Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la harishp » 25 okt 2009, 23:56

Pobjede nad malim i osigurava dobar plasman na tabeli.
Zato smo vazda bili peti ili cetvrti a samo jednom treci i to je sve za 12 godina kvalifikacija.
Kome to nije jasno do sad nece ni od sad.Pogotovo ovima sa duplim arsinom.
Kude jednoga a hvale drugoga iako su naprimjer ista go-vna :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 okt 2009, 00:02

ciro moze uvjerit i novinare i nas a i igrace da je tekma sa armenijom historijska..sta ce tek bit sa portugalom ....zbog toga je dobar...

al najsmijesnija izjava mi je.. "sine pa nocima ne spavam misleci na tu utakmicu.... Lik nije spavo ima godina dana.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 okt 2009, 00:17

Scof1eld je napisao/la:ciro moze uvjerit i novinare i nas a i igrace da je tekma sa armenijom historijska..sta ce tek bit sa portugalom ....zbog toga je dobar...

al najsmijesnija izjava mi je.. "sine pa nocima ne spavam misleci na tu utakmicu.... Lik nije spavo ima godina dana.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jeste to je presmjesno- čovjek nikada ne spava. a laže ko pas. siguran sam da hrce snom pravednika ( iako je sve osim toga) no, ja ga postujem- sve sto je ukrao uradio je to sa svojih 10 prstiju, mozgom i karizmom. treba uciti od najboljih
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 okt 2009, 20:37

Scof1eld je napisao/la:ciro moze uvjerit i novinare i nas a i igrace da je tekma sa armenijom historijska..sta ce tek bit sa portugalom ....zbog toga je dobar...

ako odemo na SP (a daj Bože da hoćemo) neće dati igračima da spavaju, razmišljaće svi zajedno kako do pobjede
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 okt 2009, 09:53

da se podsjetimo :D :D :D

[youtube][/youtube]
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 okt 2009, 13:51

Isto da se podsjetimo. Koji kralj. :D

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 nov 2009, 14:45

Ovo je dobar interview, prica kako motivira igrace itd.

http://www.dnevnik.si/video/4534
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 02 nov 2009, 10:06

Ćiro na indeksu hr pišu dat će priliku i Zecu i Harisu,uvrstio ih je na popis .
Aj da i to vidimo ;) sretno momcima,mlade snage :P
Fi hajati.
GO Bosno.

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 02 nov 2009, 19:19

Principatus je napisao/la:Ovo je dobar interview, prica kako motivira igrace itd.

http://www.dnevnik.si/video/4534

Ovaj Ciro je lud, jest oca mi.. Pita ga lik kako zaustaviti C. Rondalda, kaze Ciron treba se COPORATIVNO braniti hahaahahahah....mrak....

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 02 nov 2009, 19:58

[youtube][/youtube]

hehehhehehe ludilo :)

...bosno moja da vidiš meraka, ide ćiro preko portugala...
Semper Fidelis

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 04 nov 2009, 00:17

Govore Ciro **** aa vidi ga kako se udvara ovoj jadranki :P
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 nov 2009, 00:19

http://www.livno-online.com/bih/9779-ci ... mu-bh-dres

**** mu Dodik rahmetli nanu :arrow:

Blažević je rekao da bi želio da ima "što više Dodika u BiH", jer samo takvi ljudi mogu biti "lokomotive koje vuku sve naprijed". :roll:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2009, 00:20

Ćiro ne budi pe....

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 04 nov 2009, 00:25

Ciroo voli kad je u drustvu ovih nekih politickih **** :P

Ciro-tudjmanovac

ja se bojim da ne umre na klupi nekad :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 04 nov 2009, 04:15

Vidim tu se mnogo piše o našem selektoru, lome se koplja, da li je trebao sjesti na klupu, nije li trebao, da li je napravio rezultat, nije li napravio rezultat itd. Laprdanja i šuplja priča koju je tako svojstvena nama Bosancima. Činjenica je da je Ćiro napravio za ugled BH nogometa više nego svi bivši selektori zajedno isto kao što je činjenica da prvi put otkad je Bosanske reprezentacije igra 11 najboljih a ne 11 podobnih. Iza Ćirinog imena je stala institucija BiH nogometa i veliki patriot Ivica Osim. To mi je dosta da dobije moju podršku. Ostale stvari, vađenje prljavog veša iz prošlosti i slično možete objesiti mačku o rep, jer po tom kriteriju pola reprezentativaca ne bi smjelo igrati. Nisam navijač na baterije kojeg se može kupiti uspjehom, koji je zaluđen i koji bi sutra glasao za Ćiru na predsjedničkim izborima. Samo realno gledam na stvari...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 04 nov 2009, 08:33

Jadranka Kosor će se u našoj zemlji sastati s visokim političkim dužnosnicima naše zemlje i međunarodne zajednice, a Ćiro je u svom stilu za hrvatske medije izjavio da se slabo snalazi u politici, ali da će Premijerku rado odvesti na cevape, pisu neki........

Hahahahahaah cuj kralja, ebo politiku, hajmo mi na cevape da ti ja nesto objasnim hahahahahahaah

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 nov 2009, 13:50

Offside je napisao/la:Vidim tu se mnogo piše o našem selektoru, lome se koplja, da li je trebao sjesti na klupu, nije li trebao, da li je napravio rezultat, nije li napravio rezultat itd. Laprdanja i šuplja priča koju je tako svojstvena nama Bosancima. Činjenica je da je Ćiro napravio za ugled BH nogometa više nego svi bivši selektori zajedno isto kao što je činjenica da prvi put otkad je Bosanske reprezentacije igra 11 najboljih a ne 11 podobnih. Iza Ćirinog imena je stala institucija BiH nogometa i veliki patriot Ivica Osim. To mi je dosta da dobije moju podršku. Ostale stvari, vađenje prljavog veša iz prošlosti i slično možete objesiti mačku o rep, jer po tom kriteriju pola reprezentativaca ne bi smjelo igrati. Nisam navijač na baterije kojeg se može kupiti uspjehom, koji je zaluđen i koji bi sutra glasao za Ćiru na predsjedničkim izborima. Samo realno gledam na stvari...

Sta to ti gledas realno?Napises da slijedis Osimovo opredjeljenje da podrzava Ciru ,i iz tog razloga ga i ti podrzavas!Paradoksalno je to sto pises druze...za reprezentaciju BiH ne igra 11 najboljih ,jer da igra tu bi bili i Sasa Papac i Hasan Salihamidzic.
Zasto to patriota Osim nije preuzeo nasu reprezentaciju ,i vodio je kao Ciro ,nije upravo zato jer je on patriota sa strane ,i jer zna kakav je kod nas Savez ,i ko su ljudi koji sjede tu ,pa normalno je da ce dati podrsku Ciri ,samo da se ne stvara negativna atmosfera pred jako vazne utakmice ,a to sta on misli o citavoj kompoziciji dobro znamo ,i ja i ti.
Za ugled BiH nogometa je zasluzna sjajna generacija fudbalera ,i njihova forma ,koja se manifestuje iz kola u kolo u ligama u kojima nastupaju...mislis li ,mozda ,da bi Ciro odveo Albaniju u baraz ,bi malo sutra.
Napisao si da je laprdanje ,i suplja prica svojstvena nama Bosancima ,pa pogledaj malo kako to rade drugdje ,kako se pere recimo HNS;Bilic i ekipa ...pa ces se uvjeriti da smo mi "male mace" sto se tice kritike.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 nov 2009, 14:45

@ Velez,
inace se slazem sa tvojim postovima. Ali ima tu neka kombinacija izmedju cire i fudbalera.

Sjajna generacija fudbalera. Treba brate biti realan, osim Dzeke i Misketa, tu su negdje Spahic, Ibi, Salihovic, ovi ostali fudbaleri nisu sjajni. Spahic u pola utakmica nije bio u formi, Ibisevic jos vise. Pjanic jos mlad a nije bas ni igrao.

Znaci ostali fudbaleri. Nadarevic, Jahic, Berberovic, Rahimic, Muratovic, Ibricic, Vladavic itd. Za golmana necu ni komentarisati. Oni su nasi i nama jesu sjajni a ako pitamo bilo kog drugog. :?
Bajramovic koji nije igrao dugo vremena udje i odmah gol.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 06 nov 2009, 15:00

velez_mostar je napisao/la:
Offside je napisao/la:Vidim tu se mnogo piše o našem selektoru, lome se koplja, da li je trebao sjesti na klupu, nije li trebao, da li je napravio rezultat, nije li napravio rezultat itd. Laprdanja i šuplja priča koju je tako svojstvena nama Bosancima. Činjenica je da je Ćiro napravio za ugled BH nogometa više nego svi bivši selektori zajedno isto kao što je činjenica da prvi put otkad je Bosanske reprezentacije igra 11 najboljih a ne 11 podobnih. Iza Ćirinog imena je stala institucija BiH nogometa i veliki patriot Ivica Osim. To mi je dosta da dobije moju podršku. Ostale stvari, vađenje prljavog veša iz prošlosti i slično možete objesiti mačku o rep, jer po tom kriteriju pola reprezentativaca ne bi smjelo igrati. Nisam navijač na baterije kojeg se može kupiti uspjehom, koji je zaluđen i koji bi sutra glasao za Ćiru na predsjedničkim izborima. Samo realno gledam na stvari...

Sta to ti gledas realno?Napises da slijedis Osimovo opredjeljenje da podrzava Ciru ,i iz tog razloga ga i ti podrzavas!Paradoksalno je to sto pises druze...za reprezentaciju BiH ne igra 11 najboljih ,jer da igra tu bi bili i Sasa Papac i Hasan Salihamidzic.
Zasto to patriota Osim nije preuzeo nasu reprezentaciju ,i vodio je kao Ciro ,nije upravo zato jer je on patriota sa strane ,i jer zna kakav je kod nas Savez ,i ko su ljudi koji sjede tu ,pa normalno je da ce dati podrsku Ciri ,samo da se ne stvara negativna atmosfera pred jako vazne utakmice ,a to sta on misli o citavoj kompoziciji dobro znamo ,i ja i ti.
Za ugled BiH nogometa je zasluzna sjajna generacija fudbalera ,i njihova forma ,koja se manifestuje iz kola u kolo u ligama u kojima nastupaju...mislis li ,mozda ,da bi Ciro odveo Albaniju u baraz ,bi malo sutra.
Napisao si da je laprdanje ,i suplja prica svojstvena nama Bosancima ,pa pogledaj malo kako to rade drugdje ,kako se pere recimo HNS;Bilic i ekipa ...pa ces se uvjeriti da smo mi "male mace" sto se tice kritike.
Svaka cast momak - samo da ponovim da smo podneblje vrlo niskog morala i kada Ciro izgubi u Portugalu zvizdace "Ciro ustaso" ili "Ciro cetniku" ili "Ciro ****". Slaven Bilic je odradio maestralno neke stvari za HR repku pa ga sad kad je potonuo svi pljuju - budala.... Umjesto da u Mancester Sitiju podere koji miljon eura on..... Al' ima ona legendarna ko igra za raju.... Eee, Ciro poznaje taktiku i zato nikad ne zavrsi u nizerazrednom Vratniku... Za mene je bio i ostao ustasa koji je na sve moguce nacine podrivao BIH, bosanske sportiste i sl. Okorjeli lizoguzac koji se zaljubljuje u sve i svakoga samo da mu kapne komad slave koju stice djecjim budalestinama koje su tako slatko privlacne nasem (uglavnom kretenskom) puku (koji da nije to sto jeste ne bi imao takvu vlast kao sto je ima), kojem je slatko da mu se mase prstom (pri ulasku na stadion) i pri tom orgazmira na jednu pobjedu. Sto se mene tice malo veselja nije lose. Utakmica sa Belgijom mi je unijela malo srece u srce - onako ugrijala.

Ne radi se vise ni o Ciri ni o nama. Sto se mene tice Bosna i Hercegovina ima svoje legende i bez Cire i strasno je vidjeti da jedan covjek koji se proslavio u spanskoj ligi tipa Mehe Kodre ili likovi koji su se proslavili u Turskoj tipa Baljica i Bolica - nema ih nigdje. Para zamirishe svakome ali nema teorije da pare mirisu jednom liku tipa Sergeja Barbareza gospodina koji je zaradio sve sto se moglo zaraditi od para do ugleda.

Ali nama je Ciro beg.

Nego, onako licno iskreno, sanjao sam sinoc 5:2 za Portugal, Miske 2x strijelac. :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 06 nov 2009, 15:06

Jarane sve to stoji a svi ti nasi nabrojani su se proslavili kao igraci a ne kao treneri..To sad mijesas kruske i jabuke..I Maradona je bio najbolji na svijetu kao igrac, a vidi ga kao trenera? Sa onakvom ekipom je skoro ispusio kvalifikacije..Takvih primjera je milion...

Ciro je u ovom poslu neprikosnoven (posao trenera). on je tu strucnjak i profesionalac a neko moze da ga voli, neko ne, no njegov se trenerski posao mora postovati..

Od Bosanaca na tom nivou su mozda samo Ivica Osim, Vahid Halihodzic, onaj Bajevic iz Grcke i jos mozda max 2-3 trenera....
Ovi kao sto su Hadzibegic, Susic i slicni su u tom poslu vec druga, treca liga dok su Kodro, Bolic i ostali tek pioniri....

Ne volim ni ja Messija niti Ronalda pogotovo, no jeadn od njih je sigurno najbolji igrac svijeta (globalno gledano) dok je za mene npr S. Gerrard, no sta znam, kad svi kazu da je jedan od ove dvojice onda je tako...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.