AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Padovan » 10 apr 2012, 22:46

mdss je napisao/la:ponistise gol chieva :lol: :lol:

e na sta je spao talijanki fudbal a i milan :lol: :lol:
Gol je opravdano poništen, što ti to treba :roll:, i ono kod ruke Neste je bio ofsajd, da je uvijek ovako sudjenje bilo bi odlično.

Milan loš danas, ima li su mnogo sreće, jer je Chievo imao 2-3 prave prilike, ali nisu ih iskoristili, dok je Muntari više s(p)retno zabio, ali nastavlja se trka za prvaka :D.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 10 apr 2012, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 apr 2012, 22:46

E jest vala na sta je svjetski fudbal spao kad se poniste golovi iz offsajda. Stvarno nevjerovatno. Ne znam kako je sudija mogao primjetiti offsajdcic od 6 metara.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 apr 2012, 22:48

A_d_0 je napisao/la:

E jest vala na sta je svjetski fudbal spao kad se poniste golovi iz offsajda. Stvarno nevjerovatno. Ne znam kako je sudija mogao primjetiti offsajdcic od 6 metara.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to Ado
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 10 apr 2012, 22:48

Gol je visio u zraku u više navrata,stvarno ne znam kako smo uspjeli da ne primimo .

Al Robinha :o pa korisniji je Borrielo bio. Užas već sam bio pogoubio živce gledajući onog mlitavca :evil:
-RIVALDO-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 10 apr 2012, 22:49

Dobro je na kraju sve ispalo,odlicnooooooooo!!!!
I onda kazu kako su Juventini ugrozeni na forumu i kako se samo oni banuju....cccccccc
@mdss
Idi beri baje i sisaj gliste,sta peglas ovdje!!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 apr 2012, 22:51

gori ste vi sto odgovarate covjeku jbt :D
Igra bezze, 3 boda i FORZA LAZIO :mrgreen:

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 10 apr 2012, 22:52

Prelos Milan, nicim nisu zasluzil pobjedu...al eto prosrecilo ima se veceras...

Iako je falila nekoliko igraca ovo sto sam gledao je ispod nivoa ekipe koja zeli scudetto. Podhitno se nesto mora mijenjati ako zele biti do kraja utrci za titulu...

70 minuta defanzivne igre protiv solidnog Chieve... :?

Sutra Juve ako pobjedi mislim da uzimamo titulu, jest da je optimisticno, ali naci na koji igra Stara Dama daje mi za pravo za to...

Uglavnom jos je ne izvjesno...bar za sada...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 apr 2012, 22:55

od prve postave tu su bili abbiati, nocerino,robinho i zlatan....i kazes par igraca falilo... :?

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 10 apr 2012, 23:01

ronaldo99 je napisao/la:od prve postave tu su bili abbiati, nocerino,robinho i zlatan....i kazes par igraca falilo... :?
Eto klupa Milana nije bolja ili jaca od ovog Chieva? Naravno da jest...

Koliko se sjecam Ibra je bio u igri, a svi znamo sta znaci za vas tim...

Tu je bio Nesta, Muntari...dovojno kvalitete da " poderu" Chievo...

Ali opet su pokazali da bez igre mogu uzeti tri boda, sto je odlika veliki ekipa...mozda je to pozitivna stvar veceras :)

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 10 apr 2012, 23:03

Viking je napisao/la:Prelos Milan, nicim nisu zasluzil pobjedu...al eto prosrecilo ima se veceras...

Iako je falila nekoliko igraca ovo sto sam gledao je ispod nivoa ekipe koja zeli scudetto. Podhitno se nesto mora mijenjati ako zele biti do kraja utrci za titulu...

Sutra Juve ako pobjedi mislim da uzimamo titulu, jest da je optimisticno, ali naci na koji igra Stara Dama daje mi za pravo za to...

eto ti si mi kompetentan da kazes ko moze osvojit scudetto, milan je odigrao kako je odigrao, nekad ni najbolje izdanje nije bilo dovoljno za pobjedu, dok ovakva blijeda izdanja donesu tri boda

idemo mi utakmicu po utakmicu i lagano pobjede nizat, samo nek je skinut maler sa losih rezultata ;)

FORZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 apr 2012, 23:04

Jesmo losi bili realno, prelosi ali odlika najvecih ekipa je da i kad lose igraju uzimaju bodove. Moramo se trznut sad. U zavrsnicu uci 100% skoncentrisano i nadati se kiksu Juventusa vec sutra. Zlatan na trenutke indisponiran a na trenutke magican. Nekad se ponasa kao da je na treningu. Ali sta god da uradi ja nemam obraza da napisem nesto protiv njega. Toliko golova,asistencija da je sramota.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 10 apr 2012, 23:05

Viking pa saberi sve povrede i los momentum tj ispadanje od barcelone u ligi prvaka pa onda onaj nesretni poraz protiv viola neki dan. kad je milan bio kompletan kuci razmontirali su chievo 3-0. da su htjeli utrpali bi im 8 golova kako su igrali. ta je utakmica pored one u gostima protiv palerma bila najveca demonstracija sile.
cudnih li ljudi, bas vam je krivo sto je milan pobjedio :cry:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2012, 23:13

A jesi li dječače pogledao možda u usporenom snimku zbog čega je gol poništen ?
Kako mi na neku stvar idu ovakvi luzeri !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 10 apr 2012, 23:14

Shevchenko4ever je napisao/la:
Viking je napisao/la:Prelos Milan, nicim nisu zasluzil pobjedu...al eto prosrecilo ima se veceras...

eto ti si mi kompetentan da kazes ko moze osvojit scudetto, milan je odigrao kako je odigrao, nekad ni najbolje izdanje nije bilo dovoljno za pobjedu, dok ovakva blijeda izdanja donesu tri boda

idemo mi utakmicu po utakmicu i lagano pobjede nizat, samo nek je skinut maler sa losih rezultata ;)

FORZA MILAN!!!
Ne kazem ja nego ljudi koji vrijede i znace nesto u fudbalu. I svjetske kladionice daju prednost Juventus...

Nek pobjedi bolji, necu da ulazim u diskusije...

Viking pa saberi sve povrede i los momentum tj ispadanje od barcelone u ligi prvaka pa onda onaj nesretni poraz protiv viola neki dan.
To je donekle tako, jer ipak ispadanje iz bilo kojeg takmicenja mora uticati na igrace. Dok je fiorentina bila sok...
kad je milan bio kompletan kuci razmontirali su chievo 3-0. da su htjeli utrpali bi im 8 golova kako su igrali. ta je utakmica pored one u gostima protiv palerma bila najveca demonstracija sile.
cudnih li ljudi, bas vam je krivo sto je milan pobjedio :
Tada je Milan bio daleko u boljoj formi, cak sam bio ubjedjen da Juve nema nikave sanse za scudeto. Dok sada Milan ne izgleda dobro, mozda pada forme u najgore vrijeme, mozda umor igraca ili navedeni izostanci itd. Uglavnom ovo nije ohrabrujuce za navijace Milana...

Nije mi krivo, nego mi je zao Chieva :D

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 10 apr 2012, 23:15

Ma ne vrijedi se raspravljat sa takvim, uvjek imaju neku promjedbu na nas rezultat, valjda navika.. ;) ;)
Forzaaa Milann
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 10 apr 2012, 23:21

Loše izdanje Milana.

Samo se nadam da će napokon Berluskoni dovesti kvalitetne igrače u tim , inače s ovakvim sastavom sledeće sezone nemam šanse , jer Juventus će se strašno pojačati a Milan ako bude nastavio dovoditi prosječne igrače , nek se halali od skudeta ili nekog uspijeha u LPu...
Sloboda Tuzla !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 apr 2012, 00:35

FACT: #Muntari made most CORRECT PASSES(43), most CORRRECT LONG BALLS(6), most TACKLES(5), most BALL INTERCEPTIONS(9) & SCORED!. #HERO

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 apr 2012, 00:43

Mi vam Muntu damo a on titule donosi a vi ni hvala :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 apr 2012, 09:20

Nevjerovatno, a bio sam ubijeđen da nam dolazi još jedan kiks Milana. :mrgreen: Srećom, to se nije desilo, a pritisak je ponovo na Juventusu. Lazio nije naivna i bezopasna ekipa, tako da će ovo biti pravi test za Conteove izabranike. No, i pored svega toga, ne uzdam se mnogo u prosipanje bodova od strane Stare dame. Uvjeren sam da oni do kraja neće bizi poraženi, a ukoliko se to desi mogli bi gadno opasti na psihološkom nivou, ali i posebice moralno. :D Međutim, Juventus nije tema, sada nešto o (ne)igri Rossonera.

Muntari je, dakle, donio zlata vrijednu pobjedu; nema veze što je minimalna, bodovi se pišu. Jednostavno, njegov ugovor se MORA otkupiti u cjelosti i ovaj sjajni veznjak definitivno treba ostati na San Siru (u crveno-crnim bojama, naravno :mrgreen: ). Ostatak tima i nije bio vrijedan pomena. Izuzetno blijeda partija čitavog tima, Chievo je nadigrao Milan u svakom segmentu osim kada je konačan rezultat u pitanju. Gostovanje u Veroni važi za jedno od najtežih, to je u mnogim slučajevima bila neosvojiva tvrđava za mnoštvo ekipa, no AC je, uprkos svim povredama, bukvalno osakaćenom timu, ostvario iznimno bitnu pobjedu koja ga još uvijek drži u borbi za odbranu prošlosezonske titule.

A, jedino što u ovom trenutku želim je da se situacija sa izostancima koliko-toliko popravi do sljedećeg duela, ovo je dakako nepodnošljivo. Sljedeća utakmice je kući kontra Genoe, a tu isto svi priželjkujemo 3 boda (na kakav god način ona ostvarena, osim naravno na neregularan ;) ). Biće vraški teško, to znam, vidjeli smo kako je pomenuta ekipa već namučila Inter, tako da je evidentno da vole igrati na fudbalskom hramu Milana.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 11 apr 2012, 11:36

Koji gol sinoc Muntaria :shock: svaka cast :!: :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 3 gosta.