Hvala za ovo momak, kompliment ipo

Poenta je u tome da su se počeli izrađivati satovi da glavna namijena bude komplicirana.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imal neka kojoj nisi priš'o??? xpKawhi je napisao/la:E da vam se izjadam na Slogu. Prvo pridjem nekoj trebi, strasno izgleda. Ono dao bih joj minimum 17. Udjem u pricu s njom, jos slazem da sam stariji godinu-dvije i pitam je gdje ce poslije, kaze ona mora kuci u 11. Poslije sam saznao da je 00 godiste pa odem od nje.
Nakon toga pridjem ocigledno starijoj trebi da bi me ona odbila sa rijecima"mogu ti bit starija sestra"
Inqce je bilo rega, pogotovo poslije 11.
I šta je mogla kada si htio sve da joj dašKawhi je napisao/la:E da vam se izjadam na Slogu. Prvo pridjem nekoj trebi, strasno izgleda. Ono dao bih joj minimum 17. Udjem u pricu s njom, jos slazem da sam stariji godinu-dvije i pitam je gdje ce poslije, kaze ona mora kuci u 11. Poslije sam saznao da je 00 godiste pa odem od nje.
Nakon toga pridjem ocigledno starijoj trebi da bi me ona odbila sa rijecima"mogu ti bit starija sestra"
Inqce je bilo rega, pogotovo poslije 11.
You are drunk and you are typing bullshit, this message cant be sent.Otelo je napisao/la:Mislim da bi fb trebao uvesti opciju: Do you want sent this message ?
Imam visoke standarde što se tiče prilaženja.Kad sam vidio da nemam sreće ni večeras,uradio sam ono što mi najbolje ide.Napio serambo16 je napisao/la: Imal neka kojoj nisi priš'o??? xp
Mogla je uzeti sveDex je napisao/la: I šta je mogla kada si htio sve da joj daš
Imaš aplikaciju alcodroid za smartphonove.Nije tačna,malo pretjera,al pripaziš se malo kad vidiš da ti piše 3.5 promilaOtelo je napisao/la:Mene bi i trijeznog spasilo![]()
![]()
Kad bi se mobitelima mogla mjeriti kolicina alkohola bilo bi super. Puhnes i on izmjeri i ako je previse ne pali se dok se ne otrijeznis
jel to maturska ekskurzija ?Otelo je napisao/la:Ja se cuvam za Tursku ali polako ulazim u formu, znaci 29. bi trebao biti na vrhuncu
Ti si 96'?Otelo je napisao/la:Jest![]()
Istambul-Kusadasi-Izmir jel ta ruta ?Otelo je napisao/la:Jest![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.