HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Jack Killian
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Jack Killian » 17 jun 2009, 22:43

ma svaka njima cast ali oni ne mogu stati u istu recenucu sa cibonom ee haloooo pa znas koliko treba da protece neretvom vode da se to desi

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 17 jun 2009, 22:44

bolje da igramo u ovoj zemlji pa da se mi igramo sa vama nego da se oni igraju sa nama, malo bolje procitaj sta sam napisao pa onda komentiraj ... doso si ovdje provocirat a nemas pojma o kosarci dosad sam uvik lijepo pisao ali necu vise i bio sam realan i niti sam ikoga vrijedjao niti provocirao ali vidim ovdje 90 % ljudi dolazi provocirat pa cu i ja isto... i svi oni sto na drugim temama usporedjuju siroki i igokeu glupi su ljudi... a netko je gore spomenio kako nemamo para mi barem nismo duzni nijednom igracu i nikad nam igraci nisu strajkali i prijetili da nece igrati zbog neisplacenih dugova tako da nemoj govoriti o parama...
moderator edit: po ko zna koji put upozoravam,bez vrijedjanja drugih korisnika foruma,a bilo kakvo vrijedjanje drzave u kojoj zivimo se nece tolerisati sa bilo cije strane..SMIRITE SE SVI MALO
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jun 2009, 22:51

Opet kazem, jel vas dosta vise? Svi nesto kao glumite europske velicine i kulturu, ili ovi ovamo sto se na svasta zakace, a sve vam se svodi na medjusobna omalozavanja i pljuvanje.

Bolan dosta vas vise i jednih i drugih, pisite o konkretnim stvarima, a za prepucavanja i lijecenje kompleksa prema ''najtrofejnijem BH klubu'' ili ''nekadasnjem evropskom sampionu'' otvorite zasebnu, vlastitu temu.
...Život za Široki...

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 17 jun 2009, 22:52

pa sta onda igrate u ovoj zemlji ako je sugava zato sto bi vas cibosi gazili kao zeceve, ne mozete vi meda s kasike to cemo vidjeti u nlb ligi,gdje vam je vrankovic mali us..... bosna vas malo isprasila i p.... se povukla hahahahahah

Jack Killian
Kontakt:

Post Postao/la Jack Killian » 17 jun 2009, 22:57

prvo ovo nije sugava zemlja pa kakva da je god i reci sta je u ovoj diskusiji bilo ne realno sve je istina gola i zasto te to frustrira kad meni ne smeta da siroki bude prvak i cestitam im na tome tebe neke stvari smetaju znace se uvijek pasa moj ko je ko i u bosni i u europi i koga to ti fidelis smirujes ba

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jun 2009, 22:58

Evo ocito vas sve ovdje koji ste se svega uhvatili iz nekih vlastitih kompleksa osim Širokog ili Bosne. Jel i vas dvoje dosta ili trebam svakome posebno naglasavati? Jest, prepali se Bosne, prepali se Cibone, prepali se svakoga, nikad kosarkaske lopte nismo vidjeli, a vi ste od takvih i po sesti put izgubili titulu, tj. niste u stanju dobiti onda kad je ustvari bitno, pa sad razmisli malo tko, sta i gdje, pametnije bi ti bilo nego da spamas/spamate po temi. Idete mi na zivce svi kolektivno. A i ti pecara, pusti bola vise, prepucavate se vec dvije stranice bez konkretnosti.

Dosta.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 17 jun 2009, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 17 jun 2009, 23:07

ee Boze sacuvaj pa koji vam je vise......
I feel devotion!!

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 17 jun 2009, 23:11

šb_pecara je napisao/la:muamer **** s ove teme idiote doso si ovdje provocirat i zajebavat nas... zaboli me **** i za vasu i nasu proslost zaboli me **** za vas naslov europe zaboli me **** za bosnu... ako mi ovdje ne smimo iznijeti nase misljenje zasto onda uopce dolazim ovdje i pisem ista... sto se tice ceskovica otkaz u bosni ce dobiti do nove godine to upamtite ne zato sto je los nego zato sto nije dovoljno dobar za bosnu i njezine ambicije a to sto vi mislite da smo ljubomorni opet me zaboli ****... i opet cete biti dobri u nlb i opet cemo mi mlade forsirat ali opet cemo se mi pojacati za play off i opet cemo vam uzeti naslov pa opet patite svi vi koji dolazite zajebavat na forume... BIT CE BOSNA **** ŠAMPION!!!!!!!!!!!
Znaš koja je razlika između mene(i većine navijača Bosne) i tebe(i većine navijača Širokog)?.Ono po čemu se stvarno razlikujemo jeste da sam ja plakao od sreće kada je Ivanišević postao pobjednik Wimbledon-a i da ti nikada ne bi imao takve emocije ta to isto uradi Mirza Bašić.
BIT ĆE BOSNA OPET ŠAMPION.NARAVNO UZ VELIKU POMOĆ HRVATA MATIJE ĆEŠKOVIĆA. ;)

Jack Killian
Kontakt:

Post Postao/la Jack Killian » 17 jun 2009, 23:11

stvarno ne znam sta se toliko cudite

vucko
Kontakt:

Post Postao/la vucko » 17 jun 2009, 23:15

Slijedeci post koji bude napisan, a nije u okviru teme, slijedi BAN
Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 jun 2009, 23:18

siroki tim koji ima najcudniju politiku
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 18 jun 2009, 00:01

banovan sam zbog vrijedjanja jedne zemlje bas me zanima bili neki hrvat bio banovan da je vrijedjao hrvatsku ili neki srbin radi vrijeđanja srbije... necu vise pisati nista nego cu samo reci da ima ovdje puno drugih ljudi koji bi trebali isto dobiti ban npr neno, mahalac koji isto vrijedjaju samo podmuklo a vi to ne vidite ili ne zelite vidjeti ali vjerojatno ne zelite... a za ove iz sirokog da im kazem kad se pocne vrijedjati bosna na njihovom forumu svi pisu u obranu bosne a u nas moze svatko pisati sto zeli i kako zeli a da vi necete reagirati nikako u pravu je tu bio onaj ne mogu se sada sjetiti imena nikako isto je napustio forum... a za onoga sto je napisao koja je razlika izmedju njega i mene znas li ti koja je razlika izmedju ivanisevica i basica ta da basic nikada nece osvojiti wimbeldon tako da se necu moci radovati a da i osvoji sva cetiri grand slama ne bih se radovao... a za ove sve navijace bosne, igokee, dite, borca, zrinjskoga koji su omalovazavali siroki to su sve ljubomorni ljudi koji ne mogu podnjijeti to da smo za sve vas bolji za klasu a za poneke i za dvi-tri u svim stvarima... svi vi dodjite nekad u dvoranu a ne samo pametovati po forumima a neznate nabrojiti ni prvu petorku ekipe za koju navijajte... široki je institucija za sve ove klubove u mnogim pogledima, po dvorani, navijacima, uspjesima, uvjetima koje imamo, financijskom stanju i svemu ostalom... širokom zelim svu srecu u nlb ligi i uz ove igrace sto su ostali i jos par pojacanja (i nadam se da uprava nece dovoditi neke sugave cetvorke i da ce se sjetiti thomasa da i on igra poz. 4) mozemo biti dosta dobri u nlb-u...
šb_pecara
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 18 jun 2009, 00:07

polako ba ne trebas zbog nekih pojedinaca koji se glupiraju te vrijeđaju da omalazavas klubove po bih.Dobro znamo ko je i sta je KK Bosna tako da tvoji komentari o velicini Sirokog nad Bosnom nije potrebna.Ja se nebih hvalio navijacima koji skandiraju ime Bobana jer to nisu pravi navijaci vec nacionalisti kojima siroki ne sluzi za navijanje vec isticanje takvih misljenja.Cestitke pravim navijacima sirokog koji gledaju stvari sa sportske strane ali nije uredu da se blati ime KK Bosna koje je debelo urezano u historiji evropske kosarke.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2009, 00:21

ajmo sad svi lagano otpepajte s KK Bsonom na temu KK Bosna...ovdje konrektno o Širokom,a to znači bosnaši ćao...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 18 jun 2009, 00:37

Slazem se sa Kevinom, odpepajte lagano svi Bosnasi, Igokejci, Zrinjevci, Tuzlaci, Banjalucani, ovo je tema o KK Sirokom. Ako nemate konkretno nesto vezano uz ovu temu, nije mi jasno zasto uopce dolazite ovdje? Ima tema koje su zajednicke svim klubovima, tipa "liga 8" i slicno, tamo se svadjajte. Sto se tice BiH, od kada postoji kao država, Široki je najbolji klub i to je to. Vjerujem ja da je za vrijeme Rimljana i njihove dominacije neki klub možda bio i jači od Širokog sada, ili da je dok je Odisej putovao po svijetu netko drugi bio dominantan, ali to sada nije bitno. Dogodilo se šta se dogodilo, pojavila se nova država i živio. Vrijeme je da i ostale stvaru krenu prema naprijed. Manchester United je bio najbolja ekipa Europe samo do zadnje utakmice sezone, kada je izgubio od Barcelone. Od tog trenutka, Manchester nije najjaca ekipa Europe, nego je to Barcelona. Vrlo jednostavno. Dok god je Široki aktualni prvak BiH, nitko nema pravo reći da nije i najbolja ekipa u BiH. Biti će finale i slijedeće sezone, i tu se kvalitet dokazuje, imat cete svi priliku nasladjivati se ako pobjedite. al ostanu li Mason i Grgat, mozete se spremati za onu sezonu iza lagano

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 18 jun 2009, 00:40

florin cernat je napisao/la:banovan sam zbog vrijedjanja jedne zemlje bas me zanima bili neki hrvat bio banovan da je vrijedjao hrvatsku ili neki srbin radi vrijeđanja srbije... necu vise pisati nista nego cu samo reci da ima ovdje puno drugih ljudi koji bi trebali isto dobiti ban npr neno, mahalac koji isto vrijedjaju samo podmuklo a vi to ne vidite ili ne zelite vidjeti ali vjerojatno ne zelite... a za ove iz sirokog da im kazem kad se pocne vrijedjati bosna na njihovom forumu svi pisu u obranu bosne a u nas moze svatko pisati sto zeli i kako zeli a da vi necete reagirati nikako u pravu je tu bio onaj ne mogu se sada sjetiti imena nikako isto je napustio forum... a za onoga sto je napisao koja je razlika izmedju njega i mene znas li ti koja je razlika izmedju ivanisevica i basica ta da basic nikada nece osvojiti wimbeldon tako da se necu moci radovati a da i osvoji sva cetiri grand slama ne bih se radovao... a za ove sve navijace bosne, igokee, dite, borca, zrinjskoga koji su omalovazavali siroki to su sve ljubomorni ljudi koji ne mogu podnjijeti to da smo za sve vas bolji za klasu a za poneke i za dvi-tri u svim stvarima... svi vi dodjite nekad u dvoranu a ne samo pametovati po forumima a neznate nabrojiti ni prvu petorku ekipe za koju navijajte... široki je institucija za sve ove klubove u mnogim pogledima, po dvorani, navijacima, uspjesima, uvjetima koje imamo, financijskom stanju i svemu ostalom... širokom zelim svu srecu u nlb ligi i uz ove igrace sto su ostali i jos par pojacanja (i nadam se da uprava nece dovoditi neke sugave cetvorke i da ce se sjetiti thomasa da i on igra poz. 4) mozemo biti dosta dobri u nlb-u...
šb_pecara
Bože sačuvaj. koliko ti imaš godina? I normalno da ćeš dobiti ban kad vrijeđaš državu, šta si ti očekivao.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 18 jun 2009, 00:42

Kevin je napisao/la:ajmo sad svi lagano otpepajte s KK Bsonom na temu KK Bosna...ovdje konrektno o Širokom,a to znači bosnaši ćao...
cuj moju situaciju,ja navijam za bosnu u kosarci,ali odmah poslije navijam za siroki,jel mogu ja pisati na ovu temu onda??

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2009, 00:45

lolo je napisao/la:
Kevin je napisao/la:ajmo sad svi lagano otpepajte s KK Bsonom na temu KK Bosna...ovdje konrektno o Širokom,a to znači bosnaši ćao...
cuj moju situaciju,ja navijam za bosnu u kosarci,ali odmah poslije navijam za siroki,jel mogu ja pisati na ovu temu onda??
pročitaj ponovo...sa KK Bosnom otpepaj na KK Bosnu,a ako imas nesto konkretno do KK Širokom piši..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 00:46

pecara, i ostatak, bola prepucavate se bezveze, shvacam iznerviranost, ima masa likova koja dodje ciljno provocirati ovdje i nitko nista, a veze nema ni o kosarci, ni vlastitom klubu i gradu, kamoli Širokom, npr., ali ne valja vam tako za ozbiljno uzimati internet i forume, svi imaju svoje misljenje i nesto sto ih pokrece, ali vecinu bar povezuje to sto vole svoje klubove, sad, to sto se rivalitet, nacionalnosti, politika i sve ostalo u to mijesa u ovakvoj jednoj drzavi, to je suvisno. Ne branim ja ni KK Bosnu, ni bosnase, niti me zanima, ali ni nase ljude, dovoljno je reci da su Široki i Bosna dva najkvalitetnija kluba u ovoj drzavi, i to je cinjenica, a mi nemamo sta kome dokazivati, svoje smo davno dokazali, pokazali smo svojom potporom, strasti i svemu ostalom kroz ligu 13, ligu 8 i kroz play off i finale sta je HKK Široki u ovoj drzavi, sta ljudima znaci u ovom gradu i koliko je van vlastitih granica davno prerastao, na kojem je nivou organizacije i stabilnosti te da je sasvim zasluzeno najtrofejniji BH klub i NAJVECA sportska prica ove nove BiH drzave kroz sve ove godine. To su sve jasne stvari i cinjenice, ostalo su individualna misljenja i necije netrpeljivosti i kompleksi, ali de bar POKUSAJTE se drzati ustvari konkretne teme, kosarke, jer dosta mi je vise citati visak postova raznih pubertetlija koje omalozavaju ovaj klub i grad, ili nas/vas odavde koji se na to sve ustvari i palimo.
...Život za Široki...

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 18 jun 2009, 07:07

Ja sam navijač Bosne ali stvarno ne želim da se prepucavam oko teme ko je bolji i veći klub Bosna ili Široki.Imam jedno konkretno pitanje za sve vas iz Širokog Brijega. Mislite li da je Široki dovoljno jak da sa ovim kadrom koji sad ima igra NLB ligu? Jel stvarno mislite da će ovi igrači koje imate moći parirati ostalim timovima u NLB ligi? Ako svoj optimizam bazirate na pobjedama nad Bosnom onda grdno griješite. Malo Vas je ponijela euforija oko osvajanja titule ali ipak razmislite o ovom igračkom kadru pa će te vidjeti da sam u pravu.Trebaju i vama berem tri nova igrača.Nadam se da griješim čisto radi dobrobiti košarke u BiH.Pozdrav onim istinskim navijačima Širokog koji za Široki navijaju zato što je to njihov klub a ne zato da bi bili veći Hrvati nego što to i jesu!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 15 gostiju.