Definitivno si upravu.Raonffa je napisao/la:Na ovom pdf-u ima ljudi koji ne cijene jednog Edina Džeku, zašto bi se čudio kada se onda hajka diže na Hodžića?Rokoko87 je napisao/la:Transfermarkt nema nikakve veze sa stvarnom kvalitetom igrača.Tu mnogo referenci određuje vrijednost i kada govorimo o ovakvim situacijama on nije relevantan.
Ali, stvarno ne vjerujem da neko nakon jedne utakmice pravi neku hijerahiju napadača i izbacuje Armina iz kombinacija.
Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- HordasIstok
- Kontakt:
bog te mazo orede djurica i kodru sa hodzicem aahahhah kodro zabija sevilji las palmasu deportivu dok milan zabija ekipama koje igraju najbolji def fudbal nasprem hodzica koji zabija nakim cibalijama, zapresicima cuj 4 miliona ahaha
Sav njegov učinak si nabrojao.HordasIstok je napisao/la:bog te mazo orede djurica i kodru sa hodzicem aahahhah kodro zabija sevilji las palmasu deportivu
Da te uputim, takva usporedba se daje kada možeš navesti više ekipa i kada istim kontinuirano zabijaš.
HordasIstok je napisao/la: dok milan zabija ekipama koje igraju najbolji def fudbal
E svašta.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- HordasIstok
- Kontakt:
nemoj mislit sto sam pitar i da omlazavam hodzicev talnat koji je pokazao u ovoj ligi, sinoc se hodzic nije sastavio sa bankaqrima sekurti radnicima dok su ova dvojica neuporedivo dokazala pogotovo milan boreci se sa grdosama stoperima koji su svjetlosnim godinama ispred ovih animosa.. armin je dobar igrac ali bezveze je porediti njega i ovu dvojicu
Jest i zato ce Kodro iduce godine igrati Segundu, a Djuric Championship, dok ce Ara sa druge strane u milionskom iznosu preci u klub Liga Petica, kao sto radi vecina dinamovih igraca... zato sto su ovi ranije navedeni "bolji".... sveukupno u karijeri imaju 30 tak golova zajedno.....
Toliko o tom "klasama"....
Hodzic je moderna spica koja igra na oba dijela terena, a mi takvog nemamo... dzeku izuzimam... nije beskorisno drvo koje ovisi od saigraca...
I na ovoj utakmici se nekoliko puta nasao u sansi svojom tehnikom i umijecem (ono jednom cak kad je pimplao loptu na terenu), a u tom segmentu je space shutlle za ibisevica koji je gol igrac, ali uglavnom sa tehnikim na "vi", a kamoli za dva drugoligaska igraca...
Savrsen pandan jednom Dzeki... cak i da igra prednjeg veznog bi mozda upalilo jer ima vic u igri, sto nasi veznjaci, osim mireta, nemaju, a kamoli napadaci...
Hodzic je moderna spica koja igra na oba dijela terena, a mi takvog nemamo... dzeku izuzimam... nije beskorisno drvo koje ovisi od saigraca...
I na ovoj utakmici se nekoliko puta nasao u sansi svojom tehnikom i umijecem (ono jednom cak kad je pimplao loptu na terenu), a u tom segmentu je space shutlle za ibisevica koji je gol igrac, ali uglavnom sa tehnikim na "vi", a kamoli za dva drugoligaska igraca...
Savrsen pandan jednom Dzeki... cak i da igra prednjeg veznog bi mozda upalilo jer ima vic u igri, sto nasi veznjaci, osim mireta, nemaju, a kamoli napadaci...
Pretjeruješ. Nedavno je izašao članak o tome kako je Hodzic "nevidljiv" na terenu a ti ga opisa baš suprotno.Kompromis je napisao/la:Jest i zato ce Kodro iduce godine igrati Segundu, a Djuric Championship, dok ce Ara sa druge strane u milionskom iznosu preci u klub Liga Petica, kao sto radi vecina dinamovih igraca... zato sto su ovi ranije navedeni "bolji".... sveukupno u karijeri imaju 30 tak golova zajedno.....
On je u konkurenciji za trećeg napadača sa Bajicem i Milanom. Ibisevic a posebno Džeko su nedodirljivi.
Ne treba mu suditi nakon ove utakmice ali mora se dobro potruditi u reprezentaciji da nadmaši i Milana. Igre u klubu necu spominjati jer od njih mi nemamo koristi.
Pusti mi clanke... gledaj tekme dinama pa sudi (skoro sve sam pogledao ove polusezone)... u njima djeluje odlican i mimo golova koji normalno jos vise to docaravaju... nerijetko je znao prelaziti i po 3 4 igraca odjednom zbog odlicne tehnike... a svojim pasovima gurati na zicere igrace... i uprkos tome se uvijek vraca pomoci odbrani...jasmin10 je napisao/la:Pretjeruješ. Nedavno je izašao članak o tome kako je Hodzic "nevidljiv" na terenu a ti ga opisa baš suprotno.Kompromis je napisao/la:Jest i zato ce Kodro iduce godine igrati Segundu, a Djuric Championship, dok ce Ara sa druge strane u milionskom iznosu preci u klub Liga Petica, kao sto radi vecina dinamovih igraca... zato sto su ovi ranije navedeni "bolji".... sveukupno u karijeri imaju 30 tak golova zajedno.....
On je u konkurenciji za trećeg napadača sa Bajicem i Milanom. Ibisevic a posebno Džeko su nedodirljivi.
Ne treba mu suditi nakon ove utakmice ali mora se dobro potruditi u reprezentaciji da nadmaši i Milana. Igre u klubu necu spominjati jer od njih mi nemamo koristi.
I zato je on moderan spic koji sve ima (osim dzeke mi ovakvog nemamo)... istina jos uvijek mora raditi na zavrsnici iako daje dosta golova.. ali zbog svog instinkta nalazi se i u dosta sansi, pa jos mora to poboljsavati jer bi sigurno zabijao jos vise...
Re: RE: Re: Armin Hodžić
"nisam pitar" - HordasIstokHordasIstok je napisao/la:nemoj mislit sto sam pitar i da omlazavam hodzicev talnat koji je pokazao u ovoj ligi, sinoc se hodzic nije sastavio sa bankaqrima sekurti radnicima dok su ova dvojica neuporedivo dokazala pogotovo milan boreci se sa grdosama stoperima koji su svjetlosnim godinama ispred ovih animosa.. armin je dobar igrac ali bezveze je porediti njega i ovu dvojicu
Kompleks inferiornost očigledno vlada među jufkašima.
HordasIstok je napisao/la:nemoj mislit sto sam pitar i da omlazavam hodzicev talnat

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A tebe je neki lik iz Sarajeva izgleda dobro analno razradio. Količina tvog animoziteta prema glavnom gradu i ksenofobije vizavi Sarajlija postaje degutantna.BenjooJutub je napisao/la:Najbolje bi bilo da se kanton Sarajevo odvoji od BIH, napravite svoju državu, svoju repku i svađajte se. Muka mi je što moram forumski prostor dijeliti sa ovakvim papcima koje boli ona stvar za ostatak BiH kao i za igrače koji nisu iz Sarajeva.
I svaka čast moderatorima, baš radite svoj posao onako kako treba.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Jbt paljba po momku koji odigrao tek jednu tekmu kako treba, ima 23god, dobar Dinamu nama ne valja? Dovoljno mi je bilo vidjeti kako se u 90-oj min baca klizeci da stigne loptu, nabrijan je bio, zeljan dokazivanja. Ne k.rci se nego pokusava da odradi svoje, mozda sinoc nije ali s onim stavom je samo pitanje vremena, sabura malo ljudi.
- Goalgetter
- Kontakt:
BordoBolesnik je napisao/la:Jbt paljba po momku koji odigrao tek jednu tekmu kako treba, ima 23god, dobar Dinamu nama ne valja? Dovoljno mi je bilo vidjeti kako se u 90-oj min baca klizeci da stigne loptu, nabrijan je bio, zeljan dokazivanja. Ne k.rci se nego pokusava da odradi svoje, mozda sinoc nije ali s onim stavom je samo pitanje vremena, sabura malo ljudi.

Samo vidim ovdje neki bi ga na ofanzivnog veznog, nadam se da se sale.

+1BordoBolesnik je napisao/la:Jbt paljba po momku koji odigrao tek jednu tekmu kako treba, ima 23god, dobar Dinamu nama ne valja? Dovoljno mi je bilo vidjeti kako se u 90-oj min baca klizeci da stigne loptu, nabrijan je bio, zeljan dokazivanja. Ne k.rci se nego pokusava da odradi svoje, mozda sinoc nije ali s onim stavom je samo pitanje vremena, sabura malo ljudi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Jbg Bruder.u mi smo ti ovdje poznati po tome da kad dobijemo rodni list, s njim dobijamo sve trenerske profi licenceGoalgetter je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:Jbt paljba po momku koji odigrao tek jednu tekmu kako treba, ima 23god, dobar Dinamu nama ne valja? Dovoljno mi je bilo vidjeti kako se u 90-oj min baca klizeci da stigne loptu, nabrijan je bio, zeljan dokazivanja. Ne k.rci se nego pokusava da odradi svoje, mozda sinoc nije ali s onim stavom je samo pitanje vremena, sabura malo ljudi.![]()
Samo vidim ovdje neki bi ga na ofanzivnog veznog, nadam se da se sale.Poluspic da, ali ofanzivni vezni niposto.

Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 26 mar 2017, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jedan od najboljih jarana mi je iz Sarajeva, pravi Sarajlija, na srecu nije simpatizer nogometa, Zelje i Sarajeva. Tako da ne osuđujem sve, nego pojedince koji ne vide dalje od Vogošće i Tarčina i misle da su centar svega i da se svakog tiče njihovo prepiranje (Zeljo vs Sarajevo).uNbx je napisao/la:A tebe je neki lik iz Sarajeva izgleda dobro analno razradio. Količina tvog animoziteta prema glavnom gradu i ksenofobije vizavi Sarajlija postaje degutantna.BenjooJutub je napisao/la:Najbolje bi bilo da se kanton Sarajevo odvoji od BIH, napravite svoju državu, svoju repku i svađajte se. Muka mi je što moram forumski prostor dijeliti sa ovakvim papcima koje boli ona stvar za ostatak BiH kao i za igrače koji nisu iz Sarajeva.
-
- Kontakt:
Nit je pravi Sarajlija a jos manje je pravi muskaracBenjooJutub je napisao/la:Jedan od najboljih jarana mi je iz Sarajeva, pravi Sarajlija, na srecu nije simpatizer nogometa, Zelje i Sarajeva. Tako da ne osuđujem sve, nego pojedince koji ne vide dalje od Vogošće i Tarčina i misle da su centar svega i da se svakog tiče njihovo prepiranje (Zeljo vs Sarajevo).uNbx je napisao/la:A tebe je neki lik iz Sarajeva izgleda dobro analno razradio. Količina tvog animoziteta prema glavnom gradu i ksenofobije vizavi Sarajlija postaje degutantna.BenjooJutub je napisao/la:Najbolje bi bilo da se kanton Sarajevo odvoji od BIH, napravite svoju državu, svoju repku i svađajte se. Muka mi je što moram forumski prostor dijeliti sa ovakvim papcima koje boli ona stvar za ostatak BiH kao i za igrače koji nisu iz Sarajeva.

- BenjooJutub
- Kontakt:
Nit je pravi Sarajlija a jos manje je pravi muskaracBordoBolesnik je napisao/la:Jedan od najboljih jarana mi je iz Sarajeva, pravi Sarajlija, na srecu nije simpatizer nogometa, Zelje i Sarajeva. Tako da ne osuđujem sve, nego pojedince koji ne vide dalje od Vogošće i Tarčina i misle da su centar svega i da se svakog tiče njihovo prepiranje (Zeljo vs Sarajevo).uNbx je napisao/la:A tebe je neki lik iz Sarajeva izgleda dobro analno razradio. Količina tvog animoziteta prema glavnom gradu i ksenofobije vizavi Sarajlija postaje degutantna.BenjooJutub je napisao/la:Najbolje bi bilo da se kanton Sarajevo odvoji od BIH, napravite svoju državu, svoju repku i svađajte se. Muka mi je što moram forumski prostor dijeliti sa ovakvim papcima koje boli ona stvar za ostatak BiH kao i za igrače koji nisu iz Sarajeva.

Ako se po tome gleda ko je Sarajlija a ko nije, onda stvarno nema smisla.

Ima jos vremena za njega to je neupitno, ima strasan insinkt za gol i moze mnogo napredovati, a sa onakvom igrom u Dinamu ne mora brinuti za narednu destinaciju u karijeri.BordoBolesnik je napisao/la:Jbt paljba po momku koji odigrao tek jednu tekmu kako treba, ima 23god, dobar Dinamu nama ne valja? Dovoljno mi je bilo vidjeti kako se u 90-oj min baca klizeci da stigne loptu, nabrijan je bio, zeljan dokazivanja. Ne k.rci se nego pokusava da odradi svoje, mozda sinoc nije ali s onim stavom je samo pitanje vremena, sabura malo ljudi.
Stvar je u tome sto je sinoc igrao da se nametne kao opcija za reprezentaciju odmah, odnosno u ovim kvalifikacijama, mogao je obezbjediti da bude treca opcija u napadu i udje s klupe kada nam treba gol, Djuric jeste tu visoko postavio ljestvicu ali Hodzic je bas podbacio. Svi su ocekivali vise zbog njegove fenomenalne forme i to je razlog takvih komentara. Jbg shvati da se ovdje pise koja bi mu liga petice na ljeto navise odgovarala jer ce sasvim sigurno moci birati ako onako nastavi igrati u Dinamu, onda dodje Gibraltar i u svakom segmentu igre odigra lose osim zelje i truda koji nisu izostali. Ne da se nije izborio da bude ozbiljna opcija kao treci napadac nego je igrom doveo i poziv na naredno okupljanje u pitanje bez obzira u kakvoj formi bude u Dinamu.
Mozda dobije minute protiv Albanije pa i pokaze nesto, ali malo je to i nepravedno jer i Bajic i Kodro cekaju svoju sansu da se dokazu a igrama u svojim klubovima u zadnje vrijeme su je zasluzili.
Za Hodzicevu buducnost ima vremena pisati i ima vremena da postane i strasan napadac i da u buducnosti nosi reprezentaciju, komentari su realni i odnose se na sadasnjost i ove kvalifikacije. Osim ako sam propustio neke komentare gdje mu predvidjaju Cibaliju kao narednu destinaciju

Nad tobom sunce najljepše sja
@benjo
Nisi se baš tako ogradio u postovima pljuvanja, generalizirao si. Heleneise, poređenja sa Zagrebom i Zagrepčanima ti ne trebaju. A ti svi što se busaju u prsa da su iz Sarajeva i hvale se time kontajući da su posebna vrsta i neko i nešto, nek znaš da ekšli veze sa Sarajevom imaju koliko i Mwabonge iz Sierre Leone. Građani Sarajeva nikad nisu bili nametljivi i qrčili se bilo čime, a pogotovo time što su tu rođeni i žive. To što se ogroman broj šljama sjatio ovdje je drugi par opanaka, ali to je postratni problem svih glavnih gradova ex-yu. Ja se prvi stidim s kim sve dijelim grad, ali ima još prilično normalne raje, i na forumu ih ima dosta. Što se tiče prepucavanja forumaša, ne znam šta ti smeta to. Rivalitet ova dva kluba se manifestuje na hiljadu i jedan način i raspravlja se na nekim poljima koja veze sa fudbalom nemaju, a da se ne raspravlja o reprezentaciji. Hoću da ti kažem, ischillaj i bilo kakve generalizacije te neće daleko odvest.
PS izvinjavam se na oftopiku
Nisi se baš tako ogradio u postovima pljuvanja, generalizirao si. Heleneise, poređenja sa Zagrebom i Zagrepčanima ti ne trebaju. A ti svi što se busaju u prsa da su iz Sarajeva i hvale se time kontajući da su posebna vrsta i neko i nešto, nek znaš da ekšli veze sa Sarajevom imaju koliko i Mwabonge iz Sierre Leone. Građani Sarajeva nikad nisu bili nametljivi i qrčili se bilo čime, a pogotovo time što su tu rođeni i žive. To što se ogroman broj šljama sjatio ovdje je drugi par opanaka, ali to je postratni problem svih glavnih gradova ex-yu. Ja se prvi stidim s kim sve dijelim grad, ali ima još prilično normalne raje, i na forumu ih ima dosta. Što se tiče prepucavanja forumaša, ne znam šta ti smeta to. Rivalitet ova dva kluba se manifestuje na hiljadu i jedan način i raspravlja se na nekim poljima koja veze sa fudbalom nemaju, a da se ne raspravlja o reprezentaciji. Hoću da ti kažem, ischillaj i bilo kakve generalizacije te neće daleko odvest.
PS izvinjavam se na oftopiku
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.