Ček, izvukao je vrlo dobar remi protiv preporođenog Chelsea i zbog toga treba ići? Uveo je Tottenham u LPa poslije bog zna koliko godina, čuva ih u vrhu već duži period te zbog svega toga treba ići?
Al' nema brige, ionako odlazi na ljeto.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Da ga hoce zamijenit Dalglish.belefront je napisao/la:Dragi Harry vrijeme ti je da odes, hvala na svemu ali dovidjenja
Kako sad stvari stoje crni niz se nastavlja i ne bi me čudilo da na kraju završite u Europa ligi.M. Scofield je napisao/la:Konačno prekinut jedan crni niz. Raspored nam nije loš nadam se jednoj dobroj seriji sada
Nemamo ni sreće, primišmo glup prvi gol, a zabiti se ne da nikako (Bale prečka, Akotto čisti zicer). Neznam šta je uzrok lošijim igrama u zadnje vrijeme ali ako ovako nastavimo loše nam se piše. Imamo bolji raspored od Newcastla i Chelsea ali neznam koliko je realno očekivati mjesto koje vodi u CLbelefront je napisao/la:Ma neka idu u kur.ac, Norwich jeste super ekipa sto se mene tice jer je sjajno igrala ove sezone, ali ovo ne bih trpio da sam trener da osvojimo 4-5 bodova u zadnjih 7 kola, prestigne nas Arsenal kojem je ovo najgora sezona do sada, Saha ocajan, Kaboul se povrijedio, ma divota
Iduce put kad bude davao izjavu za medije biti ce: Mislim da mozemo izboriti opstanak u ligiBosco je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.