+1solinas je napisao/la:Moraju pobjediti...jednostavno moraju inace neka odma podnesu ostavke od uprave do Jagodica.
Samo tri boda sutra.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tandir ce onaj zabit 

ja mislim da sutra ako bog da dobijemo, da je dogovoreno da nam radnik da bod i onda smo teoretski u ligi 6, sa ovom ekipom to je dobro , dat će mo radniku bodove u ligi 6 kao i zelji jel to je miljenički klub predsjednika i direktora karića, samo moze neke sanse bit ako prva tri a to su zeljo, zrinjski il sarajevo uzmu kup da se umjesamo, al da bogda jel sa ovom ekipom tesko mozemo među prva 4
poenta je da ni mi samo sebe ne cijenimo pa kako da nas drugi cijene? Cijene su otisle u qrac veliki a nasi igraci se prodaju ko prije 10-15g, to je smijesno. 650 hiljada eura uopce nije veliko. Danas se svakakvi levati prodaju za 1-2miliona eura, ko god zna da igra. Kupis dijete koje ima 16g i ocekujes da ce biti talenat i plate ga 2mil eura cisto da vide hoce li uopce biti i prosjecan igrac, tako da ja o tome pricam. Cijene su toliko skocile u svijetu a mi se prodajemo za iste pare.katarakta je napisao/la:Jbt vrijednost. Vrijedi Radovac vise, pa hajde prodaj ga za certifikate makarDeeWa je napisao/la:koji je ono debilizam ako je krpic prodan za 150 hiljada eura. Pa njegova vrijednost je preko 650 hiljada eura. Pa bosanci su jedini koji se redovito prodaju ispod cijene koju su odredili svjetski priznati ljudi i stranice tipa transfermarkt. Igraci obicno budu prodani duplo ili troduplo vise od cijene koju vrijede samo kod nas par puta jeftinije.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Fuj, citav postxeksor je napisao/la:ja mislim da sutra ako bog da dobijemo, da je dogovoreno da nam radnik da bod i onda smo teoretski u ligi 6, sa ovom ekipom to je dobro , dat će mo radniku bodove u ligi 6 kao i zelji jel to je miljenički klub predsjednika i direktora karića, samo moze neke sanse bit ako prva tri a to su zeljo, zrinjski il sarajevo uzmu kup da se umjesamo, al da bogda jel sa ovom ekipom tesko mozemo među prva 4

Nad tobom sunce najljepše sja
Sutra ako se pojavi efe dobijamo stoposto..jer ce naboj bit u pm...
Ako se pak ne pojavi, dobijamo cca 94,2%
Prije utakmice sa Zrinjskim na nekoj večoj tekmi sam bio upravo ovdje
Šteta nije bilo prolaza al šta bi.Bit će ove godine

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako se pojavi ima da odigra kao Roberto Carlos ja mislim da ce dati 110%..Sariel je napisao/la:Sutra ako se pojavi efe dobijamo stoposto..jer ce naboj bit u pm...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
A mit o nasoj djeciProbisvjet je napisao/la:Boli nas kita. bod je nas. Kako kaze Jagodic mi sa tribina cemo donijeti prevagu.Hebo teren bitna je prevaga na tribinama.
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa to al osim nejgovih 110 galvaniziro bi citavu ekipu...tuzlak1987 je napisao/la:Ako se pojavi ima da odigra kao Roberto Carlos ja mislim da ce dati 110%..Sariel je napisao/la:Sutra ako se pojavi efe dobijamo stoposto..jer ce naboj bit u pm...
Mislim malo je ovo oportuno.al et izvinjavam se ako se neko nasao uvrijedjen ili povrijedjen u ovakvim trenucima. I situaciji mislit na utalmice i rezultate..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
RZ88Adnan je napisao/la:Prije utakmice sa Zrinjskim na nekoj večoj tekmi sam bio upravo ovdjeŠteta nije bilo prolaza al šta bi.Bit će ove godine
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Hajd makar sutra Metalca uzmite,mislim izgubili prošlo kolo bodove neočekivano sad morate i zbog vas a i nas..
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
-
- Kontakt:
Sutra extra vrijeme uslovi top tusanj ocekujem 4 hiljade minimalno idemo po pobjedu kakva god ekipa istrcava na teren ajmoo forza sloboda forza rosonerii ajmo manekeniiii ajmo najjaci uo ajmoo sviii 15:00 SVI NA TUSANJ dat aplauz momcima i podrzat ihh. Najvise bi volio da patokari ne pauju majke sutra djeci koja dobiju priliku da igraju treba ih ohrabritt ocekujem Đukica i Beganovica da dobiju debi u premijer ligi ajmooooo
Kad ga Tandir zabije danas u inat hejterima i to glavom.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
+1RollingPaper je napisao/la:+1solinas je napisao/la:Moraju pobjediti...jednostavno moraju inace neka odma podnesu ostavke od uprave do Jagodica.
Samo tri boda sutra.
Ukopa nas carsija !
+ 1000000JustSayin je napisao/la:+1RollingPaper je napisao/la:+1solinas je napisao/la:Moraju pobjediti...jednostavno moraju inace neka odma podnesu ostavke od uprave do Jagodica.
Samo tri boda sutra.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Tvoj veliki problem je sto neznas izać iz necije smrdljive guzice i nevidis realno stanje svih problema u klubu i realnom slikom stanja. I svaki post sto se tice novog UO tebi je fuj jel si plitak i idozvoljavas da ti ispiru mozgić.pinoglavi je napisao/la:Fuj, citav postxeksor je napisao/la:ja mislim da sutra ako bog da dobijemo, da je dogovoreno da nam radnik da bod i onda smo teoretski u ligi 6, sa ovom ekipom to je dobro , dat će mo radniku bodove u ligi 6 kao i zelji jel to je miljenički klub predsjednika i direktora karića, samo moze neke sanse bit ako prva tri a to su zeljo, zrinjski il sarajevo uzmu kup da se umjesamo, al da bogda jel sa ovom ekipom tesko mozemo među prva 4![]()
![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro si napisao. Sve tacno.xeksor je napisao/la:ja mislim da sutra ako bog da dobijemo, da je dogovoreno da nam radnik da bod i onda smo teoretski u ligi 6, sa ovom ekipom to je dobro , dat će mo radniku bodove u ligi 6 kao i zelji jel to je miljenički klub predsjednika i direktora karića, samo moze neke sanse bit ako prva tri a to su zeljo, zrinjski il sarajevo uzmu kup da se umjesamo, al da bogda jel sa ovom ekipom tesko mozemo među prva 4
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Prijavljen post, kuci svojoj pa tako pricaj i vrijedjaj, neces ovdjexeksor je napisao/la:Tvoj veliki problem je sto neznas izać iz necije smrdljive guzice i nevidis realno stanje svih problema u klubu i realnom slikom stanja. I svaki post sto se tice novog UO tebi je fuj jel si plitak i idozvoljavas da ti ispiru mozgić.pinoglavi je napisao/la:Fuj, citav postxeksor je napisao/la:ja mislim da sutra ako bog da dobijemo, da je dogovoreno da nam radnik da bod i onda smo teoretski u ligi 6, sa ovom ekipom to je dobro , dat će mo radniku bodove u ligi 6 kao i zelji jel to je miljenički klub predsjednika i direktora karića, samo moze neke sanse bit ako prva tri a to su zeljo, zrinjski il sarajevo uzmu kup da se umjesamo, al da bogda jel sa ovom ekipom tesko mozemo među prva 4![]()
![]()
![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da te nije uvrijedio, nego je samo konstatovao. Nisi realan uopste. Cak ti je dobro rekao, pa mozda dodjes tobe. Jedino ako si "mrtva carsija" sve ti je oprosteno.pinoglavi je napisao/la:Prijavljen post, kuci svojoj pa tako pricaj i vrijedjaj, neces ovdjexeksor je napisao/la:
Tvoj veliki problem je sto neznas izać iz necije smrdljive guzice i nevidis realno stanje svih problema u klubu i realnom slikom stanja. I svaki post sto se tice novog UO tebi je fuj jel si plitak i idozvoljavas da ti ispiru mozgić.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.