FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danasnji protivnik "ACS Poli Timisoara" nam dolazi iz Rumunije.
Klub koji je trenutno na prvom mjestu u 2. ligi "Seria 2".
Ove sezone su samo primili 5 gola, u 15 utakmica.
Njihov najbolji strijelac je brazilac Pedro Henrique sa (6) golova.
Prema TM, ovaj tim vrijedi 5,2 mil.
Klub koji je trenutno na prvom mjestu u 2. ligi "Seria 2".
Ove sezone su samo primili 5 gola, u 15 utakmica.
Njihov najbolji strijelac je brazilac Pedro Henrique sa (6) golova.
Prema TM, ovaj tim vrijedi 5,2 mil.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Evo procijeni: " onclick="window.open(this.href);return false;Kenozoik je napisao/la:Zna li iko da li Andjusic vise koristi lijevu ili desnu nogu?
Stojcev ce ti prije igrati na krilu, nego Andjusicsimon je napisao/la:Stručni štab Bordo kluba, odlučio je da sljedeći sastav započne utakmicu:
- Plakalo, Kallasi, Protić, Kovačević, Berberović, Rustemović, Radovac, Stojčev, Anđušić, Benko i Okić.
----------------------Plakalo---------------------
--Kallasi---Kovacevic---Berberovic---Protic--
-----------Rustemovic---Radovac--------------
----------------------Stojcev---------------------
-----Anđušić--------------------------------Okic-
-----------------------Benko----------------------
Mislim da igramo u ovoj formaciji
Nije mi jasno sto Berberovic na stoperu.Znam da Kodro eksprimentiše,ali je dosad 100 x pokazao da je tu katastrofa. 

Re: Odg: FK Sarajevo
Samo da napomenem da je i Partizan jako krenuo..uNbx je napisao/la:Krenuli opasno ovi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
prvih 15 minuta:
-Duel dva kapitena u šesnaestercu Sarajeva, Scutaru je tražio jedanaesterac nakon duela sa Berberovićem
-Stojčev je ostao ležati nakon duela sa Scutaruom
-Poaparadu faulirao Radovca na centru terena.
-Sudija nakon starta Kallasija dosudio prekršaj za Temišvar iskosa sa lijeve strane
-Nakon duela sa Kovačevićem Barbut ostao ležati na zemlji.
-Kallasi na centru terena faulirao Barbuta.
Ovo ko da nije prijateljska...
-Duel dva kapitena u šesnaestercu Sarajeva, Scutaru je tražio jedanaesterac nakon duela sa Berberovićem
-Stojčev je ostao ležati nakon duela sa Scutaruom
-Poaparadu faulirao Radovca na centru terena.
-Sudija nakon starta Kallasija dosudio prekršaj za Temišvar iskosa sa lijeve strane
-Nakon duela sa Kovačevićem Barbut ostao ležati na zemlji.
-Kallasi na centru terena faulirao Barbuta.
Ovo ko da nije prijateljska...

Previse prekrsaja! Samo da ne bude povrede, nedaj boze! 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Evo žuti karton za Rustemovića već u 23. minuti prijateljske tekme. Garant obje strane igraju oštro. Ali ovo bi moglo značiti i to da je Rustemović taj razbijač koji je potreban.
A koga bi ti stavio na stopera tako ti Boga?amypitar je napisao/la:Nije mi jasno sto Berberovic na stoperu.Znam da Kodro eksprimentiše,ali je dosad 100 x pokazao da je tu katastrofa.
Radovca, Protica, Rustemovica...
I kojih 100 x je pokazao da je katastrofa na stoperu kad je to igrao protiv Obarske, i protiv Slobode zadnjih 20 minuta?
Po meni ovo znaci ,velika konkurencija u timu.Svaki igrac daje sve od sebe,da se pokaze u sto boljem svjetlu.Mozda u toj zelji,malo igraci i igraju zesce,nego sto treba. 

Biće da je i to u pitanju. Evo žuti i Temišvaru, zaratilo se pravo. 

Što se mene tiče nek izgubimo, samo da se neko ne povrijedi, baš se oštro igra ko da je za bodove.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ovo je nase ba 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vazo je da udaras kad ijesi I nisi udaren tako se igra pl...sta ovo Meho izvest drugu postavu...
"Pedro Henrique igra izuzetno grubo na ovom susretu. Laktom je udario Protića koji je ostao ležati na zemlji."
"Nakon udarca Henriquea u zaštitu saigrača stao je Džemal Berberović, nakon čega je došlo do manjeg koškanja na centru terena."
Džemo na kraju dobio žuti.
De ba šta je ovo. Neko će se fkt povrijedit..
"Nakon udarca Henriquea u zaštitu saigrača stao je Džemal Berberović, nakon čega je došlo do manjeg koškanja na centru terena."
Džemo na kraju dobio žuti.
De ba šta je ovo. Neko će se fkt povrijedit..
Nek neko majmunu nogu slomi dok on nije nekom nahsem nogu slomio.
Pa srecom na toj poziciji nesto puno nije ni igrao.Evo sad sa Bosnom V kriv je za gol.Pa Haugesund, i da ne nabrajam dalje.Nije kao stoper,ali po meni on nije kapacitet za Sarajevo.kinosvra je napisao/la:A koga bi ti stavio na stopera tako ti Boga?amypitar je napisao/la:Nije mi jasno sto Berberovic na stoperu.Znam da Kodro eksprimentiše,ali je dosad 100 x pokazao da je tu katastrofa.
Radovca, Protica, Rustemovica...
I kojih 100 x je pokazao da je katastrofa na stoperu kad je to igrao protiv Obarske, i protiv Slobode zadnjih 20 minuta?
Meni ja licno drag nase dijete,ali Sarajevo ispred svakog.

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Tri žuta za pola sata
A i Džemica izgleda hoće kapitensku

A i Džemica izgleda hoće kapitensku

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Daj boze da se niko ne povrijedi al ovo je fudbal (nije balet I povrede su sastavni dio tog) moraju se navic da ce Svi igrat protiv nas u BiH vako laktom u glavu spicom u koljeno...I moraju naucit da vracaju isto mjerom