Ralf Rangnick on Bayern's new addition Tanguy Nianzou Kouassi: 🎙′′ I worked for two years to bring him to Leipzig. He's exceptional, one of the greatest defensive talents I've seen in my life. He will be a regular player for FC Bayern in one, two years max."
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Zadnja ponuda topnika je 50 milki i vjerojatno će bit prihvaćena. Da vi iskrcate 50 milja trebalo bi bar šest mjeseci vaganja i tezgarenja, prva ponuda bila bi vam 25, pa onda 35 ... No, mislim da uprava zapravo želi prisiliti Flicka da promovira Kvizanca i/ili Musialu tako da na toj poziciji nije priša. Veći problem je desni bek, tu ste odigrali loše, i baš me zanima kako ćete to riješit... Aarons, Kehrer, Mukiele... nijedan mi se ne čini vjerojatan.
Vjerovatno ne pratimo iste izvore informacija. Mohamed Bouhafsi, novinar RMC-a koji je inače veoma pouzdan što se tiče francuskih ekipa i igrača prije dva-tri dana govori da su ponudili 36mil€, dok vidim Sun i James Benge novinar Football London-a govori da će ići nova ponuda 40+10, Aulas je večeras dao ovu izjavu gore što govori da još nisu poslali ovu bolju ponudu, ali hajde vidjet ćemo šta se iza brda valjaledar je napisao/la: ↑29 sep 2020, 03:18Zadnja ponuda topnika je 50 milki i vjerojatno će bit prihvaćena. Da vi iskrcate 50 milja trebalo bi bar šest mjeseci vaganja i tezgarenja, prva ponuda bila bi vam 25, pa onda 35 ... No, mislim da uprava zapravo želi prisiliti Flicka da promovira Kvizanca i/ili Musialu tako da na toj poziciji nije priša. Veći problem je desni bek, tu ste odigrali loše, i baš me zanima kako ćete to riješit... Aarons, Kehrer, Mukiele... nijedan mi se ne čini vjerojatan.

Cuisance ide, to je već u završnoj fazi, Flick mu ne garantuje minute i to je to. Meni iskreno žao, u njemu materijala ima, to je u par navrata i pokazao pred kraj prošle sezone. Očekivalo se da će dobiti više prostora nakon odlaska Thiaga ali to očito Flick ne vidi tako, a i 20mil nije malo za rezervu, gotovo 100% zarada. Nije ga pozvao za susret protiv Hoffe opravdavajući to trudom i radom Musiale. Musiala je korišten kao krilo i u drugom timu, kao i protiv Schalkea i Hoffe i to mu je primarna pozicija. Može se gurati i momak je potencijal, potrebno je vremena da se istrpi ali onda bi rezultati mogli biti drugačiji a Flick se ne želi kockati. Mislim da on vidi priliku u ovom trenutnom stanju ekipa u Europi gdje osim Poola trenutno po mom viđenju nakon ovih transfera nema ekipe koja bi mogla nadigrati i izbaciti Bayern u dvomeču i želi to iskoristiti, pogotovo kada je već pronašao hemiju, uspostavio sistem. Zbog toga traži tu širinu u kadru koja bi malo rasteretila neke igrače i kojom bi dobili na svježini i zdravlju, koja bi nas zadržala rame uz rame s Poolom. Ali hajde da sačekamo kraj prijelaznog roka da se vidi ko će svoje izgurati.
Od svih tih navedenih bekova iskreno Kehrera i Mukielea ne bih volio, obojica su defanzivno orijentisani, rijetko prelaze u drugu polovicu, domet im je centar, ukratko limitirani. Nama je potreban ofanzivno potentan bek, agilniji i opasniji u zadnjoj trećini terena, slično Daviesu na lijevoj strani. Uprava bi dala pare (nesto manje od Ajaxovih traženih) za nekog talenta kao što je bio Dest, ali sada ćemo vidjeti kako i da li će krenuti po drugog talenta Aaronsa (19godina).
Bayern nikome ne može ponuditi mjesto u prvih 11, kad se na to doda da su stisnuti i da su mudro čekali kraj transfer roka nadajući se da će drugi klubovi postati očajni, a u stvari su to oni, onda je jasno da je jako teško dovesti bilo koga.
Mogli su dovesti Heinrichsa, zamijeniti Tollisa i Brozovića, ostaviti Perišića i sad doslovno ne bi imali nikakvih problema, da ne spominjemo dovođenje Upaumekano i rješavanje Alabe...
Mogli su dovesti Heinrichsa, zamijeniti Tollisa i Brozovića, ostaviti Perišića i sad doslovno ne bi imali nikakvih problema, da ne spominjemo dovođenje Upaumekano i rješavanje Alabe...
- farinelli123
- Kontakt:
Talks between Bayern and Leeds United for Mickaël Cuisance are entering a decisive stage. Personal terms between Cuisance and LUFC already agreed. Leeds have offered a fee of €20m to close the deal
[@FabrizioRomano]
FC Bayern will present new players within the next 6 days. The club has considered that more players could leave the club. But the departure of Thiago and the loss of quality are discussed within the team. On the other hand, Mario Götze is still not an option [@Plettigoal]
[@FabrizioRomano]
FC Bayern will present new players within the next 6 days. The club has considered that more players could leave the club. But the departure of Thiago and the loss of quality are discussed within the team. On the other hand, Mario Götze is still not an option [@Plettigoal]
•
- farinelli123
- Kontakt:
Atmosfera sa transferima Bajerna kao u filmu Luisa Bunjuela “That obscure object of desire” gde ona mlada žena svako veče loži onog da će mu dati i na kraju uvek ništa.
•
Nothing to add. #Cuisance can go. #Leeds is the target. They don’t believe in his breakthrough. He isn’t well integrated in the team. Update#Martínez: He has got the permission to leave as well. #Bilbao is still the target. @**** #FCBayern
Samo prodaja, samo keš
Samo prodajemo, nista ne kupujemo 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Odose u stecaj. Sad sam siguran da ce biti pojacanja, ali ko i kakav za ovo malo vremena.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Vjerovatno neke posudbe i Gotze.
Po engleskim izvorima Aouar je već u Londonu i to je pred završetkom, no to je nebitno jer vi za njega niste ni bili u nekim ozbiljnijim kombinacijama. Vi i inače prevrćete svaki euro, a kamoli ne u ovakvoj globalnoj krizi.dirkules je napisao/la: ↑29 sep 2020, 04:19
Vjerovatno ne pratimo iste izvore informacija. Mohamed Bouhafsi, novinar RMC-a koji je inače veoma pouzdan što se tiče francuskih ekipa i igrača prije dva-tri dana govori da su ponudili 36mil€, dok vidim Sun i James Benge novinar Football London-a govori da će ići nova ponuda 40+10, Aulas je večeras dao ovu izjavu gore što govori da još nisu poslali ovu bolju ponudu, ali hajde vidjet ćemo šta se iza brda valja![]()
Cuisance ide, to je već u završnoj fazi...
Nama je potreban ofanzivno potentan bek, agilniji i opasniji u zadnjoj trećini terena, slično Daviesu na lijevoj strani. Uprava bi dala pare (nesto manje od Ajaxovih traženih) za nekog talenta kao što je bio Dest, ali sada ćemo vidjeti kako i da li će krenuti po drugog talenta Aaronsa (19godina).
Kvizanc ide ako cobra ima nešto pripremljeno, u protivnom ostaje. Tu su proturječne informacije, generalno može on tražit što oće al ima ugovor do 2024. i tu se njega puno ne pita.
Za desnog beka je pitanje što se traži, backup ili da neko istisne Pavarda. Istina je da se Aarons nameće kao najbolje rješenje ali imam filing da neće bit ništa od toga, prije bih tipovao na neku posudbu.
Nismo naravno bili u kombinacijama, ovo su bile samo želje od kojih do sada nema ništaledar je napisao/la: ↑29 sep 2020, 11:52Po engleskim izvorima Aouar je već u Londonu i to je pred završetkom, no to je nebitno jer vi za njega niste ni bili u nekim ozbiljnijim kombinacijama. Vi i inače prevrćete svaki euro, a kamoli ne u ovakvoj globalnoj krizi.dirkules je napisao/la: ↑29 sep 2020, 04:19
Vjerovatno ne pratimo iste izvore informacija. Mohamed Bouhafsi, novinar RMC-a koji je inače veoma pouzdan što se tiče francuskih ekipa i igrača prije dva-tri dana govori da su ponudili 36mil€, dok vidim Sun i James Benge novinar Football London-a govori da će ići nova ponuda 40+10, Aulas je večeras dao ovu izjavu gore što govori da još nisu poslali ovu bolju ponudu, ali hajde vidjet ćemo šta se iza brda valja![]()
Cuisance ide, to je već u završnoj fazi...
Nama je potreban ofanzivno potentan bek, agilniji i opasniji u zadnjoj trećini terena, slično Daviesu na lijevoj strani. Uprava bi dala pare (nesto manje od Ajaxovih traženih) za nekog talenta kao što je bio Dest, ali sada ćemo vidjeti kako i da li će krenuti po drugog talenta Aaronsa (19godina).
Kvizanc ide ako cobra ima nešto pripremljeno, u protivnom ostaje. Tu su proturječne informacije, generalno može on tražit što oće al ima ugovor do 2024. i tu se njega puno ne pita.
Za desnog beka je pitanje što se traži, backup ili da neko istisne Pavarda. Istina je da se Aarons nameće kao najbolje rješenje ali imam filing da neće bit ništa od toga, prije bih tipovao na neku posudbu.

Cuisance je dobio dozvolu, detalji su ostali.
Back up talenat, ne već izgrađeni igrač. Pavard je dobar, ali se vidi da nije čistokrvni bek pogotovo u zadnjoj trećini, i tu nije problem da taj neki bek i proigra, napravi iskorak. Pavard onda može biti opcija i na štoperu, pogotovo ako Bou ne produže, a naznake su da neće.
Moguće da i Nübel ode na posudbu.
-
- Kontakt:
Debilno od uprave, umjesto da rijese pitanje transfera za iducih 5 godina, oni cigance i vjerovatno ce opet dovoditi igrace na posudbe. Pa opet sljedeceg ljeta ce morati raditi na transferima i remetiti kadar. Treneru ne treba puno, da su mu doveli beka i krilo onda bi samo kozmeticke korekcije morali raditi u buducnosti. Jedan igrac i to je to. A ovako ce sljedece ljeto opet morati dovoditi 3 ili 4 igraca kojima ce opet trebati vremena da se uigraju s ostatkom tima.
**** tvrdi da Bayern ima dogovorene transfere..bas me zanima o kome je rijec..
Ma ima tu dosta proturječnih informacija. Npr. neki dan se kategorički pobija da je Goce u bilo kakvim kombinacijama, a sad je po Bildu on ozbiljna alternativa. Oko Kvizanca možda se preko Plettenberga vodi neka igra, ne igra klub na twitteru baš otvorenim kartama i tu su mogući različiti raspleti.
Backup talent je inače sveti gral svih velikih klubova. Naime, talenata ima kolko hoćeš, ali ne traži se samo talent nego talent koji je već pokazao svoj raskošni potencijal na profi sceni, a nije se još stigao etablirati pa po toj logici ne bi koštao previše. A takvi su iznimno rijetki i zato ipak koštaju, ne istina kao Arnold ali ne ni ispod 25 milki.
Ako dovedu Odoija i beka stavljam Hasanovu sliku na profil i to onu samurajsku.
-
- Kontakt:
Aaronsa bi lagano mogli dovesti realno. Das nekih 20 miliona i pustili bi ga sigurno.