FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nepotrebno su napravili tenziju i nervozu. Moglo se ovo puno lakse odraditi.
-
- Kontakt:
Ratatatatataa
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pique i Bus u kontri

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vidal je igrac bez imalo mozga.Bravo Pique
sto reci... seljacine..deda je napisao/la:Nevjerovatno koliko negativnosti napisano veceras. Za ekipu koja da je samo imala vise koncentr.u zavrsnici bi vodila sa 4 5 komada razlike, za ekipu koja nije dala Lyonu da napravi ni jednu priliku, za ekipu koja primi gol iz ociglednog prekrsaja.za ekipu koja daje najljepsi gol u ovom kolu LP....Sta je Lyon veceras napravio, nista, ali ne Barsa nije nista uradila, bezmudo, u modo hodanja, ponavlja se Roma itd...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako fino od najveceg koji je ikad igrao ovu igru zvanu fudbal sto je pustio ronaldovcima da se makar tih 24h raduju i uvjeravaju u nesto sto nije istina
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Dva gola i dva asista? 
Fino je i sto Osman zabi.

Fino je i sto Osman zabi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Očekivao je Messi povratnu, gledaj kako se pripremao za ljevice, sreća pa ga zabi Dembaš 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Uđe Demba zabi gol sta ima novo
Da ne bi onog nepotrebno primljenog gola, nervoze koja se stvorila i qurcobolje nekih 20 minuta utakmice, ovo bi bila savrsena predstava.
Bas tako. Mislim, ne znam sta mi dodje u glavu pa tako stanu, evo vidis ubace u drugu brzinu i uvale 2-3 komada. Ne smije se to desavat u LP, mozes ispast nakon 5 losih minuta, a ne 20. Bas neozbiljno.Evander je napisao/la:Da ne bi onog nepotrebno primljenog gola, nervoze koja se stvorila i qurcobolje nekih 20 minuta utakmice, ovo bi bila savrsena predstava.
Inace danas prekucali Lenglet, Arthur, Suarez i Messi.
27.10.2020
- branimir85
- Kontakt:
nelogicna odluka je da se povucemo u drugom dijelu i prepustimo loptu losijoj momcadi, uz naravno par promaseni zicera dovela je do toga da strepimo iako je sve na kraju dobro ispalo.Mrav mora shvatiti da na Nou Campu nema povlacenja ni protiv izvanzemaljaca
Nelosa tekma la pulge,hokejaskim rijecnikom 4poena.

Nelosa tekma la pulge,hokejaskim rijecnikom 4poena.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Messi neocekivano u par navrata donosi pogresnu odluku,u globalu bravurozan kao i uvijek.
Dobra partija ,Arthur je zvjer ali nema pluca za 90 minuta.Vidal mora igrati od 60minute jer unosi nevjerovatnu energiju i zustrinu.
Sjajna partija i Suareza , moram ga pohvaliti kada je dobar.Par poteza za odjavnih spica.
Dobra partija ,Arthur je zvjer ali nema pluca za 90 minuta.Vidal mora igrati od 60minute jer unosi nevjerovatnu energiju i zustrinu.
Sjajna partija i Suareza , moram ga pohvaliti kada je dobar.Par poteza za odjavnih spica.
Povuci se i prestati trcati i boriti se, dvije su razlicite stvari.
Artur je najbitniji igrač ove ekipe, od običnih smrtnika
City, Liverpool, United, Tottenham, Ajax, Porto, Juventus.
Izbjeći City, Liverpool i Juventus. Ajax nagazna mina.
Izbjeći City, Liverpool i Juventus. Ajax nagazna mina.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pustili im loptu. Realno ja to na Campu nisam gledao dok nije ovaj nosati slon dosao. Cuvati rezultat na Campu, to nismo radili nikad, cak ni u LP, ni kad smo bili ispraseni u gostima. Meni je to nenormalno.Evander je napisao/la:Povuci se i prestati trcati i boriti se, dvije su razlicite stvari.
27.10.2020
Odbrana mi je djelovala dobro. Dvije poluprilike i gol iz čistog faula. I drago mi je da su onakav zabili da ne mogu kmečat poslije zbog penala.
Messi sve osim završnice odlično. Ali brate mora ono zabijati a ne lobove pi.cke materine zabij.
Ali svidjelo mi se kako je ljut bio poslije. Kad je takav, rjesio sve za 10 minuta, solo gol, dvije dobre asistencije.
Coutinho puno bolji nego zadnjih par mjeseci. Ajde malo forme sad uhvati momcino, jel ti treba sta vise od ovoga
Suarez
ako ce ovako igrat svaku, ne mora ga ni zabiti do kraja, ovo je bogovska partija. Podsjetio na 14/15. Ovako je odigrao citavu KO fazu tada.
Rakitic, Bus, Arthur
Ni blizu tromi kao nekada u ligi. Tranzicija lopte dobra. Izbacili trojku naprijed mnogo puta.
Minus povlačenje Valverdeu, ostalo dobro.
Messi sve osim završnice odlično. Ali brate mora ono zabijati a ne lobove pi.cke materine zabij.
Ali svidjelo mi se kako je ljut bio poslije. Kad je takav, rjesio sve za 10 minuta, solo gol, dvije dobre asistencije.
Coutinho puno bolji nego zadnjih par mjeseci. Ajde malo forme sad uhvati momcino, jel ti treba sta vise od ovoga
Suarez

Rakitic, Bus, Arthur

Ni blizu tromi kao nekada u ligi. Tranzicija lopte dobra. Izbacili trojku naprijed mnogo puta.
Minus povlačenje Valverdeu, ostalo dobro.
Lyon je mogao zabit još 2 gola. Ne znam kako je obrana bila dobra, pogotovo po Robertovoj strani. Da je Depay zabio onu finu šansu ko zna. Ziheraš ziheraški.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.