FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bilbija je najinteligentniji igrač u ekipi. Igrač koji može da pruži zanji pas, rijetki koji zna da odigra na prvu i proigra. Druga priča što ga se guralo samog u špicu, pa Velkoskog na krilo.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
odbrana Sarajeva je bila najlosiji dio tima zajedno sa golmanom,cak i u domacoj ligi,a sta tek ocekivati u evropskim utakmicama? i pored toga standardni igrac te odbrane ode,a alternativa dijete sa 18 godina bez ikakvog iskustva....ok,a kad mi onda kontamo do grupne faze EL npr? jedino ako idemo logikom da u svakoj utakmici nas ubojiti napad postigne 3-4 gola,i nema veze sto cemo po utakmici primati bar 2,pise se pobjeda!? prije nesto manje od mjesec dana Ibrakovic je izjavio,i ako Dupovac ostane dovest cemo kvalitetnog stopera...ubjedjen sam,da ce do pocetka lige doci kvalitetan stoper-ukoliko uopste postoji takav na trzistu,i golman,jer nema logike rizikovati titulu sa jako losom odbranom,plus sto bi evropske utakmice docekali itekako nespremni,a kao imamo neke ambicije.. prodati glavnog igraca odbrane,a ne dovesti adekvatnu zamjenu je po meni amaterski potez,bez obzira na novac od transfera i potencijal 18-godisnjeg Mihojevica,koji ce u buducnosti mozda i biti stub nase obrane...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno Bosnas...za europu golman i stoper pa da pokusamo nesto vise
amypitar je napisao/la:Navodno Kodro nema nista protiv i da se Bilbija proda.Naravno ako bi došla ponuda koja bi klub zadovoljila.
Bilbiju ako proda za kes, **** Mino Raiolu sta je onda Ibrakovic... Njega ni Jorge Mendes nebi mogao prodati za par zimskih guma!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dupovac nije bio nikakav Puyol ali osloniti se na dvoje djece (Mihojevic i Kovacevic) i smijesne Barica i Dzemu je suludo, smijesno i cisto sumnjam da uprava ima takve planove.
A nazalost nisi daleko od istine... Bilbija je jedna velika krampa i kako vrijeme prolazi sve sam vise uvjeren u to. O aferi balijske majke ne bih komentarisao jer istinu ne znam, znaju je samo Bilbija i Adilovic. Jedan kaze 'vako, drugi 'nako, pa ti haj znaj sta je istina. Mada ima i ona "gdje ima dima ima i vatre". Elem, i van toga on je ko sto rekoh velika krampa i rodicu se kad nas on uz jarane Barica, Berberovica i Purica napusti.
amidzaTan je napisao/la:Bilbiju ako proda za kes, **** Mino Raiolu sta je onda Ibrakovic... Njega ni Jorge Mendes nebi mogao prodati za par zimskih guma!!!amypitar je napisao/la:Navodno Kodro nema nista protiv i da se Bilbija proda.Naravno ako bi došla ponuda koja bi klub zadovoljila.

1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ba i Baric i Puric..nisam ih se sjetio....kad nas napuste ovakvi tokmaci siguran sam da ce mi se san ostvariti a to je ulazak u grupnu fazu 

-
- Kontakt:
220-250 k za Dupovca, koji nije vise mlad, nije kapitalac, ima ugovor još samo ovu polusezonu, ja sam lično prezadovoljan. Što se tiče odbrane, mislim da se neće dovoditi niko, ima tu dosta riješenja: Mihojević, Kovačević, po potrebi Džemo i Barić. Neki dan napisah da je minimum minimuma za Cimketa 1,5 mil. za Radovca strah me i pomisliti s obzirom i na godine i duljinu ugovora
. Po meni sastav trenutno kako stvari stoje za prva 3-4 kola (vjerovatno umjesto Stojčeva Dulja upada protiv Zvijezde) :
Bandović
Kallasi Tatko Mihojević Protić
Cimirot Rustemović
Stojčev Radovac Okić
Velkoski
Sve dok Alispahić i Benko ne uđu u pravu formu, a Duljević mi enormno bolje djeluje s klupe kad uđe, ne znam, nisam pametan

Bandović
Kallasi Tatko Mihojević Protić
Cimirot Rustemović
Stojčev Radovac Okić
Velkoski
Sve dok Alispahić i Benko ne uđu u pravu formu, a Duljević mi enormno bolje djeluje s klupe kad uđe, ne znam, nisam pametan

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baric - akademac
Puric - akademac
Berberovic - akademac
Bilbija - akademac
Bandovic - iskusan dobar golman za europu npr. Borjan i jedan bolji stoper npr. Vranjes i onda uz srece u play offu za zrijebom napasti grupnu
Puric - akademac
Berberovic - akademac
Bilbija - akademac
Bandovic - iskusan dobar golman za europu npr. Borjan i jedan bolji stoper npr. Vranjes i onda uz srece u play offu za zrijebom napasti grupnu

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dajte ba uozbiljite se, na sredini imamo konkurenciju da nam Real pozavidi a da uprava ostavi rupu na stoperu 

1946
Ja sam misljenja da Mihojevic moze odigrati ovih pola sezone kvalitetno. E sada ako se ne moze uigrati do evropskih uzakmica e jbg.
A szo se tice ostalih koji mogu odigrati tu poziciju vjerujem da Meho nece eksperimentisati(zato ih i proA bas na toj poziciji)
@bosnas_
Hajde malo prehledaj rezultate od kako je Meho dosao pa onda komentarisi odbranu.
A szo se tice ostalih koji mogu odigrati tu poziciju vjerujem da Meho nece eksperimentisati(zato ih i proA bas na toj poziciji)
@bosnas_
Hajde malo prehledaj rezultate od kako je Meho dosao pa onda komentarisi odbranu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
bilbija krampa,,,no comentBitiSrcemVezan je napisao/la:Dupovac nije bio nikakav Puyol ali osloniti se na dvoje djece (Mihojevic i Kovacevic) i smijesne Barica i Dzemu je suludo, smijesno i cisto sumnjam da uprava ima takve planove.
amidzaTan je napisao/la:Bilbiju ako proda za kes, **** Mino Raiolu sta je onda Ibrakovic... Njega ni Jorge Mendes nebi mogao prodati za par zimskih guma!!!amypitar je napisao/la:Navodno Kodro nema nista protiv i da se Bilbija proda.Naravno ako bi došla ponuda koja bi klub zadovoljila.A nazalost nisi daleko od istine... Bilbija je jedna velika krampa i kako vrijeme prolazi sve sam vise uvjeren u to. O aferi balijske majke ne bih komentarisao jer istinu ne znam, znaju je samo Bilbija i Adilovic. Jedan kaze 'vako, drugi 'nako, pa ti haj znaj sta je istina. Mada ima i ona "gdje ima dima ima i vatre". Elem, i van toga on je ko sto rekoh velika krampa i rodicu se kad nas on uz jarane Barica, Berberovica i Purica napusti.
toliko toga nam je dobra donijela uprava da bi ja sad u nesto sumnjao ako oni vjeruju u mihojevica i misle da je dostojan za prvi tim ja im vjerujem i jedva cekam gradacac
Samo Sarajevo
Slazem se za Purica i Barica nisu kvalitet za nas a pogotov mislim na Purica. Ali drug izvini mislim da imas pogresno misljenje o Bilbiji. Dali mozda znas da je on upravo nas najbolji asistent?MortemHz je napisao/la:Baric - akademac
Puric - akademac
Berberovic - akademac
Bilbija - akademac
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Ponekad se zapitam kad citam ovaj forum i cujem neke komentare za neke igrace,,,onda,,,kontam,,,sta ljudi gledaju kad odu na neku tekmu ??????????MCMXLVI je napisao/la:Slazem se za Purica i Barica nisu kvalitet za nas a pogotov mislim na Purica. Ali drug izvini mislim da imas pogresno misljenje o Bilbiji. Dali mozda znas da je on upravo nas najbolji asistent?MortemHz je napisao/la:Baric - akademac
Puric - akademac
Berberovic - akademac
Bilbija - akademac
Ja sam za Mihojevica 100%.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Pa Ibrak je rekao da ćemo dovesti još jednog provjerenog štopera i ako Dupovac ostane, tako da no sikiriki braćo nego uživajmo svi u ovim prelijepim vremenima!
[youtube][/youtube]
Jedva čekam prvu tekmu protiv zvijezde,...a tek borac na AFH...

[youtube][/youtube]
Jedva čekam prvu tekmu protiv zvijezde,...a tek borac na AFH...

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 10 feb 2015, 23:34, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Meni su baric i bilbija sasvim ok igraci
Neki ovako vide Bilbiju: Bilbija je napadac i trebao je dati 20 golova do sada. Posto nije on je ta-ki i treba ga sutnut iz kluba, ako nece da raskine ugovor treba ga na tribine poslati.
Pa pogledajte realno malo, da Meho ne racuna ni na Barica ni na Purica ne bi im dao sanse u pripremnim.
A za Bilbiju nemijte se iznenaditi ako bude starter svaku utakmicu.
Pa pogledajte realno malo, da Meho ne racuna ni na Barica ni na Purica ne bi im dao sanse u pripremnim.
A za Bilbiju nemijte se iznenaditi ako bude starter svaku utakmicu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Bilbija nije niti blizu kako ga predstavljate cuj krampa
Momak igra sasvim solidno, bori se na terenu i iako ne pogadza upisao je i veliki broj asistencija, svaku utakmicu dosta pretrci. Mi smo od njega puno ocekivali on istina nije sasvim opravdao ocekivanja momak imao dosta problema sa realizacijom ali svi su ga uzeli na zub a momak ne igra losu uopste.
Imao je kikseva koji su nas kostali ali imao je i situacija gdje nas je odusevio sjetite se utakice protiv Atromitosa.
Sada u ovoj ekipi sa ovom konkurencijom mislim da ce se tesko izboriti za prvih 11 ali naravno tu je Sir Kodro koji ce odluciti i siguran sam da ce ici u korist kluba a na Bilbiji je da se pokaze.

Momak igra sasvim solidno, bori se na terenu i iako ne pogadza upisao je i veliki broj asistencija, svaku utakmicu dosta pretrci. Mi smo od njega puno ocekivali on istina nije sasvim opravdao ocekivanja momak imao dosta problema sa realizacijom ali svi su ga uzeli na zub a momak ne igra losu uopste.
Imao je kikseva koji su nas kostali ali imao je i situacija gdje nas je odusevio sjetite se utakice protiv Atromitosa.
Sada u ovoj ekipi sa ovom konkurencijom mislim da ce se tesko izboriti za prvih 11 ali naravno tu je Sir Kodro koji ce odluciti i siguran sam da ce ici u korist kluba a na Bilbiji je da se pokaze.
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: fks74, mire971, nedimmmm1337 i 40 gostiju.