Meni jedino smeta pretjerivanje kao što je to slučaj sa stavljanjem Bešića i Kolašinca ispred Miralema, ili pljuvanje/uzdizanje jednog igrača da bi se drugi uzdigao/popljuvao. A to je česta pojava na ovom forumu i nimalo nije lijepo za pročitati.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sta je ovo Bog te?Virtu4l je napisao/la:Ispred njega su,
Asmir Begović - jedan od najboljih golmana na svijetu, bez greške u reprezentaciji, na momente djeluje kao da ne može primiti gol, izvukao nas bezbroj puta, plus pravi komandant odbrane i ogroman autoritet
Muhamed Bešić - dečko koji je pokupio slavu i za najkraći mogući period postao ljubimac navijača, to što ne igra u Evertonu uopšte nije bitno, jer ovdje govorimo striktno o reprezentaciji BiH i nastupima za istu, iako je neko iznad pokušao ubaciti Everton u ovu priču, to neće moći, jer je i jučer bio naš najbolji igrač, kao i protiv Argentine, Obale Slonovače, Nigerije ili Meksika. Ogroman radijus kretanja, izuzetna fudbalska inteligencija kojom nadoknađuje neke fizičke nedostatke, najveće pojačanje ove reprezentacije nakon što je Asmir Begović obukao dres iste.
Sead Kolašinac - neprelazan, isto kao Bešić, za kratak vremenski period je uradio ono što Pjanić ne može već godinama, tj. nametnuo se i postao igrač u kojeg se uvijek možemo pouzdati. Uostalom vidjeli smo koliko je bitan nakon Papetovog egzibicionog izleta protiv Nigerije.
Pjanića kritikujem od početka, još iz perioda kad nije bio najbolji na PES-u, tako da si tu promašio, a po pitanju npr. Spahića, na kraju se jasno vidjelo ko je kontrirao a ko je bio u pravu. Što se tiče Sušića, tvoja Tuzla je jučer pokazala ko je većina a ko manjina. Živio ti meniClaus je napisao/la:Mene zanima kako do sada niste shvatili da @Virtu4l jednostavno uživa kontrirati većini.Da Pjanić nije ovako popularan među forumašima i općenito navijačima BiH, tj. da ga svi konstantno kritikujemo, on bi jedini stao da ga brani.
Tako je bilo i sa Spahićem, kao i sa Sušićem.
toliko smo osjetili,da smo kvalifikacije za SP zavrsili na prvom mjestu bez ijednog od njihNjihovo neigranje smo dobro osjetili
U temelju pogresno razmisljas.Virtu4l je napisao/la:I toliko da se sad reprezentacija ne može zamisliti bez njih, posebno bez 'zelenog' Bešića.
Ma znam da ga kritikuješ otkako je došao u reprezentaciju, tačnije otkako je zaigrao ozbiljniju rolu, a iskren da budem - nije mi jasno zašto si ga toliko uzeo na zub. Vjerovatno je razlog tome bio što ti ne odgovara Pjanić kao potencijalni Misketov nasljednik ili nešto slično, obzirom da si najviše negodovao kada bi Mire stavljao na njegovo mjesto. Onda su počela poređenja s brojem nastupa, golova, asistencija, iako je jasno da će polušpic u 90% slučajeva imati bolju statistiku od centralnog veznjaka. Ali hajde, nije ni bitno. Sumnjam da mogu utjecati na tvoje stavove, zato je najbolje da ovdje stavimo tačku.Virtu4l je napisao/la:Pjanića kritikujem od početka, još iz perioda kad nije bio najbolji na PES-u, tako da si tu promašio, a po pitanju npr. Spahića, na kraju se jasno vidjelo ko je kontrirao a ko je bio u pravu. Što se tiče Sušića, tvoja Tuzla je jučer pokazala ko je većina a ko manjina. Živio ti meni
To ga najvise i bode, zato se istresa ovde, ma da je ovaj put grohnuo zestoko.Head je napisao/la:Miralem sa svoje 24 godine je vec napravio vise u karijeri nego Misimovic sa 32.
1. Kritikujem ga jer je uvijek bio u podređenoj ulozi, jer nema muda da pokaže da je on lider (problem koji ima i u klubovima), jer ga taj isti Emir Spahić ućutkava kao curicu, jer mu uzimaju loptu iz ruke i ne daju mu da izvodi slobodnjak, a taj isti Spahić ga ponovo ponižava na terenu. Ivica Osim mu je postavio to isto pitanje i opet nije znao da odgovori, dakle i Osim ga kritikuje zbog istih stvari kao ja,Claus je napisao/la:Ma znam da ga kritikuješ otkako je došao u reprezentaciju, tačnije otkako je zaigrao ozbiljniju rolu, a iskren da budem - nije mi jasno zašto si ga toliko uzeo na zub. Vjerovatno je razlog tome bio što ti ne odgovara Pjanić kao potencijalni Misketov nasljednik ili nešto slično, obzirom da si najviše negodovao kada bi Mire stavljao na njegovo mjesto. Onda su počela poređenja s brojem nastupa, golova, asistencija, iako je jasno da će polušpic u 90% slučajeva imati bolju statistiku od centralnog veznjaka. Ali hajde, nije ni bitno. Sumnjam da mogu utjecati na tvoje stavove, zato je najbolje da ovdje stavimo tačku.
O tračevima koji kruže o Emiru nemam komentara, jer uvažavam samo dokazni materijal.
Btw, Tuzla je skandirala Sušiću iz istog razloga kao što je nekim reprezentativcima, a to je da im poželi dobrodošlicu u ovaj grad i na neki način im se zahvali na dolasku, obzirom da je A-selekcija prvi put gostovala na Tušnju. To ne mora nužno govoriti o podržavanja njegovih nakaradnih odluka, koje su nas više puta koštale, jer sve ankete mahom govore da se mišljenja javnosti i Safeta uveliko razilaze.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Proximic, Zglavkar i 20 gostiju.