Olimpik Sarajevo

pitic
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pitic » 22 nov 2014, 15:37

Mancini je napisao/la:@pitic Problem je što si ti dosadan.Kažu neki ne treba "tjerati" igrače.Treba ih nagraditi sa premijom.A stručni štab je nekoliko prošlih utakmica unazadio igru ekipe.Kako reče jedan poznati rukometni trener lošem igraču je puno dati 1 KM.Uglavnom sramotno današnje izdanje ekipe.Fuj!
U vezi stručnog štaba se slažem, a da je dvojac Varešanović i Prljaća valjao zadržali bi se oni duže na klupama drugih klubova počevši od Sarajeva, Veleža, Travnika itd. itd. Uglavnom ako se želi evropa remont je neminovan. Sada, do kakvih 3 mjesečnih remonta će doći to će se vidjeti i sve zavisi od Big boss-a.
SRETAN BROJ - 1725

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 nov 2014, 15:45

Kakav više crni remont svakih pola godine.Ja sam veća budala što se raspravljam.Ne valja Kolar,ne valja Jusufbegović,ne valja Musemić,ne valja Janjoš,ne valja sada ni Varešanović.Postoji li neko da valja?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 nov 2014, 16:08

pitic je napisao/la:U životu su stvari jednostavne ili te ima ili te nema.
:lol: :lol: :lol: :lol: Podsjeca me na ovo:
slika

A sto se tice trenera; pa Kodro da je "valjao", nebi ga napustili Real Sociedad. :P
Dobar je Mirza, trebamo ga zadrzati, prvu postavu ne treba naglo mijenjati, prodati mozda dvojicu igraca ako ima dobrih ponuda, kostur treba zadrzati, a ekipa je sposobna podnijeti promijenu od dvoje igraca. Troje izgleda da je previse vec bilo ako je ovo danas vjerodostojan pokazatelj.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 nov 2014, 16:21

Pitanje je jeli "legla" plata za oktobar?Ako nije onda je jasno zašto su osvojili bod u zadnje dvije utakmice.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 nov 2014, 18:10

@Makroguz

Slika :lol: :lol: :lol:

Hajde neka se više ova polusezona završi pa da i mi navijači kolektivno svi odmorimo glave. I nama će pauza dobro doći, a imati ćemo vremena da palamudimo o svemu i svaćemu. :geek:
SRETAN BROJ - 1725

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 nov 2014, 18:41

Pošto vidim da se brineš za ovaj kao i za još mnogo klubova dobro će ti doći pauza ali koja neće baš dobro doći za neke u klubu.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 23 nov 2014, 01:17

Ovakve utakmice su dokaz da ekipa jos nije sazrela za Evropu. Ovo se jednostavno mora dobiti, pogotovo ako imas 2 gola prednosti.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 23 nov 2014, 23:02

Mancini je napisao/la:Fuj! :( Jeli legla plata za oktobar? :shock: I onda me kritikuje neku noć starina kako sam pun frustracija.Očigledno ne smije čovjek kritikovati pojedine ublehaše od igrača i stručni štab.Divim se predsjedniku kako ima dobre živce da trpi neznalice u ekipi sve ove godine.Koliko god sam imao povjerenje u stručni štab,u zadnjih mjesec dana su me totalno razočarali.Ako čita neko od njih,fuj ublehaši jedni! :(
Meni samo nije jasno do kad ti mislis biti toliko dvolican ili cak trolican kad moram da kazem?Ti bi sve tjerao,tebi niko ne valja,svako kolo kad kiksaju ti bi nekog tjerao,cim bijede ti hvale sipas,pa de malo realnosti nije na odmet!Nikada nisam pljucnuo ni na jednog igraca,trenera,nikada u zivotu,postoje ljudi koji odlucuju ko kad treba da ide iz kluba,a navijac je bar po mom shvatanju neko ko treba voljeni klub da podrzi kad gubi i kada dobija,ali ovo sve vise gubi smisao rijeci sport!Zalosnoooo

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 nov 2014, 00:16

To bi sve bilo tako da ja ne pratim fudbal možda i duže od tebe.Pusto to dvoličan ili troličan i druge šuplje priče.Uvijek ću kritikovati kada loše igraju a hvaliti iste kada dobro igraju.A ima ko će "tjerati" pojedince tako da ja neću sigurno.A igrača ima svakakvih.Postoje snimci utakmica pa se može vidjeti ko je kako odigrao proteklu polusezonu.Nego jeli "legla" plata igračima za oktobar?Dobro je rekao trener kako su neki mislima već na odmoru.Starina opleti i dalje po meni.Samo mi nemoj po inteligenciji. ;)
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 24 nov 2014, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 nov 2014, 02:04

Razumljivo je da si ogorcen na rezultat, i ja sam. Trebali su pobjediti utakmicu bez obzira na ko je igrao za Radnika.
Dobro rece @starina, pravi navijac podrzi klub i kada pobjedjuje i kada gubi, nego mislim da mozda vlada jedan nesporazum.
Medju stvarima sto cini jednog navijaca je i tolika briga da se nasikira ili mu ide na zivce kada klub izgubi, tako da Mancini i jeste navijac, ali istovremeno nema hajra u zestokom postupku Mancini moj dragi. Odnosi se na to da ne trebamo mi postati sami svoji dusmani, t.j. ako ti se iskrivi cigla ili dvije ili vise u kuci, ne rusis citavu kucu da bi ponovo poceo. Probas popraviti, i kada uspijes onda se nadas najboljem i da se nece ponovo desiti, ako ne moze, onda zamijenis cigle za nove i opet se nadas najboljem, i nakon toga se ne kacis na tome vise.

Eno npr. Pandza je kod nas proradio, mislim da je vec sazreo za korak dalje u karijeri i jacu ligu, ali u Zvijezdi dok je bio kritikovali su ga da nije nesta poseban igrac. Sreca pa ljudi u nasem klubu su prepoznali talenat i ulozili povjerenje u njemu, i evo isplatilo se. :)
Zasto nebi i mi imali povjerenje u igrace i strucni stab? Brkovic, Nukic, Merajic, Gligorov, Comor, Tomovic su svi kod nas proradili sada dok su mnogi mislili na pocetku da nismo vise ni prosjecna ekipa i da cemo biti oko sredine tabele.
Svaka ekipa, i najbolji u ligi i u drugim ligama, imaju svoje kikseve, to je za ocekivati. Jer ako bismo mislili da cemo sve redom stalno pobjediti, onda ce nas to kostati zivaca mnogo, to mogu svakome garantovati, i to vazi i za svaku drugu ekipu, zato sam ja i optimistican protiv rivala kada nam govore da cemo izgubiti zbog tradicije ili sta ja znam. :P

Uglavnom, nemoj izgubiti taj zar, ali bi mene licno radovalo da okrenemo se konstruktivnom tonu. :thumbup:
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 24 nov 2014, 06:21, ukupno mijenjano 1 put.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 nov 2014, 06:13

[youtube][/youtube]

Vidi stvarno igrali na oranici, pa kukuruz se vidi nekih 50 metara iza terena :lol: :lol: :lol: ljudi sjede u svojim traktorima iza gola i gledaju utakmicu :urnebes:
A zar nije to onaj isti teren kad nas je Mladost pobjedila sa 0:1 na kraju u onom blatu? :problem:
Igraci Radnika kaznili dvije greske, Keno i Smajke se zafrkali, ali sta ces, takav je fudbal.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 nov 2014, 13:16

Izgleda da će im se po plati zafrkavati.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 nov 2014, 13:24

da ti dodjem sa osmijehom kroz kukurze i livadeee :mrgreen:
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 nov 2014, 13:43

Mokroguz je napisao/la: Vidi stvarno igrali na oranici, pa kukuruz se vidi nekih 50 metara iza terena :lol: :lol: :lol: ljudi sjede u svojim traktorima iza gola i gledaju utakmicu :urnebes:
A zar nije to onaj isti teren kad nas je Mladost pobjedila sa 0:1 na kraju u onom blatu? :problem:
Igraci Radnika kaznili dvije greske, Keno i Smajke se zafrkali, ali sta ces, takav je fudbal.
Sinoc sam gledao pregled i ono je presmijesno, lik ore njihvu iza golmanovih ledja. :urnebes: :urnebes:
Da ne povjerujes i da se najezis.
Ali eto, isto kao sto je i Slavija mogla igrati u Foci bez mogucnosti prisustovanja gostujucih navijaca, tako i onaj cirkus od subote.
Sto se rezultata tice, isti su uslovi bili i Radniku i Olimpicu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 nov 2014, 14:20

Kaže ovaj gore isti uslovi i za i jedne i za druge.A možda su ovi iz Radnika htjeli da igraju na toj oranici?!Možda!?Prošle godine Mladost i Olimpic su igrali u Bijeljini.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 nov 2014, 15:08

Mancini je napisao/la:Kaže ovaj gore isti uslovi i za i jedne i za druge.A možda su ovi iz Radnika htjeli da igraju na toj oranici?!Možda!?Prošle godine Mladost i Olimpic su igrali u Bijeljini.
Sta ti nije jasno?
I ljudi su igrali na tom terenu i zasluzeno osvojiili bod. Da su sami donijeli odluku i rekli da ce se igrati tu - NISU.
Odluku je donio neko iz saveza. Tako da su uslovi bili isti.
Tvoja nagadjanja necu komentarisati jer si jako nervozan zadnjih dana, nekulturan, radikalan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 nov 2014, 15:26

Neću vala ni ja s tobom.Inače si mi na listi gnjavatora ali sada pišem preko mobitela pa sam pročitao šta pišeš.Ja radikalan,nekulturan što kritikujem.Smiješan si.A ljudi iz Radnika su odlučili da igraju tamo i niko drugi.A to što im je neko dozvolio to je već druga stvar.Zasluženo osvojili bod a igrao im igrač koji je imao crveni karton.Pa onda je i u Olimpicu mogao neko igrati sa tri žuta kartona a ne ostati u Sarajevu.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 24 nov 2014, 17:36

Mokroguz je napisao/la:Razumljivo je da si ogorcen na rezultat, i ja sam. Trebali su pobjediti utakmicu bez obzira na ko je igrao za Radnika.
Dobro rece @starina, pravi navijac podrzi klub i kada pobjedjuje i kada gubi, nego mislim da mozda vlada jedan nesporazum.
Medju stvarima sto cini jednog navijaca je i tolika briga da se nasikira ili mu ide na zivce kada klub izgubi, tako da Mancini i jeste navijac, ali istovremeno nema hajra u zestokom postupku Mancini moj dragi. Odnosi se na to da ne trebamo mi postati sami svoji dusmani, t.j. ako ti se iskrivi cigla ili dvije ili vise u kuci, ne rusis citavu kucu da bi ponovo poceo. Probas popraviti, i kada uspijes onda se nadas najboljem i da se nece ponovo desiti, ako ne moze, onda zamijenis cigle za nove i opet se nadas najboljem, i nakon toga se ne kacis na tome vise.

Eno npr. Pandza je kod nas proradio, mislim da je vec sazreo za korak dalje u karijeri i jacu ligu, ali u Zvijezdi dok je bio kritikovali su ga da nije nesta poseban igrac. Sreca pa ljudi u nasem klubu su prepoznali talenat i ulozili povjerenje u njemu, i evo isplatilo se. :)
Zasto nebi i mi imali povjerenje u igrace i strucni stab? Brkovic, Nukic, Merajic, Gligorov, Comor, Tomovic su svi kod nas proradili sada dok su mnogi mislili na pocetku da nismo vise ni prosjecna ekipa i da cemo biti oko sredine tabele!
Svaka ekipa, i najbolji u ligi i u drugim ligama, imaju svoje kikseve, to je za ocekivati. Jer ako bismo mislili da cemo sve redom stalno pobjediti, onda ce nas to kostati zivaca mnogo, to mogu svakome garantovati, i to vazi i za svaku drugu ekipu, zato sam ja i optimistican protiv rivala kada nam govore da cemo izgubiti zbog tradicije ili sta ja znam. :P

Uglavnom, nemoj izgubiti taj zar, ali bi mene licno radovalo da okrenemo se konstruktivnom tonu. :thumbup:
Svaka ti je zlatna druze,realnost se izgubila u poslijednje vrijeme,pogotovo u sportu!Samo ostani takav! A tebe Mancini ako bas zanima kad ce plata,vidim navro ko sivonja,moja ce biti oko 15-og,za ostale ne znam niti me zanima,jer je jako nekulturno ulazit u polemiku oko toga!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 nov 2014, 17:56

Znači ako se 3 boda ne mogu uzeti za zelenim terenom onda se pokušavaju uzeti za aferu KUKURUZ :shock: Na šta spade Olimpic :oops:

Poslije sramnog rezultata u Velikoj Obarskoj ne u Bijeljini, Big boss je trebao Varešanoviću i Prljaći zabraniti da se vrate u Sarajevo zajedno s igračima u autobusu nego ih je trebao staviti u onaj traktor i reći im sa njim vrate kući jer više nisu zaslužili.

Olimpic bi trebao preko svoga lobija (koji je dosta slab, kada kažem slab navodim primjer da se nisu mogli suprostaviti da ne igraju u polju kokuruza u Obarskoj) u savezu izganjati 3 boda jer je Radnik pa već skoro prežaljena priča i u savezu i u medijima.

Dosta me je iznenadila priča Prljaće koji je spominjao neki kup Federacija da ga Olimpic ne igra, kao da je Olimpic sa takvim stanjem oštećen (i kao da su ga željni igrati :lol:) za razliku od Radnika pošto Radnik igra kup RS i kao tu imaju šansu da im se po nekim članovima izbriše crveni karton. Prljaća ispade da bi ti volio da igraš kup Federacije :lol: daj ne se.ri zaboli tebe ona stvar za kupom Federacije niti bi ga ti ikada spominjao da nisu u opticaju 3 boda iz Velike Obarske.

Vidim Varešanoviću prekipilo poslije kiksa u polju kokuruza pa se zacrvenio od muke, sramote i stida još mu dodatno nervozu nanijelo kada je vidio gdje je došao :lol: . Fakat je smiješno bilo vidjeti šminkerske mantilčiće među livadama, kukuruzima i traktorima.
SRETAN BROJ - 1725

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 24 nov 2014, 18:23

Što bi zabranio nešto Varešanoviću, inače kreatoru jedne od najuspješnijih polusezona u historiji Olimpica?

I zašto se ne bi borili za bodove!?

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.