NK Široki Brijeg

Ljiljani87
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Ljiljani87 » 28 sep 2014, 21:26

Imp je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:aaa sta je problem s majicama, mogu li da znam ???
Isto sto i s križen iznad Sarajeva. Čista provokacija.

A ovi što pokušavaju biti smiješni sa dosjetkama u vezi krava i slicno tome mogu samor reci. MRZITELJI PATITE! :cool:

Pametnice , a šta je onda skandiranje javi se javi se ?
1921 !
05.06.1998

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 sep 2014, 21:27

Bravo, plavi šampioni! :clap: :clap:
Hayley <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2014, 21:27

Imp je napisao/la:

A ovi što pokušavaju biti smiješni sa dosjetkama u vezi krava i slicno tome mogu samor reci. MRZITELJI PATITE! :cool:
kakve veze krst ima s ovim danas :?: necemo gledati klubski i navijacki hajmo gledati ljudski i logicno kakva je vama provokacija sto nasi igraci nose majice vedran puljic :?: ja ne kontam nikako da to moze nekome smetati :crazy:

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 28 sep 2014, 21:29

Imp je napisao/la:Nova 3 boda protiv sarajeva, ocekivano. A ove provokacije s majicama nek idu na sramotu upravi i igracima sarajeva, jasno mi je kad navijaci provociraju, al ovo sto su dns izveli iz FK Sarajevo je demonstracija opakih kompleksa.
Čestitke na pobjedi,pokazali da ste korak ispred...a potez FK Sarajevo za svaku osudu i kaznu.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 28 sep 2014, 21:30

Ljiljani87 je napisao/la:
Imp je napisao/la:

Pametnice , a šta je onda skandiranje javi se javi se ?
Isto to.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 sep 2014, 21:31

Mislim, tesko je to sageldati iz objektivnog kuta. Meni nije normalno da igraci nose majice poginulog navijaca na utakmicu. S druge strane, stvarno sam neugodno iznenadjen onim skandiranjem domacina...

Ali gledajte, nije lijepo koristit tog poginulog momka za neke provokacije. Sta bi trebalo bit ovo sa majicama Vedrana? Odavanje pocasti njemu? U gradu u kojem je nazalost ubijen? To se tako ne radi, uerdu navijaci, to mogu razumijet jer im je drug sa tribine...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 28 sep 2014, 21:34

orbit je napisao/la:Sramota je što su nam bacali majice sa likom momka kojeg su (škripci) ubili?

De mi onda reci, šta misliš o skandiranju "javi se" ? to je kulturno jelde, sve regularno ?

Pa imate li obraza, neandertalci jedni? :wtf:
Pa niste ništa ni pjevali osim "**** te Lištico" 'de se sredi. Zaboravili ste na svoj klub samo ste hranili svoje frustracije tom pjesmom. Drago mi je da su narasle na 14 godina! Imate još braniti obraz kod kuće , ni to vam ne ide od ruke u zadnje vrijeme. Što se tiče majica. Ako je rečeno da je zabranjeno, onda je zabranjeno i klub treba kazniti za nepoštivanje pravila. Škripari ubili V.P onda ti znaš više od sviju nas i policije. :shock: . "Javi se" je kontra reakcija na vrijeđanje jednog grada tokom cijele utakmice. Tko traži taj i dobije, nije da opravdavam.. a niste ni vi cvijećke, napali ste taj grad tog dana i sada se vraćate da ga vrijeđate. Džaba novci ako ne znaš sa njima. Nego kompleks opet na najače 14 godina nije malo.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 28 sep 2014, 21:36

Politizirate ime pokojnog i donekle se ljudi nalože na ove razne objave, najave, zabrane, molbe...

Glupo je meni prvom sto se to brani ali eto saveza tamo pa nek rješava,
glupo je sto su igraci usli sa majicama ako vec ne daju da se nosi, jer sumnjam da njima to puno znaci, ako cemo biti iskreni, postoje momci kojima to znaci a oni su vjerojatno na tribinama...
Glupa je isto i ova rekacija publike, javi se i slicno ali eto jedan efekt za drugi. Idiota ima svugdje i biti ce...
Teško cemo ovako naprijed, ako se to uopce trazi...

NKŠB je uzeo 3 boda i nastavio kako treba, Sarajevo malo nezgodno ali i nestabilno, moglo je biti i jos koji gol, ali 3 boda su 3 boda... idemo dalje ;)

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 28 sep 2014, 21:39

Strijelac je stvarno sa osjećajem izbjegao ofsajd,a mlad igrač :clap: :clap: :clap: :clap:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 sep 2014, 21:42

Hebem te listico,zenico,saraj'vo isl. nije ni u prici isto kao "javii see" momku koji vise nije sa nama,a ko ti garantuje da to jednog dana nece biti jedan od tvojih ili mojih drugova?

moras imati malo vise godina i mozga da bi to shvatio...

A to,napali grad,vako,nako,branili se,mojne te suplje i izvlakusa...

Ja sam npr. kroz zivot ostao bez dosta drugova i prijatelja,aner i vedran su bili neki od njih,pa vas sad pitam:

Ja npr sjedim u majici sa likom vedrana,sta to tebe kao covjeka,momka,djecaka,vrijedja? samo konkretno,mojne mi onih,nije za sportske terene i slicno i raznih floskula. STA TEBE VRIJEDJA? Molio bih posten odgovor.Hvala

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 28 sep 2014, 21:45

Oduvijek su skripari bili cigani, realno gledajuci :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2014, 21:45

pokusavam gledati i situaciju iz vaseg ugla al opet ne vidim kako je provokacija nositi majicu mrtvog momak koji je poginuo na utakmici i još skandirati javi se :oops: :oops: :oops: . ja uopšte ne gledam sad sto je to navijac sarajeva da je bilo koji nacijac i bilo kojeg kluba meni nebi smetalo da nosi neko majci dok navijaca . sto se tice utakmice ša uvijek nas nekako dobijete jednostavno ne lezite nam i to je to .

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 28 sep 2014, 21:50

maxmore je napisao/la:
orbit je napisao/la:Sramota je što su nam bacali majice sa likom momka kojeg su (škripci) ubili?

De mi onda reci, šta misliš o skandiranju "javi se" ? to je kulturno jelde, sve regularno ?

Pa imate li obraza, neandertalci jedni? :wtf:
"Javi se" je kontra reakcija na vrijeđanje jednog grada tokom cijele utakmice. Tko traži taj i dobije, nije da opravdavam.. a niste ni vi cvijećke, napali ste taj grad tog dana i sada se vraćate da ga vrijeđate..
Sa ovim si sve rekao. Neandertalci ste bili i ostali.

Njemu je isto vrijedjati grad (tj. selo) i prozivati umrlog čovjeka da "se javi" :facepalm: :damn: :facepalm:

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 28 sep 2014, 21:53

SarajlijaTM je napisao/la:Hebem te listico,zenico,saraj'vo isl. nije ni u prici isto kao "javii see" momku koji vise nije sa nama,a ko ti garantuje da to jednog dana nece biti jedan od tvojih ili mojih drugova?

Ja sam npr. kroz zivot ostao bez dosta drugova i prijatelja,aner i vedran su bili neki od njih,pa vas sad pitam:

Ja npr sjedim u majici sa likom vedrana,sta to tebe kao covjeka,momka,djecaka,vrijedja? samo konkretno,mojne mi onih,nije za sportske terene i slicno i raznih floskula. STA TEBE VRIJEDJA? Molio bih posten odgovor.Hvala
Jamčim da sam bar 5 godina stariji od tebe, minimalno. Mene ne vrijeđa majica, iskreno. Mogli su je obući radi mene. Ali ako je zabranjeno i bio je dopis... i tu zabranu prekrše sportski radnici, onda je to za svaku osudu. Znači treba prvo razvojiti ono zabranjeno i smeta!! Zabrana je zabrana. Da su je prekršili navijači i "uvukli" nekako majice, ja ne bih riječi rekao Ali da to naprave ljudi koji se prozivaju institucijom i kunu se u neku vladavinu prava, to je za svaku osudu. Horde zla su napale grad Široki Brijeg to je jasno svakom 'ko je taj dan bio u gradu i nemoj iskrivljivati činenice, nemam ja to šta kome objašnjavati, niti želim. Niti me zanima vaša istina. "Javi se", ponavljam je kontra reakcija na konstantno vrijeđanje grada kao cjeline. Više ste se bavili pjesmama o Lištici nego o NK Sarajevu.

Lištica

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 28 sep 2014, 21:59

Horde zla,
što dalje od Širokoga,
svoje frustracije liječite u svome dvorištu,nikada vam dovoljno pameti...
Pustite Vedrana da konačno počiva u miru.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 28 sep 2014, 22:00

maxmore je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Hebem te listico,zenico,saraj'vo isl. nije ni u prici isto kao "javii see" momku koji vise nije sa nama,a ko ti garantuje da to jednog dana nece biti jedan od tvojih ili mojih drugova?

Jamčim da sam bar 5 godina stariji od tebe, minimalno. Mene ne vrijeđa majica, iskreno. Mogli su je obući radi mene. Ali ako je zabranjeno i bio je dopis... i tu zabranu prekrše sportski radnici, onda je to za svaku osudu. Znači treba prvo razvojiti ono zabranjeno i smeta!! Zabrana je zabrana. Da su je prekršili navijači i "uvukli" nekako majice, ja ne bih riječi rekao Ali da to naprave ljudi koji se prozivaju institucijom i kunu se u neku vladavinu prava, to je za svaku osudu. Horde zla su napale grad Široki Brijeg to je jasno svakom 'ko je taj dan bio u gradu i nemoj iskrivljivati činenice, nemam ja to šta kome objašnjavati, niti želim. Niti me zanima vaša istina. "Javi se", ponavljam je kontra reakcija na konstantno vrijeđanje grada kao cjeline. Više ste se bavili pjesmama o Lištici nego o NK Sarajevu.
Niste Vi kao navijacka skupina normalna, pa sta vam je u glavi bilo da tako nesto skandirate, pa razumjem da ne volite bosnu da ste "hrvati" itd itd, al ono ni malo nije ljudski , pa ako vam smeta sto vam je grad napadnu sto niste postavli "je*em te sarajevo" ili slicno, nek vas bude sramota..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 28 sep 2014, 22:02

sagitarius je napisao/la:Oduvijek su skripari bili cigani, realno gledajuci :)
realno....**** ti je cigan :) :thumbup: :wave:

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 28 sep 2014, 22:04

Ja sam još gori pa se raspravljam sa neandertalcima .. :puke:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 sep 2014, 22:05

@maxmore- onda su dvije stvari 100% sigurne:
1.ti si najstariji navijac sirokog
2.uzalud si protracio godine

A za ovo ostalo,nisi shvatio onaj dio "nemoj izlizanih floskula",tako da nemamo vise sta pametovati.
Sit sam ja jednoumne demagogije druže

Ako ima neki pametniji kandidat da odgovori na pitanje,bilo bi lijepo

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 28 sep 2014, 22:16

SarajlijaTM je napisao/la:@maxmore- onda su dvije stvari 100% sigurne:
1.ti si najstariji navijac sirokog
2.uzalud si protracio godine

A za ovo ostalo,nisi shvatio onaj dio "nemoj izlizanih floskula",tako da nemamo vise sta pametovati.
Sit sam ja jednoumne demagogije druže

Ako ima neki pametniji kandidat da odgovori na pitanje,bilo bi lijepo
Mozda i nisam, post preskačem gdje osjetim jednoumlje. Jedna je stvar što si se ti dohvatio jedne stvari i držiš je kao moj mali kada mu kupim kinder jaje. Naravno odraz jednoumlja je i nedostatak argumenata pa ne preostaje ništa drugo nego da se krene sa vrijeđanjem. I naravno da sam iznad tebe i kvantitativno i kvalitativno, jer tko bi normalan bez poteškoća u razmišljanju mogao reći da sam najstariji navijač Širokog.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 28 sep 2014, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

Lištica

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.