FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 nov 2012, 15:05

Tkanton je napisao/la:Nemojte mislit da ja vas sad provociram i vjerujem da vas 70% u podsvijesti zna da je tako, halo ljudi pa ovo je balkan, zar ste zaboravili vrijeme prije Osima kad ste u gradaccu redovno gubili, sta mislite kako dinamo u hrvatskoj hara i tako uspijeva pa zbrojite malo dva i dva, zeljo ce za mene uvijek biti broj 1 u BH, ali mislim da vam u buducnosti slijede malo tamnija vremena. Samo bas me zanima ko ce sad doc na vlast u nfs pa preuzet ligu svoje noge, i poderite one pizde cuvajte se saida, i onog padavicara hadzic ja mislim da su u tu utakmicu samo zbog njega uvedene sudije iza gola
Iskreno je covjek sve rekao, ne vidim razlog zasto ga odmah napadate.... ;)

Ja se slazem sa vecinom sto si napisao, ali samo ne mogu za ovu buducnost. Vidjet ces, mozda se cak veoma pozitivno iznenadis necemu u blizoj budocnosti. Treba samo da se par stvari poklopi, koje bas nisu do nas...

Sto se mladeg Osima tice, vjeruj mi dok god ima ulozene svoje pare, nije valjda budala da ode... ;)

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 01 nov 2012, 15:05

hoce li neko bit u mogucnosti da snimi sutrasnju emisiju na TVSA gostuju predstavnici navijaca :?: :?: :?:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 01 nov 2012, 15:07

Mislim da jedini ti i takvi kao ti "znaju u podsvijesti" tu neku pricu. Mi mozemo Osimu da se zahvalimo za ovo poslije rata, isto koliko i ti, a to je za sve sto je napravio za drzavu. Ono sto je uradio za Zelju, je uglavnom prije rata.. Ovdje mozemo da se zahvalimo njegovom sinu sto vodi ovo na pravi nacin. Ne brini nema za nas zime, dok god je Amar tu. Zalim samo takve mozgove i navijace, vama je stalno "zima".
Sport je lijek za tijelo i duh.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 nov 2012, 15:09

Amar TM'87 je napisao/la:hoce li neko bit u mogucnosti da snimi sutrasnju emisiju na TVSA gostuju predstavnici navijaca :?: :?: :?:
u kolko je, to se ne mora snimat ja mislim da oni imaju video arhivu i na njihovoj stranici se to moze pogledat

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 01 nov 2012, 15:11

Osim nas je davno zaduzio. Davno prije nego je dosao na najmizerniju poziciju u njegovoj karijeri tj. predsjednik Komiteta za Normalizaciju. Jedini preduslov za takvu funkciju je da budes normalan u nenormalnoj zemlji.

Ko zna Osima a 90% vas ne zna, zna da je on davno, davno, veoma davno zaduzio Zeljeznicar i Manijake. Otidjite u francusku i recite mister centimetar pa ce te vidjeti kad ljudi krenu skakati prepricavati anegodte sa utakmica gdje je Svabo na 2 metra znao predriblati 3-4 fudbalera.

Sjetite se samo uspjeha sa Zeljom. Sjetite se Uefa Kupa. Koliki je taj covjek gigant da je on vodjenjem Zelje u Uefa kupu donio radost i Manijacima i pitarima. To je velicina. Sjetite se preuzimanje Struma u drugoj ligi pa ga doveo u grupnu fazu Lige Prvaka. Pa taj covjek je vodio jednu od najjacih evropskih nogometnih selekcija. Pa je istoj dao otkaz jer se njegov grad bombarduje. Zaduzio nas je Osim. I da tacno je i to da nas je zaduzio za ove zadnje 4 titule u 3 godine, jer ipak je Amar Osim otpao od njega.

A da ne pricam o Japanu. Pa njemu tamo samo sto nisu spomenik digli.

Poslije ostavke u reprezentaciji Jugoslavije ovo je drugi njegov potez koji najvise cijenim. Bosna i Hercegovina i bh fudbal ne zasluzuju covjeka poput Ivice Osima.

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 01 nov 2012, 15:12

lisander je napisao/la:
Amar TM'87 je napisao/la:hoce li neko bit u mogucnosti da snimi sutrasnju emisiju na TVSA gostuju predstavnici navijaca :?: :?: :?:
u kolko je, to se ne mora snimat ja mislim da oni imaju video arhivu i na njihovoj stranici se to moze pogledat
sutra ujutro onaj jutarnji program

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 nov 2012, 15:15

28.04.2001. Sarajevo - Zeljeznicar 0:3

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

EDIT: Ako Bog da pa da se ovo ponovi... :D :D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 nov 2012, 15:17

DzoleZeljo je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Nemojte mislit da ja vas sad provociram i vjerujem da vas 70% u podsvijesti zna da je tako, halo ljudi pa ovo je balkan, zar ste zaboravili vrijeme prije Osima kad ste u gradaccu redovno gubili, sta mislite kako dinamo u hrvatskoj hara i tako uspijeva pa zbrojite malo dva i dva, zeljo ce za mene uvijek biti broj 1 u BH, ali mislim da vam u buducnosti slijede malo tamnija vremena. Samo bas me zanima ko ce sad doc na vlast u nfs pa preuzet ligu svoje noge, i poderite one pizde cuvajte se saida, i onog padavicara hadzic ja mislim da su u tu utakmicu samo zbog njega uvedene sudije iza gola

Ja se slazem sa vecinom sto si napisao, ali samo ne mogu za ovu buducnost. Vidjet ces, mozda se cak veoma pozitivno iznenadis necemu u blizoj budocnosti. Treba samo da se par stvari poklopi, koje bas nisu do nas...

Sto se mladeg Osima tice, vjeruj mi dok god ima ulozene svoje pare, nije valjda budala da ode... ;)
Sta je iskreno rekao?? Da se liga stimala u nasu korist?? Za rezultate Zelje je odgovoran Amar Osim zajedno sa ekipom.. Ko aludira na nesto drugo taj je zlonamjeran.. Ivica je odgovoran sto nam reprezentacija i klubovi uopste imaju pravo nastupa u medjunarodnim tekmama..
BUDI ŽELJO !!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 01 nov 2012, 15:19

@dzolzeljo jbg to je neko moje objektivno misljene i mislim kad se uzme u obzir stanje naste drzave da je veoma realno, a sad ko i koliko ima para u Zelji nije moja stvar a iskreno me i ne zanima. Samo imate i preglomaznu administraciju za nase prostore i potrebe jest da su to sve ljudi koji su na neki nacin zaduzili Zelju al jbg ispadoste ko drzavna s.isa

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 nov 2012, 15:23

champions1921 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:

Sta je iskreno rekao?? Da se liga stimala u nasu korist?? Za rezultate Zelje je odgovoran Amar Osim zajedno sa ekipom.. Ko aludira na nesto drugo taj je zlonamjeran.. Ivica je odgovoran sto nam reprezentacija i klubovi uopste imaju pravo nastupa u medjunarodnim tekmama..
Pogresno si protumacio moj odgovor na njegov post.. ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 01 nov 2012, 15:25

gori more tope se planine... :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 nov 2012, 15:26

DzoleZeljo je napisao/la: Iskreno je covjek sve rekao, ne vidim razlog zasto ga odmah napadate.... ;)
Ja se slazem sa vecinom sto si napisao, ali samo ne mogu za ovu buducnost.
DzoleZeljo je napisao/la: Pogresno si protumacio moj odgovor na njegov post.. ;)
Ne vidim sta se ovdje ima tumaciti, al hajde...
BUDI ŽELJO !!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 01 nov 2012, 15:29

@champins1921, nemoj sad da banaliziras i preokreces stvari ja nigdje nisam napiso da je liga namjestena, pogledaj malo oko sebe uz pare ti je potrebna podrska sa strane i to je cinjenica ne samo u fudbalu vec opcenito u zivotu, mislis da olimpic i siroki nemaju para imaju mozda i vise nego ti al nemaju dovoljno podrske, evo malo dalje da odemo, milan u italij, dok je berlusconi bio na vlasti harali su evropom i italijom a sad berni u cuzi a milana buse drugorazredni klubovi, sa ovim ne govorim da je osim kriminalac zivio on nama 100 g

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 01 nov 2012, 15:34

Porediti postenje Berlusconija i Osima je kao porediti postenje Preldzica i Nene Markovica.
Sport je lijek za tijelo i duh.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 nov 2012, 15:35

storm_raider je napisao/la:Porediti postenje Berlusconija i Osima je kao porediti postenje Preldzica i Nene Markovica.
Pusti ga, lupa gluposti.. Ni sam ne zna sta hoce da kaze..
BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 nov 2012, 15:40

ČItam par stranica i pitam se jel' ovaj Tkanton glup ili se pravi glup ? :shock: Nemoj nas Boga ti zamarati sa tvojim mišljenjem koje nikome nije interesanto ;) Opusti se prošli ste VeHleža u kupu, budi sretan.
DRUG NEBI TI PUNCA

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 01 nov 2012, 15:46

Ja samo hocu da kazem da iza svakog kluba u bosni i u svijetu da bi postigao neki uspjeh pored trenera,direktora klub mora imat i nekog treceg sa strane da to sve pogura, pogledaj malo velike klubove za svaki od njih se veze neko ime iz javnog zivota, a vase ime napusta aktivno bavljenje fudbala

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 01 nov 2012, 15:51

slikahajde zajkoooo 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 nov 2012, 15:52

Tkanton je napisao/la:Ja samo hocu da kazem da iza svakog kluba u bosni i u svijetu da bi postigao neki uspjeh pored trenera,direktora klub mora imat i nekog treceg sa strane da to sve pogura, pogledaj malo velike klubove za svaki od njih se veze neko ime iz javnog zivota, a vase ime napusta aktivno bavljenje fudbala
Pa kako smo osvojili kad on nije bio, doci ce neko na njegovo mjesto, ne sikiraj se, pronaci cete vi njega/nju koja je glavna za stimanje Zelji za sitne pare... :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 01 nov 2012, 15:54

Tkanton je napisao/la:Ja samo hocu da kazem da iza svakog kluba u bosni i u svijetu da bi postigao neki uspjeh pored trenera,direktora klub mora imat i nekog treceg sa strane da to sve pogura, pogledaj malo velike klubove za svaki od njih se veze neko ime iz javnog zivota, a vase ime napusta aktivno bavljenje fudbala
Hajd ne pametuj. Svaka čast Osimu što ode, da ne mogu više svakakve budale ispirati usta sa njim.

Ko to gura Bayern ili Barcelonu izuzev ljudi koju su tu u klubu? Ne pravi se lud.

Ivica Osim jeste direktno uticao na naše rezultate i to pozitivno, ali ne na način na koje bi svaki mahalac volio spustiti na svoj nivo. Uticao je da je popravio suđenje, pa sada možeš fudbalskim vještinama pobjediti u gostima, što prije nije bio slučaj. To je naravno najviše pogodovalo Željezničaru jer smo se uvijek trudili da igramo fudbal, a očito da raznim modričama i orašjima to ne odgovara.

Ako ta vrsta uticaja na rezultat smeta našem narodu, onda bi trebali već kolko je sutra ukinuti fudbal u BiH i prestati igrati. Sve stadione pretvoriti u pašnjake.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.