pinoglavi je napisao/la:
Ajmo otpisaniiii

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
pinoglavi je napisao/la:
Ajmo otpisaniiii
Jesi ti dobar? hahahurem je napisao/la:Tuga me uhvati kada vidim da je jedan Wales obezbjedio plasman na EP i to 2 kola prije kraja, tako da ljudi ove dvije utakmice igraju opusteno, bez imalo stresa, kao da su im prijateljske...a s druge strane mi...hm...tuga, tuga golema.
Nakon prve rečenice sam ti počeo galamit ali kad sam vidio koje gol dao, bilo je dosta lakše.Captain4 je napisao/la:Sanjao sam 3-5 za Vels i Džekine suze ..
Golove za nas zabili Hodžić 2x i Zec HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Hvala Bogu ovo se neće desiti jer je Zec ozljeđen
Odma kad sam se probudio otišao na teletext da vidim koji je datum , rek'o možda se fakat desiloUnofficialpage je napisao/la:Nakon prve rečenice sam ti počeo galamit ali kad sam vidio koje gol dao, bilo je dosta lakše.Captain4 je napisao/la:Sanjao sam 3-5 za Vels i Džekine suze ..
Golove za nas zabili Hodžić 2x i Zec HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Hvala Bogu ovo se neće desiti jer je Zec ozljeđenI nemoj više da sanjaš ovako ružne snove
Kao što sam ranije pisao , sve se gleda tako da Belgija ako dobije Izrael će se naći u prvom potu za EURO 2016 .solinas je napisao/la:gledajuci tabelu,belgiji ide sigurna tri boda
nama ostaje nada da cemo slaviti protiv welsa
moze li kipar dobiti izrael i tako se barem na kratko ubaciti u borbu za baraz![]()
vece nade polazem u kiks izraela protiv kipra,nego pobjedu belgijanaca protiv ****..![]()
jbt,u sta smo se uvalili...![]()
belgija ce protiv andore ovjeriti evropsko,i ladno ih boli **** za tamo nekom bosnom..
I to najjače počinje od poslijepodne i navečer.Fidelis je napisao/la:Samo loptu na zemlju,razvlaciti ih sto sire po terenu i traziti rupe a oni neka trce za loptom kad vole.
Nadam se da Meša nece šokirati sastavom,tipa Stojko,Ogi,Anel i slicno.
Ma neka,ako ce padati neka pada,ne bih odustao kad bi i ćuskije padaleUnofficialpage je napisao/la:I to najjače počinje od poslijepodne i navečer.Fidelis je napisao/la:Samo loptu na zemlju,razvlaciti ih sto sire po terenu i traziti rupe a oni neka trce za loptom kad vole.
Nadam se da Meša nece šokirati sastavom,tipa Stojko,Ogi,Anel i slicno.
Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter i 33 gosta.