Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Aragon
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Aragon » 22 sep 2014, 19:31

Hoce li sad pripreme opet u Hrasnici biti?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 sep 2014, 19:34

PostPostao/la Cartman dana 15 sep 2014, 18:04

Nikad ni jedan selektor ili igrac nije rekao ruznu rijec o Emiru, cak ni Safet. Naprotiv, svi ga dizu do neba, ukljujuci i Barbarez, Dzeko i Begovic. Jedini koji pljuju su novinarcici kojima je krivo sto im Emir nije dao blizu repke i sto nije tolerisao njihov neprofesionalizam. I napaceni forumasi naravno.

Dovoljno je rec da BHT nije imao obraza da se izvine nakon one sramote Velida Spahe. Pa onda onaj kreten Mirza Dautbegovic koji na najvecem sportskom portalu drzave govori "Yebo te konj" i "mali se usro", a onda ima obraz nesto govorit o kapitenu Bosne i Hercegovine. Da ne govorim o moronima iz FTV-a i Avaza koji prave "vijesti" bez ikakvih izvora i nemaju muda stavit ni puno ime pored toga. Bagra.
@Cartman dragi! :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2014, 19:36

emir79 je napisao/la:
PostPostao/la Cartman dana 15 sep 2014, 18:04

Nikad ni jedan selektor ili igrac nije rekao ruznu rijec o Emiru, cak ni Safet. Naprotiv, svi ga dizu do neba, ukljujuci i Barbarez, Dzeko i Begovic. Jedini koji pljuju su novinarcici kojima je krivo sto im Emir nije dao blizu repke i sto nije tolerisao njihov neprofesionalizam. I napaceni forumasi naravno.

Dovoljno je rec da BHT nije imao obraza da se izvine nakon one sramote Velida Spahe. Pa onda onaj kreten Mirza Dautbegovic koji na najvecem sportskom portalu drzave govori "Yebo te konj" i "mali se usro", a onda ima obraz nesto govorit o kapitenu Bosne i Hercegovine. Da ne govorim o moronima iz FTV-a i Avaza koji prave "vijesti" bez ikakvih izvora i nemaju muda stavit ni puno ime pored toga. Bagra.
@Cartman dragi! :mrgreen:
Sta je covjece? Uvijek sam govorio da su ga novinari i neznalice koji se nazivaju navijacima otjerali. I da Emir nije vise imao snage za te gluposti. Safet nema ni muda ni autoritet da otjera takvog covjeka. Ne znam sta mislis dokazat. Greska Susica je sto se jace nije borio da zadrzi Emira prvi put.

Momcino, imas cast da dijelis ime sa najvecim sinom Bosanskim. Ponasaj se prikladno tome.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 sep 2014, 19:41

[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 22 sep 2014, 19:43

Ne vjerujem sa kako neinteligentnim i plitkim sugradjanima zivim, ali ne vjerujem fakat :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 sep 2014, 19:49

Cartman je napisao/la: Sta je covjece? Uvijek sam govorio da su ga novinari i neznalice koji se nazivaju navijacima otjerali. I da Emir nije vise imao snage za te gluposti. Safet nema ni muda ni autoritet da otjera takvog covjeka. Ne znam sta mislis dokazat. Greska Susica je sto se jace nije borio da zadrzi Emira prvi put.

Momcino, imas cast da dijelis ime sa najvecim sinom Bosanskim. Ponasaj se prikladno tome.
Pa i ponosim se na Emra Spahica, tu kod mene nije bilo dileme.

Nego nemojte bespotrebno pisati, da ga je Safet otjerao, kad nije.
Dobro znas moje misljenje o Spahicu, a vec sam ti jednom napisao, da je za mene najbolji stoper u historiji BIH.

Ovdje treba da se slavi ovakav potez, mozda je trebao i prije to Safet uraditi slazem se, ali nikad nije kasno.
Nasi mladi stoperi su prije svega neuigrani i nisu iskusni, i zato im je potreban neko ko ce ih drzati za rucice, a to je BABO SPAHA!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 19:50

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: A sto je najsmjesnije, ovaj snimak je Hasic napravio, telefonom i cuje se , na samom pocetku, na 0:31, njegov glas "napolje" :lol: :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2014, 19:56

emir79 je napisao/la: Nego nemojte bespotrebno pisati, da ga je Safet otjerao, kad nije.
Safet se nije potrudio da ga nagovori ( kao i Misketa ) da promjeni svoju odluku. Mislio je Safet kao i mnogi ovdje koji su branili svaki njegov potez da je dobro sto ide. I da ce na taj nacin odlaskom njih dvojice da ce se smanjiti pritisak za nove igrace jer je dobio dva ekstra mjesta u svlacionici.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 sep 2014, 20:02

Ajax je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Nego nemojte bespotrebno pisati, da ga je Safet otjerao, kad nije.
Safet se nije potrudio da ga nagovori ( kao i Misketa ) da promjeni svoju odluku. Mislio je Safet kao i mnogi ovdje koji su branili svaki njegov potez da je dobro sto ide. I da ce na taj nacin odlaskom njih dvojice da ce se smanjiti pritisak za nove igrace jer je dobio dva ekstra mjesta u svlacionici.
Ne znamo mi sta je ko mislio, mozda i jeste da bi dao mladima sansu, ali znamo da ga Safet nije otjerao. Ko je gledao Spahicev intervju sa Fikretom Hodzicem na Hayat TV, mogao je i cuti sta je Spahic rekao, ustvari sta mu je otac rekao, kad je guba Velid ocrnio Spahica. Rekao je da se zbog napada medija i oprostio.

Ali kao sto rekoh, tek je jedna utakmica prosla, i vidjelo se da to bez Spahica ne ide.
Onda je nakon Kipra Safet odmah reagovao i nazvao ga da se vrati, sto je potpuno ispravno.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 sep 2014, 20:10

Cartman je napisao/la:Gledaj onog amatera Dautbegovica sto bunca na twitteru. Crknut ce od muke. Morat cemo pokrenut humanitarnu akciju da ga posaljemo u Njemacku ili Ameriku, jer nase bolnice nemaju aparate da ga drze u zivotu. Jadan on. Kakve samare Emir dijeli zadnjih mjesec dana, to nije humano. Kratki rezime:

Hejteri kazu da ce ga Leverkusen prodat - Emir igra svaku utakmicu, i to je u prosloj bio kapiten
Hejteri kazu da su Sunjic i Bicakcic bolji od njega i da ce odbrana bit jaca - Kipar nas razyebe na proste faktore, i ova dvojica umjesana u oba gola
Hejteri kazu da se Emir nikad nece vratit, nema sanse - Safet Susic klekne pred Emirom i zamoli ga da se vrati, jer vidi da bez njega ne mozemo

To su najvaznije stvrai, tu jos imamo demantovane price o tome da je u svadji sa suigracima iz repke, da je neozenjeni pacenik koji udara zene, da ga je Safet otjerao iz repke, da ce ga Papakloc izbacit iz Leverkusena i tako dalje i tako dalje.

NAJVECI KAPITENU, SVE SI IH POBJEDIO! SADA SRUSI VELS!
Svakako nam Spaha treba nazad. Samo nisu ova dvojica kriva za ovo nego Susic.
Spaha je skroz lose izgledao protiv Nigerije. Medunjanin je radi njega dobio zuti, na pocetku tekme Spaha je imao 3-4 uzasna dodavanja. Najgora tekma sto je igrao za repku, i svakako Susiceva postava bez Sea.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2014, 20:12

Vidjecemo emire79 sta ce biti. Najbitnije je da se je Spaha vratio. Steta da se nije ispratila ova odlicna forma Stilica i on bi nam bio koristan. Wales je **** selekcija bice jako tesko protiv njih igrati. Sto se tice Belgije to ce biti lakse odigrati jer nece biti toliki imperativ posebno ako se pobjedi Wales a i svi znaju da je Belgija veliki favorit.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 sep 2014, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 22 sep 2014, 20:13

Kapiten je jedan, Emir Spahic :tokralju: :kafa:

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 22 sep 2014, 20:45

Cartman je napisao/la:Gledaj onog amatera Dautbegovica sto bunca na twitteru. Crknut ce od muke. Morat cemo pokrenut humanitarnu akciju da ga posaljemo u Njemacku ili Ameriku, jer nase bolnice nemaju aparate da ga drze u zivotu. Jadan on. Kakve samare Emir dijeli zadnjih mjesec dana, to nije humano. Kratki rezime:

Hejteri kazu da ce ga Leverkusen prodat - Emir igra svaku utakmicu, i to je u prosloj bio kapiten
Hejteri kazu da su Sunjic i Bicakcic bolji od njega i da ce odbrana bit jaca - Kipar nas razyebe na proste faktore, i ova dvojica umjesana u oba gola
Hejteri kazu da se Emir nikad nece vratit, nema sanse - Safet Susic klekne pred Emirom i zamoli ga da se vrati, jer vidi da bez njega ne mozemo

To su najvaznije stvrai, tu jos imamo demantovane price o tome da je u svadji sa suigracima iz repke, da je neozenjeni pacenik koji udara zene, da ga je Safet otjerao iz repke, da ce ga Papakloc izbacit iz Leverkusena i tako dalje i tako dalje.

NAJVECI KAPITENU, SVE SI IH POBJEDIO! SADA SRUSI VELS!
jedna po jedna bezobrazna dusmanska kleveta opovrgnuta na kapitenski nacin, pravi sin bosanski :tokralju:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 20:48

Ajax je napisao/la:Vidjecemo emire79 sta ce biti. Najbitnije je da se je Spaha vratio. Steta da se nije ispratila ova odlicna forma Stilica i on bi nam bio koristan. Wales je **** selekcija bice jako tesko protiv njih igrati. Sto se tice Belgije to ce biti lakse odigrati jer nece biti toliki imperativ posebno ako se pobjedi Wales a i svi znaju da je Belgija veliki favorit.
Ne mogu ti dozvolit da u mojoj zemlji,na nasem forumu pises da je Belgija veliki favorit protiv nese zemlje a da ne reagujem.
Belgija nije nikakav a ne veliki favorit.Favorit protiv nas na nasem stadionu bi mogla biti eventualno Njemacka ,niko drugi.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2014, 20:54

@ Rusilac
A koji se **** ti u sve mijesas. Rekao sam ti juce da je po meni Belgija veliki favorit i da se ne slazem sa tobom da nebi imali sanse protiv nas ako bi mi igrali svoju igru. Jer je Belgija po tebi samo trkacki jaka momcad a ne tehnicki. I sta ti sada nije jasno. Belgija jeste veliki favorit jer su ti juce ljudi objasnjavali da od 11 pozicija imaju na 9-10 pozicija bolje igrace nego mi. Sto ne znaci da ih ne mozemo pobjediti. Puno bitnija je utakmica protiv Walesa lako ce poslje biti za Belgiju. Belgija je trenutno peta reprezentacija svijeta. Ispred Spanije, Brazila, Francuske, Italije, ... ..
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 sep 2014, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 21:01

U svlacionicu se vratio SEF !
Pokusaj Susicevog medijskog tima i lobija, da ga svrgne s vlasti u reprezentaciji , je propao !
Sace opet smetljar podnosit raport , koliko "svojih " moze pozvati, kako ce se igrati, sta ce se raditi...
Bice opet iz WC-a , "selektore, dodji da mi ga otreses "! :lol: :njanjanja:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 22 sep 2014, 21:19

zamisli da sad Spaha izađe na terena, a na leđima mu nije broj 4
:lolno:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 21:20

Ajax je napisao/la:@ Rusilac
A koji se **** ti u sve mijesas. Rekao sam ti juce da je po meni Belgija veliki favorit i da se ne slazem sa tobom da nebi imali sanse protiv nas ako bi mi igrali svoju igru. Jer je Belgija po tebi samo trkacki jaka momcad a ne tehnicki. I sta ti sada nije jasno. Belgija jeste veliki favorit jer su ti juce ljudi objasnjavali da od 11 pozicija imaju na 9-10 pozicija bolje igrace nego mi. Sto ne znaci da ih ne mozemo pobjediti. Puno bitnija je utakmica protiv Walesa lako ce poslje biti za Belgiju. Belgija je trenutno peta reprezentacija svijeta. Ispred Spanije, Brazila, Francuske, Italije, ... ..
Ne moze Belgija biti favorit protiv nas na nasem terenu,ne moze i do vidjenja.
Ti ako si opcinjen njima to je tvoj problem.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 sep 2014, 21:21

Spaha se vratio, jugonostalgicari na aparatima. :P

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 21:30

Kako je , na krilima plasmana, pokusao da se obracuna sa Spahom. :)
Susic nas odveo na SP, Susic najveci, Susic legenda, Sve sam Pape...konta, sace on rascistit sve ha,ha, ha
LEZI MAJMUNE ! :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordocrveni, emir79, forgempp, General505, Google Adsense [Bot], jasmin10, Kaunas, torbica, Venom i 51 gost.