Neko napisa juce u 12 h.CARSON je napisao/la:nigdje nemogu da nadjem informacije u koliko je sati izvalcenje?Ultras1921 je napisao/la:Svraka ponovo pozvanSto se kupa tice, jedini koji su opasni su Siroki i Zrinjski
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Može jedno pitanje, bez da želim nekoga da uvrijedim. Zašto na vašoj temi nema dežurnih pitara koji će vam ulijetati ko trolovi, kvariti temu i gledati da unište svaku normalnu raspravu, a na našoj vrvi od neke retardirane djece (sami će se pronaći) , koji se predstavljaju kao navijači Želje a u cilju im je samo smarati ljude po forumu, čast pojedincima ?
U novi boj...
Žrijeb četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine održat će se u utorak (30. oktobra) u 12 sati u prostorijama Nogometnog / Fudbalskog saveza naše zemlje, istakao je za ****.ba Džemal Čalija, sekretar Odjela za takmičenje bh. „kuće fudbala“.
Prve utakmice bit će odigrane 7. novembra (srijeda), a revanši su sedam dana kasnije. Podsjetimo, u četvrtfinale plasirali su se Željezničar (Sarajevo), Zrinjski (Mostar), GOŠK (Gabela), Sloga (Doboj), Zvijezda (Gradačac), Olimpic (Sarajevo), Čelik (Zenica) i Široki Brijeg. Titulu najboljeg u najmasovnijem takmičenju BiH osvojenu prošle sezone brani Željezničar.
Prve utakmice bit će odigrane 7. novembra (srijeda), a revanši su sedam dana kasnije. Podsjetimo, u četvrtfinale plasirali su se Željezničar (Sarajevo), Zrinjski (Mostar), GOŠK (Gabela), Sloga (Doboj), Zvijezda (Gradačac), Olimpic (Sarajevo), Čelik (Zenica) i Široki Brijeg. Titulu najboljeg u najmasovnijem takmičenju BiH osvojenu prošle sezone brani Željezničar.
Brkica
http://sportsport.ba/bh_fudbal/uoci-vje ... jeva/90805" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvijezda-zrinjski,izvucen prvi par 
DOBILI SMO OLIMPICCAAAA!!!!

DOBILI SMO OLIMPICCAAAA!!!!

-
- Kontakt:
Olimpic - Željezničar Kup
- champions1921
Ljepota.. Jeli i prosle sezone olimpik bio sa nama u istoj fazi??KrajPrice je napisao/la:Zvijezda-zrinjski,izvucen prvi par
DOBILI SMO OLIMPICCAAAA!!!!![]()
![]()
![]()
Edit:Gdje se igra prva??
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 30 okt 2012, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Olimpić nije imao srece
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Opet ce biti alene aleneTMovac je napisao/la:Olimpić nije imao srece
Mislim da jeste.champions1921 je napisao/la:Ljepota.. Jeli i prosle sezone olimpik bio sa nama u istoj fazi??KrajPrice je napisao/la:Zvijezda-zrinjski,izvucen prvi par
![]()
![]()
Ja sam volio da smo nekog drugog dobili nego njih,dobra su oni ekipa pravo. Jel se prva igra na Otoci ?.
I ja bih isto volio da smo nekoga drugog... Bar su dvije domaće tekme u pitanju i to nam je velika prednost!terabajt je napisao/la:Ja sam volio da smo nekog drugog dobili nego njih,dobra su oni ekipa pravo. Jel se prva igra na Otoci ?.

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- champions1921
Ne svidja mi se bas protivnik, ali kad uzmem u obzir da cemo igrati obje utakmice u Sarajevu bez nekog putovanja i umora igraca, uz punu podrsku i u "gostima" i na Grbavici i nije tako lose.KrajPrice je napisao/la:Zvijezda-zrinjski,izvucen prvi par
![]()
![]()
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Dobro je, bitno je da nismo izvukli Sirokog i Zrinjski, a od Olimpica smo dosta bolji, mada bice tesko, ne treba se zavaravati.
Volim te Zeljo!!!
To sam i ja mislio. Možda je bolje sada imati jačeg protivnika i odma ih izbaciti, a kad se zakuha sezona u prvenstvu imati nekoga lakšeg.champions1921 je napisao/la:U polufinalu abd Slogu ili Goska.. Prvo ove apsolvirati..
Neće biti lako sa Olimpicom, ali mislim da nema šanse da izgubimo i jednu utakmicu.
Mislim da je dobar žrijeb, posebno jer smatram da će se ili Zrinjski ili Široki okliznuti, te nam je onda put do novog kupa čist. Ne bi bilo loše ponoviti finale sa Čelikom

Treba se samo dobro skoncentrisati na Olimpic i riješiti glatko te dvije utakmice. Nek pobijedimo i jedan razlike ja prezadovoljan. Samo bez stresnih situacija kao na prošloj.
Da razjasnimo odmah, nije isto igrati na Grbavici u prvenstvu protiv Olimpica kad nama treba pobjeda a oni stanu iza lopte i čekaju kontre, te susret u kupu na Otoci gdje ako im damo gol gotovi su, a i oni moraju otvoreno igrati, tako da se uopšte ne pribojavam ovog dvoboja...
Najbitnije je prvu pametno odigrati i iskoristiti sve šanse..
Najbitnije je prvu pametno odigrati i iskoristiti sve šanse..
Jel kupove neko karte preko kupikartu ? Donesu na adresu ili ? Vidim za deri bi mi izaslo 12.78km jel to samo karte il ukljucuje i dostavu ?
Željeznicar za život cijeli !
Da mi prvo komsinice uzmemo pa cemo onda o Olimpiku. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.