HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Fantom78
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Fantom78 » 16 maj 2009, 18:48

ul_zri_mo je napisao/la:pa mogao je tvoj prijatelj pronaći još trojicu četvoricu i fino rentat kakav auto ;) ako su mu rekli da nema mjesta u njih ne znači da je nepoželjan i da ne može otić :!:
Ma moglo se, al kasno se sjetio.
:)
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 17 maj 2009, 03:05

Imam informacije da vam Partizan Bg dolazi u goste, na leto. :oops:

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 17 maj 2009, 20:23

Njemački M'gladbach zainteresiran je za angažman ponajboljeg igrača mostarskog Zrinjskog ove sezone – Velibora Đurića.
Naime, na utakmici između Orašja i Zrinjskog na tribinama se našao poznati hrvatski menadžer Mate Jozipović, koji je bio u društvu predstavnika njemačkog kluba.

Pratili su učinak Velibora Đurića, ali nismo uspjeli saznati da li su zadovoljni napustili stadion Goal.

Veliboru Đuriću ugovor sa Zrinjskim ističe na kraju ove sezone i najvjerojatnije će utakmica protiv Leotara biti njegova posljednja u dresu mostarskog kluba.

preuzeto sa sportin.ba

Aj nema veze,misljenja sam da ga jure ivankovic moze vise nego odlicno zamjenit.Sretno mu ako se ovo ostvari.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 17 maj 2009, 21:12

Priprema se velika proslava prvaka

U petak su se u ugodnom ambijentu klupskog predvorja okupili vodeći ljudi Zrinjskog, članovi Udruge prijatelja športske obitelji Zrinjski te ostali koji sudjeluju u pripremi velike svečanosti povodom promocije novih prvaka Premier lige.

Večernji list prenosi kako je na spomenutom sastanku do najsitnijih detalja dogovorena oko proslava za koju se već sada smatra kako će se dugo pamtiti u Mostaru. Pozivi na posljednju utakmicu prvenstva Zrinjski - Leotar i proslavu u formi plakata bit će uskoro prezentirani širom Hercegovine, ali i susjedne Dalmacije. Samim tim spomenuto slavlje poprimit će regionalni karakter.

Za početak susreta planirano je iznenađenje za gledatelje. Nakon što svoj susret odigraju Zrinjski i Leotar, te nakon što se podijele medalje i odličja novim prvacima, glavna proslava premješta se u krug susjednog sveučilišnog kampusa (sportski tereni na 'vojničkom igralištu').

Tamo će prisutne pozdraviti novi prvaci, a nakon toga publika će moći uživati u izvedbama Marijana Bana, klape Krš, Igora Martića i grupe Dark, grupe Sivi dom, Antonija Tonija Čarapine i Malter Ega. Između ostaloga, planiran je vatromet.

Oni koji budu bili prisutni na proslavi, moći će se poslužiti besplatnim pićem i roštiljem koji je klub osigurao za svoje navijače.

Na više punktova u Mostaru bit će organizirana podjela besplatnih ulaznica za utakmicu Zrinjski - Leotar. Svi oni koji i ne budu imali ulaznicu za spomenuti susret, besplatno će moći ući na stadion jer je ulaz na ovaj susret slobodan.

Vrijedi istaknuti kako je HŠK Zrinjski od velike pomoći bila Udruga prijatelja športske obitelji Zrinjski koja je na sebe preuzela veliki dio posla oko organizacije i koja će istu jednim dijelom financirati.

U svakom slučaju, u klubu se nadaju kako će napraviti proslavu koja će svima ostati u dugom i lijepom sjećanju. Isto tako za očekivati je i veliki odziv publike.

Subota, 23. svibnja bit će u Mostaru rezervirana isključivo za nogomet.

slika

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 17 maj 2009, 22:13

Komunikacija je napisao/la:Njemački M'gladbach zainteresiran je za angažman ponajboljeg igrača mostarskog Zrinjskog ove sezone – Velibora Đurića.
Naime, na utakmici između Orašja i Zrinjskog na tribinama se našao poznati hrvatski menadžer Mate Jozipović, koji je bio u društvu predstavnika njemačkog kluba.

Pratili su učinak Velibora Đurića, ali nismo uspjeli saznati da li su zadovoljni napustili stadion Goal.

Veliboru Đuriću ugovor sa Zrinjskim ističe na kraju ove sezone i najvjerojatnije će utakmica protiv Leotara biti njegova posljednja u dresu mostarskog kluba.

preuzeto sa ****

Aj nema veze,misljenja sam da ga jure ivankovic moze vise nego odlicno zamjenit.Sretno mu ako se ovo ostvari.
gdje ovo nađe kralju :) kako je odigrao ovaj drugi dio,nek bude sretan potpiše li s nama novi ugovor :D
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 17 maj 2009, 22:32

Smatram da bi Jure dobro došao Zrinjskom, posebno ako odu ovi ponajbolji igrači. Nije to zato što mi je rođak :mrgreen: :mrgreen:
Momče Hercegovče

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 17 maj 2009, 22:33

Na S.P.O.R.T.I.N...BA ima text o tome,ma nije los Đuric ,malo covjek podbacio al i Nikolic,Zizovic,Melher ,Ivankovic su također bili katastrofalni,sve nosioci igre ,sreca nasa pa kraj sezone :lol:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 17 maj 2009, 23:46

cole-ch je napisao/la:Imam informacije da vam Partizan Bg dolazi u goste, na leto. :oops:

Ma nek samo dođe,jednom smo ih izbacili,možemo opet :D

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 maj 2009, 11:26

Eagles je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Imam informacije da vam Partizan Bg dolazi u goste, na leto. :oops:

Ma nek samo dođe,jednom smo ih izbacili,možemo opet :D
:D :D
11:0 **** san marino i kazahstan za bh nogomet
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 18 maj 2009, 13:56

praviš se nešto pametan a ni rez ispravan neznaš :oops: ..aj oladi sa tema metere ti 8-)
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 18 maj 2009, 22:23

Ja shvacam kako se ljudi naslađuju porazima rivala al brate mi nikad nismo i niti cemo izgubit od Leotara 10:0 u JEDNOJ UTAKMICI,ili Rudara 12:1 U JEDNOJ utakmici :lol:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 18 maj 2009, 22:27

od Lukavca, ne od Rudara. hehe

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 maj 2009, 22:29

Komunikacija je napisao/la:Ja shvacam kako se ljudi naslađuju porazima rivala al brate mi nikad nismo i niti cemo izgubit od Leotara 10:0 u JEDNOJ UTAKMICI,ili Rudara 12:1 U JEDNOJ utakmici :lol:
Pa kakva je naša liga nebi me čudilo da se o ovo desi. Šalim se. Ovaj rezultat je nezapamćen i nadam se da će tako i ostati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 18 maj 2009, 22:36

el-fighter je napisao/la:
Komunikacija je napisao/la:Ja shvacam kako se ljudi naslađuju porazima rivala al brate mi nikad nismo i niti cemo izgubit od Leotara 10:0 u JEDNOJ UTAKMICI,ili Rudara 12:1 U JEDNOJ utakmici :lol:
Pa kakva je naša liga nebi me čudilo da se o ovo desi. Šalim se. Ovaj rezultat je nezapamćen i nadam se da će tako i ostati.
Hehe, e vidiš drugar, i to je moj Velež predevero. 10 komada u Trebinju od Stojanovićeve generacije u kupu. Nešto ih Pika nasekiro u Vrapčićima pa vraćali s kamatama. Samo penale svirali. Ali Velež je i rekorder u ovoj Premier ligi. U Modrići su protiv njega svirali tri penala u prvih pet minuta. A 12 smo popusili u Lukavcu negdje 95,96 godine. Prva sezona, bio sam gore, Pika kapiten bio. Komedija, nisu igrači mogli hodat. Al pošteno. Ovaj ujeo, komunikacija mu vratio. Sve pet

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 18 maj 2009, 22:38

naravno kolega,ta nismo divljaci da se svađamo :D

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 19 maj 2009, 20:08

Juniori HŠK Zrinjski sutra u 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa BiH sa Radnikom iz Hadžića. Sa obzirom na rezultat iz prve utakmice (1:0 za Plemiće pogotkom Dujmovića) naši nogometaši su u prednosti sa obzirom da igraju na domaćem terenu. Svi iz našeg juniorskog pogona su optimisti i vjeruju da će sutra osvojiti kup, te pozivaju sve navijače i simpatizere da dođu na sutrašnju utakmicu.
slika
Utakmica HŠK Zrinjski-FK Radnik igra se sutra ( srijeda 20.04) sa početkom u 18 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 19 maj 2009, 23:06

Kakva ce to utakmica biti 30.5 na stadionu Zrinjskog,slusam na radiju reprezentacija Herceg Bosne protiv ne znam tocno koga,nesto i Ciru spominju?znali itko ista o tome?

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 20 maj 2009, 00:05

Komunikacija je napisao/la:Kakva ce to utakmica biti 30.5 na stadionu Zrinjskog,slusam na radiju reprezentacija Herceg Bosne protiv ne znam tocno koga,nesto i Ciru spominju?znali itko ista o tome?
O ovome su jednom govorili u UPŠOZ,ako je to to onda bi to trebalo ić u humanitarne svrhe.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 20 maj 2009, 21:04

Juniori osvoji kup BiH!

Ako neko zna, ima li tablica liga juniora i kadeta nek postavi link.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 20 maj 2009, 21:31

Cestitke Juniorima,jos kad bi im nasa uprava osigurala teren s umjetnom travom na pomocnom to bi bilo idealno,momci su u vrhu zadnjih 4,5 godina i zasluzili su to,barem i sugavi grad da nesto donira jer ipak Zrinjski je no1 in BiH!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.