Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 16. kolo Premijer Lige BiH
Koji nama indijanci sjede u savezu 

Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Drina-Buducnost 1 Drina se pojačala... Ovo ide glatko
Leotar-Rudar 1 Ovdje bi isto tako trebao doci kec, al nikad se ne zna !
Sloboda-Slavija 1 Slavija je bila losa i na jesen , a sad je jos slabija, minimalna pobjeda Tuzlaka !
Velež-Zrinjski X Pojačani Velež ima više od igre, ali nedovoljno za pobjedu !
Čelik-Sarajevo 1 U grotlu Bilinog polja komšije nemaju sta trazit !
Travnik-Zvijezda 1 TRAVNIK DOMACIN, ZAR MOZE DRUGACIJEE ???
Siroki Brijeg-Borac 1 Borac ostao bez nekoliko najboljih igrača, ovo je nadam se početak njihovog kraja !
Željezničar-Olimpic 1 Tvrda utakmica, bez puno golova, al Željo na mišiće !
OVO SU PO MENI REALNI REZULTATI, U OBZIR NISAM UZIMAO TEŠKE TERENE, A S TIM SE SITUACIJA BITNO MJENJA ! KOME CE TO VIŠE ODGOVARAT' OSTAJE DA SE VIDI !
Leotar-Rudar 1 Ovdje bi isto tako trebao doci kec, al nikad se ne zna !
Sloboda-Slavija 1 Slavija je bila losa i na jesen , a sad je jos slabija, minimalna pobjeda Tuzlaka !
Velež-Zrinjski X Pojačani Velež ima više od igre, ali nedovoljno za pobjedu !
Čelik-Sarajevo 1 U grotlu Bilinog polja komšije nemaju sta trazit !
Travnik-Zvijezda 1 TRAVNIK DOMACIN, ZAR MOZE DRUGACIJEE ???

Siroki Brijeg-Borac 1 Borac ostao bez nekoliko najboljih igrača, ovo je nadam se početak njihovog kraja !
Željezničar-Olimpic 1 Tvrda utakmica, bez puno golova, al Željo na mišiće !
OVO SU PO MENI REALNI REZULTATI, U OBZIR NISAM UZIMAO TEŠKE TERENE, A S TIM SE SITUACIJA BITNO MJENJA ! KOME CE TO VIŠE ODGOVARAT' OSTAJE DA SE VIDI !
TM87
Velež je sutra zicer dana (što se kladionice tiče
), šta je vama...kakav crni X...
1 k'o kuća

1 k'o kuća

Naravno da su uvjeti kriminalni i da bi se trebalo razmisliti o odgadjanju. Ipak, vi kao da ne znate da se ekspresna odgoda moze izdejstvovati kad Listici, Leotaru i slicnim klubovima zatreba
Mi smo igali nekoliko utakmica u kriminalnim uvjetima i NISMO mogli odgađati
Sarajevo - Džerzelez 1:1 (mecava)
Olimpic - Sarajevo 1:1 (manja mecava
)
Sarajevo - Zrinjski 2:3 (1,5m snijega)
Leotar - Sarajevo 0:1 (odgođeno tek kad je kisa prestala)
.....

Mi smo igali nekoliko utakmica u kriminalnim uvjetima i NISMO mogli odgađati
Sarajevo - Džerzelez 1:1 (mecava)
Olimpic - Sarajevo 1:1 (manja mecava

Sarajevo - Zrinjski 2:3 (1,5m snijega)
Leotar - Sarajevo 0:1 (odgođeno tek kad je kisa prestala)
.....
Svaka čast za komentar bar vi novinari izvršite neki pritisak ako već klubovi ne mogu ništa učinitiGRIJALICE U RUKE PA OTOPITE TERENE!
Komitet za takmičenje Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donio je danas odluku kako će se 16. kolo Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine ipak igrati, bez obzira na obimne sniježne padavine.
Iako su svi stadioni u Bosni i Hercegovini uveliko prekriveni sniježnim pokrivačem, to nije uticalo na odluku "stručnjaka" iz N/FSBiH, koji su pronicljivo ocijenili kako su ispunjeni svi uslovi, te da će se 16. kolo Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine ipak odigrati.
"Komitet za takmičenje osstaje pri ranije donesenim odlukama vezanim za 16. kolo Premijer lige, odnosno isto će se igrati sutra i prekosutra. Klubovi su dužni da učine sve što je u njihovoj moći kako bi tereni bili uslovni za igru", objasnio je za SportSport.ba odluku Komiteta za takmičenje N/FSBiH njen predsjednik Sejdo Zukanović.
Znači, klubovi su dužni da prvo uklone 20 do 30 centimetara snijega sa terena, pa da onda sutra grijalicama otope zaleđene zelene površine, jer se na ledu igra hokej, a ne fudbal. Možda toga i nisu svjesni u Komitetu za takmičenje?
Nije daleko od istine trener zvorničke Darko Vojvodić kada kaže kako bh. fudbal vode "beskičmenjaci, a mi im to dopuštamo". Ne treba biti medicinski ni fudbalski stručnjak, pa zaključiti kakvim se povredama izlažu fudbaleri, koji bi sutra trebali istrčati i devedest minuta trčati za loptom pa neuslovnim terenima.
Da bh. klubovi igraju evropska takmičenja, da nam reprezentacija na ljeto učestvuje na nekom velikom svjetskom takmičenju, pa je potrebno završiti sezonu ranije, možda bi i mogli shvatiti ovakve, blago rečeno, čudne odluke Komiteta za takmičenje. Međutim, niti jedan bh. klub već odavno nije u Evropi, reprezentacija na ljeto ne igra nigdje, raspored je daleko od zgusnutog, ali džaba. "Stručnjaci" su rekli svoje.
Zanimljivo je da meteorolozi najavljuju snijeg cijeli dan danas, večeras i sutra. Biće još zanimljivije vidjeti na šta će stadioni tek sutra ličiti i da li su "stručnjaci" iz Komiteta za takmičenje N/FSBiH uopšte vidjeli ijedan stadion i kako su uošte mogli dati ocjenu da su uslovi tu i da se kolo može igrati po planu. Kada vidimo kakvi ljudi kolo vode u bh. fudbalu, onda nam ne preostaje ništa drugo da se uzdamo u UEFA-u i FIFA-u da sve ovo rasformiraju pa da krenemo od nule.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
U Hercegovini je najgore, nemozes ocistiti teren od vjetra 

drH je napisao/la:U Hercegovini je najgore, nemozes ocistiti teren od vjetra

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Nestalo soli, inace sluzbe koje odrzavaju puteve u nas ostanu iznenadjene kad snijeg padne u februarunedžad je napisao/la:drH je napisao/la:U Hercegovini je najgore, nemozes ocistiti teren od vjetra![]()
![]()
![]()
nisu samo upitni tereni nego kako je stanje sa putevina kako sam dobio informaciju ni putevi nisu nista bolje slabo se ciste

-
- Kontakt:
Nek pospu so po terenima,hoće biti efekta?
Kako je dole u Širokom jesu i tamo bjele koke s neba pale Pecaru zatrpale,ili se sprema neki tornado da pomete Banjalučkog velikana?
U svakom slučaju stavljajte neke vjetrobrane ako taj vjetar purli iz svih krajeva

Kako je dole u Širokom jesu i tamo bjele koke s neba pale Pecaru zatrpale,ili se sprema neki tornado da pomete Banjalučkog velikana?

U svakom slučaju stavljajte neke vjetrobrane ako taj vjetar purli iz svih krajeva

? &,& ",& & ?!
na Pecari je ok..osim sto je hladno skroz...pomalo pada i snijeg, ali nista strasno
amar osim"Ne padaju ćuskije, već snijeg. Mislim da ne treba odgađati kolo, jer se snijeg može očistiti. Ako to ne uradimo, neka neko procijeni da li smo bili u stanju to uraditi ili ne.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Osim je upravu, ako se moze ocistiti ocistiti i igrati. Sta sad pao snijeg pa cemo cekati da se otpi jedno 20tak dana, pa onda lopte, pa nisu dijeca vec profesionalni igraci 

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ne gori pod nogama samo je snjeg,savez je upravu KOLO SE NE TREBA ODGADATI
svoj ti pos'o !
Ne znam po meni bi se ovo trebalo odgoditi,sedam dana u BH ligi nista ne znaci,bas kao ni u JSL.Jednostavno klubovi nam ne igraju evropu,ove sezone nema prvenstava,ima CA i GC ali retko koji igrac i Srbije i BIH igra na njemu tako da postoje termini da se odigraju kola,a koliko vidim raspored prvenstva po datumima,cini mi se da nema niti jednog kola sreda-subota tako da nije problem odigrati i vanredno kolo,a sneg ce stati najkasnije do ponedeljka i onda se moze to lepo ocistiti,ostace blato na nekim terenima ali bolje i to nego igra na zaledjenom terenu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
u Mostaru puse vjetar do koljena
svi iza gola trasu
RA 1981

svi iza gola trasu
RA 1981

bola nek se igra sutra dje se more igrat to treba prije utakmice odlucit,al da se klubovi potrude uvjeren sam da se moze nego niko neda markudase nesto uradi...
-
- Kontakt:
Drina-Buducnost 1 Drina se pojačala a i ovo im je jedna od glavnih utakmica ovog djela prvenstva
Leotar-Rudar 1x Moguce je da Rudar iznenadi
Sloboda-Slavija 1 Realno Sloboda je jaca u ovom trenutku
Velež-Zrinjski 1 Nadam se da Velez uzima na Vrapcicima sutra
Čelik-Sarajevo 1x2 ovde je sve otvoreno
Travnik-Zvijezda 1 Dovoljno je samo reci Travnik kuci
Siroki Brijeg-Borac x2 Mi smo se pojacali preko zime dok je Siroki malo oslabio i ovo im je zadnja sansa na putu ka tituli po meni koju nece iskoristiti sutra....Pobedu hoce svi,Pobedu na Pecari
Željezničar-Olimpic 1x Zeljo je jaci ali i Olimpik nije bez sansi
Leotar-Rudar 1x Moguce je da Rudar iznenadi
Sloboda-Slavija 1 Realno Sloboda je jaca u ovom trenutku
Velež-Zrinjski 1 Nadam se da Velez uzima na Vrapcicima sutra
Čelik-Sarajevo 1x2 ovde je sve otvoreno
Travnik-Zvijezda 1 Dovoljno je samo reci Travnik kuci

Siroki Brijeg-Borac x2 Mi smo se pojacali preko zime dok je Siroki malo oslabio i ovo im je zadnja sansa na putu ka tituli po meni koju nece iskoristiti sutra....Pobedu hoce svi,Pobedu na Pecari
Željezničar-Olimpic 1x Zeljo je jaci ali i Olimpik nije bez sansi
Melburnski Lesinar
U Zvorniku snijeg pada već treći dan bez prestanka. I onda da se očisti. Ma malo sutra. Stvarno ne znam zašto je problem pomjeriti kolo sedam dana. Ja sam do sada živio u uvjerenju da se utakmice igraju zbog gledalaca a ne saveza. Aloi ovi naši me razuvijeriše. Samo se rizikuje da se neko teže povrijedi a ako bude 100 ljudi biće dobro.magic je napisao/la:bola nek se igra sutra dje se more igrat to treba prije utakmice odlucit,al da se klubovi potrude uvjeren sam da se moze nego niko neda markudase nesto uradi...
-
- Kontakt:
Zvornicani kad popravite malo tribine i uslove na stadionu mozda onda dodje 100 gledalaca
Melburnski Lesinar
Nemoj se ti sekirati. Kadzatreba doći će i 3 000.Nije Bitno je napisao/la:Zvornicani kad popravite malo tribine i uslove na stadionu mozda onda dodje 100 gledalaca
-
- Kontakt:
Nemoj misliti da imam nesto protiv vas nisam jedan od onih iz Sarajeva sto provociraju vec realno kazem treba li bi malo popraviti infrakstukturu
Melburnski Lesinar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.