FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Radmilo je pokušao nešto što mu hvala Bogu nije uspjelo, i zbog toga ga ne volim...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Naredeno je TV kucama od strane UEFE, da sve kuce koje vrse direktan prenos Lige prvaka i Evropa lige da ne pridaju paznju na ovakve stvari, kao i na uletanje budala na teren. Ovo je vjerovatno jedan od razloga zasto TV predstavlja zapravo drugu stvarnost, ako se to moze nazvati tako u neku ruku.samir_tm87 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 9913_n.jpg
ne vjerujte svemu sto vidite na tv
navijaci bayerna.. liga prvaka..
Molim vas, sutra je derbi, ostavite se sada prepucavanja po pitanju pirotehnike. Ja sam takoder protiv toga, ali ne mozemo sada otvarati to pitanje pred mec koji je ujedno prekretnica prvog dijela sezone. Nama toliko i ne gori koliko njima gori, jer ako sada potopimo/ukrotimo zvijer sumjam da ce se dici do kraja. Zato navijaci, gospodo, sutra svi kao jedan. Gorit ce na sjeveru i na jugu, to je neizbijezno. Druga stvar, ako se klubovi zele rijesiti toga, naci ce neki nacin nacin, a to moliti nekoga da ucini iz dobre volje je poslala krajnja glupost. Fino je covjek gore napisao, stat ce se tome u kraj i radije ce Zeljo izdvojiti 130.000 KM za kamere i osiguranje nego placati kazne. Do tada, sitvacija je takva, kakva jeste. Uostalom, prosli mec na Grbavici policija je zapisala dvojicu koji su zapalili baklje. Znaci radi se nesto po tom pitanju... Da se ja pitam, ja bi radije te pare od pirotehnike usmjerio u pravljenje novih navijackih rekvizita. (Od dobre koreografije, do novih zastava, majica, salova, itd...)

Da dotam jos, ovaj Dino Selimovic je pravi gospodin covjek. Fino prica, ne dize bezpotreno tenzije kao pojedinci. Sve u svemu ocekujem rovovksi mec, njima treba vise nego nama, trebaju napasti, ali znaju da ih iz kontri vrlo lako mozemo uzeti. Dakle, prva greska moze biti kobna. Alipasinac je fino objasnio, pa mogu ti reci prijatelju da je i mene malo strah Stanica, a posebno Jamaka. Nadam se da je ovaj drugi posebno dobro naucilo lekciju, i ako je primio udarac na terenu ili uvredu, da zna kako odgovoriti na to, a ne da bude sankcionisan zbog toga i da cijela ekipa ispasta radi njega.
EDIT: Ja lagano odo na Grbavicu, kazu skupilo se raje. Pa lagano na Kosevo da se mjesto zauzme...

Bice karata, to je standardna suplja da bi se sto vise raje privuklo.

Ne znam za vas, ali ocekujem da ove pjesme odjekuju sutra, posebno ova prva.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 02 nov 2012, 16:13, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
...stvari treba zvati pravim imenom, ma šta ko mislio o tome: oni koji pjevaju caci, oni koji uzvikuju parole pogrdnog i uvredljivog sadržaja ma o kome, oni koji misle da su oni klub ili više i od toga,...treba zvati pravim imenom: idioti, imbecili,...MinjonKocka je napisao/la:Ma ne daj bože da nešto tako napišeš na orgu, odmah se javlja 15 doktora nauka da ti psuju sve po spisku, naglašavaju da nisi "jezgro" grupe, da se ništa ne pitaš, da tvoje mišljenje nikog ne zanima, da su oni pravi, oni su išli ovdje i ondje na gostovanje bla bla
A ti staneš i kontaš, tolike godine navijaš za taj klub, bodriš, plačeš i smiješ se, voliš i srcem i dušom, stojiš na tom jugu i po zimi i po vrućini, daješ zadnje pare da odeš na utakmicu, samo da tvoj klub bude u stvarnosti onakav kakav je u tvojim očima-najveći i najbolji na svijetu
Upravu si KB, nemamo mi pojma, ima pojma onaj što je "jezgro" grupe i na facebooku ostavlja komentare "yebo vas amar osim", oni što skandiraju Dini Pekiću, pa zapale baklje iako je čovjek molimo danima prije utakmice da to ne rade. Oni što povedu pjesmu za cacu, ili skandiraju "ubij srbina", pa Željo igra pred praznim tribinama, to što idu na gostovanja ne donosi u klub i jednu marku, dok joj oduzimaju na stotine hiljada svojim "ultra" fazonima..
Ok je sve, ne treba stvarati negativnu atmosferu pred derbi, neće se pojedinci opametit dok se ne uvedu kamere i ne počnu kazne dolaziti na pravu adresu-adresu huligana koji zapali baklju.
...što se utakmice tiče, nadam se dobroj igri oba tima, mnogo golova i naravno pobjedu želje
VanBasten je napisao/la:Baklja predstavlja simbol otpora tzv modernom fudbalu.
Ne mogu se slozit sa tobom da baklja predstavlja otpor modernom fudbalu nego je sve in o pocelo tim furkama "mi jaci mi bolji od vas itd.." juzna Amerika je najbolji primjer gdje je sve to preraslo u jendu vecu dimenziju koju je skoro nemoguce sad zaustavit i ja to ne zelim u Bosni.
U redu zapali baklju ali u dogovoru sa klubom reci ovo nam je vazno i dogovori se i vjerujem da se dogovor moze postic, npr. zapali baklju ali je i plati kad racun dodje.
U Argentini sve gori, svaku tekmu, ne vidim da su zbog toga stadioni prazniji i kakve već razloge navodi korporacijska hobotnica koja vlada evropskim fudbalom. U Argentini, uopće Južnoj Americi sve te njihove ublehe padaju u vodu.
opet se nebi slozio sa tobom evo ri pa gledaj " onclick="window.open(this.href);return false; gdje je ta furka "mi bolji, mi jaci od vas" dovela do toga da ti moras strahovat za zivot kad ides na gostovanje ne sto ces batine dobit nego sto ce ti autobus u kojem se vozis sustic neka budala i otvorit paljbu po bus iz pistolja i sl.
Argentina gledaj od 2:20 " onclick="window.open(this.href);return false; pa jarane tamo ped derbi Boca - River glavna grupa navijaca Boce dolazi u busu a sve kamere uperene u njih kao da su sami fudbaleri ili roker ili sta vec..
Nadji mi tamo djecu na tribini?? Rijetko ili skoro nikako.
Naši klubovi, istina, jesu u kurcu...i svaka milja je bitna. Shvatam ljude koji se protive upotrebi baklji zbog kazni i sl.
Ali, cilj, ideal, koji stoji iza toga je svakao vrijedniji od svega. Jer konačan epilog će biti isti kao u Engleskojnpr, utakmice, stadioni će postati ekluzivitet bogatih.
sva priča sažeta u par minuta:
[youtube][/youtube]
sry za upad na temu, i off. Ali eto..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
E baš bi volio da vidim prosječnog navijača koji pali baklju da mi objasni taj razlog (antikorporacijska borba) i da mi kaže zbog čega se on za to bori.VanBasten je napisao/la:Baklja predstavlja simbol otpora tzv modernom fudbalu.
U Argentini sve gori, svaku tekmu, ne vidim da su zbog toga stadioni prazniji i kakve već razloge navodi korporacijska hobotnica koja vlada evropskim fudbalom. U Argentini, uopće Južnoj Americi sve te njihove ublehe padaju u vodu.
Naši klubovi, istina, jesu u kurcu...i svaka milja je bitna. Shvatam ljude koji se protive upotrebi baklji zbog kazni i sl.
Ali, cilj, ideal, koji stoji iza toga je svakao vrijedniji od svega. Jer konačan epilog će biti isti kao u Engleskojnpr, utakmice, stadioni će postati ekluzivitet bogatih.
sva priča sažeta u par minuta:
[youtube][/youtube]
sry za upad na temu, i off. Ali eto..
Pored toga, kod nas na stadionima ima prostora i za bogate i za siromašne i za žene i za djecu i za muškarce i to da sjede na po dvije stolice, zajedno sa širom i užom rodbinom i svi i još i cuku da povedu.
Kakav bolan ideal?
Poredit nas i Argentinu je blago rečeno XILCdafijdalifaj
- KosevskoHill
- Kontakt:
Ma ovo je bio čisto sportski osvrtipetm je napisao/la:Radmilo je pokušao nešto što mu hvala Bogu nije uspjelo, i zbog toga ga ne volim...

Željezničar za život cijeli !
@željocity
otićemo u off. Fulio si kontekst.
otićemo u off. Fulio si kontekst.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Sat ko godina,dekoncentracija na poslu,cura mi sve manje bitna,kod kuce me svi nerviraju! Imal ko isti?! Bice mi lakse 

Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- KB-TM87
- Kontakt:
svaka čast van basten, ovo sve niko veze nema o čemu se radi...
pitao bih vas ja da ode tih 100 momaka iz srca Juga, kakva bi bila atmosfera i slično, u rangu Olimpica bi bio Željo ne samo Željo nego i svaki klub da nema organizovane grupe
pitao bih vas ja da ode tih 100 momaka iz srca Juga, kakva bi bila atmosfera i slično, u rangu Olimpica bi bio Željo ne samo Željo nego i svaki klub da nema organizovane grupe
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
brate isti smoBlingBling je napisao/la:Sat ko godina,dekoncentracija na poslu,cura mi sve manje bitna,kod kuce me svi nerviraju! Imal ko isti?! Bice mi lakse

u mene spremanje ispita,a u pauzama slusam navijacke naseBlingBling je napisao/la:Sat ko godina,dekoncentracija na poslu,cura mi sve manje bitna,kod kuce me svi nerviraju! Imal ko isti?! Bice mi lakse

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Ma kontam da nisam gdje nagazio,pa je smirujuce procitati da vas ima jos nervoznih i nabrijanih! Malo ste me opustili vas dvoje,ali fakat!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- pintol_TM87
- Kontakt:
na TVSA Biscevic gost
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Pitao bih i ja tebe da ti na vrata dođe kazna od 1000 km za paljenje baklje, pa kako bi to objasnio roditeljima (po pisanju mi djeluješ kao da si maloljetan, bez uvrede). Lako je glumiti ultra furku, a drugi plaćaju kazne.KB-TM87 je napisao/la:svaka čast van basten, ovo sve niko veze nema o čemu se radi...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Prijatelju mene vec trema drma 5 dana, samo me strah pocinje hvatati. Kada sam god euforican bio popusili smo u derbiju. Samo smirene glave..BlingBling je napisao/la:Sat ko godina,dekoncentracija na poslu,cura mi sve manje bitna,kod kuce me svi nerviraju! Imal ko isti?! Bice mi lakse

Jel' ima neka emisija večeras o derbiju ili sam ja nešto pomiješao?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- pintol_TM87
- Kontakt:
u 21 na TV1ipetm je napisao/la:Jel' ima neka emisija večeras o derbiju ili sam ja nešto pomiješao?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
NEMAM STRAHA !!! Jer cim se ovako pojedinci dignu i najavljuju pobjedu kako rade said i asmir ne sumnjam da ce se okliznuti !
Željeznicar za život cijeli !
manijaci jos maloooooooooooooo
kako cemo da grmimo sutra, u pobjedu ne sumnjam
kako cemo da grmimo sutra, u pobjedu ne sumnjam
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.