FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jasta dovedes Viverosa koji je otvoreno rekao da je odbio neke klubove iz Evrope i Azije jer smo mu mi najvise ponudili, Penarandu nisi sig doveo za sicu, a lafo Ante puno trazi hahahaa.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- robertkosar
- Kontakt:
Nije lafo, covjece ne dolazi frajer sam citav strucni stab dovodi, a niko od njih nije jeftin uopste.
-
- Kontakt:
Pusti ove koji izmisljaju, nece Husref biti trener 1000%. Svjestan je Mirvic koja je Husrefova taktika, ugovor dugoročno, nemir u svlačionici i onda uzimanje para od kluba.
Evo i oni tebe selame!
- napoleon72
- Kontakt:
Nije Beganovic kriminalan nego je nasa defanzivna postavka bila kao razbijena vojska u obje utakmice. S dobrim trenerom on ce bit strasan.belosevic23 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:25Ma Mulalic mora igrat, ne vidim kako se kriminalan Beganovic moze popravit..jest ono bio los dan protiv Torpeda al ne vidim ja u njemu fudbalsku inteligenciju nikako..
Sjeti se sezone 20/21 kod Vinka. Cijelu sezonu smo igrali sa Dupovcem kao stoperom i mnogo tekmi sa Salcinom na beku, pa nam niko nije dao vise od 2 gola. I to samo Borac i Zrinja ako se dobro sjecam. Odbrana bila utegnuta zivotom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Aktobe lagano 0:2 na poluvremenu...
Ja kontam da ce to biti Sahinovic. Zali Boze para koje cemo dati Rogicubelosevic23 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:25Ma Mulalic mora igrat, ne vidim kako se kriminalan Beganovic moze popravit..jest ono bio los dan protiv Torpeda al ne vidim ja u njemu fudbalsku inteligenciju nikako..

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Od koga smo mi ispali jbt, ubiše ih Kazahstanci
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kita od ekipe, imaju solidnog golmana i jednog dobrog igrača koji je iznad prosjeka i to je to
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Husref raskinuo sa Igmanom 

-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
“FK Igman Konjic obavještava javnost da je saradnja sa šefom stručnog štaba gosp. Musemić Husrefom sporazumno raskinuta. FK Igman Konjic zahvaljuje se gosp. Musemiću na dosadašnjem i želi puno sreće u uspjeha u budućem radu.”
E jbg
E jbg
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dobrodosao Husrefe. Nisam presretan al yebaji ga
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
E jbg, najgore su mi bile lažne nade... 

-
- Kontakt:
Meni je zanimljivo misljenje strumfova koje poznajem koji misle ako dodje Husref da cemo osvojiti titulu
-
- Kontakt:
guadalupe je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:21Kakav pacenikMarkViduka je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:05Pa nije tajna velika da se i igman zeli rijesiti husrefa. Nepouzdan trener.
Husref je dogovoren, Mirvic bi prije Antu kao o svi mi realno, ali trazi bas veliku platu te ko aminuje Tan angazovan ce biti. Ako se ne dogovore realno je Husref bolja opcija od svih ovih drugih sto se spominju.

Ko je dogovoren a ko nije dogovoren. Ako neko nije dogovoren ko je dogovoren onda? Ako je neko dogovoren skim se onda nismo mogli dogovoriti...
Ooooj boze....

Kakvi navijači, takav i klub !!
Raskinuo Igman sa Husrefom zvanicno.