FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dat Jali Bratu da nam sredi marketing, ionako je nas navijac, eno reklama za njegov album osvanula u Njujorku 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma jaArnelv52 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:34Kasum, Lemeš, Kapetanović i ne znam ko je još tu bio su Sabrinini šefovi a ne obrnuto. Ona njima polaže račune. Ti ljudi su kad god su htjeli, u pola noći/u pola dana, mogli istu tu Sabrinu da smijene. Nisu. Nisu nikad ni pomislili.samoSA je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:24Pa najbolje da Mirvic i Tan postave nekoga ko je sposoban ali ne podoban nego neko ko ce da zna raditi i da postavi cilj gdje vidi FKS npr za 5 godinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:20
Kad nema nikoga uz sebe kao podrsku, odmah je i ona puno vise ograničena, npr Kasum je podržavao nju, a od danas ga vise nema. Sto znaci ako se zeli, vrlo lako se može nogirati
Ko ce sad uci ako je Zukic odustao ?
Ovo sto gledamo po meni vratili smo se negdje u 2015 god a sve zbog nesposobnog kadra
Po svjedočenju Sabrine, što je potvrdio i Kasum, a Kapetanović koji je tu bio prisutan nije opovrgao, je Sabrina podnijela njima (ona podnosi njima) ostavku. Ostavka je ako sam dobro zapamtio jednoglasno odbijena - što znači Sabrininu ostavku je odbio Kasum, odbio Lemeš i odbio Kapetanović, što opet znači da je za njen ostanak nakon prošle sezone odnosno sve do prije konferencije bio Kasum, bio Lemeš i bio Kapetanović.
Kakvi branjenici lika i djela direktorice Buljubasic kao da smo mi svi retardirani pa ne znamo kako to sve funkcionise u praksi
Je li Mirvic u Sarajevu ili ce biti online?
Nadam se da ce danas biti jasnije neke stvari ili nastavljamo putem Sjeverne Koreje.
Nadam se da ce danas biti jasnije neke stvari ili nastavljamo putem Sjeverne Koreje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Mi smorazličiti kad povedemo i kad igramo 0:0 ili primimo gol. Tako da će puno značiti i od toga ko prvi povede. Nešto imam osjećaj da bi nas mogli naši pozitivno iznenaditi. Valjala bi nam pobjeda radi mira u kući. Šteta što barem x ne bi protiv Leotara da se nastavi niz bez poraza, ali eto...
Nego, povesti svi po 2 djece i 2 jarana Pitara spavača
Termin je najbolja moguća varijanta radnog dana.
Neka bude kao i zadnji derbi 3:1
Bodul, Bagarić i Kapić.
Nego, povesti svi po 2 djece i 2 jarana Pitara spavača

Termin je najbolja moguća varijanta radnog dana.
Neka bude kao i zadnji derbi 3:1
Bodul, Bagarić i Kapić.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Pa tužno je jer prodaješ maglu. Ništa od onog što si ti rekao u suštini nije pogrešno, ali pretvaraš se da Sarajevo funkcioniše na tim principima, a vrlo dobro znaš da ne funkcioniše. Zato samo mislim da glumiš naivnost.Arnelv52 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:20Još je tužnije što vidim da ne pije.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:14
Kakve ti šupljake već danima pišeš![]()
Ponašaš se kao pravi bot, a još što je najtužnije prodaješ nekakvo knjiško "znanje", koje ovdje apsolutno vodu ne pije.
Za početak, pojasni nam kako nijedna uprava nema u svom mandatu mogućnost da smijeni direktoricu, a onda nam pojasni i kako se biraju članovi Upravnog odbora. Da li ih zapravo bira Sabrina iz grupe ljudi sa kojima smatra da bi mogla sarađivati? Jer ako se tako radi, a radi, kako onda možeš napisati da je neko može smijeniti?
I smiješno je tek tako potcjenjivati ulicu, neću se vraćati unazad kroz tvoje postove da vidim šta si tvrdio u martu/aprilu, jer to ne volim raditi, ali kad je ulica uveliko pričala o problemima u Sarajevu i neisplaćenim platama, uprava je mantrala o najvećem klubu u državi. Kad je ulica tvrdila da će se izgubiti titula poslije poraza od Borca, uprava je smijenila sportskog direktora koji direktnog utjecaja na rezultate na terenu u tom momentu nema. Kamo sreće da ulica nije bila u pravu.
Ja se apsolutno slažem da ulici nije mjesto u klubu, ali nije ni ovim ljudima koji su bili tu. Što se mene tiče, neka idu i Hajro i Lemeš jer su bili dio iste upravljačke strukture, ja nemam problem s tim.
A što se tiče priče o akademiji iz onog tvog ranijeg posta, mi akademiju imamo skoro osam godina, od februara 2014. godine. Sabrina je u klubu od 2016. godine. Šta treba da se uradi da se uspostavi akademija? Mi slušamo priču o tome da treba još samo ovo ili samo ono da se uspostavi akademija, a godine prolaze.
Niko u klubu ne radi na tom pitanju, apsolutno niko. I to je pokazatelj koliko je rukovodstvo na čelu sa Sabrinom neozbiljno. Da ne govorim da su aminovali retardirani ugovor sa Jahićevom firmom o onim Seatima, pa je na kraju zbog istog otjeran Jahić. Dakle, imali su i vremena i para da naprave takav štetan ugovor, a nisu imali vremena da se bave akademijom. A takvih primjera milion.
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 sep 2021, 13:58Pa tužno je jer prodaješ maglu. Ništa od onog što si ti rekao u suštini nije pogrešno, ali pretvaraš se da Sarajevo funkcioniše na tim principima, a vrlo dobro znaš da ne funkcioniše. Zato samo mislim da glumiš naivnost.Arnelv52 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:20Još je tužnije što vidim da ne pije.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:14
Kakve ti šupljake već danima pišeš![]()
Ponašaš se kao pravi bot, a još što je najtužnije prodaješ nekakvo knjiško "znanje", koje ovdje apsolutno vodu ne pije.
Za početak, pojasni nam kako nijedna uprava nema u svom mandatu mogućnost da smijeni direktoricu, a onda nam pojasni i kako se biraju članovi Upravnog odbora. Da li ih zapravo bira Sabrina iz grupe ljudi sa kojima smatra da bi mogla sarađivati? Jer ako se tako radi, a radi, kako onda možeš napisati da je neko može smijeniti?
I smiješno je tek tako potcjenjivati ulicu, neću se vraćati unazad kroz tvoje postove da vidim šta si tvrdio u martu/aprilu, jer to ne volim raditi, ali kad je ulica uveliko pričala o problemima u Sarajevu i neisplaćenim platama, uprava je mantrala o najvećem klubu u državi. Kad je ulica tvrdila da će se izgubiti titula poslije poraza od Borca, uprava je smijenila sportskog direktora koji direktnog utjecaja na rezultate na terenu u tom momentu nema. Kamo sreće da ulica nije bila u pravu.
Ja se apsolutno slažem da ulici nije mjesto u klubu, ali nije ni ovim ljudima koji su bili tu. Što se mene tiče, neka idu i Hajro i Lemeš jer su bili dio iste upravljačke strukture, ja nemam problem s tim.
A što se tiče priče o akademiji iz onog tvog ranijeg posta, mi akademiju imamo skoro osam godina, od februara 2014. godine. Sabrina je u klubu od 2016. godine. Šta treba da se uradi da se uspostavi akademija? Mi slušamo priču o tome da treba još samo ovo ili samo ono da se uspostavi akademija, a godine prolaze.
Niko u klubu ne radi na tom pitanju, apsolutno niko. I to je pokazatelj koliko je rukovodstvo na čelu sa Sabrinom neozbiljno. Da ne govorim da su aminovali retardirani ugovor sa Jahićevom firmom o onim Seatima, pa je na kraju zbog istog otjeran Jahić. Dakle, imali su i vremena i para da naprave takav štetan ugovor, a nisu imali vremena da se bave akademijom. A takvih primjera milion.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Arnela, posljednji Sabrinicin forumski mohikanac 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa i ja se tome nadam, krenula je u 14h sjednica, vidjet ćemo sta ce nam donijetisamoSA je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:24Pa najbolje da Mirvic i Tan postave nekoga ko je sposoban ali ne podoban nego neko ko ce da zna raditi i da postavi cilj gdje vidi FKS npr za 5 godinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:20Kad nema nikoga uz sebe kao podrsku, odmah je i ona puno vise ograničena, npr Kasum je podržavao nju, a od danas ga vise nema. Sto znaci ako se zeli, vrlo lako se može nogirati
Ko ce sad uci ako je Zukic odustao ?
Ovo sto gledamo po meni vratili smo se negdje u 2015 god a sve zbog nesposobnog kadra
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Famino ulazi u 70min i zabija makazicama u 90+1.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sad skupština, proučiti koju da šta dobro bude na kraju 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Jedan je od nas

"Predstavnik istocne tribine",padalo,puhalo,grijalo ekipa je tu.Kišobran protiv Leotara i lagano.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne bi nam ništa falilo da smo čestitali konama 100.rođendan na zvaničnoj. Treba razvijati dobre odnose sa svima
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Mirvic je tu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Treba im objaviti dio pjesme "Serem vam se na sto godina", a ne čestitati.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Objektivac1946
- Kontakt:
Mirvić tu, znači lično će voditi a ne kao vijetnamci preko Zoom-a
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Trenutno korisnika/ca: Dadox, ErosViverosViv, riki46 i 68 gostiju.