Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Osim13
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Osim13 » 07 avg 2018, 23:08

Gomez je na stoperu jako jako dobar, nije njemu bap bekovska pozicija odgovarala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 07 avg 2018, 23:09

Fino odradjene pripreme nema sta. :clap:
Bice zanimljivo vidjeti koga Klopp ima u planu za tu poziciju desnog beka sad kada se i Clyne u potpunosti vratio... tipujem na Trenta.
Virgil i Robertson su bukvalno nastavili gdje su stali, zaista odlicni igraci. Lallana me nije nesto posebno odusevio na ovim utakmicama, izgleda da su povrede ostavile traga, dok sa druge strane to se kod Stua i ne osjeti. Ponavljam po ko zna koji put, samo da ga zdravlje posluzi. :D

A i ovi novi igraci su se odlicno uklopili u tim. Fabinho je strasan igrac, a Xherdan zaista djeluje dobro.
Sve u svemu, odlicne pripreme. :salut:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 avg 2018, 23:12

Raja već kritikuje Fabinha. Zaista je nezahvalno biti DM, ovako je raja i za Rahimića svojevremeno govorila "ta će on"

Čovjek je mašina.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 07 avg 2018, 23:24

Osim13 je napisao/la:Raja već kritikuje Fabinha. Zaista je nezahvalno biti DM, ovako je raja i za Rahimića svojevremeno govorila "ta će on"

Čovjek je mašina.
Nema vise pozicija DM, danas tu trebas igraca koji zna razigravati. Fabinho je bio los, ima vremena za popravak.

Iz ovog sampionskog tima Monaka igraci ispadose samo Mbappe, Falkao i onaj sto zavrsi u Sitiju. Sve ostalo slabo do uzasno.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 avg 2018, 09:03

Gini wijnaldum :salut:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 avg 2018, 12:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:Gini wijnaldum :salut:
fakat gini odigra strasno ovih zadnjih par utskmica.
You are someone else I am still right here

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 avg 2018, 12:47

DRHAUSE je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Raja već kritikuje Fabinha. Zaista je nezahvalno biti DM, ovako je raja i za Rahimića svojevremeno govorila "ta će on"

Čovjek je mašina.
Nema vise pozicija DM, danas tu trebas igraca koji zna razigravati. Fabinho je bio los, ima vremena za popravak.

Iz ovog sampionskog tima Monaka igraci ispadose samo Mbappe, Falkao i onaj sto zavrsi u Sitiju. Sve ostalo slabo do uzasno.
Pretjeruješ malo
Fabinho was very good today, despite what some (who most likely didn't watch the game) are saying. Very intelligent player that is able to read the opposition's game extremely well. Always in the right place, and always preventing quick counter-attacks. This is just the start.

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 08 avg 2018, 12:53

DRHAUSE je napisao/la:

Čovjek je mašina.

Zbog toga se i jeste doveo Fabinjo jer vrlo cesto ide naprijed i povuce loptu do sesnaesterca, jucer je imao par prodora po prvi put na pripremama sto je dobar znak. Treba napomenuti da je dosao u vrlo losoj fizickoj spremi na pripreme, sto je bitno za takav nacin igranja tako da vrlo moguce Milner ili Hendo pocnu u nedjelju i prvih nekoliko kola. Ali kad ga Klopp spremi za njegov stil igre bit ce medju bitnijim igracima u ekipi.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 avg 2018, 12:57

Po meni je Fabinho solidno odigrao predsezonu ali je evidentno da ce mu trebati vremena da se navikne i na nas stil igre a i na ulogu koju ima u timu. Malo je spor u tranziciji i u razigravanju ekipe a u Americi je imao problema i sa kontra napadima zbog svog nedostatka brzine. Po ovim intervjuima Kloppa u kojima hvali Hendersonovu fizicku spremu i govori kako je "iznenadjen" da je na tom nivou poslije WCa cini mi se da priprema teren za njegovo neocekivano uvrstavanje u prvih 11 protiv West Hama. Wijnaldum je bio odlican protiv Torina pa ocekujem njega i Keitu u veznom redu iako je tu najveci gubitnik Milner koji je bio jednako dobar. Mozda nas Klopp iznenadi pa ostavi i Keitu i Fabinha na klupi mada je to gotovo nemoguce. Upitno je jos ko ce igrati na poziciji desnog beka, Gomez ce vjerovatno sa Van Dijkom ciniti stoperski par a ofanzivni trio i lijevi bek su vec davno odabrani.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 avg 2018, 12:58

Milner možda i zbog onih šavova propusti West Ham.

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 08 avg 2018, 13:10

Mislim da Trent igra od prve a za mene je on bolji od Clyna i ne treba ga sad na klupu kad momak vec igra za 10, ko da mu je 30 godina.

Mislim da ce Klopp startati sa Keitom, Hendersonom i Wajnaldumom u sredini mada nije iskljuceno ni to da Saciri odigra od prve umjesto Ginija.
U kombinaciji je tu mozda i Milner al ima bas gadnu posjekotinu pa ko zna.

Svi su me impresionirali al nikako ne bi volio vidjeti Morena ni na klupi.

Fabinho tu i tamo al sredice to Klopp.
Najvise mi zao OX-a jer je bas usao u formu.
Kao i sve vas raduje me povratak Staridza.
Ako ga zdravlje posluzi mogao bi biti jedan od najbitnijih igraca ove sezone.

Tesko da mozemo do titule pored Sitija jer ljudi melju sve redom. Treba bas da nas sreca posluzi. Nadam se da su dani golmanskih kikseva zavrseni.

YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 avg 2018, 13:46

Nema yebene šanse da Gini bude na klupi.

A ni Trent nije baš odradio full pripreme, pitanje je.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 08 avg 2018, 14:00

Ako ima pravde, Stu ce poceti mec. :D
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 08 avg 2018, 15:18

Da pozdravim raju, bio sam aktivan prije 4-5 godina, pa sam se onda udaljio od foruma, ybg. :D
Elem, sad sam u dalekoj Kini, ucim djecu kako da izgovaraju dijelove tijela i imam puno slobodnog vremena, pa cu se pokusati aktivirati.
Sad malo o ekipi. Pripremama sam zadovoljan, mada to su samo prijateljske. Po meni, Gini mora početi makar ovu utakmicu protiv West Hama. Također bih možda i Lovrena na klupi ostavio jer se tek vratio, a ubacio Gomeza ili stavio Fabinha na CB. :D
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 avg 2018, 15:47

Thunder93 je napisao/la:Da pozdravim raju, bio sam aktivan prije 4-5 godina, pa sam se onda udaljio od foruma, ybg. :D
Elem, sad sam u dalekoj Kini, ucim djecu kako da izgovaraju dijelove tijela i imam puno slobodnog vremena, pa cu se pokusati aktivirati.
Sad malo o ekipi. Pripremama sam zadovoljan, mada to su samo prijateljske. Po meni, Gini mora početi makar ovu utakmicu protiv West Hama. Također bih možda i Lovrena na klupi ostavio jer se tek vratio, a ubacio Gomeza ili stavio Fabinha na CB. :D
dobro nam dosao nazad :D
Gomez bolje nego eksperimentisati sa fabinhom, njega mozda na beku nekad vidimo jedino.
Ok je fabinho samo mora kondiciju nakucati, kakav je on dosao na pripreme najbolje pokazuje onaj prvi test kad su pripreme pocele covjek je cini mi se prvi odustao, ings i lallana uz sve povrede dosta bolji bili tad od njega naravno milner prekucao...

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 08 avg 2018, 15:48

mirgerr je napisao/la:Ako ima pravde, Stu ce poceti mec. :D
Slažem se, ali evo Klop forsira ove dvije prijateljske Firmina od početka, pa će vjerovatno i za vikend Firmino igrati prvu postavu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 avg 2018, 15:53

Fuerza je napisao/la:
Slažem se, ali evo Klop forsira ove dvije prijateljske Firmina od početka, pa će vjerovatno i za vikend Firmino igrati prvu postavu.
Kad cete poceti cijeniti najboljeg napadaca lige. Firmino je covjek od kojeg pocinje odbrana liverpoola, daleko najkorisniji igrac kad se gleda ucinak u napadu i odbrani.
Svaka cast stuu al ne mogu se oni porediti i kad je daniel zdrav bio.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 08 avg 2018, 15:57

fera je napisao/la:
Fuerza je napisao/la:
Kad ce te poceti cijeniti najboljeg napadaca lige. Firmino je covjek od kojeg pocinje odbrana liverpoola, daleko najkorisniji igrac kad se gleda ucinak u napadu i odbrani.
+ 10000

Ma možda to i nije toliko što se ne cijeni Firmino nego što smo toliki romantici pa bi svi voljeli Danijela gledati u pravoj formi.
Bobby je dvije tekme odigrao po 45 minuta. Velike su šanse da Stu krene u prvih 11 ukoliko cvikeraš procijeni da Firmino nije spreman za cijeli meč.

Kad nam se popiša svima u facu i stavi Solanke u prvi sastav. :rol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 08 avg 2018, 16:01

fera je napisao/la:
Fuerza je napisao/la:
Kad cete poceti cijeniti najboljeg napadaca lige. Firmino je covjek od kojeg pocinje odbrana liverpoola, daleko najkorisniji igrac kad se gleda ucinak u napadu i odbrani.
Ma kako ga druze ne cijenimo?
Aludirao sam na to da se Bobby vratio tek nedavno i nema maltene ni 90 odigranih minuta na ovim prijateljskim. S druge strane Stu je bio tu, i igrao vrlo dobro i zbog toga mislim da je zasluzio da pocne utakmicu.
Svi znamo da je Firmino glavni izbor u napadu Liverpoola i dok doprinosi i igra kako igra uvijek ce biti prvi izbor.

Da se razumijemo, isto tako sam misljenja da Trent i Hendo takodjer trebaju biti na klupi, bar ovu tekmu protiv WHUa.

Spamm

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 08 avg 2018, 16:23

fera je napisao/la:
Fuerza je napisao/la:
Firmino naravno treba biti u prvoj postavi, ali Sturridge je odigrao dobro na pripremama i spremniji je od Firmina u ovom momentu. Firmino i po meni, a i svakako će biti zacementiran u prvoj postavi.
Jedino se sa tobom ne slažem u ovom podebljanom dijelu!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.