Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Andres
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Andres » 30 nov 2010, 01:11

Portillo je napisao/la:Nema momci svaka cast, nema sta... razbili ste nas i to posteno. Oni koji su shvatili ono moje zajebavanje pred derbi, prihvatit ce, djeca ipak ne.

Al eto, Ronaldo je bio upravu, ipak nam niste uvalili 8 komada :lol:
Tolko si ga Drrko na Real da si zaboravio ko je Barcelona ??? Mojne sad tih pisljivih komentara , visio si ovde po 24 sata dnevno i laprdo o nekoj tzv: Snazi, brzini , prodornosti, tehnici , sutu sa obe noge , passu, skoku itd ...
Gdje je to kad dodje Stroj ??? Kad dodje iole jaci protivnik ??? Nebudi smjesan opet pokazujes nezrelost i pacenicke postove ... Kakv su igraci Ozil , Khedira , DI Maria itd '??? Solidni ! Kakvi su igraci Xavi , Iniesta , Busquets ???? Savrseni! Poredis Messija i Ronalda ??? Zar se mogu poredit? Oladi od tog Reala i o o tim kvaziigracima , koji bukvalno su djelovali ko kakav Amaterski klub! Pa oni nisi mogli prenjet iz odbrane u vezu loptu, sta mislis zasto ??? Nije zato sto su eto bas taj dan svi u Realu bili bolesni ili pak uorni ili bilo sta, nego zato sto nikad nisu igrali protiv necega sto je ovako dominantno , pa Cassilasu se plakalo u neka doba kad je svatio sta je Barcelona...
Ovo pisem jer sam rekao da cu t ise javiti nakon utakmice jer si isuvise sSrao....

blaugrana1899
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana1899 » 30 nov 2010, 01:16

ma strasno perverzija ja sam moro djecu u drugu sobu otjerat :D :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2010, 01:17

Celzi, Salke, Bajern, Lyon, Šahtar, i svi jaci timovi na sredini terena ce bukvalno ubiti Real koji igra na 100 metara a ne igra fudbal.

p.s. da zaboravi Arsenal :D Imal Paje :D
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 30 nov 2010, 01:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 nov 2010, 01:18

Nisam za ove ili one, ali Real je veceras bio smijesan kao nekasda Nadrealisti...;))

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 30 nov 2010, 01:30

Žao mi je zbog Reala, ali daleko da je ova sezona završena. Poraz jeste neugodan, ali ne i odlučujući. Pa, samo dva boda manje od Barce, dobro kotiraj u Ligi prvaka, što svakako daje mogućnost da se sezona na kraju završi na najbolji mogući način.

Želim vam svu sreću svijeta, a Barci posebne čestitke za zaista školski odrađenih 90 minuta.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 nov 2010, 01:33

joj kod mene u mahali, tj u kladari umalo izbishe sukobi izmedju navijaca reala i barce :roll: :roll: :D Jedan dio navijaca reala u 70min napustio live prenos, a ostatak u nevjerici i shoku docekao kraj tekme :mrgreen:
nema potpisa

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 nov 2010, 02:22

Demonstracija sile. Ocekivao sam 4:0, ali sta je tu je, i 5:0 je isto rezultat za svakog pa i za Real Madrid. Ovo nije bilo nikakvo podcjenjivanje protivnika, ovo je bila nemoc i Barcina uigranost. Mocna su momcad, pogotovo na svom terenu. Ono sto nama daje nadu jeste cinjenica da u posljednjoj sezoni El Clasico i dvije pobjede Barce tu momcad nisu smjestile daleko ispred Reala. Najbolje se orijentisati malim utakmicama jer smo jos nemocni da ih savladamo.

Nije meni ni do 5:0 koliko mi je do Ramosove reakcije.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 30 nov 2010, 08:41

Ne mogu da vjerujem da se ovdje velica krvnik na vecerasnjoj utakmici, ponavljam VECERASNJOJ (ne mislim to inace, iako jeste dosta prgav igrac), Ramos. Onako se pokazuje ljubav prema dresu kluba? Jeste li vi normalni, ljudi? Ono je bruka i sramota koje bi se navijaci Reala trebali stidjeti i takodje zahtjevati adekvatnu kaznu. A vi ga opravdavate i dizete u visine...

Brnjoo, tebi svaka cast, izuzetak si od ovog sto sam rekao. Mozda ovim ostalim "navijacima" smeta tvoja realnost, ali dajem ruku da si veci Realovac od svih njih zajedno...

A za ovo...
Portillo je napisao/la:...oni koji su shvatili ono moje zajebavanje pred derbi, prihvatit ce, djeca ipak ne...
...mene bi stid bilo! Ovo je ljudsko i karakterno dno...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 nov 2010, 09:07

Real nije izgubio 5 razlike zato sto je barcelona bolja od njega, vec zato sto je lajavi Murinjo kritikovao velikog vodju Wengera i njegovu politiku i vise sile su se brzo potrudile da ga vec na prvoj narednoj utakmici kazne i to sa velikim porazom. Slijedeci put Mourinho ce paziti na svoju jezicinu!
Dio Arsenala

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 30 nov 2010, 09:40

Hebo vas,covjek bi citajuci ove vase postove skonto da ste svi rodjeni u Spaniji.Kako ste samo fanaticni,djeco draga,preseravate ponekad...ohladite malo.Volite fudbal,ok.ali toliko se jesti zbog stranih klubova...kakve vajde imate od toga??

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2010, 10:06

Ubijamo Real :D
Ti idi pij caj i malo 60 minuta i drogiraj se time. Nama su davno granice slobodne. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 nov 2010, 10:09

slika

:lol:
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 30 nov 2010, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 30 nov 2010, 10:12

Special five.
60 godina vjernosti.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2010, 10:20

Wolverine je napisao/la:slika

:lol:

A sto mu nacrta jaro. Ovoj placipizdi treba zlatne krampone i dijamantse mendzuhe dat, pa jos najboljem, najvecem, nikad vidzenoj placipizdi jos jedno 376 mil € za sve nevidzeno - pogotovo sinoc. Sta treba ovoj trojici dat ?
Njima dosta petica - Perez nek crkne od muke i nek odrijesi kesu i dovede 5 Moa, ali ovo se vise derbijem nemoze zvat. Sasvim prosjecna, obicna i ocekivana Barcelonina pobjeda.

p.s. gleda placipizda. skamenio se da ni propisat nemoze .... to care pokazi mu :D

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 30 nov 2010, 10:31

bparena je napisao/la:Ubijamo Real :D
Ti idi pij caj i malo 60 minuta i drogiraj se time. Nama su davno granice slobodne. :D
Ma ja sam vise za hladno pivo nego caj,al haj kad nemate pametnija posla,umisljena raajo...

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 nov 2010, 10:37

Poredit CR-a i Messija je smijesno. Takodjer je smijesno poredit Messija i pravog Ronalda (jos uvijek, ako Messi ovako nastavi stici ce ga mozda) a tragicno je porediti Cristiana Ronalda sa pravim i jedinim Ronaldom. Sta reci nakon ovoga. 5-0 jbg desi se ali bar kad izadjes na teren, gini, za tolike pare, jedi travu, udaraj, idi glavom na krampone, nema druge. Sad im je bolje da priznaju da se nisu borili jer ako kazu da jesu onda je to jos veca bruka, boris se i primis 5 komada. Jbg idemo dalje, treba se oporaviti od ovoga, spustit se na zemlju, dobit sve tekme protiv malih timova i molit Boga da Barca kiksa protiv Espanyola kad budu igrali. HALA MADRID!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 11:25

Jutros kad sam ustao kontam sanjao sam los san :mrgreen: :mrgreen:

edit: ali uvijek uz bijele..sto prije zaboraviti sugavi ponedaljak aje termina :mrgreen: sezona je duga 2 boda zaostajemo 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 nov 2010, 11:37

Ali još mi ne ide u glavu, prošle godine na Nou Campu smo presavršeno odigrali.. čak smo više dobrih prilika imali od Barcelone.. i dođemo ove godine s boljom ekipom, boljim trenerom i ovo doživimo.. :?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 nov 2010, 11:44

Toxicity je napisao/la:Ali još mi ne ide u glavu, prošle godine na Nou Campu smo presavršeno odigrali.. čak smo više dobrih prilika imali od Barcelone.. i dođemo ove godine s boljom ekipom, boljim trenerom i ovo doživimo.. :?
Samo jedna osoba, KAKA. Vidi se da taj covjek ima psihu, da moze povuci tim naprijed, sama njegova pojava na terenu je veliki dobitak za Real. Covjek je bio igrac utakmice za Real prosle godine, na bernabeu ga nije bilo i pusiona, sad ga nema i opet pusiona. Barca ima igrace koji mogu povuci naprijed, koji daju krila timu a trenutno na svijetu jedini a da je van Barce je Kaka. Talisman. Ako ga prodamo nemamo sta traziti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 30 nov 2010, 12:44

Evo malo impresija Vahe Halilhodžića na sinoćnju igru Reala :Real Madrid nije momčad kojoj je prirodno braniti svoj gol i igrati defenzivu. Oni su momčad koja to ne zna, zna samo za napadački nogomet. Ako se svaka momčad brani s tri linije, prva “brana” Reala nije ništa radila, druga je bila savitljiva, a treća je bila na “streljani”. Jedan od razloga zašto je Real Madrid bio bez šanse...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.