Zar on nije došao odmah posle svetskog?gaston je napisao/la:
Fekir
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
mene zanima jel otnys ynwa jos vjerujeFuerza je napisao/la:Zar on nije došao odmah posle svetskog?gaston je napisao/la:
Fekir
You are someone else I am still right here
- kumkalesic
- Kontakt:
New Balance (ili Warrior Sports) se zahvaljujući Liverpoolu uspio probiti na fudbalsko tržište i praktički su dobili ono što su i skupo (tada) platili. Kakav će im interes biti i u budućnosti baš će pokazati ponuda Liverpoolu za naredne godine do koje će, nekako sam uvjeren doći i koja će izvjesno biti mnogo izdašnija. Da li će biti i najbolja ponajviše će zavisiti od ponude Nikea koji bi trebalo da imaju interes zbog velike Liverpool fan baze koja se i ovog ljeta mogla vidjeti u SAD-u, ali i prethodnih godina i ovih turneja po cijelom svijetu koje su nekako baš dobro marketinško ogledalo.
Reklo bi se, baš slatke muke čekaju vlasnike kluba
Reklo bi se, baš slatke muke čekaju vlasnike kluba

Joint_fc
A dobro, nije ni Balance vesla sisao, neće se oni lako predati ipak se klub vraća na veliku scenu, a već sada ih je Liverpool predstavljao u finalima 2 Euro takmičenja. Znači i to nešto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
100% fera
Danny Ings is reportedly close to sealing a £24million switch to Crystal Palace.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Smatram da ce Shakiri biti Liverpoolovo najvece pojacanje , fudbalaki talenat i caroliju koju ima Bayern nije exploatisao jer je bio mlad i forisran na krilu gdje je morao laktati se sa Robbenom u primeu , te avantura u Stokeu gdje je realno odskako za 3 nivoa iznad bilo kojeg drugog igraca u timu.
Alison kako god pojacanje je u odnosu na ono sto imaju trenutno , iako je rijec o super potencijalu koji jos treba rasti.
Alison kako god pojacanje je u odnosu na ono sto imaju trenutno , iako je rijec o super potencijalu koji jos treba rasti.
E cuj 24m za Ingsa 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Liverpool consider £15m Ojo sale as West Brom lead race. #LFC #WBA
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ako za 39 miliona prodaju Oja i Ingsa, kapa do poda.
Eto onda Fekira.
Eto onda Fekira.
Kocka je bačena
Ni ja ne razmišljam o tituli da se razumijemo, ali mislim da je ekipa dovoljno dobra za borbu za istu do makar proljeća 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta se ono lallana opet povrijedio? Moglo bi biti problema u pocetku ligr ako se nastavi s ovim povredama, valjda keiti s vratom nije nista ozbiljno malo ga propuh uhvatio. Matip je isto povrijeden za oxladea znamo svi sta je bilo...
You are someone else I am still right here
AlissonOsim13 je napisao/la:Može slika sastava???
Clyne-Gomez-Dijk-Robertson
Milner-Wijnaldum-Keita
Salah-Firmino-Mane
Klupa: Karius, Fabinho, Origi, Solanke, Phillips, TAA, Shaqiri, Sturridge, Kelleher , Moreno, Camacho, Jones.
Zadnja izmjena: StevieG8, dana/u 04 avg 2018, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako s njima bude imao konekciju kao sa SturridgeomOsim13 je napisao/la:Blagodarim
Znači Keita iza fab 3 napokon

Kako vidim i Napoli je izveo najbolji sastav s tim da nema Mertensa, super provjera pred pocetak sezone.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ima li neko neki stream?
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.