Hahahhahagogineman je napisao/la:Koliko je kozarski upoznat sa nasom ligom objasnjava jedan naslov:
"Rudar Prijedor - Crvena zvijezda Gradacac"
![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce uloziti pare u izgradnju, da se napravi taj istok al da to ne bude samo nako otom-potom ho ruk jedva da zadovoljava, valjda ce napraviti nesto od tog stadiona.
AlcoholBoysPD je napisao/la:Hahahhahagogineman je napisao/la:Koliko je kozarski upoznat sa nasom ligom objasnjava jedan naslov:
"Rudar Prijedor - Crvena zvijezda Gradacac"
![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce uloziti pare u izgradnju, da se napravi taj istok al da to ne bude samo nako otom-potom ho ruk jedva da zadovoljava, valjda ce napraviti nesto od tog stadiona.La gazzetta dello Kozarski
kako se sve sazna...Schlager je napisao/la:Kakva je frka i tuca bila u Modrici nakon utakmice?
To sam procitao juce u nekim novinama na poslu,mali clanak pise kako su Modricani bili nezadovoljini ponasanjem Rudara jer se ustvari tekma trebala igrati 3 za 3 ali ovi prekrseli dogovor.Schlager je napisao/la:Kakva je frka i tuca bila u Modrici nakon utakmice?
hahahaha..ma nek ih je rudar mlatnuo..toliko godina gledamo ovaj lopovluk i ciganluk u PL i ove je sezone napravljen zaista veliki napredak u razbijanju nekih talova..al vidim da ponekim i nedostaje taj lopovluk pa stalno pocinje prica da je utakmica prodata i slicno cim gosti pobijede..ne kazem da nema al je realnost da su ove sezone bolje ekipe pocele da pokazuju kvalitet i u gostima..i to sto je rudar mlatnuo modricu,il leotar celik bas mi je mocno jer dolazi kraj tim unaprijed zacrtanim tabelama..Devil je napisao/la:To sam procitao juce u nekim novinama na poslu,mali clanak pise kako su Modricani bili nezadovoljini ponasanjem Rudara jer se ustvari tekma trebala igrati 3 za 3 ali ovi prekrseli dogovor.Schlager je napisao/la:Kakva je frka i tuca bila u Modrici nakon utakmice?
"BRE" aj ciba kazni senjonjo3717 je napisao/la:Čuj opstanak...?!'Oćemo Europu,bre !
"Samo" dobijemo Veleža i Sarajevo kod kuće i tamo uzmemo Olimpik i zadnje kolo laganice protiv Laktaša i sledeće sezone protiv Liverpoola...
Cilj kluba ove sezone je bio opstanak,što će se nakon Veleža konačno i ostvariti,tako da nešto više nije za očekivat...Još mislim da će ostale tri utakmice izgubiti...Sarajevu će trebati bodovi za Europu,a nama pare...![]()
nemoj tako lave..ajd bar imate svoj stadion a ne ko nekigogineman je napisao/la:"BRE" aj ciba kazni senjonjo3717 je napisao/la:Čuj opstanak...?!'Oćemo Europu,bre !
"Samo" dobijemo Veleža i Sarajevo kod kuće i tamo uzmemo Olimpik i zadnje kolo laganice protiv Laktaša i sledeće sezone protiv Liverpoola...
Cilj kluba ove sezone je bio opstanak,što će se nakon Veleža konačno i ostvariti,tako da nešto više nije za očekivat...Još mislim da će ostale tri utakmice izgubiti...Sarajevu će trebati bodovi za Europu,a nama pare...![]()
![]()
Evropu, pa budi srecan sto mozemo da igramo ligu jer stadion nije ni za 658643541 lige Kambodze!![]()
Samo da oni nama izgrade "normalan" stadion i sve ce biti super...
Mislis na_Bad_boy je napisao/la:nemoj tako lave..ajd bar imate svoj stadion a ne ko nekigogineman je napisao/la:"BRE" aj ciba kazni senjonjo3717 je napisao/la:Čuj opstanak...?!'Oćemo Europu,bre !
![]()
Evropu, pa budi srecan sto mozemo da igramo ligu jer stadion nije ni za 658643541 lige Kambodze!![]()
Samo da oni nama izgrade "normalan" stadion i sve ce biti super...![]()
Veličina stadiona nema veze sa posijetom,glavni faktori za posjetu su 1.ekonomski(fin. situacija) i 2.sportski (kvalitet fudbala).Džaba da nam sagrade stadion kapaciteta 100.000 kad je kvalitet lige smiješan.Što manji stadion to ekonomičniji,lakši za održavati.Rekao sam da bi kapacitet trebao biti 5.000 znači ako bi se Rudar razigrao pa uvijek se tražila karta više onda bi mogli podići na 7-8 hiljada kapacitet.gogineman je napisao/la:Treba da ima minimum 5000 stolica, trebao bi istok da ima BAR 5000 stolica ili nesto tako, bar da su stajaca mjesta ali da moze stati jos BAR 5000 ljudi, da je veci stadion bilo bi vise ljudi sigurno.
A nema nam gostujucih navijaca do kraja sezone.
Dobro da nije nogurudarprijedor je napisao/la:Kusljic danas slomio ruku na treningu...
mislim da Prijedor s obzirom na velicinu zasluzuje da ima stadion kapaciteta oko 10.000 gledalaca.AlcoholBoysPD je napisao/la:Veličina stadiona nema veze sa posijetom,glavni faktori za posjetu su 1.ekonomski(fin. situacija) i 2.sportski (kvalitet fudbala).Džaba da nam sagrade stadion kapaciteta 100.000 kad je kvalitet lige smiješan.Što manji stadion to ekonomičniji,lakši za održavati.Rekao sam da bi kapacitet trebao biti 5.000 znači ako bi se Rudar razigrao pa uvijek se tražila karta više onda bi mogli podići na 7-8 hiljada kapacitet.gogineman je napisao/la:Treba da ima minimum 5000 stolica, trebao bi istok da ima BAR 5000 stolica ili nesto tako, bar da su stajaca mjesta ali da moze stati jos BAR 5000 ljudi, da je veci stadion bilo bi vise ljudi sigurno.
A nema nam gostujucih navijaca do kraja sezone.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Ferroviere1987, mavi, MostarReds22, VivaLaLiberta i 22 gosta.