Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
JEL RADI FB ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nece fb
Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can.
Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahaha kakav sam ja peh trebao sa trebom jednom da se dogovorim za izlazak veceras, a sad ne radi fb niti ja imam kredita

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
De mi broj na pm, poslaću ti ja kredita, u mene je na pretplatu. Ako je treba u pitanjuSarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha kakav sam ja peh trebao sa trebom jednom da se dogovorim za izlazak veceras, a sad ne radi fb niti ja imam kredita![]()

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nisi jedini, barim jednu malu i prestade fb a tu sam bio da je prelomimSarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha kakav sam ja peh trebao sa trebom jednom da se dogovorim za izlazak veceras, a sad ne radi fb niti ja imam kredita![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Istekao mi je buraz, jedino ako si voljan markicu poslatiClutch je napisao/la:De mi broj na pm, poslaću ti ja kredita, u mene je na pretplatu. Ako je treba u pitanjuSarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha kakav sam ja peh trebao sa trebom jednom da se dogovorim za izlazak veceras, a sad ne radi fb niti ja imam kredita![]()

Pa to sam i kont'o, al' koja je svrha da ti i deset markica posaljem kad ti je istekao.Sarajlijc@ je napisao/la:Istekao mi je buraz, jedino ako si voljan markicu poslatiClutch je napisao/la:De mi broj na pm, poslaću ti ja kredita, u mene je na pretplatu. Ako je treba u pitanjuSarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha kakav sam ja peh trebao sa trebom jednom da se dogovorim za izlazak veceras, a sad ne radi fb niti ja imam kredita![]()

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad posaljes 1 km produzi se 7 dana. Mada evo proradilo je cudo, dogovorio sam hvala tebi puno 

Nisam to znao mislio sam da samo dopuni.. Ok, nista.Sarajlijc@ je napisao/la:Kad posaljes 1 km produzi se 7 dana. Mada evo proradilo je cudo, dogovorio sam hvala tebi puno

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
StvarnoooooSarajlijc@ je napisao/la:Kad posaljes 1 km produzi se 7 dana. Mada evo proradilo je cudo, dogovorio sam hvala tebi puno

Pustiću sunce da topi ljubav!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Najstvarnije 

Mali Sarajlica iskusan dečko. 

nisam znao, jel to od skoraSarajlijc@ je napisao/la:Najstvarnije
Pustiću sunce da topi ljubav!
- Evolution87
- Kontakt:
jest to, al tanko. Ne mogu ovi novi organizatori parirati ovim starijim. Prije svega tu mislim na Eventrio ili HighFiveNarin je napisao/la:http://pokit.org/get/?986895f38fdabcb5d ... 6c55d5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Evolution87 je napisao/la:ko organizuje?Kawhi je napisao/la:Idem u slogu čisto da vidim serul il će fkt biti bolje nego inače.Ako do pola 10 skontam da nije bolje idemo dalje
Ako na ovo mislis

I uvijek fajront do nekih 10 pola 11. Sjecam se nedavno u domu mladih krcato bilo, poslije 11 nije bilo 40 ljudi i to uglavnom muskaraca

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
jesam ja puko il nema teme ljepotice 

bese leto i na njoj malo robeeeeeee
whysamirr je napisao/la:nisi nema

- rob do bagro
- Kontakt:
nisu trebe valjale.sonik24 je napisao/la:whysamirr je napisao/la:nisi nema

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.