FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bata_Barata
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bata_Barata » 29 okt 2012, 23:16

zeljocity je napisao/la:
payton je napisao/la:strah benjamina od saida
baco ga ko mahnit..pa ga amar izveo fa se ne blamira više..vidječemo može li ga taj drugi uštopati..teško al ostaje da se vidi
Ja samo znam da c eovo Saidu biti zadnja tekma u zivotu :lol:

"Gledao sam narednog protivnika Želju u jednom dijelu utakmice sa Olimpicom. Plavi uvijek daju golove iz prekida, gdje su najjači. Nakon što su postigli pogodak u meču na Grbavici, iznervirao sam se i nisam više posmatrao taj meč." Husejinović je veliki optimista pred najveću utakmicu našeg fudbala. On kaže da se ne boji Željezničara i uvjeren je u trijumf Sarajeva od najmanje dva gola razlike.

"Napuštam fudbal ako ne pobijedimo. Dobili smo Levski, koji je puno kvalitetniji od plavih. Žao mi je što nismo zabilježili pobjedu prošli derbi kada smo vodili sa 2:0. Tada nisam bio spreman za svih 90 minuta kao sada."
Kako je samo smijesna licnost to je za ne povjerovati, na Saida mislim naravno.
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 okt 2012, 23:21

slika
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 okt 2012, 23:22

KB-TM87 je napisao/la:slika
Pogodio je u sridu znaci 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 29 okt 2012, 23:23

Said velicanstveni;

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 29 okt 2012, 23:48

Odgovorit' ću ti, kad ti meni kažeš gdje je vama stadion? :oops:[/quote]

Eno ga na Koševu, sluzbeno ime mu je Asim Ferhatovic Hase , ima oko 34.000 mjesta i na istocnoj tribini bordo slovima pie Sarajevo. Zasto pitas?

I jasta je ja gospodski potez, mogla je karta komotno biti 10 km, za to pravilo ni u savezu ne znaju :mrgreen:
Dobro ste prosli, umjesto da se zahvalite vi tako[/quote]

šta hočeš da kažeš da je možda koševo vaš stadion, pa davali su vam na koncesiju na 100 godina i opet niste htjeli. valja održavat kupovat stolice od svojih para. a to što na tribinama piše fk torpedo i što nosi ime po poznatom sarajevskom čevabđiji je sramota za grad i još jedan u nizu udbaških poteza. da je kako treba na jednoj bi tribini pisalo ime največeg kluba u bih jel koliko je koševo vaše toliko je i naše samo što ga mi ne volimo i ne treba nam.
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 30 okt 2012, 00:00

:lol: :lol: :lol: kralju

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 okt 2012, 00:06

Maniaacs je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: kralju
Said i Sejo Kalač,nema trecega,brđani svih brđana :lol: :lol: :lol:

salu na stranu,kugla je dobro fursata uzeo,mogao bi lose proci... :?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 okt 2012, 00:13

The Maniacs '87 je napisao/la:Odgovorit' ću ti, kad ti meni kažeš gdje je vama stadion? :oops:
Eno ga na Koševu, sluzbeno ime mu je Asim Ferhatovic Hase , ima oko 34.000 mjesta i na istocnoj tribini bordo slovima pie Sarajevo. Zasto pitas?

I jasta je ja gospodski potez, mogla je karta komotno biti 10 km, za to pravilo ni u savezu ne znaju :mrgreen:
Dobro ste prosli, umjesto da se zahvalite vi tako[/quote]

šta hočeš da kažeš da je možda koševo vaš stadion, pa davali su vam na koncesiju na 100 godina i opet niste htjeli. valja održavat kupovat stolice od svojih para. a to što na tribinama piše fk torpedo i što nosi ime po poznatom sarajevskom čevabđiji je sramota za grad i još jedan u nizu udbaških poteza. da je kako treba na jednoj bi tribini pisalo ime največeg kluba u bih jel koliko je koševo vaše toliko je i naše samo što ga mi ne volimo i ne treba nam.[/quote]
Molim te,kad pises ovakve stvari koristi neki nick koji nema veze sa nasim Zeljom!Takvi kao ti su sramota za bilo koji klub,a posto se radi o Zelji(za koji i sam navijam) onda me jos vise stid!! :oops: Ti da jednu od najvecih legendi naseg fudbala(Asima Ferhatovica) i 'gradske raje' ,covjeka koji je svima zelio pomoci i uvijek bio nadasve COVJEK,a onda i fudbaler,tako pogrdno da nazivas!!?? Koji si ti faktor,kakav si ti lik balo balavi jedan!??Boze sacuvaj kakvi se danas likovi nazivaju nasim navijacima!!Jel na taj nacin pokazujes svoju ljubav prema Zelji?? Mislim da je na administraciji da te trajno banuje i mislim da je doslo vrijeme da se svaki post u kojem se nase LEGENDE nazivaju pogrdnim imenima okarakterise kao 'dostojan trajnog bana'!Fujjj!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 okt 2012, 01:04

Imali smo istog sponzora i prije 40 godina.

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 okt 2012, 01:27

Bio je, i uvijek bit' će, simbol naše Grbavice.. Dževad Begić Đilda legenda :!:

Ova pobjeda na 100-om derbiju treba biti posvećena njemu, moramo navijati cijelu utakmicu za njega, pokazati da je Đilda ostavio spremnu armiju manijaka iza sebe koji će 90 minuta kad god i gdje god bodriti svog Želju...

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 okt 2012, 09:54

SVI NA KOSEVO !!!

[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 30 okt 2012, 10:26

Pa ovo nije moguce niko ne pise za KUP daj boze samo da nebude Siroki sve ostalo moze.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 okt 2012, 10:32

Ma ko god dodje isto je :mrgreen: ,al ja ne bi olipmica u kupu.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 30 okt 2012, 10:39

terabajt je napisao/la:Ma ko god dodje isto je :mrgreen: ,al ja ne bi olipmica u kupu.
nama jedino siroki moze nesto pogotovo sad jer su usli u formu .

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 30 okt 2012, 10:41

Golom Eldina Adilovića iz 67. minute Željezničar je slavio pobjedu protiv Olimpica od 1:0, kojom su plavi najavili vječiti derbi protiv Sarajeva, čiji su pojedini igrači uvjereni kako će ovaj put savladati aktuelnog prvaka naše zemlje.

Prvak se ne odlučuje u derbiju

Tako je, jedan od najboljih igrača koševskog premijerligaša Said Husejinović, otišao toliko daleko da je čak najavio i oproštaj od fudbala, ukoliko Sarajevo ne pobijedi Želju.

"Šteta za Husejinovića što će se tako rano oprostiti od fudbala. Mogao je još igrati", poručuje napadač plavih, koji je preuzeo vodstvo na listi najboljih strijelaca Želje sa četiri postignuta pogotka.

"Očekujem da i u duelu protiv Sarajeva, sada kada ne brani moj brat Adi, postignem gol. U protekla dva derbija dao sam dva gola, ali su mi oba poništena, a nadam se da ću u jubilarnom 100. derbiju dati gol koji će biti priznat", uz smijeh kaže Adilović i donekle ispravlja svoju izjavu...

"Za nas je najbitnije da ne izgubimo, a sasvim je nebitno ko će dati gol. Može završiti i 0:0. Bilo bi lijepo pogoditi u derbiju, ali su ljepša tri boda ili barem bod", naglašava devetka plavih, koji ne smatra da će derbi na Koševu odlučiti o jesenjem naslovu, a pogotovo ne konačnog prvaka.

"Bili smo u zaostatku pet bodova, a sada smo izjednačeni na tabeli sa Sarajevom. Dakle, prvak se ne odlučuje u derbiju, već u ostalim mečevima. Nama su tri boda protiv Sarajeva ista kao tri boda protiv Olimpica ili nekog drugog sastava. Da, meč protiv gradskog rivala ima poseban naboj, ali to je samo jedna u nizu utakmica, iako smatram da nam je Sarajevo ove sezone jedini pravi konkurent u borbi za titulu", riječi su Adilovića, koji smatra da su komšije pod većim pritiskom nego Željo.

Pritisak na Sarajevu

"Imali su bolji raspored. Bježali su nam pet bodova, igraju na domaćem terenu, a odavno nisu ništa osvojili, a ove sezone imaju šampionske ambicije. Sav pritisak je na njima, dok namam odgovara i neriješeno, s obzirom na to da do kraja polusezone možemo osvojiti više bodova od njih. Biće to zanimljiva utakmica, a najbitnije je da protekne u fair-playu, kako na terenu, tako i na tribinama", poručuje prošlosezonski najbolji strijelac Premijer lige BiH Eldin Adilović. :mrgreen:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 30 okt 2012, 10:52

jel se derbi igra u 20:00 kao sto pise ovde ili ce biti promjena termina?
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 okt 2012, 10:58

ala_juve_tm87 je napisao/la:jel se derbi igra u 20:00 kao sto pise ovde ili ce biti promjena termina?
Subota u 20:00.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 30 okt 2012, 11:09

Nadam se pobjedi u derbiju , naravno ni bod nebi bio loš . Što se tiče kupa , iskreno Slogu iz Doboja očekujem ;) :D
Brkica

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 30 okt 2012, 11:11

Svraka ponovo pozvan :) Sto se kupa tice, jedini koji su opasni su Siroki i Zrinjski
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 30 okt 2012, 11:34

Ultras1921 je napisao/la:Svraka ponovo pozvan :) Sto se kupa tice, jedini koji su opasni su Siroki i Zrinjski
nigdje nemogu da nadjem informacije u koliko je sati izvalcenje?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.