo vrijeme forsiraju da igra 1 na 1 daleko od kosa umjesto da ga traze iz pick n'roll - a, a ne da Vladimir bude prva opcija.
Hrvatskoj je maksimum maksimuma cetvrtfinale jer ko god dodje s druge strane zrijeba razbit ce ih.
CG sutra ispada kao i BiH.
Sto se tice vecerasnje utakmice to je bila jedna od onih Markovih noci. Kako katastrofalan skauting rade selektori da ne mozes da povjerujes. Prodaje se svaki put ista fora sa Tomicem, a onda se nakon 10. puta skonta sta ce da se uradi, i Popovic baci pas u korner za Drapera. Odbrambeno je Hrvatska izgubila jedinog koji je igrao nesto. Bogdanovic imam osjecaj da je u laganom downhillu, Draper je bio odlican veceras. Bob Rok i Laki su najgori playmakeri ovog prvenstva. Ko je njih dvojicu poveo samo je taj gori od njih. Crnogorci igraju totalno drugacije nego sto su igrali. Napravili su kontraefekat u odnosu na pripreme. Hoce da igraju brzo u napadu, a u odbrani su suplji. Nevjerovatno kako ekipa koja je igrala odlicnu odbranu, igra tako strasno lose. U napadu Pekovic nije pravi, ali ruku na srce ne dobija nikakve lopte od Cooka, Jeretina. Jeretin mi je neozbiljan igrac, ali Cook first - pass playmaker, totalno lose to radi. Citavo vrijeme forsiraju da igra 1 na 1 daleko od kosa umjesto da ga traze iz pick n'roll - a, a ne da Vladimir bude prva opcija.
Hrvatskoj je maksimum maksimuma cetvrtfinale jer ko god dodje s druge strane zrijeba razbit ce ih.
CG sutra ispada kao i BiH.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nadati se da ce nas krenuti, da Popovic nece imati noc kao danasnju i da ce Joke vuci nerazumnije poteze od Sabeta, ovo zadnje mozda i prodje.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Koliki god Joke bio Indijanac, ne moze izgubiti sve i da hoce. To je prosto nemoguce.retro je napisao/la:Nadati se da ce nas krenuti, da Popovic nece imati noc kao danasnju i da ce Joke vuci nerazumnije poteze od Sabeta, ovo zadnje mozda i prodje.![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.