Namjestili pitari
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dao im ss.ba savez 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sreća po ostatku federacije su veliki multi- kulti ljudifeniksptica je napisao/la: ↑11 jun 2020, 00:25Pusti ti ovdje 50 ljudi. Gdje je multieticnost kad dodjes na stadione u BL ili ŠB. Tad Bogami nadoknade za sve..vrijedjaju prije za vrijeme i poslije utakmice. Samo ne treba bit lazni moralistaFighter1926 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 23:54Pratim ovaj forum 10+ godina i bilo je svakakvih rasprava, ali ne pamtim da je i jedna osoba iz RS ( Srbin ) vrijedjao na nacionalistickom osnovu bilo kojeg clana foruma , a BiH kao drzavu, dok malo malo citam ovdje kako se spominju četnici, genocidasi, genocidna tvorevina republika sumska itd. Jel to ta multietnicnost, pogotovo iz Sarajeva, jel tako zelite zajednicku drzavu...

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
@fighter 1926 ako je istina ovo sto kazes, ok tebi ili vama individualno sto ne vrijedjate na forumu ali kad pricas o 'zajednickoj' drzavi tu si vec skrenuo s puta. Mozes se ljutiti koliko hoces, kod vas jednoumlje vlada vec tridesetak godina, ucite svoju historiju zasnovanu na lazima. RS jeste tvorevina nastala na genocidu, na ubijanju, silovanju, protjerivanju svega sto nije pravoslavno, odnosno ubijali ste i pravoslavce koji se osjecaju Bosancima. Vas uce u skolama i medijima totalno suprotno i tako planski stvaraju samo nove i nove generacije cetnika. Pogledaj priloge RTRSa u vrijeme Riste Djoge i sada neces naci razliku. Mozemo se mi ovdje zajebavati Vico ovaj onaj da ebemo strumpfove ali kad pricamo ozbiljno, svi mi znamo ko ste i sta ste. Ne mozes hodati ti iz BL u dresu Srbije na carsiji. Srbijanac iz Srbije moze ali ti ne mozes i da je pravde ne bi to mogao ni u BL niti igdje u ovoj drzavi Bosni i Hercegovini. Idi u Srbiju ako hoces da mijenjas identitet i pustite Bosnu Bosancima svih vjera.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Gdje su moji športski prijatelji!!! Evo pitara vraćaju se pravi put! A do jučer su orgijali sa ovima kako oni kažu "bosancima srpske nacionalnosti"Steven11 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 08:13@fighter 1926 ako je istina ovo sto kazes, ok tebi ili vama individualno sto ne vrijedjate na forumu ali kad pricas o 'zajednickoj' drzavi tu si vec skrenuo s puta. Mozes se ljutiti koliko hoces, kod vas jednoumlje vlada vec tridesetak godina, ucite svoju historiju zasnovanu na lazima. RS jeste tvorevina nastala na genocidu, na ubijanju, silovanju, protjerivanju svega sto nije pravoslavno, odnosno ubijali ste i pravoslavce koji se osjecaju Bosancima. Vas uce u skolama i medijima totalno suprotno i tako planski stvaraju samo nove i nove generacije cetnika. Pogledaj priloge RTRSa u vrijeme Riste Djoge i sada neces naci razliku. Mozemo se mi ovdje zajebavati Vico ovaj onaj da ebemo strumpfove ali kad pricamo ozbiljno, svi mi znamo ko ste i sta ste. Ne mozes hodati ti iz BL u dresu Srbije na carsiji. Srbijanac iz Srbije moze ali ti ne mozes i da je pravde ne bi to mogao ni u BL niti igdje u ovoj drzavi Bosni i Hercegovini. Idi u Srbiju ako hoces da mijenjas identitet i pustite Bosnu Bosancima svih vjera.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- kerimatomic1921
- Kontakt:
E cuj molim te, ja kao Bosnjak mogu hodati u dresu BiH po Banjaluci, a on kao Bosnjak pravoslavne vjeroispovjesti ne smije da hoda u dresu srbije Bascarsijom. Kakvu glupost sam procit'o ja ne mogu da vjerujem.
Pricas o etnickim prepirkama i uvredama, isto k'o da u banjaluci ruze cvjetaju na stadionu. A predsjednik vas udara po glavi i tjera da ga zovete banjalucki arkan. I ti dosao ovdje moralisati...
Majku **** pa vi ste bolesnici, vama nema lijeka.
Pricas o etnickim prepirkama i uvredama, isto k'o da u banjaluci ruze cvjetaju na stadionu. A predsjednik vas udara po glavi i tjera da ga zovete banjalucki arkan. I ti dosao ovdje moralisati...
Majku **** pa vi ste bolesnici, vama nema lijeka.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Ovu drzavu ne mogu unistiti niti Hrvati niti Srbi. Mogu je unistiti samo Bosnjaci. A na dobrom su putu.UstanikSBII je napisao/la: ↑11 jun 2020, 08:21Gdje su moji športski prijatelji!!! Evo pitara vraćaju se pravi put! A do jučer su orgijali sa ovima kako oni kažu "bosancima srpske nacionalnosti"Steven11 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 08:13@fighter 1926 ako je istina ovo sto kazes, ok tebi ili vama individualno sto ne vrijedjate na forumu ali kad pricas o 'zajednickoj' drzavi tu si vec skrenuo s puta. Mozes se ljutiti koliko hoces, kod vas jednoumlje vlada vec tridesetak godina, ucite svoju historiju zasnovanu na lazima. RS jeste tvorevina nastala na genocidu, na ubijanju, silovanju, protjerivanju svega sto nije pravoslavno, odnosno ubijali ste i pravoslavce koji se osjecaju Bosancima. Vas uce u skolama i medijima totalno suprotno i tako planski stvaraju samo nove i nove generacije cetnika. Pogledaj priloge RTRSa u vrijeme Riste Djoge i sada neces naci razliku. Mozemo se mi ovdje zajebavati Vico ovaj onaj da ebemo strumpfove ali kad pricamo ozbiljno, svi mi znamo ko ste i sta ste. Ne mozes hodati ti iz BL u dresu Srbije na carsiji. Srbijanac iz Srbije moze ali ti ne mozes i da je pravde ne bi to mogao ni u BL niti igdje u ovoj drzavi Bosni i Hercegovini. Idi u Srbiju ako hoces da mijenjas identitet i pustite Bosnu Bosancima svih vjera.![]()
![]()
sve je isto ali ništa više isto biti neće
![]()
pitarsko proljeće dolazi sad im kao ne valjaju drugovi, kažu uništavaju državu koja nije kao zajednička nego postoji! A do jučer ste rušili sa Beusom i Vicom ovu ligu sve radi osobnih interesa! Zamnoooomm tifusariii!
![]()
![]()
Ne treba se zamarati uopste koja je drzava kojem stanovniku draza. To se nece promijeniti nikada do trenutka kada nam bude svima ljepse zivjeti ovdje prije nego u Hrv, Srb ili zapadnim zemljama. Pa prvo su u Sirokom prvog predsjednika BiH(rahmet mu dusi) docekivali cvijecem pa onda u Sarajevu. To je sve.
PS. Mozes proci BL u dresu BiH, Mostarom takodje. Siroki, Livno, Prijedor, Zvornik i tako te manje te neemancipovanije sredine su problem. I tu je veci izvor nacionalizma u kojem licno ja ne vidim nikakav problem, dok god je u principu "Postujem tudje, svoje nedam"
Jedno je zajebancija, a skroz drugo real life. Vi spadate u istu kategoriju cak i gori ste...pokazalo se to prije 25 godina. Sto vrijedi za njih vrijedi i za vas. Idi u Hrvatsku, zivi u Zapresicu (ako te prime), slusaj Thompsona i busaj se da si veci Hrvat od Hrvata. Dok god si ovdje, postovat ces ovu drzavu na ovaj ili onaj nacin. I slobodno mozes biti katolik. Bosanac si, ima nas razlicitih vjera.UstanikSBII je napisao/la: ↑11 jun 2020, 08:21Gdje su moji športski prijatelji!!! Evo pitara vraćaju se pravi put! A do jučer su orgijali sa ovima kako oni kažu "bosancima srpske nacionalnosti"Steven11 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 08:13@fighter 1926 ako je istina ovo sto kazes, ok tebi ili vama individualno sto ne vrijedjate na forumu ali kad pricas o 'zajednickoj' drzavi tu si vec skrenuo s puta. Mozes se ljutiti koliko hoces, kod vas jednoumlje vlada vec tridesetak godina, ucite svoju historiju zasnovanu na lazima. RS jeste tvorevina nastala na genocidu, na ubijanju, silovanju, protjerivanju svega sto nije pravoslavno, odnosno ubijali ste i pravoslavce koji se osjecaju Bosancima. Vas uce u skolama i medijima totalno suprotno i tako planski stvaraju samo nove i nove generacije cetnika. Pogledaj priloge RTRSa u vrijeme Riste Djoge i sada neces naci razliku. Mozemo se mi ovdje zajebavati Vico ovaj onaj da ebemo strumpfove ali kad pricamo ozbiljno, svi mi znamo ko ste i sta ste. Ne mozes hodati ti iz BL u dresu Srbije na carsiji. Srbijanac iz Srbije moze ali ti ne mozes i da je pravde ne bi to mogao ni u BL niti igdje u ovoj drzavi Bosni i Hercegovini. Idi u Srbiju ako hoces da mijenjas identitet i pustite Bosnu Bosancima svih vjera.![]()
![]()
![]()
pitarsko proljeće dolazi sad im kao ne valjaju drugovi, kažu uništavaju državu koja nije kao zajednička nego postoji! A do jučer ste rušili sa Beusom i Vicom ovu ligu sve radi osobnih interesa! Zamnoooomm tifusariii!
![]()
![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
U Federaciji djeca sama biraju sta zele bosanski, hrvatski ili srpski.Fighter1926 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 01:38https://www.rtvbn.com/3822231/koji-jezi ... eca-u-fbih
Pametnom dosta!
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Citajuci ove nebuloze i temu nebitnu za fudbal, lako uocis da ovdje svi zive u svom nekom filmu i da tu nema sustinskih razlika.
Onom jednom smeta sto nema Bosanskog jezika, a onda u nastavku kaze niste vi Srbi, nego Bosanski pravoslavci. Pa ako ti smeta sto neko brani jezik, kako ti ne smeta da ti nekom branis da bude nacija koja zeli?
U sustini, znate li vi u opste kad su nastale nacije?
I ovaj iz Banja Luke je u pravu u jednom.
1992. politicka Banja Luka striktno se drzala svog, dok je politicko Sarajevo zagovaralo multieticnost i slicno. Danas, Banja Luka zivi po tim fasistickim stavovima, dok je Sarajevo veoma blizu tome, a protiv toga smo se borili i za nesto drugo zalagali.
E sad, da li mi ovdje zaista zelimo tu multieticnost i da li smo licemjeri sto jedno pricamo a drugo radimo?
Onom jednom smeta sto nema Bosanskog jezika, a onda u nastavku kaze niste vi Srbi, nego Bosanski pravoslavci. Pa ako ti smeta sto neko brani jezik, kako ti ne smeta da ti nekom branis da bude nacija koja zeli?
1992. politicka Banja Luka striktno se drzala svog, dok je politicko Sarajevo zagovaralo multieticnost i slicno. Danas, Banja Luka zivi po tim fasistickim stavovima, dok je Sarajevo veoma blizu tome, a protiv toga smo se borili i za nesto drugo zalagali.
E sad, da li mi ovdje zaista zelimo tu multieticnost i da li smo licemjeri sto jedno pricamo a drugo radimo?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ovo sto si ti napisao je cirkus zivi.Evander je napisao/la: ↑11 jun 2020, 08:56Citajuci ove nebuloze i temu nebitnu za fudbal, lako uocis da ovdje svi zive u svom nekom filmu i da tu nema sustinskih razlika.
Ispravno bi bilo da se deklarise kao Bosanski pravoslavac, a ne Srbin. Ako se osjeca kao Srbin, neka se preseli u Srbiju. A ne, zivi u BiH, ima pasos BiH drzave, a na sva vrata orgija i minira tu istu drzavu.
Sarajevo je za sve glavne gradove bivse Juge misaona imenica. Nigdje nema vjerske i nacionalne slobode kao u Seheru. Nemoj samo biti cetnicina i okorjeli ustasa, a ostalo sve moze, velicaj sta ti dusa pozeli. Ovdje ti se djetetu fino ponudi sa 6 godina da bira koji jezik zeli da uci. Navedi mi gdje to jos imas na Balkanu? Nemoj pricati gluposti za Sarajevo, mi smo se po toj homogenoj strukturi izdvajali vijekovima.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 11 jun 2020, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa ne znam kako bi te čovjek nazvao?? Za modernog čovjeka intelektualca država je samo servis za gradanina! To što se kod nas miješaju pojmovi pa netko misli da je Tvrtko I Bošnjak, Srbin ili Hrvat to je već stvar njegovog neznanja! Nacija kao pojma koji se danas koristi je nastala sredinom 19st! Šta znači voljeti državu isto mi nije jasno! Država je kao i nacija definira je zamišljeni prostor (ne izmišljenu da se odmah razumijemo! Ali zamišljeni prostor sa narodom koji ima slične karakteristike!) Da li bi ti da si kao siroče recimo usvojen u Švedsku i da ti nitko nije rekao da si roden u Bosni! Da li bi tebi tvoja krv "rekla" ti si Bošnjak voli BiH! Taj pojam nacije i države je u biti čista imaginacija! Možeš lako postati i druge nacionalnosti (ako se takoSteven11 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 08:46Jedno je zajebancija, a skroz drugo real life. Vi spadate u istu kategoriju cak i gori ste...pokazalo se to prije 25 godina. Sto vrijedi za njih vrijedi i za vas. Idi u Hrvatsku, zivi u Zapresicu (ako te prime), slusaj Thompsona i busaj se da si veci Hrvat od Hrvata. Dok god si ovdje, postovat ces ovu drzavu na ovaj ili onaj nacin. I slobodno mozes biti katolik. Bosanac si, ima nas razlicitih vjera.UstanikSBII je napisao/la: ↑11 jun 2020, 08:21Gdje su moji športski prijatelji!!! Evo pitara vraćaju se pravi put! A do jučer su orgijali sa ovima kako oni kažu "bosancima srpske nacionalnosti"Steven11 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 08:13@fighter 1926 ako je istina ovo sto kazes, ok tebi ili vama individualno sto ne vrijedjate na forumu ali kad pricas o 'zajednickoj' drzavi tu si vec skrenuo s puta. Mozes se ljutiti koliko hoces, kod vas jednoumlje vlada vec tridesetak godina, ucite svoju historiju zasnovanu na lazima. RS jeste tvorevina nastala na genocidu, na ubijanju, silovanju, protjerivanju svega sto nije pravoslavno, odnosno ubijali ste i pravoslavce koji se osjecaju Bosancima. Vas uce u skolama i medijima totalno suprotno i tako planski stvaraju samo nove i nove generacije cetnika. Pogledaj priloge RTRSa u vrijeme Riste Djoge i sada neces naci razliku. Mozemo se mi ovdje zajebavati Vico ovaj onaj da ebemo strumpfove ali kad pricamo ozbiljno, svi mi znamo ko ste i sta ste. Ne mozes hodati ti iz BL u dresu Srbije na carsiji. Srbijanac iz Srbije moze ali ti ne mozes i da je pravde ne bi to mogao ni u BL niti igdje u ovoj drzavi Bosni i Hercegovini. Idi u Srbiju ako hoces da mijenjas identitet i pustite Bosnu Bosancima svih vjera.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
osjećaš) može i državljanstvo promijeniti (pod odredenim uvjetima) u bilo koje! Onda shvatiš da je tebi povijest i dalje na nivo Klajića i ostalih "mitomana"! Tu dodemo do tvog zaključak idi ovamo idi onamo veći si Hrvat od ovih ili onih! Vidi se sva tvoja plitkoća razmišljanja! Može li netko u N. Pazaru biti Bošnjak veći od tebe iz Sarajeva! Objasni ti ipak si stručni u tom mjerenju!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ma hajmo prekinuti s ovim. Da se vratimo na klupske teme u okviru BIH Premijer lige.
Vico, Begicu, Pilavu, ebite ih i dalje....
Novi dan kmecanja slijedi, a Sarajevo je i danas sampion, cijele nam jedne i jedine drzave Bosne i Hercegovine.

Vico, Begicu, Pilavu, ebite ih i dalje....
Novi dan kmecanja slijedi, a Sarajevo je i danas sampion, cijele nam jedne i jedine drzave Bosne i Hercegovine.

- UstanikSBII
- Kontakt:
J.eba te jeste zatucani s tima nacijama! Pa što bi se Srbin preselio u Srbiju??? Ajde svi Bošnjaci nazad iz Njemačke, Švedske bi možete biti samo Nijemci islamske vjere! A pošto je tamo milion muslimana onda je isto Arap, Turčin i Bošnjak! Jeste se Sarajevo po mnogočemu izdvojilo al to vaše forisiranje neke nacije Bosanske je van svake pamati! Pa ne možeš nikog priliti da bude Bošnjak, Hrvat ili Nijemac! Ne budi još jedan od onih koji misle da su nacija i država sveti gral!kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 09:02Ovo sto si ti napisao je cirkus zivi.Evander je napisao/la: ↑11 jun 2020, 08:56Citajuci ove nebuloze i temu nebitnu za fudbal, lako uocis da ovdje svi zive u svom nekom filmu i da tu nema sustinskih razlika.
Ispravno bi bilo da se deklarise kao Bosanski pravoslavac, a ne Srbin. Ako se osjeca kao Srbin, neka se preseli u Srbiju. A ne, zivi u BiH, ima pasos BiH drzave, a na sva vrata orgija i minira tu istu drzavu.
Sarajevo je za sve glavne gradove bivse Juge misaona imenica. Nigdje nema vjerske i nacionalne slobode kao u Seheru. Nemoj samo biti cetnicina i okorjeli ustasa, a ostalo sve moze, velicaj sta ti dusa pozeli. Ovdje ti se djetetu fino ponudi sa 6 godina da bira koji jezik zeli da uci. Navedi mi gdje to jos imas na Balkanu? Nemoj pricati gluposti za Sarajevo, mi smo se po toj homogenoj strukturi izdvajali vijekovima.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ustaniksb u novom pazaru su veci bosnjaci nego u sarajevu..i to daleko veci..bio uvjerio se...em prce bolje broj zivorodjeni je haman isti kao u 4 sarajevske opstine iako ima 3 puta manje ljudi....sarajevo pogotovo centar i novo sarajevo je leglo baliluka i jugonostalgije...
A info banjalucki pun multietnicnosti i uvazavanja prema drugim, ima nas koji pratimo i te forume, pa nedaj Boze da se neko pojavi (a bilo je osoba) koje simpatisu druge klubove, odmah su otjerani po kratkom postupku uz salve uvreda (teheranci i balije)... To se ne spominje... Vazda neke zrtve...
Pa ti vidi ko ima vise razumijevanja...
Pa ti vidi ko ima vise razumijevanja...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Svi na ovom prostoru mjesaju babe i zabe, zasto ne znam. Mjesa se nacionalnost i etnicnost sto nije isto jbg.
Odoste u off, al bas.
Da ja ne bih bio u offu, reci cu samo jos...
Sarajevo sampion

Odoste u off, al bas.
Da ja ne bih bio u offu, reci cu samo jos...
Sarajevo sampion

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ma nisu sporni srbi i hrvati kao narodi koji zive u BIH, nek zive, rade, izjasnjavaju se kako hoce samo brate postuj drzavu u kojoj zivis, nemoj je negirati, psovati, omalovazavati gdje stignes,gajiti separatisticke ideje, a izjasnjavaj se kako hoces. Srbi i hrvati koji vole ovu zemlju i postuju je uvijek su bili dobrodosli i uvijek ce za njih biti mjesta u BIH.
Kakve ba imaginarne granice?
Stvari su vrlo proste, ako si rodjen u BiH(unutar fizickih medjunarodno priznatih granica), ti si Bosanac i Hercegovac....koju ili nikakvu vjeru prakticiras slobodno nastavi...ako je tvoje porijeklo iz druge zemlje super i to je lijepo i doprinosi ovom nasem Bosanskom loncu....praviti nekakav tor sa drugim slicnog porijekla je debilno bilo gdje...a posebno u BiH....
Stvari su vrlo proste, ako si rodjen u BiH(unutar fizickih medjunarodno priznatih granica), ti si Bosanac i Hercegovac....koju ili nikakvu vjeru prakticiras slobodno nastavi...ako je tvoje porijeklo iz druge zemlje super i to je lijepo i doprinosi ovom nasem Bosanskom loncu....praviti nekakav tor sa drugim slicnog porijekla je debilno bilo gdje...a posebno u BiH....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.