Vatreni,ne može Željo uticati na to,ako neki mladi igrač hoce da ode.. ni jedan klub na svijetu ne može na to uticati,tek kad igrač napuni 18 godina onda mu možeš dati ugovor,a vecina današnje omladine koja se bavi sportom samo trci za parama,plus ako imaš pohlepne roditelje onda ceš propasti..najbolji primjer ti je onaj lijevi bek Olimpica sad,Amar se dogovorio sa njegovim roditeljima oko ugovora i uleti mu menadžer i kaže hocu 100 k za 1-2 godine i da mali igra u prvoj postavi,i Amar ga odbio,isto tako onaj golman mladi ode u Slaviju itd,imaš bruku takvih primjera,al imaš i primjer Zole,koji je po meni najbolji defanzivni vezni u ligi i igrač koji ce se za milione prodati,i ovih pozitivnih primjera je puno.. plus pola repke naše je bilo u Željinoj omladinskoj školi i to znači da se dobro radi u omladinskim školama.. međutim ovdje je tema Zvijezda i ja sam se samo zacudio zašto nema igrač iz omladinskog pogona Zvijezde u prvom timu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.