Megamon je napisao/la:Nisam razumio jel' zabrana egistracije svakome ili samo osobama koje dobiju bananu
i ja isto, nadam se da ce dobiti provokatori ban, i rjesiti se nepotrebnih tema, bravo Admin, svaka cas, i ja to podrzavam, nadam se da ce biti sve mnogo bolje nakon ovoga, da te pitammoustapha je napisao/la:Samo da pozdravim ovu akciju ciscenja. Nadam se da ce izroditi dobrim rezultatima.
nema fajde od toga,lahko je promjenuti IP adresuQUARESMA 18<<< je napisao/la:i ja isto, nadam se da ce dobiti provokatori ban, i rjesiti se nepotrebnih tema, bravo Admin, svaka cas, i ja to podrzavam, nadam se da ce biti sve mnogo bolje nakon ovoga, da te pitammoustapha je napisao/la:Samo da pozdravim ovu akciju ciscenja. Nadam se da ce izroditi dobrim rezultatima.
kad banujes nekoga, mozes li banovati mu IP adresu, tako da opet ne moze se registrovati
+1moustapha je napisao/la:Samo da pozdravim ovu akciju ciscenja. Nadam se da ce izroditi dobrim rezultatima.
visak je onda tvoja tema. samo nek ovu prebaci u virtuelni sportQUARESMA 18<<< je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =43&t=1190
ova tema je nepotrebna, ja sam napravio temu "Games All About" i pdf Virtuelni sport
uh, sto je sad drugcije, nema vise "visak" tema, sad lakse surfati kroz forum![]()
Admin, svaka cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.