Ma bice bona sigurno, ako nista uzet cu ti ja pa ti dati kad dodjes u Sarajevolikusa je napisao/la:Nista valja mi se nadat da ce bit na Kosevu pred tekmu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma bice bona sigurno, ako nista uzet cu ti ja pa ti dati kad dodjes u Sarajevolikusa je napisao/la:Nista valja mi se nadat da ce bit na Kosevu pred tekmu
zeljocity je napisao/la:Dobro kazes Kemale KostrebicuMinjonKocka je napisao/la:Vrijedi samo zbog ovoga navijati za Želju! Da smo sve utakmice od ove do danas izgubili, vrijedi!fczeljo je napisao/la:znači perverzija samo takva
http://fkzeljeznicar.ba/intervju-hadis-zubanovic/
poslije ovoga staje sva moguća diskusija. vrijeme staje. samo uživaj
bolji intervju odavno ne pogledah, savrsenstvo. Koliko slikovito opisuje samo jedan napad, ko ga nikad nije gledao moze stvoriti sliku u glavi...da ne pricam o tome kako lijepo opisa "sirenje istine o Bosni" i sve sto se desavalo oko toga, zbog cega nam je taj gol vazniji od svih ostalih titula. Hadise, kapa do poda, bio i ostao kulturan, pametan i NAS.
Ultras1921 je napisao/la:Dobro kazes Kemale Kostrebicuzeljocity je napisao/la:Vrijedi samo zbog ovoga navijati za Želju! Da smo sve utakmice od ove do danas izgubili, vrijedi!MinjonKocka je napisao/la: bolji intervju odavno ne pogledah, savrsenstvo. Koliko slikovito opisuje samo jedan napad, ko ga nikad nije gledao moze stvoriti sliku u glavi...da ne pricam o tome kako lijepo opisa "sirenje istine o Bosni" i sve sto se desavalo oko toga, zbog cega nam je taj gol vazniji od svih ostalih titula. Hadise, kapa do poda, bio i ostao kulturan, pametan i NAS.
Amara Osima i onako konkretno neka nam prica o planovima za buducnost. Znaci interesuje me njegova vizija u narednih 5god.braco je napisao/la:Uh dobro je počela radit stranica Želje,volio bih da se nastave ovi razgovori sa legendama kluba.Volio bih da se napravi neki sa Babom,Mešom ili nekom drugom legendom,jer fakat je zanimljivo slušat ove anegdote iz onih ljepših vremena.Koga bi volili za sljedeći razgovor?
neofirno joj se nabacaMinjonKocka je napisao/la:Ma bice bona sigurno, ako nista uzet cu ti ja pa ti dati kad dodjes u Sarajevolikusa je napisao/la:Nista valja mi se nadat da ce bit na Kosevu pred tekmu
Uzmes i meni i ja te castim kafomMinjonKocka je napisao/la:Ma bice bona sigurno, ako nista uzet cu ti ja pa ti dati kad dodjes u Sarajevolikusa je napisao/la:Nista valja mi se nadat da ce bit na Kosevu pred tekmu
ma znaju i puteri da ne mogu da nas pobjede na 11 protiv 11. ovako oni imaju i 12.igraca i opet ce na kraju pop.usiti foru...MinjonKocka je napisao/la:On i Aleckovic topla braca sa Irfanom R.
Ali mi cemo sutiti na ovakav izbor sudija, mogu misliti kakvo bi medijsko silovanje bilo da su imenovali Vukasovica za glavnog sudiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.