Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2014, 16:45

calcio je napisao/la:Vidim na twitteru da neki novinari koji su kritikovali Susica sada kritikuju i ovo pozivanje Spahica. Ocekujem i onaj sa indexa da uskoro popljuje ovaj potez... :facepalm:
Spahic nije u nekim poznim godinama, stoperi su obicno bolji kada predju preko 30-te a ima koliko hocete primjera da su najbolje utakmice pruzali sa 35+. Yepes je ljetos sa svojih 38 predvodio Kolumbiju na SP, zasto ne bi i Spahic mogao sa svojih tek naunjenih 34? Kritikovao sam ga kada je zasluzio, a to je bilo poslije Nigerije i nikad vise. Inace je nas najbolji stoper.
Naravno da kritikuju, jer ne da im covjek blizu. Znaci ovim neozbiljnim. Pogledao sam fino intervju Spahe sa onim likom iz Srebrenice sa Hayata, onako normalna pitanja i odlicni dugi odgovori. Da mrzi novinare, sve bi ih odyebao. Spaha je gospodin i stavlja repku iznad svega, to im ne odgovara.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 16:48

Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:Vidim na twitteru da neki novinari koji su kritikovali Susica sada kritikuju i ovo pozivanje Spahica. Ocekujem i onaj sa indexa da uskoro popljuje ovaj potez... :facepalm:
Spahic nije u nekim poznim godinama, stoperi su obicno bolji kada predju preko 30-te a ima koliko hocete primjera da su najbolje utakmice pruzali sa 35+. Yepes je ljetos sa svojih 38 predvodio Kolumbiju na SP, zasto ne bi i Spahic mogao sa svojih tek naunjenih 34? Kritikovao sam ga kada je zasluzio, a to je bilo poslije Nigerije i nikad vise. Inace je nas najbolji stoper.
Naravno da kritikuju, jer ne da im covjek blizu. Znaci ovim neozbiljnim. Pogledao sam fino intervju Spahe sa onim likom iz Srebrenice sa Hayata, onako normalna pitanja i odlicni dugi odgovori. Da mrzi novinare, sve bi ih odyebao. Spaha je gospodin i stavlja repku iznad svega, to im ne odgovara.
Pa to je bit price,ne da im Spaha blizu ekipe i automatski nema traceva ni ekskluziva.A njih zanima samo to.
Zna Spahic kako se drzi zdrava atmosfera u timu,samo je to vazno.Sta ce misliti i reci neki novinarcic je nebitno u odnosu na ovo prvo.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 22 sep 2014, 17:02

slika
:njanjanja: :njanjanja:
DD

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 22 sep 2014, 17:35

[youtube][/youtube]
:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Treba odati priznanje @Virtualu, iako je primio veliki šamar od strane Sušića i dalje se koprca :thumbup: :rol:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 sep 2014, 17:39

slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2014, 17:41

To je ta slika. :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 22 sep 2014, 18:01

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joooooj ljudi daj da okrenemo rostilj, suho meso, kobasice, kola, pice.........sve DREAMER i MONOLOG placaju....hajmooooooooooooooooooooo MOMCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, ubicemo VELS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svršavamo jer cemo dobiti strašni Vels :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 22 sep 2014, 18:09

Aj jos malo se.rite, nije vam valjao kapiten prije 2 mjeseca, sada se svi radujete ko da je Leo Messi dosao. Kakav smo mi narod Bože sačuvaj. Emire dobro došao nazad, pokaži trebama kako se igra za ovaj dres i ovu zemlju!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 sep 2014, 18:11

Auuu, haosa na temi.

Kazu KCUS pretrpan, aparati pregorise :urnebes: :urnebes:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 22 sep 2014, 18:26

nije da se qrčim, al sam ovu vijest saznao sinoć :mrgreen: :mrgreen:
i to posredstvom jednog stalnog reprezentativca :D

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 22 sep 2014, 18:31

Ne smijem ni pomisliti sta ce se ovdje pisati ukoliko ne daj Boze zijanimo obje tekme, a Spahic bude direktni krivac za golove...auuu

Kokice, kafu :kafa: :beba: i kikiriki preda se i lagano uzivati u komentarima
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 22 sep 2014, 18:34

No coment.Nisam ljubitelj ovog svega,kamo srece da se Kolasinac nije povrijedio da ne moramo zavisti od povratka ovog drkadzije.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 18:38

Dobro dosao nazad kapotenu , za moj ukus malo prerano ;)
Zelim ti neki opasan kiks protiv Velsa, pa da idemo ispocetka, da zigras i budes kapiten na EP ! :thumbup:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 22 sep 2014, 18:41

mandraX je napisao/la:slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih:
:tokralju:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2014, 18:52

Gledaj onog amatera Dautbegovica sto bunca na twitteru. Crknut ce od muke. Morat cemo pokrenut humanitarnu akciju da ga posaljemo u Njemacku ili Ameriku, jer nase bolnice nemaju aparate da ga drze u zivotu. Jadan on. Kakve samare Emir dijeli zadnjih mjesec dana, to nije humano. Kratki rezime:

Hejteri kazu da ce ga Leverkusen prodat - Emir igra svaku utakmicu, i to je u prosloj bio kapiten
Hejteri kazu da su Sunjic i Bicakcic bolji od njega i da ce odbrana bit jaca - Kipar nas razyebe na proste faktore, i ova dvojica umjesana u oba gola
Hejteri kazu da se Emir nikad nece vratit, nema sanse - Safet Susic klekne pred Emirom i zamoli ga da se vrati, jer vidi da bez njega ne mozemo

To su najvaznije stvrai, tu jos imamo demantovane price o tome da je u svadji sa suigracima iz repke, da je neozenjeni pacenik koji udara zene, da ga je Safet otjerao iz repke, da ce ga Papakloc izbacit iz Leverkusena i tako dalje i tako dalje.

NAJVECI KAPITENU, SVE SI IH POBJEDIO! SADA SRUSI VELS!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 sep 2014, 18:54

Brine me samo hoce li biti spreman. Papadopoulos ga je istjerao iz prvog sastava svojim dolaskom, prikovan je na klupu. :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2014, 19:02

Goalgetter je napisao/la:Brine me samo hoce li biti spreman. Papadopoulos ga je istjerao iz prvog sastava svojim dolaskom, prikovan je na klupu. :mrgreen:
Posto je tema bila na zabacenom podforumu kad sam prvi put postavi, da ponovim:
Cartman je napisao/la:Da vidimo reakciju vrlih strucnjaka na dolazak tog malog Grka:
GangstaX je napisao/la:Papadopolous stigao u Bayer Leverkusen. Kakva sjajna vijest!
Kabadahijico od 60 kila, ovo ti je početak kraja!!! :bih:
Chinaglia je napisao/la:mog'o bi kabadahija na klupu :D
rambo16 je napisao/la:Ovi iz Bayer-a su konačno shvatili da Kapiten ne može da se nosi s tako ozbiljnim zadatkom u Bundesligi
Saurman je napisao/la:Papadopoulos će bez problema izbaciti iz prvih 11 ovog našeg kiksera i kabadahiju.
Ali bilo je i onih koji su znali:
Cartman je napisao/la:Spahic nikad nije sjedio na klupi, niti ce sjedit. Vratite se u rupe.
mandraX je napisao/la:Spaha može da bude profesor igre ovoj grčkoj telećoj glavi.
Belmin6 je napisao/la:Grk stigao da uleti u kup utakmicama umjesto Spahe.

Naravno, Bosanski vezir betonirao svoje mjesto u prvih 11. :bih:

:kafa: :bih:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 sep 2014, 19:06

Vječno uz kapitena! :kafa: :bih:

Nego, @Cartman, šta misliš hoće li Džeko prepustit' traku Emiru? Trebao bi majku mu, red bi bio. :bih:
Ne mogu da zamislim Emira na terenu bez trake oko ruke, jednostavno to dvoje mora ići zajedno, mora! :bih:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2014, 19:09

mandraX je napisao/la:Vječno uz kapitena! :kafa: :bih:

Nego, @Cartman, šta misliš hoće li Džeko prepustit' traku Emiru? Trebao bi majku mu, red bi bio. :bih:
Ne mogu da zamislim Emira na terenu bez trake oko ruke, jednostavno to dvoje mora ići zajedno, mora! :bih:
Brate, red bi bio. Zna to i Edin, fin je on momak. Ali ne znam bi li Emir prihvatio, znamo da voli Edina ko brata i mislim da ce traka ostat na ruci Edina, onako radi reda. Zna se ko je kapiten i lider. Siguran sam da ce svaki igrac dignut svoju igru za 20% minimum povratkom Spahe. Katalizator. :bih:

Ali nedostajat ce ona ruku na srcu za vrijeme himne, i pogled pun ponosa, prkosa i zara. :cool:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 22 sep 2014, 19:29

Sta reci...koju poruku poslati.... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

@Virtu...nemoj slucajno da bi ovo samaranje prepisivao Spahi kao ono sa policijom... :nene: Ovo se ne racuna... :mrgreen: ...ali,ako vec moras,moras prilozi i svoju sliku,da bi to ozbiljno uzeli na razmatranje... :mrgreen:

Treba traziti od EU,da nam posalje nove aparate...Kineskih iglica,mislim da ima dovoljno...a nisu ni skupe.. :urnebes:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, bhfanatic14, FerdinandF, Mocvara1991, Proximic, Rimes87, rishovski, Zglavkar, zikerrz21 i 42 gosta.