Slovenija je najljepsa drzava u Evropi. Ceska druga. Poljska treca.Barbarossa je napisao/la:https://sl.wikipedia.org/wiki/Registrac ... _SlovenijiKanye je napisao/la:Samo Ptuj!Barbarossa je napisao/la:idemo li na kakvo jeftino pivo u Ptuj ili Koper
naježim se od uvida u ovakve tablice. Maribor nekako![]()
Lijepi janezi , spasit će oni nas sve od kataklizme u koju klizimo
Slovenija ti je skoro ko poljska kavaj
Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Barbarossa
- Kontakt:
ni plate im nisu loše koliko se ovdje lupetaKanye je napisao/la: Slovenija je najljepsa drzava u Evropi. Ceska druga. Poljska treca.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- ASD
- Kontakt:
Od Austrije nema ljepse.
- ASD
- Kontakt:
Zbog cega?GOAT je napisao/la:Prije nego sto odete bilo gdje iz rodnog mijesta postavite sebi par pitanja.Sta dobivate i sta gubite pa procjenite da li su materijalne stvari najbitnija stvar u zivotu.Ja sam 3 mijeseca bio u Kanadi i mogu vam reci da mi je bolje u ovdje gladan bit nego tamo zaradjivat 10k.
Naravno da mi materijalne stvari nisu najbitnije.
Svica zakon
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jarane, glup si da valja.GOAT je napisao/la:Prije nego sto odete bilo gdje iz rodnog mijesta postavite sebi par pitanja.Sta dobivate i sta gubite pa procjenite da li su materijalne stvari najbitnija stvar u zivotu.Ja sam 3 mijeseca bio u Kanadi i mogu vam reci da mi je bolje u ovdje gladan bit nego tamo zaradjivat 10k.
Sa moje tacke gledista bilo je jako tesko bez prijatelja,porodice,grada,stvari i mijesta za koje si vezan.Jednostavno nije to bilo to kad nemas s kim kahve popit.Opet ponavljam tako je meni bilo mozda neko nije toliko vezan za ove stvari ali ja jesam.ASD je napisao/la:Zbog cega?GOAT je napisao/la:Prije nego sto odete bilo gdje iz rodnog mijesta postavite sebi par pitanja.Sta dobivate i sta gubite pa procjenite da li su materijalne stvari najbitnija stvar u zivotu.Ja sam 3 mijeseca bio u Kanadi i mogu vam reci da mi je bolje u ovdje gladan bit nego tamo zaradjivat 10k.
Naravno da mi materijalne stvari nisu najbitnije.
23
Svaka čast, ali sve je to prolazno i stvar navike. Rodjen si kao individua, umrijeti ćeš kao individua. Svako treba da gradi svoj život kako najbolje umije i da se ne boji ambicije po pitanju nekog normalnog života za sebe i svoje buduće potomke. Ovdje više recimo nije pitanje ni plate koju primaš nego stanja koje je iz dana u dan sve gore.GOAT je napisao/la:Sa moje tacke gledista bilo je jako tesko bez prijatelja,porodice,grada,stvari i mijesta za koje si vezan.Jednostavno nije to bilo to kad nemas s kim kahve popit.Opet ponavljam tako je meni bilo mozda neko nije toliko vezan za ove stvari ali ja jesam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma yebo to, nemas s kim kafu popit.
zaposli se u bingo, svejedno nes imat kad kafu popit i izac
jel to znači da si fudbaler nikada ne bi otisao iz plbih
Zarathustra
- ASD
- Kontakt:
To je ipak druga stvar.Moggi je napisao/la:zaposli se u bingo, svejedno nes imat kad kafu popit i izac
To je vise odlazak zbog posla jer si prerastao sve u toj drzavi.
Ovi odlasci su nesto drugo, vecina se ne namjerava vratiti, bar ne u narednih 30-40 godina.
I ja se namjeravam vratiti za 40-ak godina.
U tabutu.

U tabutu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
ruke do lakata gole samoGefufna je napisao/la:I ja se namjeravam vratiti za 40-ak godina.
U tabutu.
Zarathustra
Moze jedna ruka. U drugoj ce biti nesto crkavice za granicnu policiju, nek se djeca ne peglaju oko papirologije.Moggi je napisao/la:ruke do lakata gole samoGefufna je napisao/la:I ja se namjeravam vratiti za 40-ak godina.
U tabutu.
A nije to isto brate.Ja sam otiso tamo jer su me trazili zbog posla(inace sam softverski inzinjer)potpiso sam kao neki probni ugovor 3 mijeseca i sledeci je bio na 5 godina,to mi je u tom trenutku izgledalo kao smrt msm u sebi 5 dugih godian boze..ma nema sanse.Opet cu ponovit svako ima svoje stavove i razlicite poglede na zivot ali preporucujem svima da pokusaju ovdje razviti neki sopstveni biznis jer ima mnogo nacina za laksu zaradu od recimo binga kojeg spominjes.Moggi je napisao/la:zaposli se u bingo, svejedno nes imat kad kafu popit i izac
23
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti softverski inžinjerGOAT je napisao/la:A nije to isto brate.Ja sam otiso tamo jer su me trazili zbog posla(inace sam softverski inzinjer)potpiso sam kao neki probni ugovor 3 mijeseca i sledeci je bio na 5 godina,to mi je u tom trenutku izgledalo kao smrt msm u sebi 5 dugih godian boze..ma nema sanse.Opet cu ponovit svako ima svoje stavove i razlicite poglede na zivot ali preporucujem svima da pokusaju ovdje razviti neki sopstveni biznis jer ima mnogo nacina za laksu zaradu od recimo binga kojeg spominjes.Moggi je napisao/la:zaposli se u bingo, svejedno nes imat kad kafu popit i izac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vise softverski nego inzinjer. 
ako dragi alah da do tad nas dojčland aneksiraGefufna je napisao/la:Moze jedna ruka. U drugoj ce biti nesto crkavice za granicnu policiju, nek se djeca ne peglaju oko papirologije.Moggi je napisao/la:ruke do lakata gole samoGefufna je napisao/la:I ja se namjeravam vratiti za 40-ak godina.
U tabutu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pitat ce se nesto i AfD.Penaltiky je napisao/la:ako dragi alah da