Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Onda kupi kombi.Head je napisao/la:Nema sanse, preko 190 cm i preko 90 kg.
Head momcino, ti na krovu auta guzi. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Head momcino, ti na krovu auta guzi.
Ma siguran sam da lazu, ima masu tih sto kazu da guze u autu svako drugu noc. Kad vec glume da su muskarcine i predatori onda nek barem kazu da povale u kakvoj supi ili u ovim motelima, noc 10-15 maraka.
1946
Ne moze se bit yebac a zivit kod mame. 
-
gojzerica
- Kontakt:
koji k imam govorit da g po hotelu ako ne radim to, javio sam se zbog savjeta.Head je napisao/la:Cartman je napisao/la:Head momcino, ti na krovu auta guzi.![]()
Ma siguran sam da lazu, ima masu tih sto kazu da guze u autu svako drugu noc. Kad vec glume da su muskarcine i predatori onda nek barem kazu da povale u kakvoj supi ili u ovim motelima, noc 10-15 maraka.
Imaš na onoj jednoj stranici mofos. com pregledaj par filmića publicpickups i još jedan. Pa ima par lekcija u autu. Bit će korisnoHead je napisao/la:Pa zaniima me kako, znaci meni nije jasno, moze objasnjenje.
Tako blizu, a tako daleko.
Nisam brateu prošlo me to. Ali fakat dobro dođe kao teorija i kad' primjeniš u praksi vidiš na čemu si :p
Tako blizu, a tako daleko.
Opcina Ilidza:gojzerica je napisao/la:niko da pomogne :pgojzerica je napisao/la:imal kakvo yebaliste u gradu ajmo sarajlije? sa autom naravno
Stojcevac, pored Željeznice, Igman, neki ulaz od poljoprivrednog dobra, hrasnička polja, oteška polja...
Općina Novi Grad:
Kod stadiona od FK Bojnika ili stočne pijace, preko puta Drvosječe ili Hidrogradnjin parking, rajlovačka polja, parking kod televizije (tu sam najvise puta) tacnije gdje nekad bude cirkus romantika + Miljacka, Mojmilo...
Ostale općine slabo poznajem u tome
E ovo je iskusan momciluk. 
A Semče ubice. 
Ma kakvi parkinzi, mi svi dobijemo svoju kucetinu kad napunimo 16 i tu guzimo.Head je napisao/la:MoRel se 'vako kod vas u Norveskoj guziti po parkinzima?
Ali ne ozbiljno, ovdje to u glavnom rade p3deri. Imaju ta neka mjesta gdje se sastaju i ljudi uzivaju.
Dobijes kucu, a nemas sta guzit. Tugee 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- mordfustang
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ma kakvi parkinzi, mi svi dobijemo svoju kucetinu kad napunimo 16 i tu guzimo.Head je napisao/la:MoRel se 'vako kod vas u Norveskoj guziti po parkinzima?
Ali ne ozbiljno, ovdje to u glavnom rade p3deri. Imaju ta neka mjesta gdje se sastaju i ljudi uzivaju.Ko je zainteresovan moze dobit detaljnije informacije o lokacijama na pm.
Kako ti znaš?
da nisi bio tu?
- legenda reala
- Kontakt:
guziš li ti išta u toj Norveškoj 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot] i 2 gosta.