FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne nadajte se dzaba 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
sarajevu cestitam na pobjedi,momci su se borili koliko su mogli,ipak samo su 4 igraca starija od 21 godine .. ocekujem bolje vec za mec 2 kola protiv Kozare .. da nam se prikljuce Zrnanovic,Jahic,Bekic,Gavaric i Slomic ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
"Nakon greske Tupovca i golmana Hamzica njihovu neopreznost iskoristio je mladi Haris Ribić i smanjio na 2:1"
Svaka čast, momak koji je rođen 15.02.1995!
Svaka čast, momak koji je rođen 15.02.1995!

Ma šta sam vam reko,naša djeca najbolje vole svoj klub-zar ovo nije dokaz?Ima još da se igra pa kako god završi ostavili su do sada super dojam.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako ti je kad pustis svoju djecu, odmah inat i zelja prorade.
Mogu ova djeca opstati u ligi isto kao i oni standardni igraci.
Mogu ova djeca opstati u ligi isto kao i oni standardni igraci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sarajevo izvršilo sve tri izmjene, a mi vjerovatno nemamo nikog na klupi 

Ocekivao sam minimalan poraz,a sad na pobjedu protiv Kozare .. ovaj mec treba zaboraviti,na njega je dosta toga uticalo u zadnjih par dana 

Bravo Riba care svaka cast.
Gotovo, svaka čast momcima na borbi. Trebalo bi sačuvati ovu ekipu na okupu da nam ne bude kao sa Šmigalovićem ili Bekićem. Čitao sam na temi FK Sarajeva da svi prognoziraju pobjedu od 5-0, a na kraju se ispostavilo da bi ih možda i dobili da smo igrali s najjačim sastavom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dobro je dali smo i gol
.... djete 16 godina i prvi gol 
Ovako je i Tarik Okanovic poceoprotiv Zelje
.... kad se sjetim tad je imao 16 godina i protiv Zelje u Tuzli u prvoj utkamici tad je predlblo i tadasnjeg njihovog golmana Kruzika i donjeo nam pobjedu od 1:0
...tad je citava mahala Mosnik slavila
....tad mu rahmetli otac Najdo naroljo se , pa dva dana nije znao naci auto gdje je parkirao 

Ovako je i Tarik Okanovic poceoprotiv Zelje

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kuman_@mel
- Kontakt:
samo me cudi da vam zrnanovic nije igrao,stvarno je jeak stoper!SamoTZ je napisao/la:Sarajevo izvršilo sve tri izmjene, a mi vjerovatno nemamo nikog na klupi
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Zrnanovic nije dobio potrebne papire da bi igrao za Slobodu ! aj vjerovatno da ce igrati u sledecem kolukuman_@mel je napisao/la:samo me cudi da vam zrnanovic nije igrao,stvarno je jeak stoper!SamoTZ je napisao/la:Sarajevo izvršilo sve tri izmjene, a mi vjerovatno nemamo nikog na klupi
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- neutralan__
- Kontakt:
Nije do njegakuman_@mel je napisao/la:samo me cudi da vam zrnanovic nije igrao,stvarno je jeak stoper!SamoTZ je napisao/la:Sarajevo izvršilo sve tri izmjene, a mi vjerovatno nemamo nikog na klupi

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Da si gledao utakmicu, sigurno ne bi ni pomislio na to.SamoTZ je napisao/la:Gotovo, svaka čast momcima na borbi. Trebalo bi sačuvati ovu ekipu na okupu da nam ne bude kao sa Šmigalovićem ili Bekićem. Čitao sam na temi FK Sarajeva da svi prognoziraju pobjedu od 5-0, a na kraju se ispostavilo da bi ih možda i dobili da smo igrali s najjačim sastavom.

Svaka vam čast na skandiranju "Vedran Puljić". 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sloboda vjecno isto igra . Gruba igra, valjaju se po terenu , bunker 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Koji su ganci ovi sa ss.ba,pa mogli su barem jednu sliku nasih navijaca postaviti tamo na onaj izvjestaj,vidi se da su prava fina gradska rajadzenan01 je napisao/la:Svaka vam čast na skandiranju "Vedran Puljić".

-
- Kontakt:
Lijep gest fukara skandiranje za Vedrana i Bjelaka respekt.
Kao sto sam vec rekao ovaj poraz nije toliko bolan,s tim da znamo sta se dogadjalo u klubu zadnju sedmicu,tako da nismo dozivjeli debakl kao sto su "fina gradska raja" najavljivala.. Respect momcima,7 igraca ispod 21 godine su se dobro drzala,sada protiv Kozare probati doci do pobjede,mada je bitnije da potpisemo ugovore sa Bekicem,Zrnanovicem,Slomicem,Jahicem i nadam se da ce uz njih novo pojacanje biti Gavaric.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.