FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Kako je polusezona završena tako se odmah počelo razmišljati o proljeću i nastavku ove sezone. Ekipa Drine najvjerovatnije će svoje pripreme obaviti u Ulcinju po želji trenera Vojvodića. Što se tiče pojačanja, za sada je, po riječima odgovornih ljudi iz uprave, krenula potraga za dva napadača i jednog štopera...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- zvornicki klan
- Kontakt:
Pa po ovome sto vidjeh i nije to toliko nezanimljiva utakmica bila,po ovome Drina kao da je igrala sa treceligasem u najmanju ruku.Isto tako iskreno drago mi je sto je bojkot prekinut,nisam isao navijat zbog privatnih razloga,iskreno nadao sam se i vecem broju,ali definitivno da su neki posle pocetnih razocarenja napustili tribinu vjerovatno dijelom i zbog neozbiljnosti uprave.B o X je napisao/la:Detalji sa subotnje utakmice...
[youtube][/youtube]
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- zvornicki klan
- Kontakt:
$:''' у $ "''
$ " " $ $ су ? са / " ''фењер'' ? ?.
$ & је на ? $ $ $,$ је ? 13 $ " ? $ се " " ? ",а на паузу је ? са ? $ 14 $.
''$ ' $ у ? " су " ? ? на ' " $ $ - " " ?.Ево ? ' $ & са тог 16.' " " ' $ - на / " % ".$ ' је ? " & - " на " " " на / " то % / " ? ".$ " - " " " ?.''-& је тренер $ $ $
$ " " УСТА У " "!
$ " " $ $ су ? са / " ''фењер'' ? ?.
$ & је на ? $ $ $,$ је ? 13 $ " ? $ се " " ? ",а на паузу је ? са ? $ 14 $.
''$ ' $ у ? " су " ? ? на ' " $ $ - " " ?.Ево ? ' $ & са тог 16.' " " ' $ - на / " % ".$ ' је ? " & - " на " " " на / " то % / " ? ".$ " - " " " ?.''-& је тренер $ $ $
$ " " УСТА У " "!
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- kamiondzija
- Kontakt:
Definitivno je dobro jer stvarno bez dobrog špica nema ničega,štoper je manje više potreban,mada realno smo dobili brazilca dosta dobrog i iskusnog,sve u svemu nadam se da će pojačanja biti pojačanja a ne samo eto brojnost na klupi.Isto tako realno odbrana se ove jeseni pokazala dosta boljom od napada,msm da čak ni kreativca pravog nemamo,mada svakim danom sve sam sigurniji u opstanak i nadam se da će nas Vojvoda i momci obradovati na proljeće.B o X je napisao/la:Kako je polusezona završena tako se odmah počelo razmišljati o proljeću i nastavku ove sezone. Ekipa Drine najvjerovatnije će svoje pripreme obaviti u Ulcinju po želji trenera Vojvodića. Što se tiče pojačanja, za sada je, po riječima odgovornih ljudi iz uprave, krenula potraga za dva napadača i jednog štopera...
Na mene je najveći utisak ostavio trener Zrinjskog, čovjek koji je najavljivao pobjedu protiv Drine, smatrajući je klubom koji nema šta tražiti u ovoj ligi a u subotu se Zrinjski nije vidio na terenu, napadali su prvih tridesetak minuta a kasnije se povukli u odbranu i bunkerom pokušavali odbraniti gol. Jedino vrijedno od Zrinjskog što treba pomuti su navijači Ultrasi sve ostalo je zanemarljivo, uostalom vidi se to i na pregledu.

Pa i nema puno razlike, osim što je Drina plava a Mančester crveni- Sudeći prema izvještaju koji je emitiran u emisiji BHT Sport ispalo je da smo se branili svih 90 minuta. Kao da smo igrali protiv Manchestera, odnosno kao da je u redovima rivala bio Rooney. Nije mi jasno kome je bilo u interesu da prikaže onakav materijal, ali mu ne služi na čast. Susret je bio ravnopravan. Zrinjski je imao prvu priliku, kasnije još neke i da je završen neriješenim ne bi bilo nezasluženo. No, na kraju smo ostali bez sreće koju možda nismo ni zaslužili ako se uzme u obzir cijela sezona. Domaćinu čestitam jer je pobjeda čista. Trener Zrinjskog Slaven Musa

Pa mislili su na Mančester SitiB o X je napisao/la:Na mene je najveći utisak ostavio trener Zrinjskog, čovjek koji je najavljivao pobjedu protiv Drine, smatrajući je klubom koji nema šta tražiti u ovoj ligi a u subotu se Zrinjski nije vidio na terenu, napadali su prvih tridesetak minuta a kasnije se povukli u odbranu i bunkerom pokušavali odbraniti gol. Jedino vrijedno od Zrinjskog što treba pomuti su navijači Ultrasi sve ostalo je zanemarljivo, uostalom vidi se to i na pregledu.
Pa i nema puno razlike, osim što je Drina plava a Mančester crveni- Sudeći prema izvještaju koji je emitiran u emisiji BHT Sport ispalo je da smo se branili svih 90 minuta. Kao da smo igrali protiv Manchestera, odnosno kao da je u redovima rivala bio Rooney. Nije mi jasno kome je bilo u interesu da prikaže onakav materijal, ali mu ne služi na čast. Susret je bio ravnopravan. Zrinjski je imao prvu priliku, kasnije još neke i da je završen neriješenim ne bi bilo nezasluženo. No, na kraju smo ostali bez sreće koju možda nismo ni zaslužili ako se uzme u obzir cijela sezona. Domaćinu čestitam jer je pobjeda čista. Trener Zrinjskog Slaven Musa![]()

poslije 1:13 za glavu se hvataju igrac drine i igrac zrinjskog???zvornicki klan je napisao/la:Pa po ovome sto vidjeh i nije to toliko nezanimljiva utakmica bila,po ovome Drina kao da je igrala sa treceligasem u najmanju ruku.Isto tako iskreno drago mi je sto je bojkot prekinut,nisam isao navijat zbog privatnih razloga,iskreno nadao sam se i vecem broju,ali definitivno da su neki posle pocetnih razocarenja napustili tribinu vjerovatno dijelom i zbog neozbiljnosti uprave.B o X je napisao/la:Detalji sa subotnje utakmice...
[youtube][/youtube]

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
$ $ ?.../ је пре ? $ отпутовао у ?," " је $ ? - опет " за $,зато се " %kamiondzija je napisao/la:Definitivno je dobro jer stvarno bez dobrog špica nema ničega,štoper je manje više potreban,mada realno smo dobili brazilca dosta dobrog i iskusnog,sve u svemu nadam se da će pojačanja biti pojačanja a ne samo eto brojnost na klupi.Isto tako realno odbrana se ove jeseni pokazala dosta boljom od napada,msm da čak ni kreativca pravog nemamo,mada svakim danom sve sam sigurniji u opstanak i nadam se da će nas Vojvoda i momci obradovati na proljeće.B o X je napisao/la:Kako je polusezona završena tako se odmah počelo razmišljati o proljeću i nastavku ove sezone. Ekipa Drine najvjerovatnije će svoje pripreme obaviti u Ulcinju po želji trenera Vojvodića. Što se tiče pojačanja, za sada je, po riječima odgovornih ljudi iz uprave, krenula potraga za dva napadača i jednog štopera...
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
Da, pomalo čudnogavran je napisao/la:
poslije 1:13 za glavu se hvataju igrac drine i igrac zrinjskog???
Da, nažalost, i ja sam čuo tu vijest sinoć od Darka Mitrovića, daj Bože da ostane ali...ComyZV je napisao/la:
$ $ ?.../ је пре ? $ отпутовао у ?," " је $ ? - опет " за $,зато се " %
- zvornicki klan
- Kontakt:
ComyZV je napisao/la:...$ $ & " & & $ 99,99% $...
E jbg sad,stvarno steta,definitivno smo njegovim dolaskom dobili bili na sigurnosti,sad mi bas krivo,momak je pokazao da prevazilazi kvalitet ove jadne lige,jbg pare su pare i normalno da ce prije igrat u 2 ili 3 ligi francuske nego u ovakvom takmicenju.Nek mu je sa srecom,nadam se da cemo naci dostojnu zamjenu,sto da ne pokusati na pozajmicu dovest onog malog Karana iz Vose ili recimo nekog iz rezervi Zvezde,nadam se da cemo ipak biti jaci na proljece....
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Karana ce te tesko dovesti,da ne kazem da je nemoguce,mada neko od ostalih bi mogao,evo i Slavija im je bila digla na pocetku sezone trojicu koji su veliki talenti ali samo se Nesterovic zadrzao i to 3-4 kola dok nije zatrebao Vosi.
Od nas ce te takodje slabo koga uzeti jer igramo sada i ligu B timova te i nema neke potrebe da se salju negde drugo osim eventualno u Sopot ili ako dodje bas dobra ponuda za pozajmicu.
Od nas ce te takodje slabo koga uzeti jer igramo sada i ligu B timova te i nema neke potrebe da se salju negde drugo osim eventualno u Sopot ili ako dodje bas dobra ponuda za pozajmicu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
$ је у " за $ $ " $ %,% не ' - $ " $ " ''$'' у "," " ? на $ ",& $ " управе % $ у $....% се " ",& ? & ' се ",% су са $ у & $ $,& $,разговарају " % ''"'' на " Јаоа ",& је у " на ? а $ " " ? "...Devil je napisao/la:Karana ce te tesko dovesti,da ne kazem da je nemoguce,mada neko od ostalih bi mogao,evo i Slavija im je bila digla na pocetku sezone trojicu koji su veliki talenti ali samo se Nesterovic zadrzao i to 3-4 kola dok nije zatrebao Vosi.
Daj budi malo ozbiljan,da ste ne znam u kakvim odnosima Antwi nema sanse da dodje u Zvornik,ko ce onda da im bude na klupi
,iz prvog tima Vose mozete dobiti od napadaca eventuano Kataia ostale veoma tesko.

Pa dobro ne treba to zanemariti, može se desiti neko iznenađenje, evo npr. kad je Nemanja Obradović došao, jedan od talentovanijih igrača, zaista momak je ko zmaj, po meni on je najbolji igrač Drine. Pa onda ko bi se nadao da će Karvaljo doći u Drinu, mislim momka sam gledao na TV-u i ni ssanjao nisam da bi ga sutra mogao vidjeti u Zvorniku. Sve je do para, koje, kako vidim Drina ima, iako je prema sadašnjim igračima stipsa i do onoga ko traži igrače, mada vjerujem da je Vojvodić već isplanirao ko će to biti.Devil je napisao/la:Daj budi malo ozbiljan,da ste ne znam u kakvim odnosima Antwi nema sanse da dodje u Zvornik,ko ce onda da im bude na klupi,iz prvog tima Vose mozete dobiti od napadaca eventuano Kataia ostale veoma tesko.
Pazi jednu stvar,Antwi je veoma bitan u Vosinoj zamisli igre jer oni osim njega nemaju neki kvalitet na klupi,imaju samo talentat,jer igraju sa Bilbijom u napadu,te Abuom i Branom po stranama,tek u nekim mecevima se desi da igraju sa dva spica ali vecina tekmi je sa ovom trojicom,tako da na klupi ostaju samo Antwi,KAtai,i Mudrinski,a moras priznati da Katai i Mudrinski nisu sposobni jos uvek da spasavaju Vosu kao Antwi,iz toga razloga verujem da Antwi nece napustati Karadjordje ove sezone,eventualno ako dodje neki jaci spic ali ne verujem da ce se oni nesta rasipati zimus sa novcem.
Moram priznati da sam i ja na prvu loptu bio iznenadjen dolaskom Carvalha u Zvornik,no opet kada pogledam kakvi su igraci ostali u OFk-a nakon toga na stoperima onda mi je logicno resenje da ode negde,Drina je bila najkonkretnija i uzela ga je i malo mi je i zao sto eto po vasim recima odlazi u Francusku,ipak on je veliki dobitak za BH ligu.
Sto se tice OBradovic niti on nije bio u planu Rada da igra ove sezone zapazenu rolu,i poslali su ga da se kali u Drinu,no sigurno se vraca u Rad samo je pitanje kada,sve ce da zavisi od Dimitrijevica,Luke i Prsa i njihovih odlazaka.Siguran sam da je Rad gledao njegove partije u Drini i da ce ga vratiti samo je pitanje da li zima ili leto.
Obradovica sam ja samo jednom gledao i to u njegovoj najboljoj partiji do tada kada su mislim 2008,igrali derbi Zemun-Rad i kada je dao gol u 90+.
Ja se nadam da ce Drina uspeti da dovede kvalitetna pojacanja i da ostane u ligi jer je Vojvodic dobio moje simpatije vodjenjem ekipa pocev od Sutjeske,pa Proletera pa evo sada i Drine gde je za kratko vreme dao nadu navijacima Drine da ce biti konkurentna ekipa u borbi za opstanak iako to nije tako izgledalo.
Moram priznati da sam i ja na prvu loptu bio iznenadjen dolaskom Carvalha u Zvornik,no opet kada pogledam kakvi su igraci ostali u OFk-a nakon toga na stoperima onda mi je logicno resenje da ode negde,Drina je bila najkonkretnija i uzela ga je i malo mi je i zao sto eto po vasim recima odlazi u Francusku,ipak on je veliki dobitak za BH ligu.
Sto se tice OBradovic niti on nije bio u planu Rada da igra ove sezone zapazenu rolu,i poslali su ga da se kali u Drinu,no sigurno se vraca u Rad samo je pitanje kada,sve ce da zavisi od Dimitrijevica,Luke i Prsa i njihovih odlazaka.Siguran sam da je Rad gledao njegove partije u Drini i da ce ga vratiti samo je pitanje da li zima ili leto.
Obradovica sam ja samo jednom gledao i to u njegovoj najboljoj partiji do tada kada su mislim 2008,igrali derbi Zemun-Rad i kada je dao gol u 90+.
Ja se nadam da ce Drina uspeti da dovede kvalitetna pojacanja i da ostane u ligi jer je Vojvodic dobio moje simpatije vodjenjem ekipa pocev od Sutjeske,pa Proletera pa evo sada i Drine gde je za kratko vreme dao nadu navijacima Drine da ce biti konkurentna ekipa u borbi za opstanak iako to nije tako izgledalo.
-
- Kontakt:
Antwi u drini

Pa to stoji, svjestan sam ja toga, ali ne mora ovaj Antwi doći, mislio sam na bilo koga drugog a da je od koristi, u svakom slučaju ja mislim da sem Karvalja neće niko ići iz Drine ali opet to je moje mišljenje. Evo i ovaj Zečević nije loš, vidim da su ozbiljno zainteresovani, mada što reče u nekom postu Comy, bitnije nam je sad naći napadače i zamjenu za Karvalja. Ima tih igrača svugdje samo treba dobro tražiti, uvijek se nađe, ne mora samo Vojvodina i Zvezda biti prodavnica, zanimljivo bi bilo pogledati i prvu ligu RS jer uvijek se nešto nađe, mi smo ovog Mihajlovića uzeli iz Sutjeske, bio je najbolji odbrambeni igrač prošle sezone, Đelmić igrao za Laktaše, Ristić u Leotaru. A vjerujem da će biti nešto iz Loznice, Podrinja iz Janje, Napredka iz Šepka... jer tradicionalno Drina tamo kupuje igrače...Devil je napisao/la:Pazi jednu stvar,Antwi je veoma bitan u Vosinoj zamisli igre jer oni osim njega nemaju neki kvalitet na klupi,imaju samo talentat,jer igraju sa Bilbijom u napadu,te Abuom i Branom po stranama,tek u nekim mecevima se desi da igraju sa dva spica ali vecina tekmi je sa ovom trojicom,tako da na klupi ostaju samo Antwi,KAtai,i Mudrinski,a moras priznati da Katai i Mudrinski nisu sposobni jos uvek da spasavaju Vosu kao Antwi,iz toga razloga verujem da Antwi nece napustati Karadjordje ove sezone,eventualno ako dodje neki jaci spic ali ne verujem da ce se oni nesta rasipati zimus sa novcem.
$ ' ' "...$ " паре ? ? се $ је ? $ $....Не ' $ ' ту $ " "....Па " $ по ' " $ " " у ' " &,' се " " $ нас..." ја " ? $ нађу & ¥ $ $ $ све $ &....& ' & ''"'' у "...." " " $ по $ ",$ " ? по ?..$ " " ? $ $ $ $ ? ?,$ нас ? погура...? " ? $ је " " $ на прагу & у $,% " ? ' $....& " " ? $ $ у " то је $ "...$ је " у $ а $ је у ",% " за ову ?...' & га се управа "...? је $ $ " у $,? он " је уз Зорана " ($ у $ " ") " $ $ "..." $ " "..." - " & - $ ''"'',не ' у $ ",зна он % ' & јер & је знао & $ $ " " ",- " & $ је $ $ $ ?...Devil je napisao/la:Daj budi malo ozbiljan,da ste ne znam u kakvim odnosima Antwi nema sanse da dodje u Zvornik,ko ce onda da im bude na klupi,iz prvog tima Vose mozete dobiti od napadaca eventuano Kataia ostale veoma tesko.
- drinin vuk
- Kontakt:
E daj bože da se ostvare prognoze Vojvode,te da se pojačamo,a msm da bi stvarno i pozajmice bile u redu eto Vošu najviše spominjemo jbt pa momci poput Karana,Kataja,Mitoševića ili ti štopera Trajkovića umjesto malog Karana su fantastična jer realno oni su igrači iznad prosjeka ove lige....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.