HZ_ilidzaa je napisao/la:Pe.derski fotic ubio se za vas , ponesite , trebat ce vam...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
HZ_ilidzaa je napisao/la:Pe.derski fotic ubio se za vas , ponesite , trebat ce vam...
Ma pusti šuplje moj tiMirsad94 je napisao/la:domorocki je napisao/la:Naša raja počela kupovati ulaznice za istok,biće nas do slova O!!
ovo ce biti dobra noc predosjecam,opet ce Zeljo **** malog Saraj'va,Jug je pun i svi smo tu....[/q
NIje valjda da nema vise juga????????![]()
cener.justFlowFKZ je napisao/la:Koliko je zapad raja?
ima do 4 mada ja mislim i da ce bit dok ne krene korteoBata_Barata je napisao/la:Imal se na Grbavici kupiti karta?
ne znam brate meni je jaran sad otisao da kupi 10 komada, planuce karte trebao sam se prije angazovatBata_Barata je napisao/la:Imal se na Grbavici kupiti karta?
KB-TM87 je napisao/la:ne znam brate meni je jaran sad otisao da kupi 10 komada, planuce karte trebao sam se prije angazovatBata_Barata je napisao/la:Imal se na Grbavici kupiti karta?
Imamo mi divezante među njima propast ce to.KB-TM87 je napisao/la:vidjena im je koreo, srce ima nesto i kvadrat neki
Daterabajt je napisao/la:Do kolko sati je prodaja karata na Grbavici,jel ono do 4 ?.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, TefalTava i 27 gostiju.