Ma moglo se, al kasno se sjetio.ul_zri_mo je napisao/la:pa mogao je tvoj prijatelj pronaći još trojicu četvoricu i fino rentat kakav autoako su mu rekli da nema mjesta u njih ne znači da je nepoželjan i da ne može otić

Ma moglo se, al kasno se sjetio.ul_zri_mo je napisao/la:pa mogao je tvoj prijatelj pronaći još trojicu četvoricu i fino rentat kakav autoako su mu rekli da nema mjesta u njih ne znači da je nepoželjan i da ne može otić
gdje ovo nađe kraljuKomunikacija je napisao/la:Njemački M'gladbach zainteresiran je za angažman ponajboljeg igrača mostarskog Zrinjskog ove sezone – Velibora Đurića.
Naime, na utakmici između Orašja i Zrinjskog na tribinama se našao poznati hrvatski menadžer Mate Jozipović, koji je bio u društvu predstavnika njemačkog kluba.
Pratili su učinak Velibora Đurića, ali nismo uspjeli saznati da li su zadovoljni napustili stadion Goal.
Veliboru Đuriću ugovor sa Zrinjskim ističe na kraju ove sezone i najvjerojatnije će utakmica protiv Leotara biti njegova posljednja u dresu mostarskog kluba.
preuzeto sa ****
Aj nema veze,misljenja sam da ga jure ivankovic moze vise nego odlicno zamjenit.Sretno mu ako se ovo ostvari.
cole-ch je napisao/la:Imam informacije da vam Partizan Bg dolazi u goste, na leto.
Eagles je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Imam informacije da vam Partizan Bg dolazi u goste, na leto.
Ma nek samo dođe,jednom smo ih izbacili,možemo opet
Pa kakva je naša liga nebi me čudilo da se o ovo desi. Šalim se. Ovaj rezultat je nezapamćen i nadam se da će tako i ostati.Komunikacija je napisao/la:Ja shvacam kako se ljudi naslađuju porazima rivala al brate mi nikad nismo i niti cemo izgubit od Leotara 10:0 u JEDNOJ UTAKMICI,ili Rudara 12:1 U JEDNOJ utakmici
Hehe, e vidiš drugar, i to je moj Velež predevero. 10 komada u Trebinju od Stojanovićeve generacije u kupu. Nešto ih Pika nasekiro u Vrapčićima pa vraćali s kamatama. Samo penale svirali. Ali Velež je i rekorder u ovoj Premier ligi. U Modrići su protiv njega svirali tri penala u prvih pet minuta. A 12 smo popusili u Lukavcu negdje 95,96 godine. Prva sezona, bio sam gore, Pika kapiten bio. Komedija, nisu igrači mogli hodat. Al pošteno. Ovaj ujeo, komunikacija mu vratio. Sve petel-fighter je napisao/la:Pa kakva je naša liga nebi me čudilo da se o ovo desi. Šalim se. Ovaj rezultat je nezapamćen i nadam se da će tako i ostati.Komunikacija je napisao/la:Ja shvacam kako se ljudi naslađuju porazima rivala al brate mi nikad nismo i niti cemo izgubit od Leotara 10:0 u JEDNOJ UTAKMICI,ili Rudara 12:1 U JEDNOJ utakmici
O ovome su jednom govorili u UPŠOZ,ako je to to onda bi to trebalo ić u humanitarne svrhe.Komunikacija je napisao/la:Kakva ce to utakmica biti 30.5 na stadionu Zrinjskog,slusam na radiju reprezentacija Herceg Bosne protiv ne znam tocno koga,nesto i Ciru spominju?znali itko ista o tome?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.