RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Onaj dio gdje se spaja dedara sa RA tribinom
tu koga god da izbaciš ne bi pogriješio...kakvi debili. Lik došao sa malim djetetom i mali prosuo sok na stolicu, ovaj mu baci sve, ne da mu drugi sok, baci mu slamku...na kraju on zali pivom i sebe i stolicu i ljude okolo

-
- Kontakt:
Djeca na ogradi kod zdenke su jucer onoga igraca zelje rustemovica ja msm svaki put pljuvali i gadjali sokom kad bi doveo izvest korner fuj stvarno pustit djecu da ono rade umjesto da idu iza gola da skacu da nauce navijat, oni uce kako pljuvat i gadjat igracaPasharoni je napisao/la: ↑04 sep 2023, 17:00Onaj dio gdje se spaja dedara sa RA tribinomtu koga god da izbaciš ne bi pogriješio...kakvi debili. Lik došao sa malim djetetom i mali prosuo sok na stolicu, ovaj mu baci sve, ne da mu drugi sok, baci mu slamku...na kraju on zali pivom i sebe i stolicu i ljude okolo
-
- Kontakt:
A kako se malac jedan, pa jedva ima 12 13 godina sekiro protiv listice, kintao sam da ce ga herc udarit do poluvremena. Cupa kose sebi kad Halilovic primi loptu

Najgori su mi ovi puritanci što se zgrazavaju na psovke. Ostani kući i šuti, gledaj utakmicu. Dedara zadnjih godina je katastrofa bez navijanja. Bio sam u Engleskoj i Njemačkoj na utakmicama, kako se tek tamo psuje i jebu majke, a i treba, stadion nije za malu djecu, neka kući gledaju zabavni program.
Normalno ti rasističko dovikivanje Amoahu, posipanje igrača pivom, psovanje Haskiću mrtve i žive familije, ulaženje u teren na kraju. Bola ono ni u Čevljanovićima nema. Psovanja i hakanja će uvijek biti, ali kod nas ima likova koji se ponašaju ko da su pušteni iz kafeza.doox je napisao/la: ↑04 sep 2023, 18:56Najgori su mi ovi puritanci što se zgrazavaju na psovke. Ostani kući i šuti, gledaj utakmicu. Dedara zadnjih godina je katastrofa bez navijanja. Bio sam u Engleskoj i Njemačkoj na utakmicama, kako se tek tamo psuje i jebu majke, a i treba, stadion nije za malu djecu, neka kući gledaju zabavni program.
-
- Kontakt:
Tako je, svaka na mjestudoox je napisao/la: ↑04 sep 2023, 18:56Najgori su mi ovi puritanci što se zgrazavaju na psovke. Ostani kući i šuti, gledaj utakmicu. Dedara zadnjih godina je katastrofa bez navijanja. Bio sam u Engleskoj i Njemačkoj na utakmicama, kako se tek tamo psuje i jebu majke, a i treba, stadion nije za malu djecu, neka kući gledaju zabavni program.
Ono može biti normalno samo seljačini koja je iz pećine izgramzala.
Sve je istina, ništa nije bolje ni na zapadu.
Nivo engleza možemo dostići jedino kad uvedemo kamere pa pojedinačno svaku osobu možeš detektovati i adekvatno kazniti. Ako je iko huligan onda su to oni, a stalo im se u kraj. Sad furaju kvalitetnu zajebanciju, tipa onoga ''You're nothing special, we loose every week...''
Nivo engleza možemo dostići jedino kad uvedemo kamere pa pojedinačno svaku osobu možeš detektovati i adekvatno kazniti. Ako je iko huligan onda su to oni, a stalo im se u kraj. Sad furaju kvalitetnu zajebanciju, tipa onoga ''You're nothing special, we loose every week...''

Samo da još nađemo poveznicu između navijanja i psovanja Boga 3 puta u 10 sekundi, prije nego je utakmica počela, i top.doox je napisao/la: ↑04 sep 2023, 18:56Najgori su mi ovi puritanci što se zgrazavaju na psovke. Ostani kući i šuti, gledaj utakmicu. Dedara zadnjih godina je katastrofa bez navijanja. Bio sam u Engleskoj i Njemačkoj na utakmicama, kako se tek tamo psuje i jebu majke, a i treba, stadion nije za malu djecu, neka kući gledaju zabavni program.
Definitivno se prejteruje, otkako znam za sebe na stadionu se psuje i vrijeđa, ama baš svakom, klasični fudbalski folklor. Takođe, piva je sastavni dio fudbala i ne smije se ni razmišljati o ukidanju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ne radi se o psovkama Balorda yebo to normalno svugdje nego puno gorim stvarima to sam jutros cuo od dosta ljudi i ne laze ra1981
Da ne pisem o kojim on je napisao

-
- Kontakt:
Znas kad cete stat u kraj tome, nikad i ne treba naprdivat u prazno. Bar da se realno pricamo. Samo ce se svakim mogucim postupkom kontraefekat napravit, vjerujte mi
-
- Kontakt:
Jesi li skontao o cemu govorim?Direktorcic je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:56Znas kad cete stat u kraj tome, nikad i ne treba naprdivat u prazno. Bar da se realno pricamo. Samo ce se svakim mogucim postupkom kontraefekat napravit, vjerujte mi
Ne znam šta je tačno bilo, ali za moj ukus centralna tribina je previše mirna.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:52Ne radi se o psovkama Balorda yebo to normalno svugdje nego puno gorim stvarima to sam jutros cuo od dosta ljudi i ne laze ra1981
Da ne pisem o kojim on je napisaoi krajnje je vrijeme da klub podje razmisljati o zabranama za pojedince
Da ima bolesnih pojedinaca koje svaku utakmicu treba šamarati ima, ali tu treba svako krenuti od sebe i upozoravati debile.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Mozda jesam, mozda nisamCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:58Jesi li skontao o cemu govorim?Direktorcic je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:56Znas kad cete stat u kraj tome, nikad i ne treba naprdivat u prazno. Bar da se realno pricamo. Samo ce se svakim mogucim postupkom kontraefekat napravit, vjerujte mi
I meni se ucini da se na dedari svasta nakotilo , al opet kontam da je mozda do mene ..da sam s godinama i kao roditelj postao mozda preosjetljiv.
Lajalo se vazda.. kad se sjetim samo poslijeratnog repertoara tersova naslonjenih na zutu ogradu
Lajalo se vazda.. kad se sjetim samo poslijeratnog repertoara tersova naslonjenih na zutu ogradu

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ja se sjecam kada je neko na dedari letvom pokusavam sudiju biti. Kada se redovno prijetilo i gadjalo sa tribina. Slazem se da danas ima svega na dedari, ali s obzirom na posjetu, meni se cini da su ti u manjini, samo se cuju jer svi ostali sute.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
Uvijek imate opciju promjene tribine. Ja s vremena na vrijeme odem na dedaru da se podsjetim zašto sam prestao ići na nju... Ima stajanje gdje pjevaš nonstop i nema šanse da čuješ te stvari. A ima i VIP gdje je stanje ok, ja doduše budem najgori. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ja za zapad sezonsku uzeo, protiv Zvijezde se umalo objesio nisam od atmosfere i na dedaru predjem posljednje 3 evo, koliko god da je i dedara grohnula i ima svega, bolje je nego na zapadu 10x .
19V22
Stvar je šta ko voli i podnosi, o ukusima se ne raspravlja... A za sve ima rješenje naravno.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.