FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ex1t
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ex1t » 11 feb 2015, 01:55

Ako je istina da ce Rastodera prikljuciti na ljeto, onda je i jasnije sto se sa Puzijem nije pricalo o produzenju. Mislim da ce se ovdje Protic pratiti, a trenutno na pripremama puno bolje izgleda od Puzija..
Stoper se sigurno nece dovoditi jer pored Tatka imas opcije Mihojevica, Kovacevica (mislim da nema mjesta u veznom), Barica, Berberovica... Usput Mihojevic ima oko 25 utakmica u PL jos kao dijete sto govori i da nije bas neiskusan ko sto mnogi pricaju. Posljednju godinu proveo u nasoj akademiji... Recimo evo pitanje za novinare, neka ga pitaju kako je proveo odmor prije priprema? Mogu i Gojka pitati :mrgreen:
Nama je radi stabilnosti samo potreban golman, koji je kralj svog peterca.
Uprava radi planski i sve je ovo do sada isplanirano prije nekoliko mjeseci. Nije slucajno da utakmicom Marka protiv Partizana, Dupovac ide... Ako se mogao nositi sa njima, jer mislite da ce imati problema u PL? A iskustvo za Evrope moze samo steci igranjem... ;)
Numquam Desistemus!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 11 feb 2015, 02:06

sa Markom cemo imat problema u Premjer ligi, cuvace vrle napadace koji zabijaju po 30 golova u sezoni. Pa Makro je Skuletica u mali djep strpo, i treba li tome jos nesto dodati?? Sa njim nikakvih ptoblema necemo imati, a i koja je poenta academije ako njeni najbolji clanovi nece konkurisati za prvi tim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 11 feb 2015, 02:10

farukzidane je napisao/la: ugovori na ljeto isticu ne samo njemu..vec jos troici ili cetvorici igraca...bandovicu..puzigaci..baricu i nezz kojem jos igracu..da li ce se njima produziti ugovor..to ce se znati do ljeta..s nekim se mozda produzi u martu..aprilu..mislim..tad se moze isto dogovoriti nastavak saradnje....ono sto ja znam...zavisice od nastupa u ovoj polusezoni..logicno...puzigaca je koliko znam..a ispravi me ako grijesim..najbolji igrac sarajeva u ovoj polusezoni..izabrali mi navijaci...a ugovor mu jos nije produzen..mislim da shvatas sta zelim reci. Konkurencija u ekipi je strasno velika..tako netreba se iznenaditi da neki igraci na ljeto za koje mi mislimo da su sigurni u ekipi..napuste istu.
Zaista zanimljivo :think:
Siguran sam u to da svi igraci zele produziti ugovor, sada je sve do uprave na koga zeli racunati dalje.

@Desole, Istog sam misljenja bio posle utakmice, objasnio si :salut:

Uvijek ce imati moju podrsku jer pravi je fajter na terenu, vidi se da momak srcem i radosti igra, to je za mene najvaznije. Zbog toga i jeste moj omiljeni igrac u timu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 11 feb 2015, 02:15

MCMXLVI je napisao/la:
farukzidane je napisao/la: ugovori na ljeto isticu ne samo njemu..vec jos troici ili cetvorici igraca...bandovicu..puzigaci..baricu i nezz kojem jos igracu..da li ce se njima produziti ugovor..to ce se znati do ljeta..s nekim se mozda produzi u martu..aprilu..mislim..tad se moze isto dogovoriti nastavak saradnje....ono sto ja znam...zavisice od nastupa u ovoj polusezoni..logicno...puzigaca je koliko znam..a ispravi me ako grijesim..najbolji igrac sarajeva u ovoj polusezoni..izabrali mi navijaci...a ugovor mu jos nije produzen..mislim da shvatas sta zelim reci. Konkurencija u ekipi je strasno velika..tako netreba se iznenaditi da neki igraci na ljeto za koje mi mislimo da su sigurni u ekipi..napuste istu.
Zaista zanimljivo :think:
Siguran sam u to da svi igraci zele produziti ugovor, sada je sve do uprave na koga zeli racunati dalje.

@Desole, Istog sam misljenja bio posle utakmice, objasnio si :salut:

Uvijek ce imati moju podrsku jer pravi je fajter na terenu, vidi se da momak srcem i radosti igra, to je za mene najvaznije. Zbog toga i jeste moj omiljeni igrac u timu.
Zbog tih istih navedenih razloga..i ja ga i volim toliko...jos kad cujem kone... kako ga mrze..onda ga ja volim ko brata rodjenog...zavolio je klub...nas navijace i pored svih tih problema licne prirode...daje sve od sebe..spreman je potuci se na terenu ako treba..e takve ja volim..jer ginu za klub..i uvijek ce imati i moju podrsku od srca

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2015, 03:26

macahz je napisao/la:sa Markom cemo imat problema u Premjer ligi, cuvace vrle napadace koji zabijaju po 30 golova u sezoni. Pa Makro je Skuletica u mali djep strpo, i treba li tome jos nesto dodati?? Sa njim nikakvih ptoblema necemo imati, a i koja je poenta academije ako njeni najbolji clanovi nece konkurisati za prvi tim.

Upravo! :thumbup: Uz Tatomirovica momak sigurno nece paničiti ni praviti neke pocetnicke greske. Kad je onako protiv partizana odigrao, ja se ne brinem za nasu ligu. Ne samo da je pojačanje za nas prvi tim, nego ce sigurno on djelovati kao motivacija za akademce koji dolaze poslije njega jer ce vidjeti da se trud isplati i da se moze probiti do prvog tima i cak doci do prve postave.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 feb 2015, 05:58

Bicu treba produzit ugovor Samo na kraju polusezone Ako se pokaze u ovoj polusezoni pravim..znaci asistencije golovi trcanje udaranje Ako ne onda cao.ali kosto neko rece kako Kodro kaze bice

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 feb 2015, 08:04

Jedva cekam danasnju tekmu.U koliko je sati.?

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 11 feb 2015, 08:09

amypitar je napisao/la:Jedva cekam danasnju tekmu.U koliko je sati.?
1630 :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 feb 2015, 09:11

GangEvil je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Jedva cekam danasnju tekmu.U koliko je sati.?
1630 :kafa:
Nadam se nastavku serije. :salut:
Valjda Ibrak onom izjavom,da smo među najboljim ekipama Balkana,nece dici naše igrace u visine.Ipak tu je Kodro da održi disciplinu kod naših igraca,da iste motivisea da daju 100 % svojih mogucnosti.A kad igramo tako, onda se mozemo nositi, i sa najjacim. :njanjanja:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 feb 2015, 10:17

Svaki igrac Sarajeva je najbolji svi ostali su qurac. Tako se trebaju postaviti navijaci Sarajeva. Valjda ste vidjeli da Meho Kodro zna svoj posao, za to prima platu i ako njemu neko valja nema potrebe da mi glumimo da smo strucniji od Mehe. Nase se zna

subota, 28.2

slika

[youtube][/youtube]

:salut: :opaopa:
1946

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 11 feb 2015, 11:38

Fudbalski klub Sarajevo u nastavak premijerligaške sezone će ući bez svog dosadašnjeg kapitena Amera Dupovca.

Naime, čelnici Sarajeva su postigli dogovor o transferu sa čelnicima Sheriffa, a uslove sa moldavskim klubom dogovorio je i sam Dupovac, tako da je nakon uspješno obavljenih liječničkih pregleda stavio potpis na ugovor sa svojim novim klubom.

Podsjetimo, Dupovac je u aktuelnoj sezoni za Sarajevo odigrao 13 utakmica i pritom je postigao dva pogotka.

završena priča definitivno :salut:
U INAT SVIMA 1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 11 feb 2015, 11:47

Bez velikih priča i najava transref realizovan. Tako to rade ozbiljni klubovi.
Sretno Amere!!!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 feb 2015, 11:55

Al sto nam menadzeri dole salijeću igrače, posebno malog mihojevića :mrgreen:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 11 feb 2015, 11:57

Kad je utakmica danas ?
1946

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 11 feb 2015, 12:04

Kapitenu sretno u nastavku karijere, i da nam se opet vratis. Znal neko kolko cemo evra dobiti za ovaj transfer ?

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 feb 2015, 12:06

franklampard8 je napisao/la:Kad je utakmica danas ?
16:30
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 11 feb 2015, 12:07

@Benko

I ja sam se zabrinuo da mi ne ostanemo i bez Mihojevica :D
Ti si opet šampion !

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 feb 2015, 12:07

simon je napisao/la:

@Benko

I ja sam se zabrinuo da mi ne ostanemo i bez Mihojevica :D
ma vec im je okacena cifra nakon koje se samo okrenu i odu

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 feb 2015, 12:11

Sarajevo ostalo bez kapitena
Zvanično: Dupovac novi igrač Sheriffa

Ocekujem da se klub oglasi povodom obestecenja,da se cifre po portalima ne lupaju bez-veze. :thumbup:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 feb 2015, 12:12

Zasto Sarajevo ne dovede Zakarica, ima kontrakt do 30.6.2015, dakle jos nekoliko mjeseci......Radi se o odlicnom igracu, mislim da bi odgovarao na poziciji lijevog krila...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 10 gostiju.