Tolko si ga Drrko na Real da si zaboravio ko je Barcelona ??? Mojne sad tih pisljivih komentara , visio si ovde po 24 sata dnevno i laprdo o nekoj tzv: Snazi, brzini , prodornosti, tehnici , sutu sa obe noge , passu, skoku itd ...Portillo je napisao/la:Nema momci svaka cast, nema sta... razbili ste nas i to posteno. Oni koji su shvatili ono moje zajebavanje pred derbi, prihvatit ce, djeca ipak ne.
Al eto, Ronaldo je bio upravu, ipak nam niste uvalili 8 komada
Gdje je to kad dodje Stroj ??? Kad dodje iole jaci protivnik ??? Nebudi smjesan opet pokazujes nezrelost i pacenicke postove ... Kakv su igraci Ozil , Khedira , DI Maria itd '??? Solidni ! Kakvi su igraci Xavi , Iniesta , Busquets ???? Savrseni! Poredis Messija i Ronalda ??? Zar se mogu poredit? Oladi od tog Reala i o o tim kvaziigracima , koji bukvalno su djelovali ko kakav Amaterski klub! Pa oni nisi mogli prenjet iz odbrane u vezu loptu, sta mislis zasto ??? Nije zato sto su eto bas taj dan svi u Realu bili bolesni ili pak uorni ili bilo sta, nego zato sto nikad nisu igrali protiv necega sto je ovako dominantno , pa Cassilasu se plakalo u neka doba kad je svatio sta je Barcelona...
Ovo pisem jer sam rekao da cu t ise javiti nakon utakmice jer si isuvise sSrao....