Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jakna jede malu djecu, ali joj je cijena paprenaEmir ZENICA je napisao/la:
jao jakneeeeeeeeee
Isto,il' uradi tetovazu kako Bog zapoveda il' se nemoj ni majmunisati sa ovim.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ovo je meni ka*na da ne moze biti veca...
i meni je vala nikakvadon_burza je napisao/la:ne znam stvarno sta ste vidjeli u onoj jakni gore
smece
mene bi bilo stid proci kraj butika gdje je u izlogu
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Po £45.00, al me ne drzi za rijecalan_kardec je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:
Obje su vrh. koliko su para?
Sta ima obe toliko.Mene cudi i da je ST sam 35.alan_kardec je napisao/la:Ako su OBJE toliko, onda nisu skupe uopšte.
pogresno sam se izrazio 35 je svakaDevil je napisao/la:Sta ima obe toliko.Mene cudi i da je ST sam 35.alan_kardec je napisao/la:Ako su OBJE toliko, onda nisu skupe uopšte.
pa logično, baš bi me čudilo da su obje 35 funti (bar mene, za vas ne znam)Bosniacum Lilium je napisao/la:pogresno sam se izrazio 35 je svakaDevil je napisao/la:Sta ima obe toliko.Mene cudi i da je ST sam 35.alan_kardec je napisao/la:Ako su OBJE toliko, onda nisu skupe uopšte.
Da nema "Stone Island" logo na lijevom rukavu, niko je ne bi dva puta pogledao.Donnie Darko je napisao/la:i meni je vala nikakvadon_burza je napisao/la:ne znam stvarno sta ste vidjeli u onoj jakni gore
smece
mene bi bilo stid proci kraj butika gdje je u izlogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.