Pa i ova dva gola su dali iz ničega, gamad plaćenička!Sportfanatik je napisao/la:yebem vam mater naftašku
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
LUHG!
sta je sve Benfika promasila
tacno je sudjeno da bude nerijeseno ... kao Ajax protiv Rode prije neki dan ....

tacno je sudjeno da bude nerijeseno ... kao Ajax protiv Rode prije neki dan ....

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Ni X2 na PSG da ne prođe. Ccc.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Tacno pauzu pravimGoodison je napisao/la:Ni X2 na PSG da ne prođe. Ccc.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Benficaaaa, dajte ga, molim vas....proslu nedjelju porto, sad benfica, sta je ovim portugalcima

dati će ga benfica 99%aimar je napisao/la:Benficaaaa, dajte ga, molim vas....proslu nedjelju porto, sad benfica, sta je ovim portugalcima![]()

Mrtvi PSG,dabogda im se Ajfelov toranj srusio na stadion 

kad se sve odigra ostade samo mrtvi hofenheim .samo da dade gol i eto kesa ovako pusiona
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
ne znam koja budala moze davati platu onoj konjskoj glavi Angelottiju, pa od ovakvih igraca ja bi napravio +15 poena razlike na kraju sezone i titulu bi osiguro vec sada....konjina..
TAKO JE BENFIKAAAAAAAAAAAAAAAA IZ PENALA U 9444444444

- Evolution87
- Kontakt:
prisjetim se psg-u svih najmilijih 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
mislio sam napisat da će ga dat iz penala haha al bio sam siguran da će ga dat 99%mforce je napisao/la:TAKO JE BENFIKAAAAAAAAAAAAAAAA IZ PENALA U 9444444444![]()
![]()
![]()
![]()

Ja došo ovdje da kukam, al nema potrebe, napisali ste sve. Benfika i PSG
Ne kladim se do daljnjeg, jer nema više smisla. Kvote 1,20 i 1,15 me skidaju za veliku lovu.
SRETNO LJUDI

Ne kladim se do daljnjeg, jer nema više smisla. Kvote 1,20 i 1,15 me skidaju za veliku lovu.
SRETNO LJUDI
Pustiću sunce da topi ljubav!
HVALA BRATEzgmiky je napisao/la:mislio sam napisat da će ga dat iz penala haha al bio sam siguran da će ga dat 99%mforce je napisao/la:TAKO JE BENFIKAAAAAAAAAAAAAAAA IZ PENALA U 9444444444![]()
![]()
![]()
![]()
bravo za one koji su je čekali, čestitke

Jao majko, sreća i za mene za Benficu, gledoa sam tekmu. Sudija produzi pet minuta i nepostojećni penal za domaće. Mislim, fakat ovo nije bio penal.
Ajde Colo Colo..
Ajde Colo Colo..
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
UHHHHmforce je napisao/la:danas ovako :
SINGLE:
Catania - Bologna .......... 1 @ 2.00
1) http://www.flashscore.com/match/Uw1aQo73/#h2h;home" onclick="window.open(this.href);return false; ... Catania veoma jaka kuci, u zadnjih 10 meceva, 7 POBJEDA, 1 remi i 2 izgubljene, Bologna u gostima sve suprotno od toga ... Inace Catania igra jako fin fudbal, gledao sam ih par puta, po meni ovdje kec mora doci
i po meni 3 para najsigurnija za danas :
Real M. - Rayo ................ 1 @ 1.20
Benfica - A. Coimbra ............ 1 @ 1.25
Napoli - Sampdoria (S.T.) ..... 1X @ 1.11
uk. koef : 1.7
GL

Kad otvara sutra premier? I oko koliko ce izbacit se ponuda na net?? hitnoo!
haha ma bio jeinsider je napisao/la:Jao majko, sreća i za mene za Benficu, gledoa sam tekmu. Sudija produzi pet minuta i nepostojećni penal za domaće. Mislim, fakat ovo nije bio penal.
Ajde Colo Colo..

ali znaci ni vidjelo penala sto jest jest hahainsider je napisao/la:Jao majko, sreća i za mene za Benficu, gledoa sam tekmu. Sudija produzi pet minuta i nepostojećni penal za domaće. Mislim, fakat ovo nije bio penal.
Ajde Colo Colo..

ali dobro je proslo huh ... jos jedan dokaz da kvote u fudbalu nista, ali APSOLUTNO NISTA NE ZNACE

Penal nije bio,ali je pobjeda zaslužena. Nije da su ih uništili pa još ona prečka i stativa iz drugog pol,jao sve je u mene pretrnulo. Al' dobro je,ovo je prvi put da prođem u zadnjoj minuti,do sad sam uvijek pado.mforce je napisao/la:ali znaci ni vidjelo penala sto jest jest hahainsider je napisao/la:Jao majko, sreća i za mene za Benficu, gledoa sam tekmu. Sudija produzi pet minuta i nepostojećni penal za domaće. Mislim, fakat ovo nije bio penal.
Ajde Colo Colo..![]()
ali dobro je proslo huh ... jos jedan dokaz da kvote u fudbalu nista, ali APSOLUTNO NISTA NE ZNACE

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.