E-s-selamu alejkum ehle-l-dijari mine-l-mu'minine ve-lmuslimine
ve inna, inšaAllahu bikum lahikune. Neselu-l-Lahe lena ve lekumu-l-afijete
Moderator/ica: GracanicaAA
kad ti predje u hodže??Ljumani_Banovici je napisao/la:Dženaza naše teme nažalost![]()
ooo sta ima ... jbo vas nidje nikog na temi nema dje ste nestalii ..neutralan__ je napisao/la:kad ti predje u hodže??Ljumani_Banovici je napisao/la:Dženaza naše teme nažalost![]()
jbg ja sam stalno tu samo nema nikog drugogLjumani_Banovici je napisao/la:ooo sta ima ... jbo vas nidje nikog na temi nema dje ste nestalii ..neutralan__ je napisao/la:kad ti predje u hodže??Ljumani_Banovici je napisao/la:Dženaza naše teme nažalost![]()
puu znao sam da nema nista od pojacanja jbtLjumani_Banovici je napisao/la:i ja sam stalno ovdje,sam postam jbo ga ... pojacanja nista brate ... niko nista ne prica o pojacanjima .. a zrnan trazi nesto van nase razorene Drzave, ako ne bude nista tamo onda 80% ostaje kod nas
ku*ac usta jarane ...neutralan__ je napisao/la:puu znao sam da nema nista od pojacanja jbtLjumani_Banovici je napisao/la:i ja sam stalno ovdje,sam postam jbo ga ... pojacanja nista brate ... niko nista ne prica o pojacanjima .. a zrnan trazi nesto van nase razorene Drzave, ako ne bude nista tamo onda 80% ostaje kod nasda ce barem Zrnan ostat,ako on ode..tesko ce bit skroz,nemoze niko odigrat kao on,izgleda rudnik se istrosio za dan rudara pa sad prst u usta
![]()
Ljumani_Banovici je napisao/la:ku*ac usta jarane ...neutralan__ je napisao/la:puu znao sam da nema nista od pojacanja jbtLjumani_Banovici je napisao/la:i ja sam stalno ovdje,sam postam jbo ga ... pojacanja nista brate ... niko nista ne prica o pojacanjima .. a zrnan trazi nesto van nase razorene Drzave, ako ne bude nista tamo onda 80% ostaje kod nasda ce barem Zrnan ostat,ako on ode..tesko ce bit skroz,nemoze niko odigrat kao on,izgleda rudnik se istrosio za dan rudara pa sad prst u usta
![]()
dobra slika,gdje je samo nadje??Ljumani_Banovici je napisao/la:evo da se malo podsjetimo.. Igraci Buducnosti, a iza njih najvjerniji navijaci tadašnji 'Hljumani' mozete i vidjeti zastavu koje je bila duga otprilike 30m a siroka 1.5m ... NEKADA JE I BILO DOBRO !
ako je tacno onda je to extra,ali sumnjam u tokuman_@mel je napisao/la:ja sam cuo da ce doc 5 novih igraca na probu,a sad koliko je to tacno neznam....
znas mene ... nadjem ja svasta ...neutralan__ je napisao/la:dobra slika,gdje je samo nadje??Ljumani_Banovici je napisao/la:evo da se malo podsjetimo.. Igraci Buducnosti, a iza njih najvjerniji navijaci tadašnji 'Hljumani' mozete i vidjeti zastavu koje je bila duga otprilike 30m a siroka 1.5m ... NEKADA JE I BILO DOBRO !
Ljumani_Banovici je napisao/la:znas mene ... nadjem ja svasta ...neutralan__ je napisao/la:dobra slika,gdje je samo nadje??Ljumani_Banovici je napisao/la:evo da se malo podsjetimo.. Igraci Buducnosti, a iza njih najvjerniji navijaci tadašnji 'Hljumani' mozete i vidjeti zastavu koje je bila duga otprilike 30m a siroka 1.5m ... NEKADA JE I BILO DOBRO !
ja msm da i sad imam jedan ovakav dres ... .. a pogledaj transa ..Van Klomp je napisao/la:ehhh, stari dobri dresovi borussie mönchengladbach (u Vedrana se vidi i grb i reklama na dresu). I ja sam posjedovao jedan kratkih rukava...
Zrnanovic trazi klub u inozemstvu, ako ne uspije vidjet ce poslije gdje ce...deset je napisao/la:Hajde dosta više toga dolazi li Zrnanović i jahić u Slobodu?Šta ima još novog kod vas komšije?
ii sutra pocinju sa treninzimaLjumani_Banovici je napisao/la:Zrnanovic trazi klub u inozemstvu, ako ne uspije vidjet ce poslije gdje ce...deset je napisao/la:Hajde dosta više toga dolazi li Zrnanović i jahić u Slobodu?Šta ima još novog kod vas komšije?
sta ima kod nas .. ovako ..
Rudnik mrkog uglja „Banovići“ uložio je u posljednjih pet godina više od 68 miliona KM u obnovu mehanizacije, uglavnom iz vlastite kase, i ostvario dobit veću od 26 miliona maraka. No, iako je prema svim parametrima najuspješniji rudnik u BiH, vrlo je izvjesno da bi u skorijoj budućnosti mogao doživjeti sudbinu „Krivaje“, a Banovići bi mogli proći kao Zavidovići.
novije ...FEDERALNO MINISTARSTVO FINANSIJA IZMIRILO SVE OBAVEZE PREMA RUDNICIMA U FEDERACIJI BIH medju kojima je i nas rudnik .. evo paraa ..popravljamo se![]()
jos nam je i snijeg zapado ...
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, Zenicanin988 i 9 gostiju.